Új privát üzeneted érkezett!

Tudom monyo! Én is!!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Babszika: Én is igy érzek.

Kép
csucsu05

Csucsu!

A gynevacot lehet kipróbálom. Ezen az összegen már ne múljon! Ti ma adjátok akkor be az elsőt! És hányszor kell?

Amúgy az örökbefogadás, tényleg szép és nemes gesztus. Mi is szívesen bevállalnánk, de komolyan még nem gondolkoztunk el a témán.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Babszika!

Mikor kell menned a dokihoz?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

nekem az orokbefogadasnal egy nagy felelmem van amit nem tudok egyenlore lekuzdeni.Az pedig az hogy nem tudnam elviselni ha felno a gyerek es megkeresi az igazi szuleit.Tudom hogy ez onzoseg meg minden de amig ezt meg nem emesztem addig felesleges volna belavagni.

Kép
monyo83

Móni!
pénteken megyek tüszőkukucsra

Csucsu!
nem láttam, h válaszoltál : apa is megkapja a szurit?

Monyo!
ezt megértem, bár én ezen nem agyaltam.
nem vagyok benne biztos, h minden gyereknek eszébe jutna.... nekem is van egy féltesóm.... sosem érdekelte, h ki az apja.... :roll:

babszika

babszika akkor pentekre iszonyu nagy drukkokat kuldok :!:
na ja,lehet hogy nem keresne meg de ha megis,nem tudom azt el tudnam e viselni.
amugy mondjuk azt nem ertem hogy miert ilyen rohat nehez orokbefogadni?
szerintem aki erre szanja ra magat az jol atgondolta es szeretne gyereket,erre allambacsi elintezi hogy meg eveket keljen ra varni.
igy ki van cseszve a szulokkel es a gyerekkel is.

Kép
monyo83

igen, érdekesnek tartom én is, h ennyi cécó van az öribefogadással.
mert értem én, h kell a jó hely, a jó szülő a gyereknek, na de hgoy még vizsgázni is kell????????????
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

babszika

mi?vizsgazni?errol nem is tudtam :shock:
jo hely mi....es ahol 10en laknak egy szobaban es telen mezitlab szaladgal a gyerek az utcan..na hagyjuk,igazsagtalan az egesz rendszer. :?
A tanitobacsim 7evet vart a babara(orokbe)ja es a felesege is pedagogus.Akkor mit varhatok en a cukrasz szakmammal :roll:

Kép
monyo83

Itt a friss táblázat! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Hát ez az örökbefogadási herce-hurca tényleg elég gáz! Dehát mi megy manapság egyszerűen? :?

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

köszi Móni!!!!

monyo!
na ne gondold már, h szakma szerint osztják a babákat :) :?

a vizsgáról pontosat nem tudok, csak hogy kell vmi vizsgán is átesni.... hogy bizonyítsd, te tényleg jó szülő leszel.... :x :evil:

babszika

Sziasztok vagyok én is, bár kicsit eltűntem, mert dolgoztam!
Még mindig semmi piri, de van 2 pozitív tesztem!!!! Ma már el is megyek a dokimhoz, hogy ő is mondjon valami biztatót.
Olyan izgatott vagyok, erre várok már nagyon régóta, és most kezdek berezelni, hogy jó anya leszek -e egyáltalán!
s.vera

Vera!!!! :lol: :lol:

Ez aztán a hír! Megvan 2009 első kismamija!! GRATULÁLOK!!
Gyere a doki után is és mesélj nekünk.
Amúgy, NO PARA! Persze, hogy jó édesanya leszel! :wink:

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

babszika ah ertem az az alkalmasagi vizsga,na meg az azon egyaltalan nem biztos hogy atengednenek :?

vera gratula,drukk a dokihoz.

Kép
monyo83

Amúgy Vera!

BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

Nagyon köszönöm!
jövök doki után, és mindent elmesélek, bár nem hiszem, hogy most még sok minden történne.
s.vera

Vera!

Megvastagodott méhnyálkahártyát tuti látni fog, meg talán petezsákot is. :wink: Már ha van a dokidnak uh.-gépe.

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

vera először is grtulaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
és sok boldog névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A doki csak fél 5-től rendel, de én már most készülődök, és nincs kedvem semmi mást csinálni, csak nézem az órát!
nem tudom, hogy van-e uh gépe, de remélem.
s.vera

bizti van uh-gépe ha meg nincs elküld uh-ra...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megint sokat termeltetek!

Móni! Sajnálom, a nega tesztet! Most eltereled a gondolataidat, és már jön is a tesó!

S.Vera! Gratula a teszthez, minden rendben lesz, és egy szupi anyuka leszel!

Csucsu! Én Veled értek egyet, biztos én is elmennék akár az örökbefogadásig is, hogy lehessen gyerekem, a lombikról meg nem is beszélve! De tényleg kár ilyenekről beszélni, hiszen:
2009 a mi évünk!

Babszika!
Biztos mindent rendben talál a doki pénteken és Te leszel a következő kismamink! :lol:

Jaj, lányok, annyian vagyunk, nem tudok mindenkihez szólni, de mindenkire szeretettel gondolok és mindenkinek egyformán szurkolok!
pedi
Kalocsa

Babszika: Igen úgy döntötünk ő is beadatja. Igaz igy egy dobozzal még ki kell váltani mert csak egy van.

Vera: Gratula a két pozítív teszthez:) Húrráá. És jó anya leszel ne butáskodj már. Este ird meg mi volta dokinál:)

Kép
csucsu05

S.Vera!Babonából halkan, de nagyon gratulálok! És kicsit, de persze csak egészségesen irigyellek is:)

Hiába van az embernek gyereke már, ha még szeretne szülni, ugyanúgy mindent megtesz és mindne hónapban izgul és reménykedik. Ami talán egy picit könnyebb, hogy az idő két piri :twisted: között gyorsabban telik, hiszen mindig van tennivaló a gyerekekkel. És egyre inkább érzem, hogy a mondás igaz: kis gyerek kis gind, nagy gyerek nagy gond.
Bocs, hog így kifakadtam, de jól esett.

tary
tary

tary nyugodtan......így megkönnyebbűlsz..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Elöször is sok sikert s.vera a dokinal és gratula!

Szeretnék hozzászólni a lombik/örökbefógados témáitokhoz. Az élet nagyon furcsa játékot játszik az emberekkel jó eseteket osztanék meg veletek bátoritás gyanánt:
1. egy házaspár vagyonokat költött kezelésekre (lassan mind amennyi egy 2 szobás panellakás ára ott ahol ök élnek) Romániában sikertelenül aztán Magyarországon folytatták, 2 sikertelen lombik után feladták. A nö elhizott a sok hormonkura is tönkretette. Akkor egy orvos ajánlotta menjenek el Erdélybe Szovatára (az ottani Medve tó vize nagyon jó nögyógyászati gondokra). Nyaralás utáni hónapban a nő spontán terhes maradt és azóta 2 csodaszép kislányt szült természetes fogamzással; (mi is voltunk ott a párommal augusztusban 3 napot de nem volt eredménye pont nem volt pé. tehát ne minden oda látogató nő lesz várandos köv. hónapban :( )
Az utólsó 2t az anyukám mesélte ő a szülészeten dolgozik.
2. nem jött a baba az anyuka már betöltötte a 40 évet és minden kezelés ellenére nem fogant babát. Örökbe fogadtak egy kislányt. Nagyon rövid idöre rá a nő terhes maradt és a Jóisten ikrekkel áldotta meg türelmes várakozását, igy rövid időn belül 3 kislány boldog anyukája lehet, természetesen maradt az örökbe fogadott kislány is nekik;
3. egy 45 év körüli 2 gyermekes anyuka nem érezte jól magát. Nagyobbik fia kb. 20 éves egyetemista volt. Vizsga időszak végén felutazott fiához, hogy vigye haza. Gondolta mig fia elkészül elmegy egy kivizsgálásra. A doki méhrákot állapitott meg nálla méghozzá végső stádiumban. Autóval hazavezetett fiával, gondolhatjátok milyen lelki állapotban. Otthon megosztotta férjével panaszát. Sokat sirt mig férje ismét orvoshoz küldte kisvároskájukban. Az ottani doki küldte nőgyógyászhoz aki egészéges magzatot diagnosztizált daganatt helyett. Ugy gondolták ez egy isteni csoda és megtartották gondolkozás nélkül a babát, azt hiszem kisfiut szült. Mesélte anyukámnak, hogy nagyon sokan csunyán néztek rá, hogy babát vállalt az ő korában és kérdezték miert nem vetette el, egyszerüen azt vallotta, hogy késön fedezte fel a terheséget és már nem állt módjában megszakitani. Kicsit restelte, hogy nem jött rá magától, hogy babás de az ő korában kevesen gondolnak jóra ha valami nem ugy müködik mint kéne.

Tehát pánikra semmi ok annyi csoda van ezen a világon, hogy egész nap irhatnánk róla. Minden megfogant élett mögött rejtözik egy izgalmas történet, csak birjuk kivárni a miénket.
Puszi nektek csucsu fell a fejjel még nincs semmi elveszve!

Kép
Kép
melisch

melisc tnaulságosak ezek a történetek az tuti.... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Először is, gratula Verának, biztos minden rendben lesz, ne izgulj!

Nekem meg úgy néz ki h megjött. :( Tudjátok írtam, h vérezgetek a 15.naptól, és ez nem múlt el teljesen a mai napig, és reggelre meg már a pocim is elkezdett fájni, és már erősebb a vérzés.
Szerintem vmi nme ok velem! Lehet, h nekem is fel kellene keresnem a dokimat???

Kép
pampalini

pampalini szerintem is ha elmulik ez a vérzésed meséld el a dokinak....hátha kiderűl mi okozhatta ezt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: Köszi tényleg tanulságos. Én nem is vagyok elkeseredve mert tudom lesz kistesója a lányomnak. Csupán annyi, hogy én igenis megteszek mindent ha kell akár inszam akár lombik lombik vagy örökbefogadás. Hisz aki babát szeretne és az út rögös annak ezt kell tenni.

Kép
csucsu05

sziasztok:)
Vendég

olgi de rég voltál.hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Olgi: szia:)

Kép
csucsu05

sziasztok
most értem haza a dokitól, sajnos neki nincs itt uh gépe, de tapintás alapján azt mondta 95%, hogy baba. :) 100% csak uh után,ha már biztos benne,hogy jó helyen van a kicsike. holnap telefonálok időpontért, remélem még a hónapra kapok időpontot!
s.vera

Pampalini: szia itt is! :)
Vérzel a 15. nap óta?? Az már kb egy hete, nem? Hát, szerintem tényleg elég furi. Mindig ez van? Vagy csak most? (bocs, ha már írtad).
Én mennék dokihoz (bár én mindig mindennel rohanok).
Azt olvasom mindenütt, hogy ha belevágunk a babaproject-be, akkor az első napirendi pont: győződj meg róla, hogy a ciklusod rendben van. Ha nincs, rendbe kell tenni, aztán mindent bele!

Tary: meg azért te legalább tudhatod, h nagyjából rendben működnek a dolgok bennetek/veletek, hiszen már van gyermeketek. Tudom, ez nem garancia, de reménykeltő. :)

Nekem a 11 napon lett csíkos az LH, aznap, másnap, harmadnap együttlét, gyertya, :oops: , most meg várunk.

Kép
lujzici

lujzici...most nézem ugyanott tartunk a ciklusba..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Arik vagytok:)
Lujzici: igen, reménykeltő, mondjuk ők is closty segítségével fogantak:)
Mivel ebben az évben ismét tettem újévi fogadalmat, konkrétan, hogy lefogyok, hááát nekikezdtem:) Egyelőre még csak a hasizom gyakorlatnál tartok, de azt naponta 2×... Úszógumi lefaragós projekt van, hátha a baba is könnyebben kedvet kap:)

Én nem tudom, csinálok-e lh tesztet ebben a ciklusban, mert az mindig szépen csíkos, mi mindent meg is teszünk az ügy érdekében, de eredménytelen..Na, de nem baj, mert majd 2009-ben!!!UGYE??

tary
tary

tary ez a beszéd.... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: hát, én egy picit lemaradtam a saját vonalzómtól, mert azt mondja, még 8 nap van hátra, pedig igazából még 9 vagy 10... Csak nem tudom hogy kell átállítani.

Tary: miért kellett closty? Nem volt peteérésed? Ha igen, hogy derült ki?
Képzeld, én egyszer, 3 éve, lefogytam 10 kilót. Nehéz volt, de életem egyik legklasszabb élménye volt.

Kép
lujzici

sziasztok!

vera!
boldog névnapot és halk gratula!!!!!!! +++++++++

csucsu!
én nagyon is támogatom ezt a döntéseteket!!!!!

pampalini!
én már most felhívnám a dokit!!!!!! ez nem játék!

melisch!
a Medve tóról én is hallottam, h mennyire jó!
és a szomszédomék is úgy jártak anno, h azt mondták nekik, semmi esélyük babára. így is volt évekig és ezért örökbefogadtak. rá 2-3 évvel spontán babásak lettek! :wink:

babszika

Sziasztok!

Vera: Sok boldogságot a babócához! :lol:

babszika: Kaptál egy szavazatot :wink: Második helyen vagy!!! Lányok szavazzatok, hogy sikerüljön neki a nászút!!! :wink:

phpBB: KépKép
d.dalma

dalma!
köszi!!!!!!!!!!!!!!!
(most 1. vagyunk) :wink:

babszika

babszika ti nyeritek a nászutat????? :roll: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita!
ha sokan szavaznak ránk, akkor igen :lol:
nagy harc megy az első helyért, de mi harcolunk, ha kell :wink: 8)

babszika

babszi: meddig van a szavazás?

d.dalma

babszikám, hogy vagy? Mesélj!

d.dalma

vasárnap éjfélig lehet szavazni :wink:
állandóan megy a gép és figyelem az állást... :oops:

hát, igazából minden ok velem és örülök, h holnap lesz az utsó szuri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem, mintha még nem kellene majd beadni, de pár nap pihi van legalább :roll:

amúgy közérzetem jó, de bevallom, h apát annyira nem kívánom most mint szoktam. nem tudom, h ez a gyogyitól van-e, de :? :shock:

viszont nálad jön a drukk időszak! :wink:

babszika

Igen jön a drukk, de egy kicsit félek, hogy ne legyen megint belőle szájgörbület.

De mi a jelszónk...? :wink: Majd jövőhónapban sikerülni fog. De még van esélyem!!!

d.dalma

Tényleg a szurit hova kell adnod?

d.dalma

te figyi!
nem ez a jelszó!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

egy kis aggodalom, bennem is van.... hogy vajon lesz-e inszem (hisz május óta még csak msot jutottunk ilyen közel hozzá), hogy vajon sikerül-e.... de sokkal inkább bízom abban, h végre megtalál minket is egy kis lélek, aki jönni akar hozzánk, mert szimpik vagyunk :D 8)

vagy nem vagyunk?? :roll: :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?