Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Most csak ilyen későn tudtam jönni, ma egész nap rohanás volt a munkahelyemen, estig bent voltam, jól el is fáradtam... :evil:

Sosi, most olvastam, min mentél keresztül tegnap óta, annyira megrémültem, de szerencse, hogy az uh-n nem találtak semmit! Az amnio után is minden rendben lesz, nagyon szorítok értetek!!!

Kata2, fantasztikus neveket találtatok :) Nekem is a Mikán Miklós tetszik a legjobban :) Nálunk jelenleg a Milán a befutó, csak egy betűvel tér el a Mikántól. A Milos név tetszett még nekem, de párom rövid úton kihúzta al listáról. A Milos Mikán sem hangzik rosszul szerintem :)

Heni, nagyon szép hálózsákot készítettél, nagyon nagyon ügyes vagy! Én még egy sálat sem tudnék megkötni, ez pedig egy gyönyörű hálózsák, a kisfiad biztos imádni fogja! :)

Köszönöm mindenkinek az esküvői drukkokat, most megint annyi minden összejött a munkahelyemen, hogy szerencsére keveset gondolok a szombati napra, hogy mennyire fogok izgulni (nagyon) és mennyire fog minden jól alakulni (biztos lesznek bakik, de akkor úgyis mindegy lesz) :)
Tegnap voltam fodrásznál, előkészítette a hajam a kontyhoz. Mert végül az lesz. Párom már nagyon készül, hogy fotózni fog. Csak akkor ki fog mellettem állni?????:) Persze van fotósunk, de ugye mivel ő is az, azt mondta, csak nem gondolom, hogy nem fog rólam képeket csinálni????:)

Na eldugolok, és szépen elmegyek aludni. Még holnap dolgozom. Aztán csüt-péntek szabin leszek, már alig várom :)
Jó éjszakát!
Magdi
magdii

Először is Sosi, örülök hogy úgy tűnik minden rendben van! Végül is most már egy független doki is megerősítette, így valószínűleg, hogy Te azon 89 egyike vagy, akinek a pozitív eredmény ellenére is egészséges a babája! (ugye 1:90-hez volt az eredmény)
Én is megcsináltatnám az amniót. Azt mondják, hogy ha betartasz minden utasítást (és miért ne tennéd), akkor minimális a kockázat. Ráadásul utána már teljesen megnyugodhatsz, és baba neme is legkésőbb akkor kiderül! :)

Heni édes a hálózsák! De én úgy emlékszem, hogy nem 2 hete derült ki, hogy kisfiad lesz! :) :) Lebuktál! Már előre erre készültél? Egyébként én is ma vettem egyet - 68-as mérteű, szerintem az még télen is jó lesz. Mérd hozzá egy kis ruhához! Egyébként nagyon ügyes vagy!

Csillagtáncos, a teszveszhez meg kell várnod, míg megérkezik az aktiváló kód. Ezt postán küldik! Ha nem sikerül szólj, és le tudom ütni neked, az utalást és a postázást pedig úgyis e-mail-en kell egyeztetned az eladóval! Szóval nekem csak egy pár klikk, a többit már Neked kell intázni!

Örülök, hogy már egyre többen érzitek a babákat! Áron ma nagyon passzív volt, de most estére produkálta magát az apukájának! :)

Ma végre sikerült kijutnom a bababoltba, ahová már vagy 2 hete terveztem!
Megvettem a hazahozó ruhát! Gyönyörű kék pamut szerű, és van rajt 3 db maci, világoskék! Megpróbálom felrakni a fotóját! :)
Beszéltem babakocsi ügyben is, mostantól hetente hívom a fickót, hogy jött e valami neki!

Velünk egyenlőre ennyi!
Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Kép

Ez a hazahozó ruha! :)

A következő pedig a hálózsák!

Kép

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Sosi: Kitartást neked, és csak arra gondolj, hogy a másik doki sem látott semmi rendellenességet. És ahogy Noémi is mondja, az amnio után sem lesz semmi gond, ha pihengetsz!!!

Heni: Milyen kis ügyi vagy!!! Nagyon tündéri a hálózsák!

Noémi: Hát... A 68-as ruha talán pont jó lesz rá még idén télen :). Bongorom 52 cm-vel született február végén. Májusban már 68-as ruhát hordott, majd szeptembertől 72-eset és decembertől tértünk át a 80-as ruhákra. Gyorsan tudnak ám nőni :))).

Magdi: Nekem is kontyom volt. És szerintem az urad tudja a legszebb képeket csinálni rólad, mert ő ismer a legjobban :)! Csatolok képet magunkról :). Istenem, milyen régen volt. Már 5 éve...

Kép

Kép
torokka

Sosi: tegnap este óta töröm azon a fejem, hogy vajon mit is írjak Neked. De eltelt az éccaka, s nem lettem okosabb. Első eredményemre nekem is az volt a reakcióm, hogy amnio, nincs apelláta. Második eredmény meg kicsivel bár, de a rizikó faktor fölött jött ki. Dokim pedig nem látja értelmét az amnionak. Most szépen megdumcsiztam magammal, hogy 4D után döntök. De épp akkor nem leszek netközelben mikor neked lesz a beavatkozás. Hú, úgy fogok izgulni. Remélem majd mire hazaérek, majd az a hozzászólásod fog várni, hogy túlestél az egészen, pihikéztél jó sokat, babód szépen mocorog, s nem lesz semmi gubanc utóhang mire megérkezik az eredmény, ami természetesen semmi rosszat nem tartalmaz.
Jujj, most látom, neked épp a 19-ik hét elején csinálják az amniot. Én meg ugye szűk 2 héttel járok előtted. Húha, tényleg konkrét döntéssel kell mennem jövő pénteken az itteni dokimhoz, hogy akkor mizu amnio ügyben. Itt ha jók az infóim, akkor nem csinálnak chorionbiopsziát, bár lehet azt kellett volna rögtön végezzenek az első eredmény után. Akkor azóta már tudnám a dörgést.

Kata: csodaszép páros voltatok.
Anno első gyerkőcünk mint pocaklakó is részt vett a lagzinkban, nagynénémen (ő eü-s szaki, s a dossziénkhoz készülő papírjaimból jött rá, hogy mi a dörgés, mert nem volt mikrofotóm) tudott róla egyedül. Én meg rettegtem, mert ugye 5 hetes voltam, hogy nehogy émelygés, netán rókakoma is részt vegyen a lagzin. De rendes volt, nem hívtuk, így hívatlan vendégként nem rontotta el az ünnepet.

Heni: ügyi vagy, Edónak még keveset én is kötögettem, majd olyan rosszul nyomott valamit, hogy utána rettenet zsibbadt a kezem, nem bírtam fogni a kötőtűt. Ami azóta sem jött helyre :(

Kiságyat kellene nekem is venni, http://cgi.ebay.at/babybay-midi-mini-St ... =72%3A1229 kb. ilyenre gondoltam. Mert bár az igaz, hogy ennek nincs 4-ik oldala, de mire kell, adig Gréti majd kap új, nagy ágyat. Nekem pedig fontos lenne, hogy a franciaágy mellé tegyem az éccakai szopik miatt. Bár legjobb az lenne, ha komámat sikerülne meggyőzni, s készítene egy hasonlót. Nem muszáj, hogy a rácsok kerekek legyenek, a lányeg azon lenne, hogy a magasságot tudjam beszabályozni.

Noémi: klassz a kis macis rugi. Nem tudom, hogy drága csemetém meghagyja-e azt amit a dokinéni látott, vagy következő uh-ra "letörik" neki. Mindegy, azt eldöntöttem, hogy hazajövős culija hófehér lesz. Akárcsak a Grétié. De ezt újat veszek neki, legalábbis így tervezem.

Na, hív a törpém, hintázni kell (nem érdekes neki, hogy a derekam majd leszakad....hisz végül nem az ő dolga).

Kép
kissmanó

Szép jó reggelt Mindenkinek :)

Ezek szerint nem csak én voltam éjjeli bagoly tegnap, ahogy a hozzászólások időpontját nézem :)

Noémi, nagyon aranyos a kisruha, és a hálózsák a kisnyuszival egyenesen tünemény :) Mi ugye kisnyuszinak hívjuk a babát, és azt hiszem, már rajta is marad ez a becézés :) És ha nézelődünk babadolgok között, mindig a kisnyuszis dolgokat keressük, csak a legnagyobb bánatunkra a legtöbb rózsaszín, úgy látszik a nyusziról inkább a kislányos dolgok jutnak eszébe az embereknek :)

Kata2, nagyon aranyosak vagytok az esküvős képeken :) Nagyon tetszik az első képen a csipke felső,amit viselsz.

Megyek, vár a munka :( De ma vagyok a héten utoljára :lol:

Magdi
magdii

Azta mennyit írtatok :D ...

Heni!
Nagyon klassz a hálózsák!!!!

Ácica!
Tök jó, hogy érzed a babucit! Nekem ma esedékes a fogorvos :? ....

Csillagtáncos!
Ez nálam is így volt! Ha gondolod, licitálok rá helyetted, aztán ti elintézitek egymás között a többit.

Sosi!
Továbbra is drukkolunk!!!Az amniot hol csinálják? Igen, eü, de semmi köze a szülészet-nőgyógyászathoz :oops: :D

Folyt. köv...

KépKép
amadea

Noémi!
Nagyon édesek a ruhácskák :wink:

KépKép
amadea

Hello Lányok!

Nekem ma valahogy anniyra nehezemre esett a felöltözés... Nektek is van ilyen? Hülye dolog, de valahogy nehezen szokom meg, hogy nem jók rám a ruhám ( derékban ugye), és ide meg mégse jöhetek farmerban.
Sosu: örülök, hogy rerndben volt. Az orvos barátságosságáról pedig az a véleményem, hogy ugye végső soron az számít, hogy alaposan kiszűrje a kockázatokat, ezt valószínűleg annak dacára is megtette, hogy rövid ideig nézte. Van ilyen is, de ha minden jól megy, többet nem mész úgyse hozzá. Én egyszer voltam egy nőgyógyásznál, még kis fiatalként ( kb. 20), aki kerek perec azt mondta, hogy menjünk el ebből az országból, mert itt nincs kikelet, ami neki már mindegy, de nekem még nem. Azért eléggé meglepődtem rajta én is...
Csillagtáncos: én murmeltiernek ismertem. de ez biztos olyan, mint az Igel, meg a Stachelschwein, hogy több neve is van.
Kata, nagyon szép pár vagytok az esküvőn. Csudaszép menyassszony voltál:)
Magdíí: hajrá a készülődéssel. Szerintem jó ötlet, hogy kontyod lesz, és igazán vicces, hogy leendő férjed is fog fotózni. Jó Neked, hgy szabira tudsz menni. Néha én is azt gondolom, hogy jó lett volna, de mostmár mindegy. Mentek nászútra? Megkérdezhetem hol lesz az esküvő?
Én tegnap kicsit megnyugodtam, megvan a szőr, ami a vállamat takarja, úgyhogy már csak menyecske ruhám nincsen. Majd szerzek holnap, vagy péntek este. Ha meg nem, valamit csak találok. Született már ember a földre, aki menyecske ruha nélkül házasodott. Marha nehzéz különben, mert a csinos ruhák karcsú derékra készültek, és hát.... no, mindegy, ez már tényleg nem dráma. Másfél oldalban útba igazítottam a külföldi vendégeimet is, szóval alakulnak a dolgok.

mormota
mormota20

Sziasztok!
Sosi, örülök, hogy az uh-on rendben volt minden. Nagyon szorítok továbbra is. De nem lesz semmi baj az amnio után se. Mennyi idő alatt van eredmény?

Heni, nagyon szép a hálózsák, amit kötöttél. Szép, egyedi ruhácskái lesznek a kisfiadnak :) Remélem, ma már jobb a kedved!

Noémi, a Te szerzeményeid is nagyon szépek!

Kata2, az esküvői fotóitok láttán nosztalgiázni lett kedvem. Mindjárt előveszem a mi képeinket is megnézni. Nagyon szépek vagytok!

Menyasszonyoknak hétvégére milyen időt kívánjak????? P. szikrázó napsütéses, hószállingózósat :D Szerintem az ideális téli esküvőkre. (és csodaszép)

Lányok, felétek milyen az idő??? Jól beparáztatott minket a meteorológia. Mára kivettem 1 nap szabit, nehogy összetörjem magam a jeges úton, erre reggel még nem esett semmi. Fél órája kezdett valami szállingózni, alig van nyoma a járdán, de az előbb megpróbáltam kimenni és szinte tükörjég a járdánk. Úgyhogy ma szobafogságra ítéltem magam. De holnap nincs mese, menni kell doglozni. Remélem jobb lesz az idő!

Mi fiacskánk is egyre többet mocorog. Bár apukájának még nem adta meg az élményt, hogy élvezhesse. Olyankor mindig csöndbe marad, ha ráteszi a hasamra a kezét, vagy éppen hallgatózik. Na, de lesz ez még másképp! :D

KépKép
süni76

Üdv minden kismaminak! :)

Nagyon nagy gratula a hétvégi esküvőkhöz! Irigyellek most benneteket... én úgy élveztem mikor az enyém volt:) Jaj, csak minden szépet és jót kívánhatok! Minden sikerüljön úgy, ahogy elterveztétek, és ahogy azt szeretnétek! Ne izguljatok, élvezzétek nagyon a nagy napot! :)

Lenne egy olyan kérdésem, hogy Ti mennyi idő után kaptatok meg az integrált teszt eredményét? Dec. 29-én voltam 2. vérvételen, akkor azt mondták január első hétvégéjén várhatom, azóta semmi. Ha gond lenne, biztos szóltak volna, ugye? Vagy hívogassam őket telefonon? jan. 21-én megyek a 18-20. hét között esedékes genetikai uh-ra! Remélem minden rendben van! Vasárnap este éreztem először a mozgolódását a kis pocaklakómnak, érzem, hogy ott van, mozog, de eredményt miért nem kapok?

Válaszokat köszi előre is!
chrisstha

Sziasztok!

Ácica: örülök, hogy végre te is érzed, meg Vicuska is! Pár nap múlva már úgyis erőteljesebb lesz!

Sosi: örülök, hogy az UH-s végül is semmi rosszat nem látott. Az amniohoz meg kitartás! Szorítok továbbra is!

Heni: nagyon ügyes vagy! nagyon szép a hálózsák!

Noémi: nagyon édesek a ruhák!

Esküvősöknek további jó készülődést!

Kata: nagyon szépek voltatok!

Megyek, dolgozok tovább:(.

Képzeljétek, nekem most pár napja megint nagyon sokat kell pisilnem:(.

Szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Ma nem tudok jót írni sajnos :(
Reggel 6-kor arra keltem hogy görcsöl a hasam.
Nem tudtam oldalra feküdni mert piszkosul fájt.
Csak akkor enyhült amikor a hátamra feküdtem,
később már tudtam a hasamon is feküdni.
Remélem nem lesz baj :cry: :cry: :cry:

Kép
eve3htv

Eve, nyugi! Vegyél be magne b6-ot és pihenj! Remélhetőleg csak a növekedés miatt volt ez, de ha az megnyugtat, hívd fel a dokid!

Chrissta, én kombináltan voltam, annak viszonylag gyorsan meglett az eredménye! Az integráltat úgy tudom Londonból küldik, ezért is tart tovább! Én a helyedben felhívnám őket, de nyugi biztosan minden rendben lesz!

Süni, szerintem jól tetted, hogy szabit vettél ki! Én pont akkor jöttem be dolgozni, mikor elkezdett esni az ónos eső! A férjem hívott kb. fél óra múlva, hogy beértem - e, mert ő akkor indult és már baromira csúszott minden!
Igazából nekem is csak a kocsiig, illetve a lakásig kell mennem! De majd pingvinként közlekedek, nehogy elcsússzak! :)

Örülök, hogy tetszenek a rucik! Annyi ilyen szépem van még! Már alig várom, hogy öltöztethessem a kicsikémet!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Vigyázzatok nagyon magatokra! Óvatosan közlekedjetek!!

Nagy unalmamban itthon elkezdtem bújni a netet és jegyzetelem a babadiszkontok címeit. Nagyon jó akciókat találtam bababútorokra és babakocsikra. Azt hiszem, kezdek belelkesülni :D Úgy látszik, csak meg kellett tudnom, hogy kisfiú és máris elárasztottak az anyai érzések. Kár, hogy előbb a felújítást kellene elkezdenünk és csak utána érdemes vásárolni. :(

KépKép
süni76

Hű csajok, remélem senki nem jár úgy, mint én! Ma reggel dokihoz kellett mennem, picit csúszott, de nem ért még akkor ide az ónos eső, hajrá. Hazafelé még mindig jó voltam, de én marha beugrottam a budaörsre vásárolni, hát, nem kellett volna. Mire kijöttem, tükörjég mindenhol. Legszívesebben sírva fakadatam volna, de aztán nagy levegő és irány haza. Szerencsére csak az autópályáig volt gáz, meg itt a faluban, a kocsibejárónkra minimum sebességgel hajtottam rá, és így is épp megálltam a kapu előtt.

Mára céges haveroknak korcsolyabulit szerveztünk, de nem ebben a formában :cry: Szegény fiaim nagyon csalódottak lesznek, de szerintem elnapoljuk.

Most megyek értük, de utána ki nem teszem a lábam a házból, szerencsére ma nem kell dolgoznom.

Az ovis csoportom nagyon cuki, minden héten megállapítják, hogy még mindig nem jött elő a baba :lol: Az egyik kislány szerint cipzár lesz a hasamon, azon át veszik majd ki :)

Sziasztok!

Benta
benta

benta: ez nagyon jó, ez a cipzár. ó bárcsak...:)

mormota
mormota20

Félidősek lettünk!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2009.05.06 21:33-kor.

Heni

Kép
szheni

Sziasztok kismamik és kisbabik :)

Időjárás jelentés. Helyközi és helyi járat közlekedés leállt. Szakad az ónos eső, rögtön ráfagy. Már nem láttam sózó autót sem 11 óta, valszeg feladták. Posta sincs. Városon kívül (szép a panoráma magasból) köd.
8-as út Veszprémen kívül Fehérvár felé állítólag lezárva, mert kamionok és személyautók is karamboloztak több helyen.

A ház előtt már láttam 2 embert kitaknyolni, az egyiknél kutya volt, szintén négyfelé szaladt a lába szegénynek. Boltba kellett volna mennem, de berezeltem, így inkább visszabújok az ágyba és sokkolom magam tovább az angollal. Bár órára sem megyek ilyen időben. Holnap viszont tüdőgondozó reggel, kora délután meg fogorvos. :( Persze mindegyik a város túlfelén, és csak reménykedhetem, hogy lesz busz.

NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!
Vendég

Csillagtáncos, hihetetlen, ugye? Még kb ugyanennyi van hátra, és megfoghatjuk a babánkat... :lol: :lol: :lol: :lol: De jó lesz!

Heni

Kép
szheni

Süni, a kijegyzetelt címeket majd oszd meg velünk légyszi!

Benta, a cipzáros story nagyon cuki! Vigyázz nagyon magadra!
Nekem valahogy tök vacak hangulatom lett ettől az időjárástól, és elkezdtem pánikolni! Félek nehogy elessek! :(

Csillagtáncos, gratulálok, holnap én is belépek a félidősek táborába! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Megyünk ma a nődokimhoz,
kíváncsi vagyok mit mond.
Ez nem is görcs volt, inkább mintha
kést forgattak volna a hasamban.
Mind1 nem untatok senkit ezzel.

Üdv:Évi

Kép
eve3htv

Ja, és Noémi! Nagyon tündériek a rucik, amiket feltettél. Nem is csoda, hogy mindig veszel valamit Áronnak, ezeket én sem tudnám otthagyni sehol. :) Bár sajnos én is úgy vagyok vele, mint Süni, hogy amíg nincs készen a szoba, addig nem tudok semmit elrakni. :(

Benta, nagyon édik az ovisok. :) Nem lenne rossz, ha tényleg cippzárral működnének ezek a dolgok... :lol:

Chrissta, én kaptam egy smst, hogy hol tudok utánanézni az interneten az eredménynek, a vérvétel után kb másfél héttel. Neked nem küldtek semmit?

Heni

Kép
szheni

Hát én is áldom az eszem (meg az uramét), hogy nem mentem ma dolgozni. Pedig reggel azt hittem, csak feleslegesen paráztatnak be minket. Hát nem...

Már olyan régen adtunk ötleteket egymásnak kaja ügyben, így gondoltam, megosztom a mai menümet :D Reggelire tojáskrémes és körözöttes kifli, tízórai: banán, alma; ebéd: karfiolleves, spenót tükörtöjással :D Gondoltam, szoktatom a fiamat a spenóthoz. Én imádom, hátha neki se lesznek rossz érzései vele kapcsolatban.

Bp-i babadiszkontok (bár nem mindenhol volt ár, de akciók szinte mindenhol vannak).
-Elefáni http://www.bababolt.echt.hu/
- /www.babadiszkont.hu
- Babyfun http://www.bababolt.net/
- http://babaholmiolcson.hu/

Nekem még nincs nagyon összehasonlítási alapom az árakkal kapcsolatban. Leginkább a bútorokat, kombiágyakat és a babakocsikat néztem eddig.

KépKép
süni76

Köszi, Heni!
Hát a pakolással én is bajban vagyok, mert ugye hely csak az erkély beépítés után lesz. Addig a szerkény alsó részébe pakolom - de mér tele van! :) De monjuk mivel turizok, ezért sokszor nem is a méreteket nézem, már van több nagyobb cuccom is. (Trokka, megnyugtattál a méretet illetően - Anyukám bizonytalanított el, szerinte ugyanis nem nő ilyen ütemben egy gyerek..)
Ja és Heni, gratulálok neked is a félidőhöz. Igazából tök jó, hogy holnaptól én is kezdhetetk visszaszámolni...csak ha belegondolok, hogy ebből a 20 hétből 4-ről nem is tudtam, akkor olyan hosszúnak tűnik!

Eve, majd számolj be mit mondott a doki. Az is lehet, hogy a kicsi megrúgta a lepényt, és azt érezted! nekem is volt már 1x ilyen!

Olyan unalmas ez a mai nap...semmihez sincs kedvem! :(

KépKép
KépKép
kfnoémi

Süni!
Reggel a férjem sms-ére ébredtem, nehogy kitegyem a lábam a házból, mert a járdán korcsolyázni lehetne és a buszok is alig tudnak közlekedni...de muszáj elmenem a fogorvoshoz :(
Fogkőleszedés után lehet enni? Olyan fincsi rakott milánoi vár a sütőben.... :oops:

Hmmm....spenót tükörtojással???Imádom :oops: :D

KépKép
amadea

amadea...sajna nem....úgy 10 órát nem szabad,,, :cry:

Kép
Kép
mniki84

Eve: gondolok Rád! Remljük, nem lesz semmi baj- majd jelentkezzél!

Most mennem kell (itt szerencsére nincs ónos eső), de majd még jelentkezem!

Csillagtáncos

Kép

Kép

Kép
csillagtancos

Én simán ehettem utána. Szerintem ez nem gond.
Én úgy tudom, azért nem szabad enni, ha esetleg érzéstelenítőt kapsz. De itt nem fogsz..nem is fáj!

KépKép
KépKép
kfnoémi

Eve: ne aggódj, biztos minden rendben lesz!!

Az integráltról nem kaptam semmit smsben, remélem nem lesz semmi baj, tényleg! Majd azért felhívom őket!

Reggel mikor munkába jöttem, még egyáltalán nem csúszott, azóta ennyire durva lett a helyzet! Szólok a férjemnek, jöjjön majd értem, félek, hogy elcsúszom... Vigyázzunk magunkra nagyon!!!!
chrisstha

engem a spenót nem tud izgatni.

Eve: majd írd meg mi volt, de remélem semmi baj! néha nekem is iszonyat, h begörcsöl, néha még kiegyenesedni is alig tudok, és főleg jobb oldalt, sztem tuti odafészkelte be magát nyunyi.

Tegnap én is hívtam a dokimat, pénteken (23-án) mi is megyünk, elméletileg csak a méhszájat írja be a kiskönyvbe, de lehet csinál UH-t (de nem merte megígérni), hogy az uram is végre láthassa!

anuk: nem semmi mi van nálatok! Remélem itt nem lesz!!

Süni: jól tetted, hogy otthon maradtál!

1szer jussak haza!

Én borsos tokányt ettem. Tízórai joghurtot meg kiflit, reggelire szendvicset, ettem még túró rudit, nemsokár pedig egy csokis pudingot!

Tegnap soroltam az uramnak mit ennék: paradicsomos húsgombóc, csilis bab, húsleves, túrógombóc, túrós süti, rizskók, sült hús, lekváros vajas kenyér, tejbegríz, zsíros kenyér...csak nem tudom milyen sorrendben álljak neki :lol: meg uborka, káposzta! hú, kajáról van szó, és rugdossa nyunyi a hasam! :lol:

Ez a cipzáras dolog ez édes!

Gratula a félidősöknek!!!
Vendég

Noémi, én tudtam az első 4hétről is, de így is nagyon hamar eltelt... nemrég még azon izgultam, hogy az első 12 héten legyünk túl, most meg 20 hetesek vagyunk. :) Szerintem nem fogod hosszabbnak érezni a második félidőt sem az elsőnél. :)

Heni

Kép
szheni

Heni: a 12. heti UH után mintha jobban telne az idő, mint előtte, nem?

Az első trimeszter alig akart eltelni. Persze, most is ha azt nézem, hogy mikor lesz már június, úgy érzem soha nem telik el, de a 20. heti UH-t, hogy nem vártam, és már csak 13 nap és itt van! :o

Amadea: sztem fogkőleszedés után lehet enni, csak tömés után nem.
Vendég

én nem tudok róla, hogy fogkőleszedés után ne lehetne enni. Direkt megkérdeztem múlt héten, és azt mondta a doktornő, hogy nyugodtan egyek.Pedig még tömte is az egyik fogamat ugye... horrorisztikus élmény volt, brrrr.
én úgy egy hónapja vesztem meg a spenótért. Úgy ettem, hogy nyers fagyasztott spenótot felolvasztottam, beleöntöttem egy fél joghurtot ( ilyen családi kiszerelésűnek a felét),só, citrom, fokhagyyma, meg egy kis feta /krémgfehér sajt. A párom rosszul volt tőle, de nekem most is összefutott a gondolára a számban a nyál... én párolt zőccséget ettem ma, és utána két meggyes-mákos pitét.
üdv

mormota
mormota20

akkor ez orvostól függ, nekem előtte megkérdezte hogy ugye jót ettem mert most ezután nemlehet...és nem kaptam szurit (váááááá)

Kép
Kép
mniki84

Köszi Heni! :)
Igazából inkább szerintem az a gondom, hogy alig van munkám! Persze ez így még jónak is tűnik, de én nem vagyok ez a típus. Inkább legyen egy kicsivel több - akár tovább is maradok, de ez az egész napos malmozás megőrjít! :evil:
Egyébként most arra gondoltam, hogy megyek dokihoz a 20. héten, utána a 23. héten. Aztán a 24-en terheléses cukor, a 25-en 4D, a 26-on pedig újra doki! Szóval azok a hetek tartalmasabbak lesznek!
Ráadásul remélem, hogy mielőbb el tudjuk kezdeni a beépítést is!

Most beszéltem a kivitelezővel, délután megkapom az árajánlatot! Izgulok! Remélem nem dobok egy hátast tőle!

Egyébként én azt néztem, hogy jövő héten kapok fizut, és utána már csak 3x, és vége....így fizutól fizuig nem tűnik olyan soknak! :) :)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Na, megjártam a fogorvost....ajtón tábla: betegség miatt januárban szünetel a rendelés...decemberben szabadság miatt nem volt....de legalább ehetek :D és kisütött a napocska és elolvadt a jég is....

KépKép
amadea

Nekem azzal telik gyorsan az idő (a munka mellett), hogy mindig van mit várni. Hol egy vizsgálat, hogy egy jó kis családi program, koncert, építkezés, felújítás. Így ripsz-ropsz, eltelnek a hetek.

KépKép
süni76

Megyek, ledőlök egy kicsit mert a spenót megülte a gyomromat. Na jó, meg el is lustultam egy kicsit :D

pussz mindenkinek és nagyon vigyázzatok hazafelé!

KépKép
süni76

lehetséges hogy akiscsaj megtalálta a beleimet a gyomrom alatt, mert mintha azt rugdosná, nemkellemes...

Kép
Kép
mniki84

Niki, szerintem az még korai.
A méh még csak most éri el a köldök magasságát. A gyomrod, meg jóval feljebb van...
Aztán lehet, hogy valami vezeti a rúgásokat...

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!
Szheni,Ácica,Amadea,Csillagtáncos,Benta:köszi a kedves fogadtatást!
Benta:Mivel van egy másfél éves kislányunk és a nővéremnek is van egy lánya,az egész család kisfiút vár,kivéve engem és a férjemet,mert nekünk őszintén mindegy,csak már nagyon kíváncsiak vagyunk.A nővérem és Anyu különösen fiúért imádkozik,bár a Tesómtól kérdeztem,hogy ki ment volna be vele szülni,ha én fiú lennék????:)
Evicuska:Te sokkal okosabb voltál nálam,én számításba se vettem a császárt,pedig sajnos az lett a vége...Nekem nagyon rossz élmény volt.
Anuk:Rajtunk valószínűleg remekül szórakoztak páran, mikor a kislányommal és a nem éppen fiatal kutyusunkkal próbáltunk "sétálni"ezen a jégpáncélon,ami a lakótelepünk körül kialakult...
Szheni!Örülök a jókedvednek!
Sosi!az én véleményem is az,hogy azért küldenek amnióra,mert egyik orvos se meri vállalni a felelősséget a többi lelet és a hibátlan UH alapján.Teljesen valószínűtlennek tartom,hogy ne látszana valami az UH-on,ha nem lenne egészséges a Babád!Biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz!!!!

Kfnoémi:nagyon tetszik a rugi!
ékes+tesó

Ékesanyu! Köszönöm!
Egyébként ez tipikus, hogy kislány után fiút várnak és fordítva!
Ahogy írtam is a barátnőmnek tegnap derült ki, hogy a 2. babája is fiú lesz. Persze első körben ők is lányt akartak, de persze így is örülnek, mint majom a farkának!
Erre mikor végighívták a családot, mindenki így kezdte: "Nem baj..."

Egyébként igazad van, lélekben fel kell a császárra is! Én is 100%-ban a természetes szülésben gondolkozom, és pont a napokban gondoltam, hogy én is csalódott lennék. Szóval egy kicsit átprogramozom magam: természetesen szeretnék szülni, de ha császár lesz, az sem tragédia...:( (persze ezt még csak mondom)

KépKép
KépKép
kfnoémi

Sziasztok!

Ékes+tesó: isten hozott! Nagyon szép neve van a lányodnak :)!

Amadea: Mindennek van jó oldala :), és szerintem is sokkal jobb program egy milánói :lol:

Heni: Te is finomat főztél, adtál ötletet a hétvégére!

Éva: Nem lesz semmi baj. Nekem is szokott mostanában fájni a pocim. Ilyenkor leülök egy pillanatra és megsimogatom. Szorítok a dokinál.

Irigykedem mindenkire, aki ilyen jókat eszik... :cry: ! Sajnos én egy nap csak egyszer tudok enni. Nagyon éhesnek érzem magam olykor, de ha többször eszem - és akkor is csak keveset - kihányom még mindig :twisted: ! Mivel már utálok hányni, így inkább nem eszem. A mai kajám, egy darab sült csirkecomb, csalamádéval. És minden másra csak nyálcsepegés.

A második gyereknél nálunk is mindenkinek az az első kérdése, hogy besikerült-e. A második pedig, hogy nem sajnálod, hogy megint fiú? Hát jelentem nálunk az első a potya gyerek. No nem mintha a második nagyon tervezett lett volna, de sok korkülönbséget nem akartunk a gyerekek között. És, hogy fiú?? A világért sem bánom. Egy negatívum van benne, nem tudunk megegyezni a nevén :lol: . A kislány az egyértelmű lett volna :)!

Nekem rettenetesen gyorsan elment ez a 20 hét. Most viszont ólom lábakon jár. Én is sürgetem az időt, pedig tudom, hogy addig van nyugalmam, amíg bent van :lol:

Nos, a fiam valami csoda folytán 1,5 órát aludt egyfolytában, így megterveztem a szobáját, és kinéztem a bútorait. Hát nagyon fiús lesz. Kisautó ággyal, benzinkút szekrénnyel és mindenféle pakolós, ládás szekrénnyel. A falra pedig a Verdák mennek.

Tegnap ellopott egy Túró Rudit, és mire észrevettem a fugától kezdve a nadrágjáig mindenbe bele volt dolgozva a túró, a csokit pedig bemajszolta. Az atyaúristen is koszos volt. Azt sem tudtam, hol kezdjem a mentesítést :lol:

Vigyázzatok magatokra, mindenki üljön bent a jó melegen :)!

Puszi, Kata

ui.: Köszönöm mindenkinek az esküvős képekért a dícséretet
torokka

Ácica,Torokka!Köszi a dícséreteket Ékes nevével kapcsolatban,egyébként van a másik keresztneve:Csillag,tehát Ő Ékes Csillag.A Férjem ötlete volt,de végül nekem is ez tetszett a legjobban.Ha a Tesó is kislány lesz,az Ő második neve is Csillag lesz.
Mi mid a két gyereket terveztük,de a másodiknál minket is megtalálnak hasonló kérdésekkel...
Egyébként a nemére vonatkozólag mi azt szoktuk mondani,hogy elsősorban egészséges GYEREKET szeretnénk,nem pedig fiút v. lányt.
Kfnoémi:nem csak egyszerűen csalódott voltam ráadásul,hanem maga a műtét is nagyon rossz volt.Orvost és kórházat is váltottam....
ékes+tesó

Szaisztok!

Noémi!

Igen jól emlékeztél 1:90 volt az arány. Nagyon cukik a ruhák. :D

Kata:

Tényleg nagyon bájos ara voltál! :D

Kissmanó!

Akkor Te kedden döntesz az amnióról? Figyelj, nem csak a 20.hétig lehet megcsinálni? Most lehet hülyeséget írtam, de mindjárt utánanézek.

Én kedden este , mikor eljövök a Klinikáról (Szeged), nem jövök haza, hanem Szegeden alszom. Sógornőmék ott laknak. Majd ha szabad lesz a gép feltétlenül jelentkezem tőlük.

Ja, egyébként nagyon tetszik az ágy, nagyon praktikus .Együtt, de mégis külön.

Mormota!

Igazad van, nem az a lényeg, hogy jópofizzon, csak értse a dolgát.

Süni76!

Ott még nem kérdeztem rá, de máshol olvastam, hogy, ha pozitív , akkor kb 2 hét után telefonlnak,egyébként 4 hét múlva kell érdeklődni az eredményről. A sejteket ugyanis tenyészetni kell és az idő. A sogórnőm is így mondta, ő 3-4 éve esett át rajta 38 évesen, szintén Szegeden. Azt mondta neki annyira volt kellemetlen, mint egy vérvétel. Ezért sem jó sokáig húzni a döntést, mert , ha gáz van és nagyon előrehaladott a terhesség, akkor mit csinál az ember?

Császárral kapcsolatban!

A lányommal én is természetes szülésre készültem, de nem jött össze. Kb 10 órát vajúdtam, de nem tágultam, aztán borsópürészerű lett a magazatvíz, ami magzati oxygenhiányt jelez, ezért spinálban megcsászároztak. Mindent hallottam, egyből láttam a babát, így nem volt olyan szörnyű.
Utána kb 2 napig fáj nagyon a has, de napról napra nagyságrendekkel csökken.Mostmár nem riadnék vissza tőle, sőt, mivel ezt ismerem, lehet, hogy ezt választatnám, ha lehetne.

Kép
Kép
sosi

Kissmanó!

Pár helyen megnéztem, optimális időnek a 16-18. hetet írják az amnionak. Maximumot nem találtam. Neked mit mondott a doki?

Kép
Kép
sosi

Sosi: itt amniot tudomásom szerint 22-ik hétig csinálnak.

Első szülésem előtt az akkori dokim csaszival riogatott, mert a gyerek nem fordult be időben. Mire megbarátkoztam a gondolattal, gyerek befordult, akkor ismét át kellett magam programozni.

Hú lányok: egész vad idő van most felétek. Itt ma délután 5-kor is még +6 fok volt. Ebből csak az a baj, hogy olvad a hó, hol síznek a lányok.

Ékesanyu: én is váltottam már nődokit, kívánom neked is minimum annyira jöjjön be, mint nekem. Na jó: nem tudom ennél jobban hogy tudna bejönni, mert eddig nekem az a véleményem, hogy megtaláltam a tökéleteset.

Nekünk még (!!!) nem kérdezték meg 3-ig, hogy besikerült-e, hanem azt, hogy bíztosak vagyunk benne, hogy addig próbáljuk míg lány lesz? Hát nekem szívem szerint már csak lány kéne, de apa miatt a fiúka is tök jó lesz. Én már csak egészségre gyúrok.

Kata: kisautó ágy nem olyan meglepő, de benzinkút szekrény....hú de tök jó fantáziád van. Rettenet kíváncsivá tettél.

Asszem mikor nálam volt fogkőmacera, engem sem tiltottak el az evéstől. Főleg soha nem volt ilyen hosszú időtartamos kajaelvonási előírásom fogdokitól.
Amadea: elő voltál jegyezve a fogdokihoz, vagy magadtól mentél ma? Amúgy eléggé érdekes, hogy egész januárban beteget jelent egy doki.

Szombat este cannelloni volt az ünnepi vacsi, hát ismét tudnék enni belőle. Ma pedig fagyasztott vajastészta alapú kis kiflicskék, minipizza gyanánt volt az ebéd. Mert rettenet laktató, fele megmaradt vacsira. Csak egy hiba van, nem vok éhes, főleg apa most pucerolt meg egy ananászt.

Pocifájás: ebben a korban nekem asszem sosem fájt még. Kivéve tegnap, de akkor tuti elsőszülöttemre való feldühödésem volt a kiváltó ok.

Hú, csak bírjatok olvasni, ha egyszer elengedem magam.

Kép
kissmanó

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szheni 2011.11.15 01:05-kor.

Heni

Kép
szheni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?