Heva, üdv itt! Grat. a lehet-hogy-kislányhoz!
Novygirl, neked is helló! Tök jól sikerült a vonalzó! És hamar is!
Én is a Jahnban szülök, már megszületett ott egy gyermekünk, és nem kellett visszavinni, hogy nem ilyet kértünk...
Lehet, hogy egyszerre leszünk bent, mert az utóbbi vizsgálaton a méretek alapján május 31-et számolt nekem is a gép. De volt már 18-a is, ráadásul előbb jött Samu is a kiírtnál, de azért csak leírtam, hogy örülök, hogy együtt is lehetnénk...
Ki az orvosod? És gratulálok nálad a kisfiúhoz!
ANIKA! Huh, de vártunk... Nagyon örülök a jó híreknek! Azt azért van még időtök megtudni, hogy milyen neműek... Jó, hogy most az kiderült, hogy nincs semmi bajuk.
Mi legalábbis nagyon örülünk!
Szofi! Sztem én már réges-rég írtam, hogy tágulásos hányásom volt, szóval nem figyeltél eléggé. Ezt egy pedagógus nem nézheti jó szemmel!
Na, nem. Tényleg, én most belegondoltam, hogy aki még nem szült, annak milyen rettentő sok új infó lehet mindennel kapcsolatban, én is, bár már megvan drága kisfiunk, mégis mindig csodálkozom, milyen sokminden van... De lehet, nektek majd akkor könnyebb lesz, mert mindenféle dologról legalább olvastatok, amiről nekem fogalmam sem volt az 1. szülésnél...
Kutyafüle! Kívánom, hogy nyugodj meg! Nagyon remélem, hogy minden rendeződik a leletekkel, és végre kiderül vmi. Azt lehet tudni, hogy milyen betegséget szeretnének kideríteni, hogy van-e? Vagy indiszkrét vagyok? Nyilván, mert írtad volna, gondolom. Hát, bocsánat, csak érdekel, hogy mi tart nekik ennyi ideig... Remélem, nem vmi olyasmi, ami az idő múlásával csak rosszabb és kezelhetetlenebb lesz. Ugye??? A rucik nagyon aranyosak! Köszönjük a képeket!
Heni! Jó ágyszerzést holnapra! Az a képen lévő kiságy nagyon dögös. Ha hasonló lesz, akkor nagyon menő cucca lesz a pici lánynak!
A védőnő az 1. szülés előtt nem jött ki hozzánk, de csak azért nem, mert balesete volt, és nem dolgozhatott tovább. A helyettesnek (aki így dupla mennyiségű munkát látott el) meg annyi dolga lett, hogy nem tudott kijönni. De elvileg készíteni kell egy lejegyzést a körülményekről. Amit kódokkal jelölnek, és van, akinek feltüntetik a kiskönyvében. Van, akinek nem, és nem is tudom, mit jelentenek a számok... Az nagyon aranyos, hogy láttátok pislogni! Mi a férjemmel sokszor azt szoktuk csinálni, hogy amikor vki nagyon haragszik ránk, és éppen veszekszik velünk, akkor cinkosul egymásra nézünk, és elkezdjük figyelni, hogy mikor pislog. Így mi nem jövünk ki a sodrunkból, hanem az egész helyzet rettentő viccessé válik...
Susy! Örülök a babával minden rendbennek!
Annus! Nyugodtan tehetsz mellém kérdőjelet, de úgyis hiába, mert rögtön protestálnék.
Anita! Furi volt olvasni, hogy Gréti ma nagyon eleven volt, mert Samu ma annyit aludt napközben, mint máskor 3 napon összesen! Hát, ennyire mások a gyerekek!
Reny! Jobbulást nektek!!!
Böbi! Jaj, ez a rendőrös nap! Azért az autó megvan, igaz? Nyilván, hisz akkor nem tudnátok, hogy az ablakát meg kitörték... Elvittek belőle vmit végülis? És (ha indiszkrét, bocsi) miről kellett tanúskodnod??
Panndi! Jó, hogy Zsófi javul! Ne kapja el más! Azt a babát te még mindig nagyon rejtegeted!!! Azért már nem kéne annyira... Mi úgyis tudjuk már, hogy várod!
Azért a sok írásjel, mert álmos vagyok, ilyenkor nem uralkodom magamon...
Jó éjszakát mindenkinek!