sziasztok!
Míg olvastam - jó sok volt szerencsére- Lili itt ült az ölemben, most kivételesen türelmesen hagyta, aztán elment magától játszani.
Igen Többnyire sikerül elküldenem, valamit mondok neki, hogy keresse meg ezt-vagy azt a játékot, amit tudom hogy érdekli és megy és egy darabig - na nem sokáig - elvan vele.
Valóban Lili elég értelmes, és szófogadó, nem hisztizik, de azért akaratos tud lenni, ha nagyon kell neki valami.
Lilit többnyire könyvvel lehet lekötni, imádja lapozgatni nézegetni, vagy kéri hogy amit mutat mondjam mi az. Vagy én kérdezem hol a-..... és megmutatja. Ez lehet állat, valamilyen tárgy, személy. A napokban azt figyeltem meg, hogy ha egy férfi és egy nő áll egymás mellett és megkérdezem melyik mondjuk a nő, és férfi akkor eltalálja. Ezt többször is megcsinálta, tehát működik.
Ha bejön a jóidő megyünk játszóházba, a városban van GEKKO képességfejlesztő játszóház, heti egy óra. Baromi drága, de a gyerekért mindent, nem???
Márciusban mi is szeretnénk valami fürdős helyre menni. Még nem voltunk. Kíváncsi leszek majd rá, mert Tibi még a fürdőkádban is annyira óvja attól nehogy víz menjen a fülébe....
Momoska, tényleg hol van az amiről írtál, mert most keresgélnék valami jó helyet, ami nincs olyan nagyon messze tőlünk.
Csürci,
nagyon aranyosak vagytok a képeken, én is szeretem nézegetni őket, és Lili is imád képeket nézegetni, na azt órákig elnézné itt az ölemben. És annyira tetszenek nekik a babás képek.
Jaj mit is írtatok még....
Sajnos az agyam ma még szitább mint volt. És most jön a panaszáradatom.
Leírom az éjszakai programomat. Tibi nem volt itthon, gondoltam még korábban lefekszem, behozom az alvásidőt, aztán tessék...
20.20 kb. ekkor aludtam el
21.20 Lili ébred rövid altatás
22.00 kb elalvás
23.00 Lili ébred, peluscsere, itatás, rövid altatás
23.20 nem tudok azonnal elaludni, de minek is, mert
0.00 Lili megint ébre, kajáltatás után a szokásos altatási idő fél óra
0.30 SMS Tibinek, ha jön haza (éjfélre igérte másnap dolog van) nyissa ki Lili ajtaját mert bezártam ne hallja ha hazajön és zörög. Lili ágyba én meg nem tudok aludni, mintha kialudtam volna magam.
1.00 SMS újra, emlékeztető elmúlt éjfél
1.30 Választelefon mindjárt jön.
2.00 Talán itt elszenderedtem egy kicsit, de ne örüljek annyira....
2.20 Tibi hazajön, felébredek, zörgés
2.30 Megyek kinyitom én Lili ajtaját, vissza az ágyba, horkolás (már nem én) aztán átköltözöm a dolgozószobába
3.30 Lili ébred fél óra után be az ágyba, de mindjárt nem tudok elaludni, mikor éppen talán sikerülne....
4.30 Lili ébred, újabb fél óra, de nem alszik. Mindegy megy az ágyba mert én meg baromi álmos vagyok már így 5 óra elmúltával.
6.15 Lili megint kel, de most már felkelünk végleg. Kaja nincs, csinálni kell uh. ez van.
JÓ program mi??? Gondolom nem irigykedtek ezért.
Csürci,
egyébként most más a hajszined? Jól látom.
Na ennyi voltam, így is elég már belőlem, csak most Lili hagy is, meg mást amúgy sem tudok csinálni.
Ja a táblát pedig küldöm. Kinek is? Na enynire szita az agyam.
Csürci igen, meg talán Orsi? vagy Csilla? Na mind1,
Kora, töltsd fel a sorodat és küld el nekem emailba, utána elküldöm mindenkinek! Ez lesz a legjobb, akkor senki nem marad ki semmiből