Mindenkinek (Tündér, Beu, Zsuzsi, Zulu, PsAndi, Elli, Momo, Franyó, Réka, Norka, Klár, Azúr) köszi a drukkokat és az aggódást.
Túl sok jót nem írhatok, de kezdem az elején.
Emlékeztetőül:
Szerdán délután kiütéseim lette, bőrgyógyász szerint valami ételallergia, szedjem nyugodtan a gyógyszeremet.
Csütörtökön kiütések egyre rosszabbak, viszket és fáj is, émelygés, ájulás környékez. Be az endokrinológushoz (doki). Írt másik pajzsmirigy gyógyszert. Este láz, telcsi a dokinak. Kérjek vérképet a háziorvostól.
Folytatás:
Péntek még rosszabb. Nem birok felkelni, felülni sem, felső ajkam, láb- és kézfejem bedagadt. Telefon a dokinak: hívjuk ki a háziorvost. Háziorvos szabin, helyettes nem jön, mert 4 körzetet visz, menjünk le. 2 óra alatt valahogy csak felkelek, belepréselem a lábam a terhesen kitaposott cipőmbe, nagyon fáj minden lépés. Lemegyünk a háziorvoshoz, ahol senki, azaz SENKI nem volt! Adott vérnyomás emelő cseppeket, elküldött vérvételre. Este megint magas láz.
Szombat reggel párom ügyeletet kihív. Az első orvos aki foglalkozott velem, kikérdezett alaposan (itt volt 1 órát). Vénásan kaptam gyulladáscsökkentőt, calciumot, algopyrint. Nagyon csodálkozott, hogy a doki nem nézett teljes hormonszintet, nem került még szóba koponya CT (agyalapi mirigy), és a pajzsmirigyemmel sem kezdett túl sokat lassan 2 hónap alatt. Szerinte összetettebb bajom lehet (a vérnyomásom 80/50 volt). Javasolta, hogy kérjük ki másik orvos véleményét is. Ja, és délután idecsörgött, hogy jól vagyok-e.
Vasárnap eltelt, az arcom dagadt fel. Ügyeletessel beszéltünk, de nem voltam annyira rosszul, hoyg kihívjuk. Közben ismerősön keresztül kaptunk egy orvos nevet. Ja, közben jött az anyukám segíteni. Amit nem nagyon tudott, mert Roni csak velem vagy a párommal van el.
Hétfőn randi az új dokival, 8 kémcső vért hagytam ott nekik. Minden nap máshol fáj, de azért fokozatosan javulok, este mindig rosszabb. Tegnap a kézfejeim fájtak, nem bírtam volna fogni. Ma a bal kezemet nem tudom felemelni, a vállam fáj.
Szerdán voltunk az eredményért. Az új doki szerint lehet, hogy nem allergia volt ez, hanem a tüneteim része, autoimmun dolog. Persze alaposabb kivizsgálásra van szükség. 11-én befekszem 7-10 napra.
Írok jót is: Roni már egész ügyesen közlekedik 2 lábon. 3-4 métert is megtesz kapaszkodás nélkül.
Ha az apja rászól, hogy nem szabad pl. hozzányúlni a videóhoz, akkor leül előtte és nem bántja.
Még jó, hogy van
Zsuzsi,
Szegénykém. Épp elég megküzdeni a rokonokkal a gyereketetés és nevelés kérdéseiben, neked még férjeddel is
Hú, hogy felmászik mindenre Miki. Nem csodálom, hogy nem érsz rá.
Katalógus-olvasó Miki
Beu,
Utófájásom volt, nem túl erős, szoptatás közben. Pedig csaszival szültem fájások hiányában.
Elli,
Kevin kép
Zsuzsó,
Ha jól értem, akkor természetes úton jött a babóca, hát ez szuper!
Gratulálok nektek! Jó egészséget, sok örömet, boldogságot és tejcsit!
Momo,
Eszembe sem jutott megsértődni
Most már én is úgy látom, hogy az sem tragédia, ha egyke lesz Roni, de lesz egy egészséges(?) anyja. Ezt most az utóbbi hét mondatja velem.
Szegény Timi
Elmúltak a ragyák? Kiderült, hogy mitől volt?
Franyó,
Jobbulást (ha még nem gyógyultál volna ki a náthából)!
Medvét lebirkózó Anka zabálnivaló. Megszeretgetném
Dumcsizás
Toffi,
Vevő
Angela,
Álláshoz gratula
Zabbancshoz is
PsAndi,
Hogy van Dani. Remélem már meggyógyult!
Elfogulatlan fordítás
Réka,
Bili