Sziasztok!
Na most már majd talán többet fogok jönni, legalábbis remélem! Kari jó volt, csaj nagyon élvezte, szilveszterkor is voltunk gyerekbulin, Kiara nagyon csípte, táncolt meg minden. Vagy már írtam? Nem is tudom mikor írtam meg mit!
Azóta megy bölcsibe rendesen, reggelente még van kis hiszti, inkább itthon, aztán már alig lehet hazahozni. Most lesz majd hó végén farsang, megyünk remélem, már nagyon várja, csak valami jelmezt össze kéne dobnom. Nem akarok nagyon venni, mert azokban semmi egyedi nincs. Aztán majd meglátjuk, mennyi időm lesz rá!
Teranita: Üdv.
Hová jártok úszni? Az ívelt házakban laktok, vagy a másikban?
Vera: nagyon jó a fülbevaló! Hol lövettétek ki? Kiarának is kellene már! És nagyon ügyi Nonó, meg olyan édi!
Kinga: aztán majd kérünk képeket, rólatok is, meg hogy hogy álltok! Meg ha van valami hír! Én drukkolok továbbra is! Hátha most az építkezés eltereli a figyelmed, és nem görcsölsz rá!
Éva: aztaaaaaa, mindjárt a végénél jártok! Hogy bírod Samu mellett? Nekem a Flóra nagy kedvencem, mindig Flórát akartam, de már írtam, hogy nállunk nagyon nem megy a névhez, így le kellett mondanom róla! (Bóna Flóra
)
Csanikó: gratula a vizsgádhoz! Mikor kezdődik megint! Én ilyenkor úúúúúúúúúgy örülök, hogy letudtam nyáron! De komolyan, már ha olvasom a vizsgákat, akkor is olyan nyomasztó érzésem van, aztán rájövök, hogy nekem már nincs!
Aida: iszonyat édes a kis manó abban a kádban! És én is irigy vagyok ám, miért öcsém örökölte anyám alkatát????
Nitacska: hány éves vagy különben? Már ha megkérdezhetem?
Műkörmöm soha nem volt, nem is szeretnék, elég jók a körmeim, ha figyelek rá, szépen meg is nőnek, meg erősek, de olyan szépeket csinálnak, azokat azért szoktam csodálni, hogy mennyire kreatív megy ügyi tud lenni egy jó körmös! Majd kérünk képeket, lemeózzuk!
Mónika: nagggyon édes, ahogy harapdálja a rácsot!
Mikkamakkát én is néztem anno, de most hogy bölcsibe jár, nem nagyon voltunk ilyen helyeken. De még lehet!
Meg aztán jó lenne majd egy tali is tényleg! Ha jobb az idő, gondolom.
Hol van itt a hollandin jeges pálya?