Új privát üzeneted érkezett!

Jé, nem is tudom, mikor minősültem át régi felhasználónak....

Betti
Kép
betti0412

Az utóbbi 3 laptető nem az enyém volt?

Betti
Kép
betti0412

De bizony :wink: a tiéd volt :)

Éreztem, hogy kellene írni még egy hsz-t :lol: :lol: 8)
Vendég

Basszuskulcs, Betti, most vettem csak észre, hogy egyszerre csatlakoztunk a babanetre:) 2008.05.06.
Vendég

Ma a rendrakásról / rend megtartásról beszélgettünk ötven körüli kolléganőmmel.
"majd ha lesz gyereketek, akkor lesz ám a haddelhad...stb.stb. "
Ezt nem lehetne nekik valahogy máshogy fogalmazni???
De hagytam a francba, pillanatnyi dühöt éreztem és kész.

Mondjuk ebben igaza van, hogy apát tényleg hozzá kell szoktatnom ahhoz, hogy többet segítsen, mert így is megőrülök, nemhogy majd akkor, ha még a gyerkőc után is kell pakolnom. Majd egyszer... :roll:
Vendég

Igen, ez valahogy olyan természetes, hogy mi nők vagyunk felelősek a lakásért is. Csak azért azt számításba kell venni, hogy az egy plusz műszak még. De az olyan egyszerű, meg az semmi.

Betti
Kép
betti0412

Mindenki el van nagyon foglalva.

Holnap már megyek dolgozni, bevisz a férjem, hogy ne nekem kelljen vezetni.

Betti
Kép
betti0412

Milyenek az utak felétek? Javult a helyzet egy kicsit?

Ma belecsúsztak az autónkba :twisted: A hátulja sérült egy kicsit.

Kb. 5 hónapja egy kereszteződésben mentek bele, férjem ment át egy fekvőrendőrön, a szembejövő azt hitte, hogy villantott neki, hogy menjen, és ő ment... :twisted: Nem nagy sérülés az sem, de épp elég ahhoz, hogy szervizbe kelljen vinni.

Úgyhogy holnap megyünk reggel szervizbe...

Olyan márka mint a tiétek, egy éves, ezeknek meg marha sokba kerül bármi, ha javíttatni akarsz rajta valamit :evil:
Vendég

Már délután sütött a nap, olvadt minden, nem csúszott, de éjjelre még mondd esőt, meglátjuk.
Holnap mindenképp be kell már mennem.

Sajnálom az autót, de én is mindig ettől félek, hogy hiába vagyok én óvatos, ha más hibázik.....
És drága az alkatrész az biztos, de mi nem az....

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok... hullámok a fejem fölött, majd jelentkezem.. csúszásmentes közlekedést Mindenkinek!

Kép
leda2002

Sziasztok ,illetve jo estèt mindenkinek!

Szabad hozzàtok mèg csatlakozni?
Èn december 29.-èn tudtam meg ,hogy a babànk szive nem ver màr sajnos ès Jan 7.èn volt a mütèt!9 hetes voltam ès nagyon vàgytunk rà! :cry: .....
Vendég

Szia Hasli!
Nagyon sajnálom.
Bizotsan nem lehet most könnyű és a műtét sem, de hidd el, itt jó helyen vagy. Ha mást nem de tudunk veled beszélgetni róla, többé kevésbé mindenki átélt hasonlót.

Betti
Kép
betti0412

LEDA, hullámok? Azok még nem fagytak meg felétek? :D

Betti
Kép
betti0412

Hasli, tudtak valamit mondani az orvosok, mi okozhatta azt, hogy leállt a szívműködés?

Betti
Kép
betti0412

Úgy látom, egyedül maradtam itt ma este, de nem baj, megyek én is aludni, attól, hogy ma itthon ragadtam, elég sokat tettem-vettem, el is fáradtam.
Szép estét nektek, ha valakik még erre járnak.

Betti
Kép
betti0412

Szia Hasli :cry: Nagyon sajnálom :cry:

Persze, csatlakozhatsz hozzánk, bár nem örülünk, hogy egyre több embernek kell átélni ilyen szomorú dolgokat :cry: Gyere amikor csak tusz, és bármi nyomja a szíved, vagy éppen jó dolgot szeretnél velünk megosztani szeretettel várjuk:)

Nálatok első baba volt a picike?

Én hébe hóba még benézek, gofrit sütünk, meg house-t nézünk :wink:
Vendég

Igen az elsö lett volna ,ès nagyon vàrtuk!
-nem derült ki sajnos ,csak feltehetöen kromoszoma kapcsolodàsi hiba lehetett.
Vendég

Beleolvastam a forum elejèbe...... :cry:
-minden tiszteletem a tiètek!!!
-mèg most is gomboc van a torkomban!
Szomoru ilyen törtèneteket olvasni,nem gondoltam ,hogy velem is megtörtènhet.... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hasli,nagyon sajnálom a babátokat, gyere közénk bármikor, örömmel látunk!Ha van kedved írj magadról, munkádról, férjedről, az életetekről, bármiről!

Betti!
tudtam én ,hogy otthon maradsz, mondtam is Bobokának este! :D
most beszélgettem a barátnőmmel telefonon, végig sírdogáltam..
Nem értem nekünk miért ilyen nehéz, másoknak mért ilyen egyszerű..Ezt sosem fogom megtudni.

Alig tudtam ma közlekedni, csak totyogtam, kész akrobatika volt a menés.

KépKépKép
tünci28

Ilyenkor nem lehet okosat mondani :cry: Sajnálom.

Régóta vártátok?

Jól látom, svájcból írsz?

Majd ha lesz egy kis időd olvasgass el minket az elejétől. Hátha találsz benne hasznos dolgokat.
Vendég

Hasli!

múltkor beleolvastam én is, azt hittem menne már.Mekkorát tévedtem!!!Elemi erővel tört fel minden borzalom és fájdalom...néha úgy tűnik, ez már végtelen idők óta történt, de legtöbbször olyan éles mintha tegnap lett volna..hogy feldolgozzuk e valaha, vagy lesz e kiút, azt még nem tudjuk, csak próbálunk teremteni egy élhető életet az Angyalkáink nélkül.
tünci28

Jaj Boboka, sajnálom az autót! :cry:
tünci28

Szia Tünci.

Felénk is jégpáncél volt az út :roll:

Hazafelé tudott menni a buszotok rendesen? Mikor lesz szabadnapod?

Betti meg most ment el lefeküdni, mikor megjöttünk :(

Melcsikének innen messziről is kitartást a melóhoz.

Leda, milyen hullámok? Csak nem Barak hurrikán tört zúzott? :wink:
Vendég

Én is pár hete visszaolvastam :cry:

Viszont az jó, hogy nagyon sokat javultunk azóta. Jó, még közel sem vagyunk a végén, de visszarázódtunk a hétköznapokba legalább. Azok a dolgok, amik pár hónapja még lehetetlennek tűntek, szép lassan visszaszivárogtak.
Vendég

Leda,de nincs gond ugye????

mentek a buszok, csak késtek.

Képzeld holnap- holnapután itthon leszek.

Megint új vonalzó??? :D
tünci28

Tünci, tegnap este elolvastam a film kritikát. Hát, nem valószínű, hogy megnézem.
Vendég

Jó látom 4 nap múlva tesztelsz?
tünci28

Boboka,nem veszítesz semmit!
tünci28

Aha. De nem bírtam ki, tegnap is meg ma is teszteltem egyet, pedig tudom, hogy képtelenség lenne még bármit is kimutatni :oops: Persze még semmi nincs :roll:
Vendég

Isteni finom lett életem első gofrija :lol: :lol: :lol: Most tolom a másodikat, nesze neked fogyókúra 8) De itt megállok :roll:
Vendég

Lyly, milyen napotok volt ma?

Kisanya, Sütike, légyszi légyszi, jelentkezzetek legalább egy mondat erejéig :wink:

Krisztinaa, te is rég voltál.
Vendég

Tönkrement múltkor a gofrisütőm, pedig férjecskémnél azzal bármit el lehet érni! :D
Veszek is jövő hónapban, van olyan, ami duplás, kettő jön egyszerre.

Még simán lehet egyébként, tudod!!!!! :wink:
tünci28

Nekünk is kettes van :lol:

Karácsony előtt vettük, három lap betét van hozzá: melegszendó, sült husi meg gofri. Azóta nyúz életem párja, hogy süssek neki, de valahogy mindig lusta voltam előszedni a habverőt... :oops:

De már kb. három napja készülök neki valami meglepit sütni, ez meg még egyszerű is, úgyhogy most én is jó sok piros pontot szereztem :lol:
No meg persze én jó pár + dekát 8)

Majd meglátjuk. Én nagyon bízom benne, meg apró jelek is vannak, úgyhogy még reménykedünk.
Most négy napig el kell dugnom magam elől a teszteket, mert így nem lehet anyagilag bírni...
Vendég

tegnap egy csomó mindennek utána jártam és tudtad, ohgy a császár miatt azonnal veszélyeztetett terhesnek számítasz?(meg még egyéb dolgok miatt is..un.:Terhelt szülészeti esemény...)
tünci28

Igen itt kint èlünk,pàrom 75-ota,de ö is magyar születèsü.Dolgozni sajnos nem dolgozok,mert itt mindent 2X kell bizonyitani hiàba van végzettsègem azt nèmetül is tudni kellene müvelni... :evil: (sminkes ès maszk mester lennèk)
Èn 3 ève èlek itt,1 pàrizsi koncert miatt ismertük meg egymàst 2005 dec15.-èn jan 14.-èn megkèrte a kezem azota tart a szerelem!Szerencsések vagyunk mindenünk meg van amire szüksègünk van...,-csak ami igazàn az életünk értelmèt adnà az sajnos hiànyzik!
Vendég

hasli!

azért a szerelmetek regénybe illő!!!! :D
Nem is tudtam, hogy létezik még ilyen romantikus egymásratalálás!

Ti mennyi idősek vagytok?

Ott mennyivel másabb az eü.ellátás?
tünci28

Ezeket hol találtad?

Igen, azt nagynéném is mondta, meg a dokim is, hogy egyből kiírhat.

De ez megint olyan fura. Megint úgy érzem, hogy ami munkát elkezdtem, addig nem szeretnék eljönni, amíg be nem fejezem. Tök hülyeség, mert a baba lesz a legfontosabb, meg úgyis helyettesíthető vagyok, annyira nem vagyok én fontos:)

Meg majd valahogy úgy kell csinálni, ha erre sor kerül, hogy a közvetlen főnökön kívül senki ne tudjon róla, hogy miért maradunk itthon.

De csak a kiskönyv kézhezvétele után számítasz terhesnek, nem? Úgy értem az egészségügy számára. Mert amikor Lackóval voltam az első vizsgálaton, kb. 6-7 hetes lehettem, mondta, hogy még nem ad papírt, amivel a védőnőhöz mehetek, mert ez még korai, majd a 11. hét környékén megnézett és akkor kaptam egy igazolást, hogy terhes vagyok.
Vagy ilyen előzményekkel a nőgyogyi ír egy papírt a háziorvosnak, hogy írjon ki?
Vendég

jo ,hogy sikerült a gofrid!
En is sütöttem ma ,de nem sikerült!Ehetö ,de messze nem olyan mint szokott......-mostanàban sajna nem vagyok jo passzban! :(
Vendég

Hasli, ma van az eljegyzési évfordulótok :wink: Bár gondolom ez most nem nagyon vigasztal titeket.

Tényleg nagyon romantikus a megismerkedésetek :)
Vendég

Hàt az nagyon!
Itt teljesen màs havonta kell 45.000ft nak megfelelö összeget fizetni,persze az itteni fizuhoz kèpest mèg o.k!
annyunak 1x veseköve lett pont itt megmütöttèk azota mindenkinek azt mondja ,hogy mintha valami 4 csillagos szàllodàban lett volna!

nekem hatalmas szerencsèm van,a pàrom unokatestvère az orvosom,ès nagyon lelki ismeretes ès jo orvos.
Vendég

èn 28 ö 42

Tènyleg el is felejtettük,most szolok neki! köszönöm! :)
Vendég

Akkor hárman vagyunk 28-asok: Tünci, Hasli, Boboka :wink:
Vendég

Tényleg, ti melyik hónapban születtetek?
Én ikrek vagyok, ez meg is látszik sokszor sajna 8) Nem irigylem életem párját olyankor :lol:
Vendég

Akkor korunkbéli csajszi vagy!!! :D
Az nagyon sokat jelent, ha megbízol a dokidban, ez jó!

Boboka!
A törvény olvasgattam, a védőnői szolgálatról, meg a terhesgondozás szabályairól.
Abban volt, hogy bármilyen műtét a méhen, már ok a vesz. terhességre.Koraszülés, vagy genetikai eltérés plusszban.Anamnézisben perinatális veszteség megint ok..Tehát simán kiírhat a háziorvos is, amikor megvan az igazolás a terhességről, nem is kell a nőgyógyi ajánlása, saját hatáskörében felülvizsgálhatja a keresőképességet.
tünci28

Tünci, azt tudom, hogy köztünk csak pár hónap van, emlékszem, hogy írtad pedig, de elfelejtettem :oops:
Vendég

Hát Tünci már nem sokáig.... :?

vízöntő..tipikus... :?
tünci28

Azt tudtad, hogy akinek volt koraszülése sokkal nagyobb százalékban lesz megint?

komolyan ettől félek mindennél jobban, né ezt mégegyszer nem élem túl..de nem is az a fontos, hanem hogy én még egy Babának nem akarom a halálát okozni...Nem élem túl, ha megint az én testem öli meg... :cry:
tünci28

A héten mindenképp elmegyek a kiszemelt új háziorvoshoz és átkérem magam. Ahhoz az utolsó jajj, nem akarok csúnyát írni, szívtelen dokihoz még influenza miatt sem akarok visszamenni :twisted:

Hasli, az tényleg nagyon jó, hogy megbízható orvosod van, meg persze a színvonal sem utolsó.

Tünci, köszi a törvényt, holnap letöltöm és átböngészem.
Vendég

Elfelejtettem rengeteg biztosito van ,fogàszatra lombik programra stb abszolut nincs biztositàs.-ès extrèm magasak az àrak!1 èvben 300frankig nekem kell fizetnem az eè eü ellàtàst ami e felett van azt a biztosito,vagyis valahogy igy!
Ha terhesgondozàsra kell menni akkor mindent egyhelyen csinàlnak ès idöpontra kell menni.Ami persze jo,de azèrt jo lenne nèha a sajàt anyanyelvemen beszèlni az orvosokkal....-ez nagyon hiànyzik :(
Vendég

Én is azon gondolkoztam, hogy azt már nem tudnám feldolgozni. De ilyenen ne is gondolkozzunk. Ilyen egyszerűen nem lehet.

Ha meg mégis ez a sors van ránk kimérve, akkor majd azt is valahogy túléljük, de nem lehet olyan szívtelen a sors, hogy ránk ennyi tragédiát tenne.

Azt mondjuk sosem értettem, hogy akinek ott van az 5-10 gyereke 25 évesen, akiket a koszban és a mocsokban nevel fel, az mennyivel érdemli meg jobban a gyereket, mint mi.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?