Kérésed számomra parancs: itt is vagyok!!!
Egy kisebb mélyponton vagyok túl, vagy nem...szóval, expasinál beköszöntött a gólya. Ami nem gond, sőt jó, h. van családja, csak mért nem nekem lett előbb babám. Már nagyon megérdemelnénk!!! Remélem, érted, h. hogyan értem...Hülye vagyok, mi??? Ráadásul iwiw-en láttam+tegnap megfejeltem azzal, h. megnéztem az ismerősök friss képeit és az egyik gyerekkori barátnőmnek is csodaszép kerek pocija van. Asszem nagyon irirgy vagyok, és utálom, szégyenlem is ilyenkor magamat.
Ráadásul nem Neked kéne írnom, de Férjecskémnek már nem mondok ilyeneket, mert akkor Őt is megbántom vele.
NA inkább mondok valami jobbat!!!!
Tegnap voltunk színházban a "Beugró"-n. Ismered (ismeritek)? Asszem az m1 szokta levetíteni péntekenként. Annyit röhögtünk, h. totál megfájdult az oldalam és görcsben maradt a szám. Mindenkinek (főleg aki pösti) szívesen ajánlom. Akit, érdekel mesélek még róla, elöljáróban annyit, h. szitációsjátékokon alapszik, kreatív-rögtönzős. A szereplői: Pokorni Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, és nem utolsó sorban az én nagy kedvencem Kállói Molnár Péter. A műsorvezető: Novák Péter!