Új privát üzeneted érkezett!

Igazából bennem a reménykedés leghalványabb jele sincs. Biztosra veszem, hogy meg fog jönni. Semmi olyat nem érzek, hogy nem. A mellfájdalom az csak egy dolog, az volt a múlkor is. Tényleg még csak át sem futott az agyamon, hogy várandós lennék, csak az, hogy most késik kicsit, de nálam ez minden hónapban változó. Aggodalomra semmi okom még, és van két negatív tesztem, amit az utolsó együttlétünk után 12 napra csináltam. Erről ennyit. Meg fog jönni, csak idő kérdése.
Nem szórakoztatom magam feleslegesen itt, hogy hátha, szó sem lehet róla.

Betti
Kép
betti0412

Ja és én is megyek haza, már csak 7 perc

Betti
Kép
betti0412

Hát én sem merek bizakodni semmiben, de kb. négy napja megmagyarázhatatlan hisztijeim vannak, hőhullámok, meg a torkomban valami hülye érzés, nem igazán hányinger, nem tudom mi. Meg a mell feszülés.
De ezek lehetnek olyan áll tünetek, mint nálad is volt a múlt hónapban.

Mindegy, nem is hozom szóba többet, lesz ahogy lesz, olyan még nem volt, hogy sehogy se legyen :?: :lol: 8)

Kinek milyen napja volt ma?
Vendég

Sehol senki?
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyok, majdnem fél 7 kor értem haza. Hát mit mondjak, majdnem nem tudtam elmenni a temetésre, minden rokon engem simogatott, és sajnált, és azt mondtam azt hiszem nem tudok elmenni, de aztán összeszedtem magam. Mondták ha nem tudok nem menjek inkább, de én eldöntöttem hogy igen összeszedem magam és erős leszek. Hát nem teljesen sikerült, de azért végigcsináltam. Jövő héten lesz a másik temetés. :(

Boboka

A csapadékos időt érzi a fejem, most nem fáj.

Betti

Hátha mégis.... 8) Azért még ne mondjuk ki egyértelműen a nemet. Hallottunk már olyanról hogy nem jelezte korán. Nekem a teszt 10 hetesen olyan halvány volt, hogy igen meg kellett nézni.

Kép

Kép
melcsike70

Ma én már nem leszek csajok, mert ma eléggé hosszú napom volt, ágyba bújok és tévézek este.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
melcsike70

Érdektelen nap volt...

Leszámítva, hogy kaptam puszit Bencustól!!!!Lyly kisfia nagyon szép, most volt alakalmam megnézni az arcát, mert eddig inkább szaladgáló gombócot láttam! :lol:

Melcsike, sajnálom a napodat, ez még nagyon nehéz lehet Neked..

Boboka, Betti zebrásodjatok...1-2-3!!!!!!!!

Most kezdték a kollegáim is, egyre többen kérdik, ohgy akkor mi lesz????Nem lesz semmi.. :evil:

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci,
de édes vagy, Bencus még apának is mesélt róla, hogy adott neked puszit. Ilyen csini csajszinak, mint te vagy! :D
Legyen holnap jobb napod!

Melcsike,
sajnálom, hogy ennyire neház volt. Pihenj most.

Boboka, Betti,
szeretjük a zebrákat! Főleg a csíkokat! :lol:

Melóügyben beszéltem a párom volt angol tanárával, mondtam neki, hogy elveszítettük a második babát, erre elmesélte, hogy ő három babát veszített el: 5, 6 és 3 hónapos terhes volt, míg ki nem derült, hogy nála a méhlepény termel valamilyen idegen sejteket, amelyek megölték a babákat, Egy debreceni orvos hozatott neki injekciót külföldről, így sikerült a most 15 éves lányát kihordania. Hát, ilyen is van, lányok. Nem lettem boldogabb tőle. :cry:

Jó éjt, lányok, mostansá már nekünk is korán kell kelnünk.

Kép

Kép

Kép
lyly

Melcsike, én is sajnálom, hogy ilyen nehéz nap volt :cry:

Tünci, irigyellek ám a Bencus puszi miatt :wink:

Lyly, milyen volt az első napja Bencusnak?

Én is megyek lányok, filmet néztünk este, de már érzem, hogy ragadnak le a szemeim.

Jóccakát mindenkinek és szép napot holnapra :wink:
Vendég

Boboka,
még csak egy órát voltunk, én nem is mentem be, szépen elvolt a többiekkel, meg a gondozó nénijével, csak kétszer keresett, akkor kijött, megnézett magának, és ment vissza. De még csak az első nap volt. Én a folyosón üldögélek, és tanulnivalót viszek magammal (egy kis nyelv...), hogy kéznél legyek, ha nagyon kellek.

Jó filmezést nektek, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt :!:
Vendég

Sziasztok!
Az este én sem tudtam jönni, hazértem 7 körül, engedtem egy kád vizet és beleültem, úgy fáztam egész nap.
Utána meg befeküdtem az ágyba, nem volt kedvem semmihez sem nagyon.

Betti
Kép
betti0412

Voltál tegnap futni?

Nekem is elég lagymatag este volt.

Kapunk újra gázt :lol: :lol:
Vendég

Nem voltam futni, egyszerűen nem volt erőm.
Majd ma bepótolom, tornázni voltam vasárnap, de olyan izomlázam lett, érdekes, hogy hiába futok, ha pl egy hetet nem tornázok, de futok közben, és elmegyk tornára, olyan izomlázam lesz. Más igénybevétel és más izmokat mozgat meg. Főleg az én edzőm, nem teljesen százas néha, szinte élvezi, ha kifáraszt minket. :D
Valamiért motoszkál bennem, hogy ne erőltessem a hasizmot most, majd ha biztos megjött.

Betti
Kép
betti0412

helló....beszélő kutyákkal álmodtam..ááááá, nem vagyok hülye.... :lol: :lol:
tünci28

És azt is álmodtam, hogy találákoztunk!
Valami napsütéses szép helyen..nem tudom, talán Szegeden??? :lol: Szegedről nekem mindig a szikrázó napsütés jut eszembe..attól meg jó kedvem lesz.Alig várom már a meleget.Utoljára akkor voltam boldog, nyáron a napsütésben..
tünci28

Én is nagyon szeretem szegedet :wink:

Tüncike, otthonról írsz, vagy van már a melóhelyen net?

Ma már én is szeretnék tornászni, már kezd hiányozni egy kis mozgás, nagyon eltunyultam az elmúlt egy hónapban :oops:
Vendég

Tünci, beszélő kutyák :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Beszélő egér is volt, de azt már nem akartam elsőre írni, nehogy sokkot kapjatok.... 8)

itthonról írok, ma szabadnap, holnap meló.

Akkor tali Bettinél, megbeszéltük.. :lol: :lol:
tünci28

Tüncike, légyszi légyszi ne akarjál mindent ma megcsinálni otthon :wink: Ebéd után aludj egy picikét.

Nagyon éhes vagyok, de mindjárt ebéd :lol:
Vendég

igazság szerint most állok ám neki bárminek is, mert nem akartam zavarni az uram, mert éjjel dolgozoztt.fél tízkor ekltem én is, bár igaz, hogy 1-ig fenn voltam.
tünci28

Még egy kérdés a babásodó témával kapcsolatban:

Hogy a pitlibe kell azt csinálni, hogy az ember már a legelejétől (amikor még nem volt teszt) "beszéljen" a leendő vagy már ott lévő babához, hogy értse a pici emberke, hogy nagyon várjuk, meg neki nagyon egészségesnek kell lennie, jó helyen tapadjon meg stb. stb. , de közben mégse élje bele nagyon magát az egészbe, mert lehet, hogy óriásit fog koppanni...

Értitek, hogy mit akarok, ugye?

Jó, tudom, nagyanyáink idejében, mikor szinte a földmunka szünetében szülték a gyerekeket és utána mentek vissza dolgozni, akkor sem beszéltek a gyerekekhez, hülyének is nézték volna őket, de akkor is, na :lol:
Vendég

kétszer ment át :twisted:
Vendég

ezt nem tudom boboka, én próbáltam akkor, de nekem nem sikerült.... :cry:

KépKépKép
tünci28

Szegedi találkozó részemről rendben van, vannak nagyon érdekes és szép helyek, beszélgetni.
Én várok mindenkit sok szeretettel.

Boboka
Nekem a pszichológus ezért próbálja megtanítani ezt a relaxációs technikát, hogy a későbbiekben majd kapcsoaltba tudjak lépni a Kisbabámmal, lelkiekben is. Erről a módszerről már írtam, meg a Lelki köldökzsinór könyvről is talán.
De szerintem már az is nagyon jó, ha sokat beszélgetsz vele és biztatod.

Betti
Kép
betti0412

Kaját akarok.

Betti
Kép
betti0412

Mi az a pitli? Olyan mint az ugyi? :D :D

Betti
Kép
betti0412

Ja, azt a lelki köldökzsinóros könyvet már én is kerestem, de eddig három könyvesbolt egyikében sem volt. Majd az alexandrában megnézem, jövő hónap környékén, mert erre a hónapra már elfogyott ilyenekre a lóvé :cry:

Szeged nekem is ok lenne, de szegény Kisanyának meg Melcsikének nagyon messze lenne :roll:

Juhéjjjjjj, megyek ebédelni :lol: :lol: :lol:

Jó étvágyat mindenkinek :wink:
Vendég

hogy a pitlibe nagyjából = hogy a fenébe

:lol: :lol: :lol:
Vendég

húúúú, nagyon teli kajcsiztam magam :oops:
Vendég

gombapaprikás8tejszínes)+nokedli...de még nem vagyok éhes.Ti mi jót ettetek?
tünci28

Nagyon jól hangzik, Tünci :lol:

Rántott husi tzatziki salátával, meg egy db. túrós-barackos palacsinta :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.13 13:04-kor.
Vendég

ma minden hszt kétszer küldök el :oops:
Vendég

Sziasztok!

A Raffai-féle lelki köldökzsinórt én is olvastam, ott azt írták, először a méhünkkel kell kapcsolatot teremteni, hogy beengedjen a babához.
Ehhez nekem biztosan segítség kellene, nekem aligha sikerülne enélkül.

Finomakat ettetek.

Na, ma megvolt az ordítás a bölcsiben: beengedtem Bencust, és mondtam neki, hogy kiülök a folyosóra tanulni. itt leszek, csak játsszon nyugodtan. Nem is volt semmi kb. egy óra hosszáig, de akkor leültek tízóraizni a többiek, ő nem akart, nem találta a helyét, ráadásul a gondozó nénije kiugrott a folyosóra pakolni, és akkor elindultak a könnyek, és az ordítás: édesanya, hol vagy???!!!!
A szívem szakad meg, de mosolyogni kell és nyugtatgatni, hogy itt jó helyen van. Tudom, hogy oviban ugyanez lenne, tehát egyszer át kell ezen esni, de azért elég rossz. Közben meg nyugton maradni, és viccelődni vele, ez a rosszabb.

Tünci,
nálunk is gomba, tejszínesen, spagettival. :)
És most sül két kuglófom... :lol: Ezeket majd habos kakaóval esszük uzsira.

Kép

Kép

Kép
lyly

óóóó,igen ezt akartam mesélni a többieknek, hogy Bencus Lyly-t Édesanyának, az apuját, meg Édesapának hívja!!!!Ez olyan szép, rögtön felfigyeltem rá.Biztos megszokja majd, csak kell neki a biztonság, hogy jó helyen van.
tünci28

Engem hugom megrugdosott, meg az óvónénit is első nap az ovikában.
Szép volt az is, de beszokott. Utána már szeretett járni.
Én gyrost ettem. De nem ízlett annyir, csak nem hoztam kajcsit és a csajok épp mentek ki venni valamit.

Betti
Kép
betti0412

Egyemmeg Bencust, annyira aranyos lehet :)

Pont tegnap néztem meg iwiw-en, majd megzabáltam :lol:
Vendég

megyek, sétálok egyett a Kicsikémhez, veszek mécseseket, mert elfogyott, jó lesz egyet a levegőn.
Este aztán varrok, kaptam két nadrágot a barátnőmtől,ő kinőtte :) ,nekem meg most pont jó lenne, csak neki két méter hosszú combjai vannak és le kell vágnom a szárát, aztán felvarrni.
Kézze lszoktam, csak sokáig tart, hogy szép legyen.

Majd jövök, ti meg menjetek haza most már. :D

KépKépKép
tünci28

Már tényleg nem sok idő, és mehetünk haza :lol: :lol: :lol:

Este szeritnem sokáig tudok maradni, persze ha nem alszom el :oops:
Vendég

Vagyogatok, van valaki? :roll:
Vendég

Helló mindenkinel!

Már jelentem én is előkerültem.

Kép

Kép
melcsike70

Várod már a holnapi munkát Melcsike? :wink:
Vendég

Látom ma már azért jó sokat beszélgettetek. Én meg pont ilyenkor nem érek rá. Na de most már be tudok nézegetni.

Tünci, Lyly

Tök jó hogy élőben is tudtok ti beszélgetni.

Lányok Szeged nagyon messze van nekem. :( Biztos jó lenne ott meg szép is a hely de nagyon messze van nekem, hogy 1 nap alatt megjárjam és még ott is legyek kicsit.

Lyly

Meg fogja majd Bencus szokni azt a bölit. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Hát ma elgondolkodtam rajta, hogy huuuuuuuuu mibe vágtam a fejszét újra be a taposó malomba. De azért már várom. És hát muszáj kihasználni az lehetőséget, hogy oda tudok menni ahova szeretnék, és azokkal dolgozok akikkel szeretnék. Újra vissza tudok menni a régi jó kollégákhoz.

Kép

Kép
melcsike70

Meglátod Melcsike, nagyon jó lesz 8)
Vendég

Biztos hogy nem lesz rossz, attól nem félek. Végül is tudom hova megyek és mire számithatok.

Kép

Kép
melcsike70

Mi jót csináltál ma?

Kicsit ki tudtad pihenni azért a tegnapi megpróbáltatásokat?
Vendég

HÁt igazából ma már tuljutottam rajta, de tegnap valahogy nehezebb volt mint gondoltam, meg aztán 12kor volt a temetés este értem haza, szinte egész nap nem voltam itthon, mert előtte reggel az Apehnál meg a postán álltam sorba. Fáradt is voltam. Jövő héten meg a nagybátyám temetése lesz. Tegnap mondjuk azért is nehezebb volt , mert a rokonok szinte mindenki, ölelgetett simogatott, sajnálgatott, és ez is kicsit megviselt. Jövő héten már könnyebb lesz mert már túl vagyok az első összejövetelen, és ugyanazok lesznek ott a másik temetésen is.

Kép

Kép
melcsike70

Igen, az nem tesz jót ilyenkor, hogy előjönnek az emlékek :cry:

De az jó, hogy a rokonok normálisak voltak legalább, valahogy mindenki jelezte, hogy mennyire együtt érez veletek.

Kicseréltem az avataromat, végül is Lackókám már elmúlt fél éves, az avatarnak is "nőnie" kell :wink:
Vendég

Melcsike, örülök, hogy ilyen bátran nézel az új munka elé,ez szuper!!!!!

Boboka, pont dícsérni akartam az avatarod.Én is gondoltam, hogy kicserélem, vagy a vonalzómat, de nem tudom mire..a szülinapost nem tszem vissza a franc se szeretné látni ,hogy mindjárt itt a szülinap. 8)
majd alkotok valamilyet.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?