Új privát üzeneted érkezett!

Aida!
Vinzent is sokat bukik olyankor. :( De ennek ellenére szopizik.
susy75
 
 


Bébic! Homeogene 9 nagyon jó torokgyuszira, lehet szopi alatt is.

Susy! Nálunk ez szinte minden délután így van. A délutáni alvás után leülünk szopcsizni, és gyakorlatilag kis megszakításokkal 9-ig szopcsi van. Egyrészt nálunk a tej is elég kevés, de 2-nél többször nem akarok pótlást adni, inkább szopcsizunk egész délután, elvégre ráérünk :wink: . De olyan is van, hogy már nem jön semmi a ciciből, csak megnyugtatás miatt kell.

zsebi_baba
 
 


Zsebi, kösziiii! És melyik higítást kérjem a gyógyitárban? Vagy az mindegy?
bébic
 
 

 
 

A babaerszényes képek:
Kép Kép

zsebi_baba
 
 


[quote="susy75"]A írta:susy75ida!
Vinzent is sokat bukik olyankor. :( De ennek ellenére szopizik.


Ja hát ilyen nálunk is van. Én mostanában ritkán rakom ilyen sűrűn cicire emiatt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Bébic! Ennek nincs hígítása, tablette formában van kiszerelve,
http://bolthely.hu/arcanum/id/00084_Hom ... bletta_60X

zsebi_baba
 
 


Zsebi, még egyszer is köszi, délután meg is kérem az Uram a beszerzésre, úgyis elfogy a Stodal is....(remélem lesz a patikában)
bébic
 
 


Bébic: jobbulást! Én csak a Tantum Verdet tudtam, na meg az Oscolliciumot (ha így kell írni). Ez is tuti!!!

zsebi: jók a képek, és szép a lakásotok!

Na itt meg kisütött a nap!!! :lol: 8) 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Azt az erszényt már én is kinéztem. Ezt mikortól lehet használni?

Mi ma voltunk az 1 hós kontrollon, minden ok, de képzeljétek, minket nem küldtek csípőszűrésre! A doki néni tornáztatta, "járatta" stb, mondta ok, mikor rákérdeztem a szűrésre, azt mondta, ő csak indokolt esetben küldi tovább a babákat! Ha ragaszkodunk hozzá, akkor is inkább 3-4 hónapos korban javasolja az uh-t.
Rajtunk kívül mindenkit küldenek?!

Suzy - nálunk is van ez az egyfolytában enni akarás, nálunk is főleg az délutáni/esti időszak ilyen. Akkorra már kevesebb a tejcsi is, de az üres cici is megnyugtatja, szerintem nem az éhségtől csinálja. Meg ilyenkor nálunk is előfordul a bukás, pedig ő egyébként nem szokott.

Kép
trombibébi
 
 


Aida!
Sajna én kénytelen vagyok,mert csak sírna, ha nem teszem. :cry:
:cry:
Ja már egy fél órája a 11 órás szopit bukja...

ZSebi!
Akkor nem vagyok egyedül ezzel! :? Bár Vinzent tényleg rendesen szopizik, mint aki tényleg éhes! Nem tudom eldönteni kellene e neki is kicsi tápi kiegészités!
Jó az a kendö!
susy75
 
 


[quote="susy75"]A írta:susy75ida!
Sajna én kénytelen vagyok,mert csak sírna, ha nem teszem. :cry:
:cry:
Ja már egy fél órája a 11 órás szopit bukja...


Nincs valami más bevált módszer hogy ne sírjon? Nálunk apa térdén olykor megnyugszik, van hogy a cumi nyugtatja meg. De van sajnos hogy sír és nem nagyon tudjuk megvígasztalni. Olyankor már néha cicire teszem én is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Bocika! Köszi! :) Sajnos itt csúnya, borús idő van. Már napok óta nem tudunk sétálni :( .

Trombi! Újszülött kortól használható.

Susy! Én egyszerűen mérleggel döntöttem el, de úgy néz ki, hálistennek a napi 2 pótlással elvagyunk. És rengeteg szopi, mert nehezen jön össze az elégséges mennyiség. Mindegy, lényeg, hogy összejön. Szerintem, ha egyébként fejlődik, és nem sír állandóan, még ha gyakran igényli is a szopcsit, egyelőre nem kell a kiegészítés!

zsebi_baba
 
 


[quote="zölddisznó"][ írta:zölddisznó
[quote]l írta:emérni hogy mennyit evett és utána a hozzátáplálás ha az épp lefejt akkor az ha tápi akkor az.

Ezzel csak az a baj, hogy soha nem fog erőlködni, hogy egyre többet szívjon, ha tudja, hogy utána úgyis kap tápot.
quote]

zoldi. nalunk a lanyzo nem szopizik rendesen, ezert fogyott sokat. ezert kapja a potlast (tejet, tapszert).
most ugy megy, hogy kap cicit kb fel orara, 3 szori reszletben, mert bealszik. megbufiztetem, attol megebred.
aztan probalok egy rovud 5-10 perces szunetet tartani, majd jon a lefejt tejcsi, majd a tapszer. hogyan vegyem ra, hogy szopizzon rendesen??? szoktam az ujjamat betenni a szajaba, eloszor raharap az inyevel, de aztan szopizza. meg azt a cumis uveget is szopizza szepen. nem ertem.
pocsekul erzem magam, hogy elrontottam valamit.

most eppen kint alszik. sut a nap. jol becsomagoltuk. nagymamam varrt neki egy polyat. jokat alszik benne. majd teszek kepet.

mennyi idot erdemes fejesre szanni? nekem van, hogy 1 ora vsgy tobb. amikor latom, hogy jon a tejci nem akarom abbahagyni.

olyan is van, hogy mar nem sziv semmit, de aztan amikor en megnyomom a cicit, akkor meg jon belole. lehet nem szivja ki teljesen a mellszivo?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.01.14 13:23-kor.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


[quote]p írta:ocsekul erzem magam, hogy elrontottam valamit


Mush ! Ne érezd! Nekem Gergő volt ilyen, születésétől kezdve nem volt hajlandó szopizni, Bogi és Szabi viszont jól szoptak. Ez szerintem a babákkal született adottság. Valaki írta korábban a szoptanít készüléket, azt kimondottan ilyen esetekre találták ki!

zsebi_baba
 
 


Zsebi: itt meg a napsütés mellett jégpáncél van! Amúgy mi sem tudunk sétálni jópár napja és én kezdek meghülyülni. De most majd muszáj lesz a tanácsadásra elmenni. Még jó hogy apa is jön és akkor 20-al elmegyünk a tanácsadásra! 8) Gyalog képtelenség, pedig nem lenne nagyon messze!!!

Mush: ne érezd magad pocsékul. Hidd el nagyon jó anya vagy és tökéletesen csinálsz mindent. Fő a pozitív gondolkodás. Pár napja még én is magam alatt voltam, de eldöntöttem nem idegeskedek és mindent a jó oldaláról nézek. Azóta a deformcici is működik és jobb a kedvem. Mi lenne ha ki is tudnánk menni???!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


meg azt is akrtam irni, hogy mi egyszer mentunk valahova a bebivel, es rogton auto balesetunk volt. szoval mi hanyagoljuk a dolgot. setalni en egyszer voltam babacskaval, de a nagyszulok elviszik a hetvegkent setalni a haztomb korul.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


a szoptanit borzalmasan bonyolultnak tunik! elolvastam a hasznalati utasitast. meg nem hiszem, hogy segitene, mert van tejcsi boven, csak nem szivja ki.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Susy! Növekedési ugrás van, naná, hogy cicizni akar!

Bébic! Gyógyuljatok gyorsan!
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... gory_id=86

Hú, Zsebi! Nagyon tetszik a kérótok!

Trombi! Nálunk is van szűrés.

[quote]N írta:em tudom eldönteni kellene e neki is kicsi tápi kiegészités!

Susy! Ááááááááá! Miért kéne? Nem hízik? És miért baj, hogy ennyit cicizik?

[quote]p írta:ocsekul erzem magam, hogy elrontottam valamit.

Musi! Dehogy! Tök jól csinálod! Látod, hogy felszaporodott a tejed. A szopi meg még alakul. Most már sokkal jobban csinálja, mint az elején, nem? Na látod! :)

Amíg jön a tej, fejj! Nem baj, ha olyan hosszú ideig tart. Csináld úgy, hogy pár cerc fejés, utána masszírozás, egy kis kézi rásegítés, majd fejés...

[quote]G írta:yalog képtelenség, pedig nem lenne nagyon messze!!!
Boci! Zoknit a cipőre, és jöhet a jeges úton séta

Kép
zölddisznó
 
 


Susy!
Nálunk is van olyan, hogy Zsófi óránként a cicin lóg. Hagyom, ha így jobb neki.

Aida!
Nálunk Zsófit megnyugtatja, sőt egyenesen mosolygásra sarkallja a zenélő-forgójának zenéje, vagy látványa.

Bébic!
Jobbulást nektek!!!

Zsebi!
Nagyon helyesek vagytok! :-D

Mush!
Nem irigyellek... De eszedbe ne jusson rossz anyának tartani magad!!! Igenis nagyon jó anya vagy! Ez egy nagyon nehéz időszak, de túl leszel rajta!!! Nagyon sok kitartást neked!

BB! vagy valaki más!
Nem tudtok véletlenül Érden vagy a közelben Bp.-en jó maszek bőrgyógyászt? Elegem van, hogy Zsófi bőre ilyen csúnya!!! Az arca most olyan, mint a smirgli és tiszta vörös, egybefüggően. A nyakán, vállán, mellkasán meg a szokásos pöttyök tömkelege... :evil: Szteroidos krémet már egy ideje nem használjuk. Bár tök hatásos, de néhány nap múlva újra kijönnek a pöttyök.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


Aida!
[quote]N írta:incs valami más bevált módszer hogy ne sírjon? Nálunk apa térdén olykor megnyugszik, van hogy a cumi nyugtatja meg. De van sajnos hogy sír és nem nagyon tudjuk megvígasztalni. Olyankor már néha cicire teszem én is.


De van. Nálunk a mellkasra tevés vagy cumi. De persze elöször ez, és ha ez se segít akkor szopi. Sokszor a szopi marad. Ebböl gondolom,hogy tényleg éhes, nem csak megnyugtatás miatt kéri.

Zsebi!
Szerencsére szépen gyarapszik. Csak tudod olyankor vannak kétségeim, hogy elég e atejcsi, mikor oránként enne. De látom, hogy máskoknál is elöfordul ez! :wink:

Zöldi!
[quote]N írta:övekedési ugrás van, naná, hogy cicizni akar!

De ez meddig tart? Nálunk már lassan egy hete!!! :shock: :shock:
susy75
 
 


Zöldi!

[quote] írta:áááááááá! Miért kéne? Nem hízik? És miért baj, hogy ennyit cicizik?

Nem baj, csak azt hittem nem normális, és pont arra gondoltam, hogy talán nem elég neki a tejcsi! :oops: :oops: De mivel többen írták, hogy nem egyedi, már megnyugodtam. Köszi csajok!!!!! :P :P :lol:
Ja meg azért sem túl jó, ha ennyire sürün eszik,mert olyankor rengeteget bukik. Na de ezen nem tudok változtatni! :D
susy75
 
 


Sziasztok!

Mush: Örülök, hogy jelentkeztél!!! Szerintem próbáld cicire rakni, ahányszor csak tudod. Nagyon jó, hogy anyukád tud segíteni! A hintával kapcsolatban nem nagyon tudok tanácsot adni, én nem veszek, viszont veszek neki egy rendeset és abban fog hintázni a kertben :D .

Mush szerintem is vannak olyan babák, akik nem szopnak, nem rontottál el semmit!

Egyetértek Orsival baba-felvevés ügyben. Én is felveszem. Öt év és már meg se puszilhatom az ovi előtt. Most kell kényeztetni!

Ha még egyszer arról írogatunk, hogy hogyan kellene hízni, leharapom valakinek a fejét!!!! Bakker szerintem szinte mindenki fogyni akar. Ez olyan, mint amikor az utolsó hónapban fodrásznál ültem és mellettem egy csak elkezdett panaszkodni a fodrászának, hogy mennyire meghízott most az elmúlt hetekben, és ez milyen rémes (persze mindezt 45 kilósan). Erre megkérdeztem, hogy mennyit híztál? Mire ő, hogy 1!!!!!! kilót. Bmeg, én meg ott ülök plusz 12-vel 9 hónapos terhesen. Az ilyen csajoktól kikészülök.

Orsi: Én fogok baba-mama jógára járni, alig várom, de szerintem 3 hónapos kor alatt nem szabad. Vélemény???

Trombi: Nekem is megnézte a doki a csípőt és azt mondta, hogy minden rendben, de azért javasolta, hogy egy koponya-csípő és mégvalami UH-ra menjünk el a 6 héten.

Ibernuska: Nekünk is visszaállt hál istennek az eszik-alszik verzió. Bár tegnap éjjel nagyon furcsa volt. Aludt este 8-tól fél12-ig, szopi aztán újra leraktam az ágyába de 2-ig nem aludt (nem sírt csak cumizott és ha kiesett a cumi, nyöszörgött) aztán fél6-ig húzta a lóbőrt. Azóta is eszik-alszik újra.

manna

Kép
mannababoca
 
 


Susy! Nálunk most kezd normalizálódni. 7 hetes a csaj.

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Lassan de biztosan kész lett ma az ebéd, jó volt egy kicsit kimozdulni a baba mellől..., és egész jól tűrte. Persze a hasa azért közbeszólt, így két részletben sikerült a palacsintákat megsütni... :lol:

Berni Dani arca is tiszta kiütés, de nekünk nem nagyon használ a krém, amit kaptunk, holnap úgyis megyünk rákérdezek, de lehet nekünk is bőrgyógyászat lesz belőle..., apja csak "pöttyöspofa törzsfőnöknek" hívja... 8)

Mush nem vagy rossz anya, és mindent jól csinálsz. Ha anyukád majd már nem lesz ott, hogy segítsen, majd beáll a napirendetek..., a takarítás, meg a házimunka megvár, hidd el..., csak Sophie-val foglalkozz, meg magaddal!!!

Tegnapi fotó:
Kép

Kép

Kép
dcili81
 
 


Susy!
[quote]C írta:sak tudod olyankor vannak kétségeim, hogy elég e atejcsi, mikor oránként enne


Én ne tudnám? A három gyerekkel mindenféle szoptatási problémát végigéltem, ezért most annak is örülök, hogy egyáltalán tudok szoptatni, úgyhogy én mindenféle kételyt meg tudok érteni!

Ibernuska!
[quote]N írta:agyon helyesek vagytok!

Köszi! :oops:

Zöldi!
[quote]H írta:ú, Zsebi! Nagyon tetszik a kérótok!

Köszi! én is szeretem :wink: . És a kertet talán még jobban, már alig várom, hogy "kiköltözhessünk"! Nyáron már ti is családi házban laktok?

zsebi_baba
 
 


sziasztok

na végre.nekem is megjött az anyasági.pont jokor...nem hiszem el de ez mind el megy csekkekre és tortákra és ajándékra Hajnikának és pelenkára.na de sebaj..lényeg hogy megnyugodhatok a csekkek miatt.időben betudom őket fizetni..

csipőszűrés:nekünk is 6 hetesen kéne menni de sajna már nem volt időpont csak márc 2-ra,,ne megyek eszek valamit mert ma még nem volt időm.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Szerintem nálunk is most van az ugrás, mert néhány napja délutánonként szinte folyamatosan eszik fürdetésig. :) Már folyamatosan ég a cicim, mert kicsit hagyom, hogy üresen is szívja, hogy meglegyen az inger.


Fejés: van, hogy már nekem sem jön, csak ha masszírozom. Addig szoktam csinálni, amíg már masszírral sem jön több, vagy 10 percig, ha egyáltalán nem jön...


Susy: jobbulást nektek :)


Berni: tök jó, hogy minden oké Zsófi csípőjével. Ha esleg aggódsz kicsit vagy ilyesmi, az egyik kollégámnak a kislányánál volt asszem valami csípőgond (nem emlékszem pontosan, hogy kezdődő ficam vagy mi :? ), és ő mondta, hogy nekik a babaúszás teljesen rendbehozta. Na, ezt csak azért mondtam, hogy erre is jó :)


Manna: megtaláltad a babamasszázs videós linket?


Zsebi: nagyon aranyosak vagytok, és teccik a lakás :lol:


Mush: ne érezd magad pocsékul. Bár tudom, hogy nehéz, mert én is ki szoktam bukni ezen az etetés dolgon (hasonlóan megy nálunk is), olyankor apa vigasztal, és próbálok pozitívan hozzáállni, csak néha nehéz a fránya hormonok miatt. Kiskobold állati lusta, sokszor már apa is noszogatja...
Néha úgy gondolom, hogy mennyivel jobb lenne ennél valamelyik véglet, leginkább az, ha ciciből jól lakna, vagy ha csak tápis lenne, mert az sem ekkora macera, de aztán rájövök, hogy ez utóbbi jó nagy buziság, amíg van valamennyi tejcsi, kapja meg azt is.


Cili: nagyon kis ügyes "pöttyöspofa törzsfőnök".

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Zöldi:

itt a link a studioról
http://studiob183.fw.hu/

bár én nem tudom, hogy menjünk oda, hisz a kiscsaj pont alszik közbe, amúgy se mehetek 8 hetes korig, mivel császáros voltam.
amúgy nagyon jó az oktató, kedves aranyos lány.
hátha addig változik a napirendje, megvárjuk a bűvös 6 hetes kort.

Zöldi
amúgy az normális dolog, hogy amikor nem alszik akkor "szellemlovast" játszik?
állandóan cicizne, szívja a cumit ezerrel, meg meg riad, koordinálatlan a mozgása, magamhoz húzom arra kicsit megnyugszik,de ha kiesik a szájából a cumi, nyugtalan keres egyfolytában és ha nem teszem vissza akkor, sírás ezerrel, de ez csak amikor fent van.
így elég nehéz főzni, meg bármit csinálni is itthon
olyan érzésem, van mintha nem fogadná el, hogy már nincs méhen belül


susy:
a védőnőm is mondta, hogy 6 hetes korba megnő a tejcsi igényük, ne aggódjak, tegyem akárhányszor cicre, csak nehogy adjak neki tápot, mert leszokhat a cicizésről, ha nagyon kell a kiegészítés akkor is lefejt anyatejet adjak.
azt mondta minél többet szívja annál több lesz, mondtam neki hogy ok, csak bírja az ember cicivel :D

bébic:
a homogene 9 nekem nagyon bevált a terhességideje alatt, jobb mint bármelyik szopogatós, szirupos cucc.


cili: végül beszéltél a dokival vagy sem?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Orsi egyenlőre nem, most nem fáj a hasa, kihagytam a tejet reggel, lehet nálunk is ez volt a baj. Várok aztán ha van valami tudok majd vele beszélni

Kép

Kép
dcili81
 
 


Annyira örülök! Tegnap írt barátnőm, aki január 7-re volt kiírva, hogy hétfőn befektették a kh-ba, és szerdán (azaz ma) megindítják a szülést. És az előbb hívott a párja, hogy 13.10-kor megszületett a kislányuk!
Így most már, hogy Hannababa elkelt, lesz új menyjelöltem :lol: :lol: :lol: (bár az idősebb "nők" állítólag tapasztaltabbak :lol: )

Kép

Kép
gabilany79
 
 


[quote]N írta:yáron már ti is családi házban laktok?

Zsebi! Lehet, hogy már tavasszal. De ha nem, akkor is sokat leszünk lent Balcsin, mert imádom a tavaszt! Kedvenc évszakom. (Meg a havas tél) Hétvégén megyünk csúszkálni babakocsival.

Tényleg Sarmi! Voltatok a hétvégén?

[quote]b írta:ár én nem tudom, hogy menjünk oda, hisz a kiscsaj pont alszik közbe, amúgy se mehetek 8 hetes korig, mivel császáros voltam.

Köszi Orsi! Nem baj az, ha alszik, ha felébred közben becsatlakozik. Nagyobb gáz, ha bömböl.
Miért nem lehet 8 hétig? Engem a hat hét leteltével teljesen feloldozott a dokim.
Szerintem amiket írtál, teljesen normális. Kevés bébi alszik egész nap. A mozgása meg persze, hogy még koordinálatlan. Még azt sem tudja, hogy az az izé, ami néha lekarmolja, néha fejbevágja, néha meg beleakad a hajába-fülébe, az belőle nő ki.

Kép
zölddisznó
 
 


Van egy olyan kis "problémám" hogy pár napja már nem hajlandó máshol megmaradni Noel mint a pihenőszékében. Ami nem is lenne baj, ha teljesen vízszintesre lehetne állítani... Viszont ebben habár van újszülött szűkítő, de a hordozókhoz hasonló "kanyar" benne van. Ami meg nem jó a gerincének. Viszont mindenhol máshol sír és sír. Abban nem. Mi a teendő? Hagyjam benne? Mennyire bántja a gerincét?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


[quote]b írta:ár az idősebb "nők" állítólag tapasztaltabbak

Erről ma aztán tudnék ám mesélni...41 lettem! :)

Gratulálok nekik!

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi?
nekem az oktató mondta, hogy 8 hetes kornál előbb nem szabad menni tornázni aki császáros volt, de a weboldalán ott a telefonszáma és meg tudod vele beszélni.

azt is hallottam, hogy 6 hetes korba,kinyílik a kismanó és elkzdérdeklődni a világ felé, és akkor már nem csinálja ezt.
nem az a gondom, hogy fent van, hanem, hogy úgy kapaszkodik belém a fent létekor, mint egy kis majom:)
sztem iszonyú anyahiánya van.
ha lenne kendőm és beletenném, nem szokná meg nagyon, hogy a fent létekor rajtam van és akkor sehogy se lenne el később mással?
"elkapatnám?" ezzel(sajnos mást szót nem tudok erre)

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 



Kép
zölddisznó
 
 


Orsi! Köszi!
Szerintem nem kapatnád el vele.

Kép
zölddisznó
 
 


[quote]
írta:
Köszi Orsi! Nem baj az, ha alszik, ha felébred közben becsatlakozik. Nagyobb gáz, ha bömböl.


nem nem, akkor alszik amikor indulni kéne, az alvási idő az nem szent és sérthetetlen?
mivel reggel 7-kor kel és 11-ig visszaalszik a csöppem.
ha 10-re mennénk tornázni akkor 9-kor el kéne indulni itthonról előtte meg felöltöztetni,szóval nem aludna sokat, sztem csak nyűglődés lenne a tornán belőle.

kíváncsi leszek, hogy fogja bírni majd a csípőszűréses napot, amikor majd 9-re megyünk, de előtte még gyógytornászhoz is.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sziasztok!
Itthon vagyunk, el vagyok havazva, majd jövök, bár mi nem is decemberi babák vagyunk...
Hoztam a képeket, szüléstörténet talán holnap lesz :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231949956.6804.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231949999.9662.jpg[/img]

[/img] Kép

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1231950051.1943.jpg[/img]

[/img] Kép

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


bocika:
Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám, és érdeklődtél, rettenetesen jól esett!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóErről ma aztán tudnék ám mesélni...41 lettem! :)


Jól értem, hogy ma? Mert akkor Boldog szülinapot kívánok! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mági, édes a kis Beni! ;) És a lányod is tündér.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


mágnes
gartulálok!
milyen érdekes az a cumi,milyen féle fajta?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


zsebi. es hogyan etetted gergot?
ja es mirol maradtam le? hol vannak kepek a kerotokrol es rolatok?

zoldi. sajna nem sokkal ugyesebb, sot a bekapasi technikaja is romlott a cumis uveg ota. elegge fajnak a mellbimboim.

cili. nagyon ugyes az urfi!

mindenkinek koszi a biztatast! olyan jo ujra jonni egy kicsit. most itt fejek. tony meg babazik. benyomott 140 anyatejet plussz cicizett elotte, de nem akar elaludni. pedig en mar naguon szerettem volna. :?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


zoldi:
Kép

gabi. en is ezt erzem neha, de meg probalkozom. es legalabb van tejci.
te mit csinalsz kiskobolddal, amig fejsz?
itt mar a szoptatasi tanasado is azt mondta, hogy adjam fel, es legyen csak tapis! hogy mondhatnak ilyet?

zoldi. barcsak a tesod itt dolgozna. telcsin keresztul nehez ez.
szerinted javitana valamit a szoptanit? van itt, aki mar hasznalt olyat?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


magi. nagyon edesek vagytok

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Na megjöttünk tanácsadásról és Marci nagyon szépen viselkedett! 4020 gramm és 54 cm!!!!! :lol: :lol: Ahhoz képest hogy szombaton 3820 gramm volt!!!!
Pöttyök: a dokibácsi és a védőnéni is azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni ez a szoptatott babáknál elfogadott!

Zöldi: ismerem ezt a zoknis megoldást, csak itt dimbes-dombos vidék van és oda nem biztos hogy felkapatnák babakocsival. Autóval megoldottuk, mert a közút az nem csúszott mivel felsózták!!! :lol: :lol:

Niki: na ez tök jó! Nyugi nekem a gázszámlára fog elmenni ez a lóvé! :cry: :cry:
Ja és hogy kell szedni ezt az Urtica Urens 4D-t??? Mennyi bogyócskát naponta????
Vendég
 


megváltoztattam a vonalzómat, megnézem sikerült-e?

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Mági: tünemények vagyok! Ja és igazán nincs mit!!! Tudod aggódtunk itt érted!!!! :lol: :lol:

Mush: ne hagy magad és ne add fel!!!!!! Próbálkozz!!! Nézd át ezt az oldalt is! www.szoptatasert.hu
Vendég
 


Mági - üdv újra itt! Szépek vagytokl!

Zöldi - Boldog szülinapot!

Kép
trombibébi
 
 


Mági: jó, hogy újra itt vagy :D nagyon szépek vagytok!

Mush: amíg elfért, addig ülve a combomra volt fektetve, most pedig a pihenőszékbe teszem, és olyan közel húzom magamhoz, amennyire csak tudom. Egyik kézzel fejek, a másikkal játszunk. :)

Zöldi:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabilany79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?