Sziasztok Kismamik! Hogy ti milyen sokat tudtok termelni
de nem baj az a jó
Köszönöm szépen a további Gratulációkat!
Ma volt nálam az új védőnőm hozzátok is kimegy vagy volt már nálatok is? Én különösnek tartom a másik védőnő még nem is emlitett ilyesmit! Hmmm..... na mind 1 amúgy szimpatikusnak tűnik még segíteni is tudott az orrkiszáradásommal kapcsiban. És képzeljétek utólagos engedélyetekkel még a Fórumot is megemlítettem hogy milyen jók vagytok
és hogy mennyi mindent meg tudunk beszélni, (tanácsokat észrevételeket) és hogy sok okosságot tudok meg tőletek! És ő is azt mondta hogy ez tök jó!
Holnap megyek a kiságyért már alig várom meg még beszerzek ennek a lurkónak még 1-2 dolgot
Nem bírok magammal olyan boldog vagyok hogy kislány bár szerintem én akkor is ilyen boldog lennék ha kisfiú lett volna! Egyébként nekem még szoknom kell hogy kislányom lesz
mert fura én fiú beálítottságú vagyok! Na de majd kiforrja magát a dolog minden esetre annyira felspanoltam magam hogy még jobban várom az időt hogy a karjaimban tarthassam!!!!!
Anita: Én ilyen fémvázas kiságyat néztem ki amihez jár egy mózeskosár is amit a közepébe fel lehet csatolni és amíg kicsi lehet benne ringatni! Van hozzá baldahin is ilyen hálós az is nagyon megfogott beleszerettem! Anyukámnak nem tetszik ő a fa kiságynak a híve de hát nekem annyira megtetszett ez hogy meg is veszem
Egyébként ezt is átlehet alakítani később heverővé és még kereke is van és most csak 20.000 FT Szerintem ennyi pénzért nem pénz érte! A Babakocsi pedig 44.000 de ehez jár egy mózeskosár és pelenkázós táska le lehet cipzárolni a hátulját és szúnyoghálós a baba ha hason van tud nézelődni meg nyáron jobban éri a levegő!
Dóri meghatódtam a soraidon Nagyon szépet írtál Köszönöm neked is!
Szofi: Neked is köszönöm a jókívánságot és igen bejött a megérzésem
A múltkor ehez hasonló megérzésre voltam kíváncsi meg sajnos a rosszat is meg érzem vagy olyan hogy egész nap olyan furcsán érzem magam vagy kimondottan rosszatt érzek hogy baj fog történni sajnos többnyire be szokott jönni!!!
Reny: Igen rendes bolt van az Árpád-hídon a végén! Tudod hol a Brendon áruház? Én metróval szoktam oda menni és a Brendon felé haladva a baloldali oldalon ahol elfogynak az üzletsorok annak a végén van utána van egy gyalogos átjáró és ott szoktam átmenni a Brendonhoz!! Húúúú! Remélem érthetően tudtam leírni mert sajnos én nem vagyok ismerős Pesten Anyukámmal szoktam menni minden hova mert ő tud tájékozódni nagyon Pesten
Még jó hogy van nekem!!!!
Én személyesen voltam náluk kétszer és holnap is megyek meg jövőhéten valamikor a babakocsiért! neked melyik babakocsi tetszik?
Adraci: A te soraidon is elpityeregtem!
Nagyon köszönöm Neked is a szép szavaidat!!! Egyébként nem tudom hogy hogy sikerült tényleg ilyen higgattan kivárnom ezt az időt mert eléggé stersszes szoktam lenni és most meg különlegesen nyugodt voltam lelkileg meg idegileg is! Persze azért gondoltam rá és Imádkoztam ne legyen semmi baja a picilánynak de lehet hogy ő éreztette ez velem hogy "Ne félj Anyu nincs semmi gond"
A Kis Drága
Nagyon Imádom!!!!!
És Tényleg ő hozza az életemben a Remény Napsugarát
Ugyan is a Nadin Reményt,Reménységet jelent!
Na jó most már én fogom be a szám de kijött belölem ez az érzelgőség! Azt azért még el kell hogy meséljem hogy tegnap az UH-n láttam ahogy pislog olyan megható volt hogy ő már odabent is ugyan azt teszi mint mi akik már kint élünk!!!! Még soha nem láttam ilyet
Tényleg KÖSZÖNÖK Mindent!!!! És a Többieknek is!!!!!!
Hean, Anika Várom már nagyon a ti eredményeteket is és hogy mi volt a dokinál remélem nem lesz gáz egyikőtők Manócskájával sem! Drukkolok ezerrel!!!!!!