Úgy érzem, ezt még muszáj leírnom.
Tudjátok, lányok, ez a topic attól volt szép régen, hogy mindenkinek egyformán fontos volt a "lelke". Ha valaki csalódott volt (és nem sértődött), vagy boldog, akkor együtt örültünk vagy bánkódtunk.
Egy olyan üzenetre, mint az én elsőm ezen az oldalon, olyan reakciók jöttek, mint amiket kaptam is azoktól, akik a kezdetektől itt vannak.
Nem olyanokat, hogy: "mit képzelsz Te?"
Persze, hogy első felindulásomban leírtam, amit érzek, és ez nem a sértődöttség vagy a harag volt(mint ahogy azt meg is említettem), hanem a szomorúság, hogy ismét nem találkozhatok olyan emberekkel, akik érdekelnek, és megfosztom Livikét ettől az örömtől.
De amilyen válaszokat kaptam, az már tényleg feldühített!
Nem tudom, hogy egyesek miért lehetnek érzékenyek, de a "szomszéd lova meg dögöljön meg"!
Nem tudom, hogy miért kell néhány embernek hordani itt a koronát?
Mindig is voltak olyanok, akiknek volt lehetőségük gyakrabban jönni,illetve írni, de mégsem éreztették, hogy ők fontosabbak.
Sajnálom, hogy mára már a két kezem is sok lenne, ha meg akarnám számolni, hogy kik vannak itt a kezdetektől, de mostmár értem, hogy miért nincs kedvük írni. Pedig tudom, hogy sokan olvasnak Benneteket, mert kaptam priviben üzeneteket olyanoktól, akik már régen nem jelentkeztek.
A másik pedig, hogy úgy gondolom, hogy ha írtam valamikor is, akkor nem csak magunkkal foglalkoztam, vagy pedig olyan témakörben írtam, ami éppen porondon volt, és ha tudtam tanáccsal vagy véleménnyel szolgálni, azt megtettem, mint ahogy a fentiekben Juditnak is.
Az első babanetes találkozóra nagy izgalommal készültem, próbáltam a lehetőségekhez képest a legklasszabb emléklapot elkészíteni, amivel remélem, örömet okoztam a többieknek. Élveztem a buli minden pillanatát, és nagyon nem akarózott hazamenni, mert mindenki kedvelt mindenkit, csak talán erősségi fokozatok voltak.
, és éreztem, hogy bárkire számíthatok, ha segítségre vagy tanácsra lenne szükségem.
Aztán megszülettek a babák, és sok új ember csatlakozott a csapathoz. Persze, mindenkinek kevesebb ideje lett, talán fáradtabbak, feszültebbek lettünk, de ezek közül nem tudom, melyik volt az a tényező, ami kirobbantotta az első nagy vitát. És innentől kezdve minden megváltozott...