Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi:ne csináld,mert dőlök a röhögéstől! :lol:
[quote]j írta:ól elbeszélgetek magammal....

- Hé Marcsi!
- Jól vagy?
- Köszi, jól...

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!

örülök, ha megnevettettelek!!!
Vendég

:lol: :D Köszi-ez kellett :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ügyes vagy Tami!!

Kike! Csak azért váltottam nagyobbra, hogy ne rontsam a szemeteket!!

Én meg nem hallom elolvasni amiket írtok, mert Pötyi komolyan, olyanokat sikít, meg kiabál, hogy a látásomra megy! :lol: :lol: :lol: Ezt fel kéne venni videóra, de nincs sajnos...

sz.andi

Te sem vagy kispályás, Andi!

[quote] írta:n meg nem hallom elolvasni amiket írtok, mert Pötyi komolyan, olyanokat sikít, meg kiabál, hogy a látásomra megy! Laughing Laughing Laughing Ezt fel kéne venni videóra, de nincs sajnos...
Vendég

Andi:tényleg kár hogy nem tudod felvenni,pedig megnéztem volna!

Jajj,Domi kezd csücsülőpózt felvenni,már csak feljebb kell magát nyomnia,és kész is :)
Majd lekapom :)

Kép
Kép
Kép
kike

Egyenlőre jól elvan a szobában,a benti pacsekommal játszik... :D

Kép
Kép
Kép
kike

Megyek,mert nyekeg! :roll: Már itt is van az ajtóban-de olyan édi,mikor ki akarom nyitni,de ugye tőle nem tudom,akkor hátratolat-már kukucsol a résnyire nyitva hagyott ajtónál-tényleg megyek-és megeszem!! :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kata, jo a csutortok nekunk is. Nem tudok irni, mert Zsolti valamit atalitott a gepen.

Andi, neked nem jo a csut kerdojel

Kata, viszek kukorica salatat.

Marcsi ne menj messzire, mindjart mutatok valamit felkialtojel

Kép
Kép
patr

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:04-kor.
Vendég

Kryss! feltettem újra a táblit és utána néztem meg az emaileket. De azóta is kaptam a képeket, úgyhogy majd talán holnap megcsinálom véglegesre. Abban már benne lesztek ti is!

Andi! Nem ám befordulni! Nagyon szervezték a talit a többiek, talilázban égnek, amiből sajna mi kimaradunk! Talán ezért siklottak el feletted.

Marcsi! Emma nagyon szugerálta Zsoltit, nagyon cuki!

Akata! Adél még mindig nagyon szép! Látszik rajta, hogy sokat hízott!

Kép
szly27

oké, én még vagyok, elszórakoztatom magam....
Vendég

Kép hatamon a zsakom
Kép pa
Kép pa
Vendég

miert van az gogy a gyermekem a szoba barmely pontjarol egy szempillantas alatt itt van benn az asztal altt ahol az osszes kabel van? :twisted: :evil:

Patti: Zsolti jol nyomja hogy mar most igy ert a gepekhez!
Vendég

De aranyos Anna!!!

emma a pisze-piszét tudja....mindig rázza a buksiját, ha van a közelben valaki... :lol:
Vendég

Hú, mennyit tudtok írni! :)

Apa meló után elment vásárolni! Még jó hogy vitt bevásárlócetlit....erre felhívott, és polcról polcra végigjárta a boltot, és közben beszéltünk miket vegyen. Jó, hogy ingyen beszélünk! :roll: :lol:

d.dodó

Lizy meg egy pár napja puszit ad. Bár inkább nyitott szájjal, amolyan nyelveset, de ha mondom, hogy kérek puszit, és odahajolok, akkor ad! De apa még nem kapott tőle puszit! :)

d.dodó

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:04-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:05-kor.
Vendég

Anna puszit dobni tudott de elfelejtette nem megy mar neki:(
Ha nem gyakorolunk valami uj tudast elfeljti.Ezt a cuppogast is amit most csinal tudt amar egyszer. De msot olyan elvezettel csinalja, ogy szerintem mar marad a tarsolyban:)
Vendég

Anyjuk
nagyon ügyes vagy - hogy sikerült Annat a hatadra kötnöd!!!Nem egyszerü, de be lehet gyakorolni!
En Leat mar mindig csak a hatamra kötöm (akkor lassam, mikor a hatam közepet! :lol: :lol: :lol: )

Marcsi
aranyos lehet Emma ahogy a kis kobakjat ide-oda razza!

Szly kösziiiiiiii :!: :!: :!: :!:

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Katus!
Nagyon szépek vagytok a képeken!

Áronci Mancinak gyógysimi!

Andikám!

Öreg szemeimmel alig tudtam elolvasni amit kicsi betűvel írtál! Ne gizduljál már! Csumidázom az arany szívedet!

Marcsi!

[quote]j írta:ól elbeszélgetek magammal....
- Hé Marcsi!
- Jól vagy?
- Köszi, jól...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tami!

Ügyi vagy! Anna még szépség maszat!
20150601134430

Lizy milyen ügyes! Tényleg értené hogy puszit adni? Viocces lehet Attila, a listával, mitha az énm párocskámról lenne szó!

Anna is nagyon ügyi az integetésssel, Te meg háti hordozással!

Andi, Téged meg imádlak! Nehogy be merj sértődni!

Köszi lányok, Adél szerintem is gyönyörűséges, nem az én érdemem, így sikerült! :) És még kedvesre is! :) ( Anyukám mindig mondja is, hogy "ilyenből " sorozatgyártás! :))

Komolyan csajok ha nem lennétek( Kata örök hála) akkor egy ilyen jól sikerült éjjel után már tuti nem bírnék igy mulatnbi magamban!

Most elkéépzelem, hogy jöttök vagy 10-en csütörötkön, háááááát vicces lesz! :) De már alig várom! :)

Kép
andkata

Marcsi: most néztem és ma kaptam meg a GYED-et! hipp hipp hurrá!!!

Kép
mancsi76

jesssszus :shock: :shock: :shock: :shock: mennyit írtatok :?: :?: :?: Visszaolvasás :roll: :oops: lassan,de biztosan megyeget...

Szly, én küldtem képet az 5hósba, de úgylátszik valahol elakadt. Még csodálkoztam is, hogy nincs kép fenn....

Köszi a dícséreteket :)
magdolnam

Andikám Életem!
Csak most, csak neked: itt szeressük ám azt a sérülékeny lekedet ám! :wink:

A könyv nem diszkrét olvasmány, sőt! Azért szerettem volna, ha kiadják, mert az ilyesmire nagy szükség lenne Mo-on, főleg, hogy a házastársi kapcsolatok közel 20% meddő :(
Nagyon szívesen elküldöm emilben, ha tudom... A msáik gépünkön van ugyanis, de valahogy majd megoldom! Csak győzd olvasni - 335 oldal...

Betegeknek jobbulást, főleg az ikreknek, és Szoncinak! Sírósoknak ölelés! Ároncimnak puszi a szuri helyére! Rohanok, mert vár a család!
Vendég

akkor az 5.hós képet itt küldöm, ha jó így :oops:
Kép
magdolnam

Kép
magdolnam

Ó,de édes Liza-még képet!
Anna nagyon cuki!

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,de cuki,megzabálom-mééég! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Kép
magdolnam

Jaj, és még egy jót el sem meséltem! Tegnap este történt. Nem Lizyvel (ő már aludt), hanem apával! :) Csokit evett, utána mindig iszik üdítőt. Kinyitotta a hűtőt, és csak azt látta tonikos üveg (fel se tűnt neki, hogy egymás mellett két tonikos üveg van. Igen ám, de az egyikben nem az volt. Persze hogy ő azt húzta meg nagy lendülettel.....52 fokos házipálinka volt benne! :) Csak annyit halllottam a szobában, hogy beleiszik, utána köhög, és mondja, hogy váááááá, ez nem esett jól! :lol: :lol:

d.dodó

Szegény apa! megrázó élmény lehetett... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Evés után
magdolnam

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:06-kor.
Vendég

:oops: köszi :wink:
magdolnam

Marcsi figyelj

Kép Kép Kép

A szerelemnek nem allok az utjaba :D

ez a par kep a billentyuzetembe kerult :oops: :cry: :lol:

Kép
Kép
patr

ééés Rolkónak!!!! Na, de nem elítélni... Kép
magdolnam

na hajrá visszaolvasás!
magdolnam

jajjdejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sok-sok puszi drága pici Zsoltika!!!!!

De azért anyának ne tedd tönkre a masináját, mert akkor hogy fogtok tudni egymásnak üzenni??????
Vendég

Nagyon édes Liza!

Na és Zsolti is!

Jaj olyan finom kenyér illat van a lakásban. Most lett kész....fehér kenyér, de tettem bele lenmagot, és pirított hagymát! És végre nem ragadt bele a lapát!! :lol: pedig ki se szedtem!

d.dodó

Na megszereltem a gépet! Már ezt is tudom legalább, hogyan kell átállítani a nyelvet!!!
És már van felkiálltójelem!!! Hurráá!!

Kép
Kép
patr

Köszönöm Patr!

mármint azt, hogy nem állsz az én kis szerelmes leányzóm útjába... :wink:
Vendég

Liza is cukorfalat! Nagyon édes!
És a szerelmespár! Zsoltika is egy csapodárlélek az utolsó talin még Adél kezét fogdosta! :lol: :oops:

Kata- Te hoztál össze a csajokkal!

Kép
andkata

:D :D :D :D
[quote] írta:s már van felkiálltójelem!!! Hurráá!

Kenyér :shock: én mellőzöm a szénhidrátot, de most mit nem adnék egy szeletelt finom friss kenyérért :shock: :roll:
magdolnam

(valami hasonlóság lehet a két gyerek között, mert tegnap Emma kiszedte a jobbra nyilat a laptop billentyűzetéből)
Vendég

Akata!

[quote]Z írta:soltika is egy csapodárlélek az utolsó talin még Adél kezét fogdosta! Laughing Embarassed

hangosan felröhögtem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Látom Zsolesz már nagyon beleszerelmesedett Emmába! Ez ám a net szerelem! Soha nem lehet elég korán elkezdeni!
20150601134430

Marcsi, Zsolti ma a lefelé nyilat végezte ki! :lol: :lol: :lol:
Hiába, rokon lelkek ha találkoznak! :lol: :lol: :lol:

Kata, Adél is benne van tudod az egyik csücsökben!

És hát Viki, az első szerelem.....

Mondtam délután! Mormon lesz a gyerek! :lol:

Kép
Kép
patr

Kata! Ígérem ha nem lesz jégpáncél ott leszünk! :wink:
Mintababa sosem volt és nem is lesz,de számomra az első 3 hónap után az! :lol:
Akkor persze nem röhögtem!
Imádom a gyrost!!!!!! :lol:
Sok jó ember kis helyen is elfér!
Juj de jó lesz!
Úgy izgzlok mint Dóri mikor Weráékhiz mentetek!

Tényleg WERA TALI??????????????

Nagyon jók a szerelmes fotók! :lol:
Anna nagyon édes!
Liziről nagyon tetszik az úszós kép! (persze a többi is)

Andikám! Én is többször éreztem már így,de aztán rájöttem,hogy itt mindenki szeret mindenkit és mindenki hiányol mindenkit még ha nem is írjuk!
Én is annyi mindenre tudnék még reagálni,de se időm,se agyam nem engedi! :lol: :lol: :lol:
Szóval gyere mert várunk,és jelentem én is megnéztem tegnap a videót és nagyon tetszett!
:wink:

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?