Sziasztok
Már elég rég jártam erre, nem is csodálkozok, hogy sokat írtatok.
Próbálok képbe kerülni. Ha kissé csapongóan írok majd az meg azért lesz mert ahogy olvasok vissza írom is a válasz vázlatot egy word doksiba…
Páromat megműtötték, már jól van és anyós is hazament, úgyhogy mostmár sokkal jobb a hangulatom. Csak nagyon fáradt vagyok.
Köszönöm a hozzászólásokat és a megnyugtató szavakat anyós ügyben, megpróbáltam ésszel csinálni és visszafogni magam. Így is 2 kilót fogytam míg itt volt.
Voltak még érdekes dolgai, elegem van hogy egyszerűen kikényszeríti az emberből a versengést...pedig a párom mindig biztosít afelől hogy már nem anyuci az akinek a szoknyáját fogni akarja ha baj van, de akkkor is rosz érzés mikor anyós próbál ki/el -túrni a párom mellől. Na, tényleg, nem írok részleteket, de konkrétan a műtét napja (reggel fél8tól este 7ig) a kórházban maga a horror volt. Esszméletlen.
sex
Szex témával én is pont így vagyok. Bár mostmár apa sem piszkál vele, nem is próbálkozik szegénykém, rám hagyja. De én meg kényelmetlenek érzem. És nem tudok elvonatkoztatni a babától. Megjegyzem sosem hittem volna korábban még a babavárás előtt, hogy ez majd így lesz. Apa szerint az égiek így akarnak próba elé állítani minket…ha még a hónapokig tartó szexmentes élettől sem idegeljük ki egymást akkortalán jól csináljuk együtt…
harhaj:
Én is az aktiváló kódot várom a teszvesztől, de nem akarlak elkeseríteni nekem két hete nem érkezett meg. Azt írják ott ha jól emlékszem hogy másfél hét. Addig nem is nézelődök, mert ha véletlen találok valamit akkor idegbajt kapok ha emiatt lemaradok.
csadra:
A Lelki köldökzsinór c. könyv nagyon jó, több tíz másik könyv mellet én is lassan aladok vele. Bár szerintem sokkal tudományosabb mint olvasmányos, de engem érdekel ez a téma.
cukorterhelés:
Múlt héten voltama dokimnál, aki ÁEK-s, és oda is kellmajd mennem jövő héten a cikros vérvételre. És a patikában kell megvennem a cukorport és fél liter vizben higítani, (tehetek bele citromot is), és ott kell majd meginni ha szólnak.
mozza:
Nálunk sem lesz idézlek „macis-nyuszis”szoba, még azt is csak most tatláltuk ki hogy mogyoró színű lesz a fal. Egyrészt mert ez olyan semleges és megnyugtató, megy a sötét színű bútorhoz amiket kinéztünk, illetve a lakásban nálunk minden helység más színű, és ez az egy szín ami még nincs és beilleszkedik a többi közé.
Szopipárna már rég volt téma, csak azóta én nem voltam sokat. Na rendeltem, meg is jött. Méhecskés huzattal. Szerintem nagyon jó, mondjuk nekem minden póz, alvás vagy fekvés sőőt ülés özben eddig egy kín volt, úgyhogy lehet hogy csak a változatosság gyönyörködtet, de egyenlőre nekem jó ez a párna.
Hát csajok nagyon jól álltok bevásárlás ügyileg, ahogy elnézem mindenkinek van már legalább elképzelése. Nálam az a baj, hogy ha bármit veszek, előtte végig kell gondolnom, hogy hova tegyem. Amíg a baba szobája nincs kész nem akarok belelendülni a vásárlásba, majd ha lesz helye mindennek. Csak így meg attól tartok kifutok az időből.
Egyébként most zárom soraim, végigolvastam ugyanis mindent, kb 3 órája csak ülök és olvasok, kicsit meg is fájdult a fejem.
Jajjj, és láttam, hogy bekerültem a táblába, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!