Új privát üzeneted érkezett!

BUÉK MINDENKINEK !!!!!

Ibernuska

Zsófi már 3 hetes de telik az idő !!!!!!!!

Kép
kditke

Lányok!

Kép

"Virradjon Rátok szép nap, köszöntsön Rátok jó év, kedves hajlékotokba költözzön a jólét. A lelketekbe boldogság, a szívetekbe béke, ezt kívánom Nektek az új évre! BUÉK! "
sylph

Csengjen pohár, zengjen ének,
Köszöntsétek az Új Évet,
Hozzon nektek jó ízű kenyeret,
Hozzon egészséget,
csendes szeretetet. B.Ú.É.K!

Dolli és Gézu

Kép
Kép
tekiroll

Boldog Új Évet kívánunk mi is :D

Még lent vagyunk anyumnál, nagyon jót buliztunk Robival, Zsombor is csak egyszer ébredt fel az éjjel.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak.

Eredményekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kicsit el voltam tűnve, de jelentem ez csak átmeneti időszak volt!

Tudna valaki segíteni? A mosógépbe becsúszott a melltartóm kosarának a fém tartója. A gép két éves, nem merek vele mosni nehogy baj legyen.
A szennyes hegyekben áll:(((((
Apa azt ígérte holnap komolyan foglalkozik az üggyel, remélem sikerrel jár.

Szilveszter:
mi itthon voltunk hármasban, Dorina 1 óráig bírta, de annak a levét isszuk azóta is.
:shock:
A Jézuska hozott neki egy mikrofont amit előszeretettel használ.

Mimi!
Megkapta a nyerget a Jézuskától és nagyon örült neki. Azóta (is)minden nap járunk lovagolni.
Hogy vagy? Hányinger van?

Ibernuska!
Hogy vagy? Sebed gyógyulgat? Tej van? Zsófi baba gondolom mit sem vett észre a szilveszterből. Hogy alakulnak az éjszakáitok?
Sikerül összekovácsolódnotok?

Én még mindig munkát keresek, ha tud valaki valami irodai minkát Érden szóljon légyszi!!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Zsand!
Olyan jó,hogy jár Dorina minden nap lovagolni.Majd meg látod,ez később nagyon előnyére fog ám válni.Mind mozgásilag,mind élet szemléletben.
És igaz tény,hogy a lovaglás nem olcsó.Viszont én láttam,hogy a jómódú szülők gyermekei,akiknek milliós lova volt,nem voltak restek a lószart össze szedni a lovak alól,nem zavarta őket,hogy koszos a kezük ruhájuk,ismerték a természetet,vagyis kettő lábbal álltak a földön.Volt ,hogy jött velük csak úgy nézelődni barátnő,aki még a lovak közelében sem volt sosem.Na az mondta ám,hogy pfujj,büdös van és kosz pór :lol:

Na hogy én ,hogy vagyok??
Hát amilyen jól voltam a 6. hétig,annyira xarul vagyok most néha.Még pár hete,mondtam,hogy tök jó,mert alig van tünetem.Na most egész nap émelyeg a gyomrom,minden büdös és irritáló szagú.Jó lenne,ha már 3-4héttel előréb tartanék,hátha enyhülnének ezek a tünetek.Én még sosem éreztem ennyire gányúl magam terhesen.No de ez a normális,majd túl leszek ezen is :wink:

mimi12

Sziasztok!

Mimi!
Hasonlóan jártam valamelyik nap. Itt aludt a kerifiam, lejött velünk lovagolni. Elkezdett fújjogni, hogy lósz.r fújj fúj.
Már nem bírtam cérnával és rászóltam, hogy fejezze be, mert a IX. kerületben laknak és van két kutyájuk. Arról nem beszélve hogy az utcán a kocsiból nem lehet kiszállni, mert szinte kizárt hogy nem lépsz kutya..rba. Erre befejezte, de az apja sem egyszerű. Félre ne értsd nem az állatok ellen szólok, mert ilyet én sosem tennék, de ott nem divat összeszedni!!!! Pedig semmi bajuk nem lenne tőle!!!

hányinger: nekem is volt két-három hét és elmúlik, nekem semmi sem vált be.
Sziasztok
Vendég

Zsand!
Tudom,hogy lasan elmúlik a nem érzem jól magam.
Ááá pár napja tört rám a mindig ásítok és iszonyat álmos vagyok érzés is.Lehet a 12. hétig aludnom kéne?? :lol:

ÁÁÁ Kutya a belvárosba???Én imádom az állatokat,de kinzásnak tartom,mikor valaki a városban panelben vagy bérházban olyan kutyát tart,ami vagy nagy testű vagy nagy a mozgásigénye.Egy kicsi lusta kutya még okés....
A kutya xar.Na az meg felháborít,hogy miért nem lehet össze szedni.Ott van a járdán mindenhol.Gusztustalan,és még csodálkozunk,hogy a nyugati országok lefikáznak minket???Hát mi csináljuk magunk köré a mocskot szemetet.Szomorú.. :cry:

mimi12

Csajok!!
Merre vagytok?

mimi12

Szasztok!

Hogy van mindenki?

Mi ma voltunk oltáson, nagyon büszke vagyok a lánykámra, meg se nyikkant szuri alatt! :wink:

Berni, hogy van a picurka?

Mimi, kitartás, nemsokára biztos jobban leszel!

Zsand, sikerült kibányászni a mosógépből a merevítőt?

Orsi, merre vagy? izgulsz már?
sylph

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Lent voltunk a nagyszülőknél vidéken és nem tudtam jönni, remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Én most próbálom a kisfiamat visszanevelni, alig ismerek rá, egyfolytában sír ha eltávolodok tőle. Azt hiszem nem tett jót neki a nagymamikkal töltött két hét.

Most sajna csak ennyi, de próbálok még jönni.
Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Szijasztok Csajszikák!

Vagyok-vagyok! Illetve lennék, ha nem pörögnék ezerrel!
Múltkor összeszedtem összes erőmet és írtam egy tök hosszút és elszállt! :?

Szóval az ünnepek nálunk is jól teltek, szilveszter után 4 napot végig punnyadtuk! :D (kb. 6 éve nem volt ilyen!!!!)
Viszont most hétfőtől ismét ovi, nekem heti 3x gyakorlat, , holnap mammográfia, csütörtökön Boginak oltás és akkor nem beszéltem az itthoni dolgokról! :(

Sylph! Köszi hogy gondoltál rám, igen már nagyon izgulok a vizsga 10 nap múlva, A MŰTÉT 13 nap múlva lesz!!!! Tiszta para vagyok!!!!

Ti hogy vagytok? Mindenki visszazökkent a régi kerékvágásba???
Csajok bakker híztam 3 kilót az ünnepek alatt, így most nagyon meg kell erőltetnem magam, hogy lemenjen a műtétig!!!(utána nem nagyon ingadozhat majd a súlyom!)

Mimimami hogy vagy?????Olvasom, hogy rosszul vagy! :( ÚÚÚÚ a lányokkal én is nagyon rosszul voltam! :?
Remélem nem tart ki a 12. hétig a rosszullét!!!!!!!

Gabi! Mikor költöztök???????

Mária! Nektek milyen az új házikó????

Zsand! nagyon irigy vagyok a lovaglás miatt!!!!!!!!!!
Hol lovagoltok???

Na lépek, ha lesz időm jövök!

Puszika: Orsi

Andikának most nem írtam, mert Vele szerencsére összefutunk oviban! :D :D :D
Vendég

[quote="cunami"]
írta:
cunamiMimimami hogy vagy?????Olvasom, hogy rosszul vagy! :( ÚÚÚÚ a lányokkal én is nagyon rosszul voltam! :?
Remélem nem tart ki a 12. hétig a rosszullét!!!!!!!

A próféta szóljon belőled!! :lol:
Azért annyira nem vészes ám a dolod.Böfögök folyamatosan mint egy disznó :lol:
Nem is hányingerem van,hanem inkább az az állando sehogy sem jó a gyomrom.De most a napikban mintha kicsit enyhülne a rossz érzés.Hát épp ideje.
(írom ezt,miközben kavarog a gyomrom) :lol:
De amúgy kösz jól vagyok,csak olyan lusta.

mimi12

Sziasztok!

Mi is próbálunk visszarázkódni a hétköznapokba. Az ünnepek alatt nem mindig volt délutáni alvás, ha volt nem időbe.

Voltunk ma korizni a tárnoki tavon. Már szombaton és vasárnap is voltunk. Nagyon jó. Vasárnap nagyon sokan voltak csak lestem.
Ilyenkor a lovaglás csak hétvégén megoldható, mert mire odaérnénk lovakat már megetetik szóval kapóra jött a korcsolya.
A csajszi ma meg is lepett, mert csak ketten voltunk és elég jól ment neki. Próbáltam mondani neki hogy lépegessen aztán egész jól belejött, lehet elmegyek kori oktatónak
:D
Na jó ez vicc volt, mert sajnos az én korimat nem találjuk, tehát én csak néző vagyok. Holnap teszek még egy próbát, hátha rálelek a garázsba, ha nem lövésem sincs hol lehet. Megnézem menyiért kapok.

Cunami!
Ófaluba a barátainknak van tizen-egynéhány lova és ott szokott a csajszi lovagolni!
Szorítok a műtét miatt!!!

Sylph!
A drótom még mindig a mosógép fogja!
Vasárnap kiszedtük a spejzból (nekünk ott a mosógép és elég szűkös ott a hely) a gépet apa benézett alánézett, azt mondta a motorhoz nem tud bemenni, hát majd kiderül!
Szóval nekem engedélyem van a mosáshoz, aztán majd kiderül!!!

Szorítsatok holnap, mert 1 órára állásinterjúra megyek!!!

Holnap már megnézem a vonalzót, mert én is szeretnék egyet!!! hátha nekem is sikerül összekreálnom egyet!

Minden napra ígérik a havat én már úgy várom!!

Van valaki aki csak gázzal tud fűteni?? Mit szóltok a gáz válsághoz??

Sziasztok!
Vendég

Megpróbálkozom egy képpel hátha tudok ilyet!!!
Hát nem sikerült, mert kicsinyíteni kell a képet, de erre már nincs időm az aprótalpút ágyba kell dugnom, na de majd holnap küldök egy fotót Dorináról, meg lehet keresek egy lovaglósat is!!!
Vendég

Jó reggelt sziasztok!

Zsand!
Nekünk is csak gázról megy a fűtés.Én nagyon felháborítónak tartom az egészet!!
Viszont nem egészen tudom össze tenni a történteket.Én úgy értettem,hogy az Ukránok zárták el a gázt,vagyis a híradóban mintha ezt mondták volna,viszont van aki azt mondja,hogy az Oroszok zárták el az ukránok felé menőt,ami erre is jön,NA akkor most ki és mit zárt el??
Nem tudom mennyire valósak a hírek??Állítólag nekünk van valamennyi tartalékunk.De mondták,hogy a Szlovénoknak estére már nem volt gázuk.Azért felháborító!!
Mi a francért nem lehet ezt egymás közt elintézni??
Ha kell segítség kép kicsinyítésben szólj nyugodtan,van tök gyors és egyszerű módja,és vonalzót pl a babafalván tudsz csinálni.
Jó nagy kalappal neked!!

mimi12

Mimi!

Oroszok zárták el mert az Ukránok megcsapolták, mert nincs köztük megállapodás.(Ukránok már régóta nem tudnak fizetni az Oroszoknak így a rjatuk keresztüljövő vezetékeket csapolták meg) Tehát a köcsög Ukránok miatt zárták el a paraszt Orsoszok!
Ne ahargudjatok de engem ez annyira felháborít!!!!!!!!!!!!!!
Valahol a -20-ban vannak az emberek fűtés nélkül!!!!!Kis gyerekek, örgek fáznak!
2 hétre elegendő gáztartaléka van az országnak!
Nálunk is csak gáz van, illetve kémény van a kandallónak, de kandalló az nincs! Meg 140nm, hogyan lehet befűteni egy kandallóval????????
Már elképzeltük, hogy kiköltözünk a nappaliba, de itt se lenne több 10-15 foknál! :-(

Én személy szerint haragszom mindkettőre, mert ha az Ukrán nem fizet, miért mi szívunk?????Ha meg az Ukrán csapol az az Oroszok kára, hol érdekel engem???? De ez is tipikus, hogy akkor történik mikor a leghidegebb hónap van! :?
Vendég

Szasztok!

Zsand, esik a hóóóó! :lol: Drukk az interjúhoz!
Várjuk a fotókat!
Húúú, kori az jó! bár ezer éve nem koriztam, nálunk csak én tudok, a párom még nem is próbálta, régen apuval jártunk le a sódira....
Biztos, hogy a mosógépben esett ki a drót? Elkavarodhatott az máshova is, nem?! Vagy hallani? A mosógépek alján elől egy részt le lehet pattintani, és ott van egy "leeresztő" vagy "szűrő" vagy mi, azt néha szoktuk mi is nézni, hogy van e benne vmi, de nem tudom, hogy egy merevítő ott át tud e esni?.... :roll: Nektek van olyan?

Gabi, sokat voltunk mi is nagyszülőkkel és ki volt nyalva Bubó s..gge, most meg olyan hisztis.... de én akajom! most! ez az enyém! de én nézni akajom!......stb. kiabál velem :shock: én meg csak lesek, úgyhogy most én is állítom vissza régi kerékvágásba.... :wink:

Orsi, akkor majd, mennek a drukkok, 10 és 14 nap múlva! :wink: :D Képzeld én is híztam....1kg-t! :wink: de le is ment.... :?

Gáz: hát mi is csak azzal fűtünk, párom mondta is, ha gubanc lesz megyünk anyuékhoz, mert ott vegyes tüzelésű kazán van..., bár most hogy belgondolok, a bojlerjük is gázzal megy :roll: meleg víz az nem lenne, forralni sem lehet vizet ha nincs gáz....áááááá.
Remélem nem jutunk el idáig! Nagyon durva amit csinálnak, ma már szinte lehetetlenség gáz nélkül élni..... főleg ilyen hidegben!
Párom épp a héten említette, hogy vegyünk szélkollektort..... :wink: :?
sylph

Mamáéknál...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sylph 2012.02.19 17:20-kor.
sylph

Sziasztok!

No most van egy kis időm írni, lányok. Hihetetlen! Ha csibe nem ébreszt, akkor apa horekolása miatt nem tudok aludni. Ha az sincs, akkor csak úgy magam miatt nem tudok... ÁÁÁÁÁÁÁ :?

Andi! Éljen a bulis szilveszter! :)

Zsand! Hú, Dorina, ilyen jól bírta a szilvesztert? Én még tizenévesen is volt, hogy 11-kor bealudtam… :lol:
Nyereg, Mikrofon! Klassz Jézuskátok volt! :)
Kori! De klassz! Nem is tudtam, hogy a közelben lehet valahol korizni… Régen imádtam!
Anyum megy hétvégén Balcsira csuszizni! Úgy irigylem! :)
Mi volt az interjún? Milyen állás?
Mi is gázosok vagyunk… Remélem, nem fajul el jobban a helyzet. Tényleg nem normális, amit művelnek!

Noémi! Remélem, már nincs sok a rosszullétes időszakból! Drukk!

Sylph! De ügyes Lili! Nekünk most zsinórban lesznek oltások, mert még a 15 hóst sem kaptukl meg, és már itt a 18 hós is lassan, meg a prevenar második fele.

Gabi! Hát nagyik tudnak kényeztetni rendesen! De hát ez a dolguk! Csak utána mi isszuk a levét! :wink:

Orsi! Te már megen pörögsz? Vagy még mindig? :) El sem tudlak képzelni punnyadni! :)
Milyen oltást kap Bogi? Valami kötelező?

Hétfőn dokit váltottunk, Ambrus dokinénire esett a voks, reménykedem, hogy nem kell továbbállnunk. Nagyon kis korrektnek tűnik és alaposnak.
Jövő héten kapjuk a 15 hós szurit, ha addig le nem robbanunk. Apa kezdte tegnapelőtt, csibe tegnaptól náthás... Úgy készültem, hogy éjszakázom mellette, de eddig még nem ébredt. 2-kor muszáj volt bemennem hozzá, mert ezer éve nem csinált ilyet. Általában 11-től vagy éjféltől megy a cirkusz a fektetéssel olyan 3-ig. Fodzunk mellette ezerrel, napkozben is elég nyűgi tud lenni, apuja meg januárban kiszámíthatatlanul ér haza, úgyhogy próbálom visszafogni a pörgést. Pedig ezer dolgom.
Kicsinyítek fotókat én is!

Ibernuska! Hogy vagytok?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Nagyon klassz volt ez a Kehida! És a párod milyen ügyi! Szuper konyha! :D

Sylph! Anya! De jó! :D És milyen jól időzített Lili! :)
Nálunk is az volt a legelőbb, meg a legkésőbb. Először azt mondta ki, de 3 nap után megunta, aztán apa létezett. Most az anya helyett áttért az anyura. Nem is tudom, honnan szedte, mert sosem mondtuk így! :)

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Szisz!De édesen bealudt a lányod :lol: Én a Szabiról sosem tudtam ilyen képeket csinálni,mindig felébred.

Dolli!Köszi már kezd jobb lenni.Most napközben egész jól érzem magam.Viszont ha éhes vagyok,akkor nagyon nem érzem jól magam.
És kb 2-3 napja,van az,hogy este 11-12körül jön a nem érzem jól magam.Én olyankor még tv-t nézek,és elkezd a gyomrom jelezni,de nagyon cudar érzés.Lehet rágcsálnom kéne valamit.És erősen kétlem,hogy konkrét éhség lenne,mert este 7után szoktunk vacsizni.

mimi12

Tényleg Orsi!!!Mi van veled???

mimi12

Szija Mimi Drága! :D

Köszi kérdésed, megvagyok, kicsit kreha vagyok és most már egy jobban parázom is!
Gogynak a napok, közeleg a vizsga és a műtét! :shock:

De el sem hiszem, hogy így megy az idő!!!!!! Már a 10. hétben vagy???? ÁÁÁÁÁÁÁÁ nemrég jelentetted be a nagy hírt és akkor még csak 5 hetes voltál!
Melyik dokit választottad végül!

Sylph! Csodaszépak a gyerkőid!!!!! Gyönyörű lett a balerína jelmez is amit csináltál, gondolom volt nagy öröm!!!! :wink:

Dolli! Bakker Te ébren voltál 3:30-kor!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁ :shock: :shock: :shock: És ilyenkor hogy éled túl a napot??? Vagy Gézuval le tudsz ilyenkor dőlni egy picit???
Ambrus doktornőt ismerem! Nagyon aranyos! :)
Remélem nem lesztek betegek!!! Én sem vittem ma Bogit oltásra, mert Ő nem beteg, viszont én carul voltam és félek nehogy jobban lerobbanjak! :( Majd a műtét hetében Apa elviszi, úgyse vitte még soha egyik gyerkőt sem és az utolsó oltást kapja Bogi! :D

Zsand milyen állásinterjún voltál??? Mikor lesz eredmény?
Képeket nem sikerült kicsinyíteni???

Többiek merre vagytok????

Andika meglett az etetőszék????

Majd igyekszem jönni, bár Apának nem kell szombaton dolgoznia, de nekem befutott egy vendég, holnap még gyakorlatom is van, vasárnap tanulnom kell a tételeket!

Puszika
Vendég

Sziasztok!

Kezdünk visszarázódni a hétköznapokba, de még mindig nem az igazi a kisfiam. Most meg a nappali alvásról akar leszokni, de könyörgök ő még 4 hónapos, csak kellene aludnia valamennyit napközben!? :lol:

Mimi
Sajnálom, hogy rosszul vagy, de ez az első időszak ilyen. Én annak idején úgy fogtam fel, hogy legalább tudom, hogy jó helyen van a manócska, mert stimmulálja a gyomromat. A 12. hét körül biztos el fog múlni.

Orsi
Márciusban költözünk, felmondtuk az albit ápr. 1-el, így muszáj is lesz. :lol: Most vagyok konyhabútor keresésben, szombaton megyünk megnézünk egy újabb boltot. Jövő héten melyik nap vizsgázol?

Zsand
Mi is csak gázzal fűtűnk és Érden is csak az lesz. Nem is értem, hogy lehetett egy vezetéket így megépíteni, hogy egy csomó ország ellátása egy országtól függ. Na de reméljük most már megoldódik vagyis az oroszok már ígérgetnek.
Hogy sikerült az interjú?

Sylph
A kis alkoholista kép :lol: :lol: Pohárral a kezében aludt el vagy ti raktátok a kép kedvéért oda?
Én még mindig ámulok a jelmezen, gyönyörű lett, a keresztlányodnak nagyon jól áll. Gondolom nagyon örült neki.

Dolli
Fiatalos anyukád lehet, a Balcsi közelében lakik? Én is mennék szívesen, a hétvégére már biztos jó lesz a jég, nagyon hideg volt a héten.

Berni
Hogy vagytok? Már egy hónapos Zsófi, nagyon telik az idő.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!
Orsi!Ne parázz,azzal nem leszel előrébb :wink:
Meglátod,tavaszra olyan irigy leszek rád,vagyis a szép cicikre :lol:
Addigra el fogod felejteni a fájdalmat is,és büszke leszel.És bizony,gyorsan telik ám az idő....
Én ma voltam a védőnőnél.Húúh 2órát ültünk ott a Szabival.Kb 40percet vártunk mire be mehettünk,majd a többi az adatfelvétel iktatás stb.
De hát végül is,tudtam mire számíthatok.
Na most meg kitaláltam,hogy úúúgy ennék szilvás gombócot :lol:
Ugyhogy neki is esek csinálni.Vacsira csak kész lesz.

mimi12

Gabi!
Azért már sokkal jobban vagyok,mint 1-2hete.De tényleg össze tehetem a kezemet,mert azért a komoly hányinger elkerült.Inkább csak ez az érzem,hogy van gyomrom érzés van,de ez elviselhető.

Na a hogy lehet úgy építeni egy vezetéket kérdésre?
Mikor azt építették,akkor volt a nagy szovjetunió,vagyis 1db országon jött a vezeték hivatalosan.
Mivel nekik van gázkitermelésük,így tőlük jön európa nagy részére a gáz.Na ez a gáz...
Én azért optimista vagyok.Bízom benne,hogy max 2héten belűl(de inkább előbb)helyre áll a dolog.Tényleg gerinctelen dolog,hogy ennyi országot és embert bajba sodornak az ő vitájuk miatt.Hát könyörgöm,mi a fax közünk nekünk más vitájához??
Na de ez van...

mimi12

Orsi! Azért nem az a jellemző, hogy 3 körül gép előtt ülök, de kivételesen nem kellett Gézát ringatni, altatni, szopiztatni, csak hát lehet, hogy már beállt a ritmusom arra, hogy éjszakázok, és akkor épp én nem tudtam aludni.
Ha ledőlök délután, akkor is sajna csak 30-40 perc alvás jut. De néha az is tud használni. :wink:

Gabi! Költözés Hurrá! :D
Anyum tényleg fiatalos! És még ráadásul szerelmes is! :lol: Kecskeméten lakik anyu, csak most hétvégére ment Keszthelyre a párjához, állítólag szuper a jég, már le van kerítve, hol lehet korizni.
Milyen a napközbeni alvásotok? Abszolút nem alszik Milu vagy csak rövid időket?

Mimi! Szilvás gombóc! Nyami! nagy kedvencem és a Padlás is! :wink:
Védőnőnél nem lehet időpontot kérni?
Nekem most az a furi, hogy megyünk jövő héten az oltásra, és nem konkrét időpontot adtak, hanem hogy 11 és 13 közt menjünk... :?: De hát új hely, új doki, szoknom kell a terepet. :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

És akkor pár kép a karácsonyi időszakból...

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tekiroll

Szasztok!

Mimi, én sok alvós képet csináltam már, ők olyan "szépen" tudnak aludni, imádom őket, olyan pózokat vesznek fel néha....
Milyen volt a szilvásgombi?

Orsi, köszi a dicsit! Ó, nagyon örült Flóri a ruhának, azóta is azt venné fel, de a szülei eldugták és azt mondták neki, hogy még nincs kész, képes lett volna elmenni benne oviba..... :wink:

Gabi, igen én raktam a kezébe a poharamat... :wink:
Nappali alvásról akar leszokni a nagylegény?! Ejha... az enyémek se voltak valami nagy alvók.

Dolli, nagyon jók a képek! Az első olyan mintha a mi fürdőnk lenne, ugyanilyen kazánunk van csak nem digitális, a csempénk is kék... :wink:
Milyen cuki Gézu a játékok közt! Kis vigyori.

Zsand, mi volt az interjún? Sikerült?!

Berni, mi újság?
sylph

[quote="sylph"]
írta:
sylph

Milyen volt a szilvásgombi?

Isteni!!Annyira jól esett,de mákosan is ettem :oops:
Viszont ha hiszitek ha nem,be nyaltam a hasmasis vírust.Hajnal 3-kor éreztem,hogy valami nem stimmel a beleimmel,és már rohantam is a rötyire.
Hogy velem mindig van valami.
Ja írtam,hogy van strepricoccusom is??Nehogy mán unatkozzak :?

mimi12

Dolli!
Nagyon édes Gézu a képeken.Olyan kis vigyori jókedvű. :lol:

mimi12

Köszi lányok! Szerintem is édi, de én elfogult vagyok! :lol:
Múlt héten láttam a hátsó szomszéd 3 hós lányát ablakban. Annyira szépséges, tüneményes, hogy jajjj! :)

Sylph! Nekem tuti, hogy felébredne a csibe, mikor épp fotóznám! :)

Mimi! Jaj, Te szegény! Jól kijutott Neked a sok bacivírusból! Jobbulást! Vigyázz magadra!

Orsi! Remélem, nagyon tanulsz, azért nem jössz! Épp ma emlegettelek, hogy nyithatnál már :lol: , mert első leszek a vendégeid közt, annyira kész van a hátam derekam!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!
Megjöttem én is.
Jaaaj,kész vagyok teljesen.Megfáztam,a gyerek is köhög.Kinőtt a 3. foga,éjszakánként nem volt alvás.Nappal is csak maximum 30 perc.Remélem már nyugi lesz!

Milyen szépek a babáitok!

Mi idén vezettük be a gázt és a kályhát még nem vittük ki,mert maradt még szén+fa.

óóóóóóóó,már megint felkelt! :( :cry:
Majd jövök!

[/url][/quote]
tierno

Sziasztok!

Mimi
Nekem is megjött a kedvem a szilvásgombóchoz. :lol: Én még sosem csináltam, lehet rászánom magam. Beléptél a 11. hétbe, mindjárt jön az 1. nagy uh. Melyik kórházban fogsz szülni?

Dolli
Lekopogom kezdünk egy kicsit visszaállni alvás ügyben, már meg van délután a 2 óra. Elalszik, látszik rajta, hogy hulla fáradt, de 20-30 perc múlva rendszerint felébredt. Két napja sikerül visszaaltatnom és így még alszik másfél órát. Utána jobb is a kedve, jobban tud figyelni.
Délutáni alvás a legjobb! Hogy fog majd hiányozni ha visszamegyek dolgozni. :lol: :lol: :lol:
Nagyon édesek a képek. Milyen volt a jég?

Sylph
Most néztem meg a vonalzóidat tüzetesebben. A két gyerkőc között alig van több mint másfél év. Nem volt nagyon nehéz két ilyen picivel egyszerre?

Tierno
Jobbulást nektek. A fogzás lassan nálunk is kezdődik, hát nagyon nem várom. :)

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!
Tierno!Megnyugtassalak??A lányom 13éves múlt,ő már nem ébred fel éjszaka :lol:

Gabi!
Most itt voltam a körzetis dokinál Érden a Sámuelnél.
Hát vegyesek az érzéseim.Nincs vele semmi gond,csak nekem egyenlőre fura,hogy nem emlékszik rám.Lehet 3-4x kell mennem,hogy tudja ki is vagyok??
Hogy hol szülnék??Még nem tudom,maradok e itt a dokinál vagy mi lesz?2hét múlva kell mennem a nyakiredő szűrésre,majd meglátjuk utána mi lesz?
ÉS állítólag már azt is itt csinálják.Hát nem tudom azt sem,milyen uh-van itt??Ami a rendelőben van az nagyon ótvaros elavult,de legalább van.(mert van ahol nincs is uh)Vagyis remélem nem azzal nézik a nyakiredőt,mert akkor megyek máshová inkább fizetek érte,csak jó géppel nézzenek meg.AZért nagyon nem mindegy!

mimi12

Szasztok!

Gabi, 20hónap van köztük :wink: nem mondom, hogy nem volt nehéz, főleg az elején, mikor még Bálinra is többet kellet figyelni, Lili is sűrűn cicizett, úgyhogy semmi másra nem nagyon volt időm. Később jobb volt, mikor ritkultak a szopik, Bálint nőtt, okosodott, Lili elkezdett járni....mostmeg tök jó mert együtt játszanak, vagy épp együtt szedik szét a lakást. :wink:
Nem így terveztük, kb.6évet szerettem volna köztük, csak Bubó nehezen jött össze és a második babával (egy idő után és az asztrológus ismerősöm tanácsára) úgy voltunk, hogy jöjjön ha akar. És jött is, második próbálkozásra, Bubó első szülinapján már a pociban volt. :lol: Végül is örülök, hogy így alakult, így legalább együtt nőnek fel...

Tierno, Jobbulást nektek!
Lili is most fogzik, mi 4 foggal küzdöttünk egy ideje, de már kibújtak.

Mimi, jobban vagy? Remélem, hogy valami tuti géppel nézik a nyakiredőket! De ha nem, tényleg menj el és nézesd meg máshol is!
sylph

Szijasztok Lányok!

Csak gyorsan pár sort, mert gőzerővel tanulok a pénteki vizsgára! :?
Mi jól vagyunk, csak nagyon sűrűek a napjaim! Ma nem vittem Bubut oviba az ónos eső miatt!Reggel még nem volt, de nem biztos, hogy ki tudtam volna állni a garázsból délben.... :?
Most volt itt a vízórás csaj, hát majdnem hanyat estem, úgy csúszik minden!!!! :D
Dolli! Úgy meglepődtem Rajtad, hogy ilyen fiatal, csinos, szép nőci vagy!!!!!!!!!!!!! :shock: Gézu meg egyszerűen zabálnivaló!!!!!

Andika ha olvasol! Utólag boldog névnapot Veronikának, tegnap elkerültük egymást, mert rohantam reggel is, mentem gyakorlatra. Lányokat nagyinál hagytam, 12-kor még bent voltam a Bécsi úton a Szent Margit kórháznál, de egész jó forgalom volt, így félre ott voltam Bubuért!
Szegény Veronika meg kérte, hogy vigyem Őt is! :cry: :cry: :cry:
De nagyon siettem a lányokért, meg még beszaladtunk virágoshoz is(Nagyi is Veronika :D )

Hátfájós barátnéim jelentem március elejétől jöhettek, mert onnantól dolgozom! :D :D :D A műtét után 6 hetet mondanak, hogy pihentetni kell!
Andika ha Te meg benne vagy kipróbálnék rajtad egy fogyikúrát, masszázs +infra! :wink: Júniusra bombaformában kell legyünk! :D

Mimimami! Hogy vagy????Annyira hihetetlen hogy már a 11. hétben vagy!!! :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyenkor látszik, hogy mennyire gyorsan telik az idő!

Gabi! Örülök, hogy Milu kezd visszzökkeni a régi kerékvágásba! Anyira megzakkant engem is ha borul a napirend!
Délutáni alvás? Hmmmm.... :oops: Én már 6 éve alszom! :D :D :D
Na jó most már nem mindig, de ha megtehetem, akkor tutira 30-45 percet elbóbiskolok! Annyira jót tesz az idegeimnek egy kis csend, és nyugi! nem is értem mit csinálnak azok ahol a babák nem alszanak egész nap!!!! :shock:

Zand merre vagy??? Csak nem melózol már????? És minket be sem avattál!
Annyira megirigyeltük Tőletek a korizást, hogy a hétvégén mi is beújítottunk a nagyoknak korikat és meg sem álltunk a Tárnoki tó-ig! :D :D :D Andikáékkal együtt! :D :D :D
Kép Andika és Orsika (Fekete és Hófehér...lálálá)
Kép Lusta csajok
Vendég

Kép Ez a kép a profizmusonról árulkodik, az arckifejezés nagyon FONTOS!!!

Kép photo by Robie
Vendég

Kép :-)))

Mindkét nap kint voltunk, vasárnapra már nagyon profik voltunk!
Ugye Andika???? :D :D :D
Jó lenne még a hétvégén korizni egyet, de annyira félek, hogy nem gyógyulok meg hétfőre! :? Valszeg ágyban fekvés lesz két napig! :D
Vendég

Orsi!!
Köszi egész jól vagyok!
Már napközben nincs nem érzem jól magam,viszont este 10 körül(persze vacsi után)rámtőr az ehetnék,de rosszullétig.
Ma voltam vérvételen,.Nagy mázlim volt,mert az eső előtt megjártuk a Szabival a labort.Jó sok vért lecsapoltak tőlem...
Tök jó!!Voltatok korizni??Mi is akartunk hétvégén menni,de nem is tudtuk,hogy Tárnokon van tó.Na akkor majd most hézvégén elmegyünk.Ha mentek szóljatok,és csatlakozunk :lol:

mimi12

Sziasztok!

Tierno! Én is mindig reménykedem, hogy végre nyugi lesz, aztán kiderül, hogy csak ámított a kispasim. :lol: De ha már pár nyugis nap vagy éjjel összejön, azt nagyon lehet értékelni... Kitartás!

Gabi! Köszi! :) Örülök, hogy kezdtek visszarázódni. Ez a 30-40 perces alvás volt nekem is a halálom. Az semmire nem volt jó. Arra sem, hogy én is aludja, arra sem, hogy bármibe belekezdjek.
Jég állítólag nagyon csúszós volt :lol: , úgyhogy Gyenes körül nem sokat csusziztak anyuék, Keszthelyen jó volt.

Mimi! A tarkóredőnél minket is beküldtek a Szabolcs utcába, mert a doki így volt biztos csak az eredményben (gépben vagy önmagában nem bízott azt nem tudom, de minimális difit talált). De azt a frászt, amit rám hozott ezzel. Mondtam, hogy remélem, nem akar ezek után vérnyomást mérni! :lol:

Sylph! Melyik fogak jöttek most Lilinek?

Orsi! Te milyen fotókat nézegetsz, ahol fiatal csinos szép nőcit látsz? ? :o :lol: Na jó, nem vagyok nagyon elégedettlen, pláne ahhoz képest, ahonnan indultam. No de még van mit lefaragni. Csak "félek", hogy már nem lesz időm rá. :lol:
Hétfőtől akartam tornázni, de eddig még nem jött össze. Szinte minden nap migrénes vagyok. :?
Márciust jegyeztem! :wink:
De klasszak a jeges képek! Irigy-irigy... :lol: Jövőre mi is megyünk, épp most mondta barátnőm, hogy adja majd a lánya kinőtt koriját. Nekem ugyan nincs még, csak görkorim. :)
Tényleg baromi csúszós minden, mi ma voltunk oltáson, de taxit hívtam... :roll:
Párom nem tudom, hogy jön haza este... :?:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mimi
Igazad van, hogy nagyon nem mindegy az uh. Én se kockáztattam soha, inkább megnézettem magánba is ha úgy éreztem nem voltak alaposak a kórházban. A 12. hetesen nagyon fontos, hogy jó géppel és hozzáértő mérje a nyakiredőt.

Sylph
Én is így gondoltam, hogy a kis korkülönbség az elején nehéz, de most már csak jó oldala van. Szerintem köztük is jobb a kapcsolat, mintha 6 év lenne a különbség.

Orsi
De jó most már tudom, hogy a tárnoki tavon lehet korcsolyázni. Egész felkészült leszek Érdből mire költözünk. A múltkor a férjem már poénkodott is, amikor meséltem rólatok, hogy még ott se lakunk már is több ismerősöm van mint Pesten. :lol: :lol:
A vizsgára egy hatalmas kalappal. :lol: Nagyon szorítok neked!

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Sziasztok!

Nálunk alakul a helyzet.koppkopp
Egyszer kel föl éjszaka enni.pedig 2 hónapos kora óta végig aludta az éjszakát.
Ma akartam menni tanácsadásra,de a jég miatt kihagytam.

Mimi!Te pocakosan akarsz korizni?Vigyázz magadra!Amúgy milyen a Samu?

Szeretnék én is egy öcsit Dorinának,de annyira lefoglal a kis szarosom,hogy nem is tudom más hogy tud több gyereket nevelni... :?

Vonalzót hogy tudok berakni?
tierno

[quote="tierno"]
írta:
tierno
Mimi!Te pocakosan akarsz korizni?Vigyázz magadra!Amúgy milyen a Samu?

Dehogy akarok korizni :lol:
Samu??Mogorva.Lehet nem is maradok nála.Nem egy kedves emberke.Állítólag volt egy balesete,és azóta ilyen mogorva.
Viszont szakmailag szerintem jó.Nekem már most megcsinált olyan vzsgálatokat,amiket anno nem is csináltak meg.Nekem ugyi márciusban volt egy elvesztett babám.Az akkori dokinak eszébe nem jutott,hogy olyan helyre küldjön uh-ra,hol genetikus dolgozik.Eszébe nem jutott,hogy rákszűrést csináljon,vagy a bacikat megnézze(ami van is).
De majd meg látjuk hogy alakulnak a dolgok.Ja 22.én megyek a nyakiredőre.

mimi12

[quote="tierno"]S írta:tiernoziasztok!

Szeretnék én is egy öcsit Dorinának,de annyira lefoglal a kis szarosom,hogy nem is tudom más hogy tud több gyereket nevelni... :?

Háát így! :D :D :D Vidáman! :D :D :D
Megnyugtatlak, nekem nehezebb volt amíg csak a Bubu volt mint most a 3! :wink:
Vendég

Jaaaaaaaaaaaj átkerültem a másik oldalra! Segíííííííítség!

Egyedül vagyok és nem is látom kinek mit akartam válaszolni!
Remélem elnézitek nekem! :oops:
Mindenkit puszilok, most még hamar tanulok, aztán műtét után(ha tudok üldögélni és ideférek az asztalhoz! :D ), jövök és beszámolok mindenről!
Vendég

[quote="cunami"]J írta:cunami

Egyedül vagyok és nem is látom kinek mit akartam válaszolni!
Remélem elnézitek nekem! :oops:

Na ezen még gondolkodunk :lol: :lol:

mimi12

Sziasztok!

Ne haragúdjatok, hogy csak így belecsöppenek a beszélgetésetekbe. Szeretnék érdeklődni, hogy jár-e valamelyikőtök gyermeke vagy esetleg ismerőse csemetéje a Meseház óviba (Gyula u.) vagy a Kisfenyves óvodába (Erkel F. u.).
Mi a Gyula u.-ba tartoznánk, de eddig csak 1 anyuka véleményét hallottam (csak őt ismerem, mert nem régóta lakunk itt Érden). Szerinte elég szabadak a gyerekek az óviban, és a sulira nem tanulják meg a kötelező foglalkozáson való részvételt. Pl. ha nem akar tornázni v. rajzolni akkor nem kell résztvennie a foglalkozáson. Elég gyakran el szoktunk menni az óvi előtt a Spárba menet a kislányommal és bizony most az őszi-téli időszakban nem nagyon láttuk kint a gyerekeket az udvaron játszani. Ezek más óviban is így vannak?

Nagyon örülnék, ha írnátok pár véleményt az általatok ismert óvodákról is. Milyen külön foglalkozásokra lehet járatni a gyerkőcöt (idgen nyelv, úszás, torna stb.)? Milyen rugalmasak a délutáni elhozatallal?

Előre is köszönöm, ha válaszoltok.

Edina és Anita

Kép
educi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?