Sziasztok!
Na sikerül t a kb. 1 napos termés végére
Kutyafüle,
reméljük minden rendben lesz. Nekem a dec. 3-ai hepatitisz eredménye még nincs a védőnőnél, a nőci is épp azt mondta, hogy mostanában mennyit ülnek az eredményeken.. Ami azért nagyon durva, ha nem csak egy sima hepa-ról van szó!! De bizti minden okés lesz!!
A kiságy nagyon jól néz ki!
Böbi,
sajnálom a kocsit
Még szerencse, hogy nem vitték el stb, bár pont elég lesz majd az ablakot cserélni benne!
Az iwiwn visszajelöltelek
Zili,
jól látom, hogy tettél fel vonalzót? Jók lettek!
Panndi,
jó éjszakád lehetett akkor
Reméljük, majd tudsz pihenni picit napközben. Én ált. akkor ébredek fel, mikor a férjem mellettem, a kutya kint az előszobában horkol eszméletlenül, és nme is tudok csak nehezen visszaaludni akkor
Heva, Novygirl
üdv, örülök, hogy jöttetek!
Voltam most reggel védőnőnél, megmérte a súlyomat, 2 kilónál tartok, de eddig is tudtam. A hasam 97 cm, mondjuk én kb. 75-78-ról indultam, szóval megvolt az alap
Néztünk szívhangot is, nagy nehezen sikerült megtalálni, mert a kisasszonynak nem tetszett a matatás, egyfolytában forgolódott, amit én nem is éreztem teszem hozzá..
Holnap megyek dokihoz, múlt héten kellett volna, csak elsunnyogtam, de nem baj, mert dec. 18-án voltam nála
Amit írtatok a szülésznőkről, nagyon durva! Én max. 20 ezit szánok rá... Az kevés szerintetek?
Én az EDA-n nagyon gondolkodom, én nagyon félek tőle... Sajnos hallottam én is rosszat, meg nem biztos, h örülnék, ha gerincem mellett matatnának. Aztán ki tudja, egyfelől hogy bírom a fájdalmat majd, meg mennyi lesz a vajúdás.
A lenti dologról Ti hallottatok vmit? A védőnőnél láttam kitáblizva:
http://www.lilliput.co.hu/