Új privát üzeneted érkezett!

Megyek,és megzabálom nemalvósomat,hátha akkor elalszik :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Én is megtömöm Picur bendőjét, ne sikítson itt nekem, meg hát egyébként sem szól hozzám senki.

Szly! Ez lenne az 5 hós kép:

Kép

Köszi!

sz.andi

Több mint 1 órája hívogatom a rohadványos oep-et de nem veszik fel a nyomorult telefont!
Kép

Oké, tudom....
Kép
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi
Király ez a füligszáj kép! :D :D

Tényleg! Most gyorsan én is feltöltöm égre az enyémeket és elárasztalak benneteket! :twisted:
Vendég

Wera! Majd lefotózom! A tietek aztán nem volt olcsó! :shock: Abból már egy autó is kijönne! :lol:

Andi! Elmentettem! Nagoyn cuki!

Aki még nem csinálta meg a sült túrógombócot, ajánlom, hogy csinálja meg! Nagyon nagyon finom és könnyű elkészíteni! Köszi Márti! :lol: Szerintem ezután én már simát nem is fogok csinálni, ez legalább nem megy szét és tényleg finom! Meg talán kiadósabb is!

Kép
szly27

Na kisaszony felébredt! MEgyek főzök neki valami kajcsit! Hiába ebéd idő van! :lol: Órát lehetne hozzá állítani sokszor. Máskor meg össze-vissza van minden.

Kép
szly27

Ennyi volt,megzabáltam,ő meg engem,,szopizott"és már alszik is :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:27-kor.
Vendég

Szly:egyet értek túrós gombóc ügyben,bár nekem szerencsére nem szokott szétmenni,de így kiadósabb,és nagyon finom.
Wera:várjuk a képeket :D

De édes Viki!! :P

Kép
Kép
Kép
kike

Vidokata? Mi telt ennyire? Nem szerethet mindent Dórika! Jázmin is sokszor nem eszi meg amit készítek.
Mikor jár le a szerződésed? A mi gyerekdokink is a kórházban dolgozott előtte, most jött ki, amikor Roli kb 1 éves volt. Egyébként meglátszik, hogy nem régen van körzetben. Nem mindig ugyanazt a gyógyszert kapjuk mindenre. Az előző dokinknál akár én magam is elkezdhettem volna itthon a kezelését Rolinak, mert szinte mindig ugyanazt kaptuk.

Kép
szly27

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

jól sejtettem... 270 :)

KépKép
muffin

Egészségére Eliotnak! Kérünk képet a telipocakról! :D

Megyek én is hammoltatni. Cuppa
Vendég

Muffin:fényképezővel mi lett?Úgy sajnálom,most jól jönne nektek,amit odaadtál nekünk.

Wera:nagyon jók a képek!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Eliotnak gratula!

Wera, mi van apával? :shock: Én lemaradtam!

Viki zabálnivaó! Annyira édes, úgy megpuszilgatnám! Mehetek? 8)

Katus, értettem!

Jaj, reggel nem írtam, hogy Lizy is irtó cuki! Olyan kis komoly, egy-egy képen!

Adél mindent megeszik és mindenből többet enne. Legalább eszik, ha nem is alszik. :)Ezen nem kell görcsölnöm.

UUUUTTTTTÁÁÁÁLLLOOOOMMMM ezt az időt! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
andkata

Orsikám!
Jó h jöttél, ezek szerint apa nem kaszabolt le éjjel.

Csabi Fiú nagyon édes!

Sztem azt mondja: Lilut nagyon szeretem. A fórumos csajokat is!

Katus!
Sajnálom a rossz éjjelt!

Domi nagyon cukipofi!

Teókám!

Tamiról nem teszel fel képet?

Wera!
A ti ágyatok aranyból van?

Viki teleszájas mosolya piszok jó!

Bugri
képek nagyon jók!

Öcsi fél 1kor beájult, 3/4 óra után megébredt, de sikerült visszaaltatni.
20150601134430

Emma és Nóri együtt és külön-külön is nagyon édesek!

Most már nem fél Nonó tőle?

Kép
andkata

Vikim rajta vagyok Adél-képen, csak nem találom a kártyaolvasót! :( apa mindig pakol! Megyek enni!

Kép
andkata

Wera:dobj egy képet az ágyatokról-mi került azon ilyen sokba?? :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Veráknak és Vercsinek boldog névnapot!!!!

Evelin! Tök jó,hogy ilyen az új dokitok!
Hát hiába,Eliot az Eliot! :wink:

Wera! Aszta!! Emmának a haja változatlanul hatalmas!
Tök cukik!
Apának megyí a drukk,bizti minden rendben lesz!

Marcsi! Sajnálom,szörnűek ezek a tragédiák.
És útálom,hogy a híradó másról sem szól! :cry:
Sokszor már inkább nem is nézem!

Véda! Anyósnak jobbulást,nektek meg kitartást!

Sajnálom a rosszul alvókat,nálunk szerencsére mióta kijött a foga azóta alszik.
Ma voltunk az első prevenálon,azt mondta a dr,hogy tök jó baba lett egy szavam sem lehet,mondtam,hogy nincs is!
Tényleg hatalmasat fordult!

Patr., Márti,Tita és a többiek látjátoik van remény!
kopp-kopp-kopp

Holnap viszont viszem vérvételre a vas miatt,én meg megyek a tüdőgondozóba mert fulladok!
Kb. 10 éve nem kapok rendesen levegőt,de mindig azt mondták,hogy eü-i ártalom,szedjek Xanaxot,szokjak le a cigiről,terhességgel jár.....
Nem cigizem,terhes sem vagyok és mégis nagyon nehezen jön a levegő!
Szóval baromi jó volt a kangoo tegnap csak jó lett volna egy új tüdő hozzá!
Hát kivi vagyok mit mondanak,de ez így elég szörnyű.

Márti!
Ezt a kekszet eszi gyümölcshöz keverem és jól felolvad,előtte összemorzsolom.

Kép

Voltunk méreckedni is,7650 és 73,5 cm.
Most hízott 2 hét alatt 10 dkg-át.

Kép

Kép
ibm

Akata!! Egész nyugodtan gyere!! :lol: :lol:
alig evett valamicskét, most meg éppen a pulcsit szedi le rólam...

sz.andi

Sziasztok!

milyen cuki babák vannak itt!!

éjjel mostanában többször is fent vagyunk-ma pl 2-3-fél négy aztán fél5kor kaja utána visszaalvás fél8ig. a legújabb hogy üvöltve kel fel! lehet ez a foga miatt???már úgy szeretném látni a kis fogacskáit!

Véda: szegénykém! párod elutazott most?

Marcsi: drukkolok a tesódnak- tudom milyen ez !! én is szedtem clostit és nekem össze is jött tőle 2szer is csak méhen kívül...

tragédiák szörnyű... karácsony előtt a barátnőm anyukája kiugrott az ablakon a 8-ról!! a barátnőm erre a hétre van kiírva- első baba.....

evelin: jó huzata van Eliotnak!!tetnap összeszámoltam és Zsömi olyan 980körül eszik/iszik egy nap

Kép
mancsi76

ja a legfontosabb kimaradt:

Boldog Névnapot Verák!!!

Kép
mancsi76

Mancsi!
Ez borzalmas! Szegény barátnőd! Depis volt az anyukája?
20150601134430

Köszönöm Vercsi nevében a köszöntéseket!

Mancsi:Szegény Barátnőd-ez szörnyű! :cry: Úgy egyébként is,most meg pláne,hogy nemsokára babája lesz.

Sajnálom a rossz éjszakákat-persze,lehet a foga miatt,de ki tuja...

Kép
Kép
Kép
kike

Apa most mondja, hogy volt a mentőn az rtl klub...új hír: zoli levezényelt telefonon egy szülést...hűű-ha!!

egyébként kicsit idegesít ez a nagy felhajtás. a 2 fickó, akik robogóval mentek ki helyszínre, emlékeztek...oké, ügyik voltak, de sorozatba mi a fenének őket betenni?

ok, szép dolog, a telefonos segítség is az, de ez a dolguk. ezért mentősök. és lássuk be, azért fel van ez fújva!
Itt pl. gondolom egy sokadszorra szült nőről van szó, aki későn hívta a mentőket. ennyi. Nem is lett volna ebből semmi, ha nincs a többi jótett!

De most ez nagy hír és sztem este már a híradóban lesz! Apa mondta, hogy akkora felhajtást csináltak!
Na mindegy.

sz.andi

Zsömi uraság hogy van? Rég láttunk már képet róla!
20150601134430

Nem is tudom,mi lenne velem Anyum nélkül!
Apámról persze egy szót se :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

én is elképedtem, egyszer találkoztam az anyukájával december elején és ő maga mondta hogy pánikbeteg lett és depressziós, de kezelik és megy kórházba is. Aztán úgy tudtam hogy sokkal jobban van a gyógyszerektől és haza is jöhetett. Aztán tessék.... úgy sajnűálom a barátnőmet!!!azt hittem hogy lőbb megszül de nem, még bírja, hétvégén volt a temetés...

Kép
mancsi76

nem jó a fényképezőnk!!! apa ígérgeti hogy megnézeti.... remélem lassan meglesz...
ja és a telefonom is bedöglött, most szervízben van.. remélem az autóm nem akar bedögleni :twisted:

Kép
mancsi76

Zsömike jól van, ma megyünk ortopédiára a feje miatt, de szépen kikerekedett! már nem olyan nagyon lapos mint volt!

Kép
mancsi76

A sok háton alvástól volt olyan lapos neki,vagy másért?

Kép
Kép
Kép
kike

Nem tudom esetleg valainek kell-e overáll, itt kettő jó is van...

http://angol-babaruha.hu/index.php?opti ... itstart=30

Kép
andkata

oooops elnéztem, ezek kicsik! :(

Viszont sok egyéb ruha is van...

Kép
andkata

[quote]W írta:era!
A ti ágyatok aranyból van?

Sajnos nem :lol: De bükk a váz, nagyon erős az ágyrács állítható rugalmassággal, a matracok meg kókusz-latex-mittudoménmilyenek. Extra kemény, csak azon tudok aludni, másképp reggel nem tudok kikelni az ágyból. Aloe Verás mosható huzata van + egy 200x180-as matracvédő takaró. És 10 évig garanciális. Szóval így az összes került annyiba. Találtam itt a gépen egy képet róla, nem sok látszik belőle, de ő az:
Kép
Vendég

Kata
A hasán volt egy szemölcs amit vszínűleg elkapart és lett belőle egy melanoma :( . Levették tavaly, aztán kezelést kapott és most kellett menni kontrollra. Már hívott. Minden ok! :D :D :D
Vendég

Jázmin evett, játszott, most letettem aludni!

Wera! Nagyon aranyosak a képek! Az elsőn Emma olyan,mintha sokkal idősebb lenne, nem 1 éves!

Andi! Ki vezényelt le egy szülést? Apa?

Mancsi! Sajnálom a barátnődet! Nagyon nehéz lehetett neki.

Ami! ilyem kekszen már én is gondolkodtam, csak olyan drága. De szerintem venni fogok, mert Jázmin nem eszik tejpépet és a gyümölcsbe jó lenne valami, hogy laktatóbb legyen.

Kép
szly27

Evelyn De jó h új orvosotok van. Úgy örülök neki.Mert nem bánnám ha a mienk is elhúzna és nem kéne váltanom.

Wera, nagyon örülök h apával minden rendben!!!
A képek szuperek. Gödöllő és környéke szép hely.
Amit leírtál h szmog meg hasonlók...igaz így valóban jobb itt.

Engem ez a rossz idő borít ki.És mindent szürkébben látok.Alig várom h jobb idő legyen és lehesen menni Manókával.

nicike

Sziasztok!

Végre én is be tudok kukkantani!

Az éjszakánk szörnyű volt, többször felsírt Tomcsi, szinte sikított. Hála Istennek hamar megnyugodott, és vissza aludt.
Reggel viszon nem aludt már vissza.
11 - 3/4 1-ig sikítva üvöltött. :(
Az egész keze a szájába van tömve a nyála meg ömlik....
Néztem, mintha kezdene áttörni a fogacskája....
Remélem átesünk rajta hamar!

Veráknak nagyon boldog névnapot!

Muffin: örülök, hogy Eliot ilyen ügyes!!! Meg az új dokinak is!

Na, mennem kell mert megjött a lányom a suliból és szerintem dög éhes!

Kép
zsuzska72

Wera! Örülök, hogy minden ok apával! Nekemis van egy csüngős szemölcsöm a nyakamon és a terhesség vége felé nagyobb lett és barnább. Majd szívbajt kaptam, persze rögtön a rák jutott eszembe, de aztán megnyugtattak, hogy lehet ilyen. Most olyan mint régen volt, visszaalakult. Nem merem levetetni!

Kép
szly27

Szly! Nem apa, az egyik "belsős" Aki a telefonokat kapkodja. Ők nem vonulnak. Apa eset-kocsin van.

sz.andi

Nicike! és aki esetleg orvost akar váltani! Az egész nem nagy ügy. Kerestek egy másikat, vele megbeszélitek, hogy mit szeretnétek és ők elintézik egymás között. A régihez még csak be sem kell szólni! Szerintem megéri, főleg ha nem vagytok megelégedve a mostanival.

Kép
szly27

Andi! Aha már értem. Itt a mentősök "félnek" a szülő nőktől, legnagyobb szirénával rohannak a kórházba, mert nem vizsgálgatják és nem tudják hogy áll a dolog!

Kép
szly27

na jó lányok, megmutatom nektek a fülimet Kép
Kép
Vendég

wera!
Nagyon csini!
Lizynek is ilye fehérköves. Ma lefényképeztem. De ez már csak egy hétig lesz, mert Anyóstól kapott fülbit karácsonyra...amiatt is lett kilukasztatva.

d.dodó

Jaj Wera, de husi ez a kép! Imádnivaló a csaj!!!

Kép
andkata

Tamara, adj füstjelet! Vagy most turkálsz ép???

Kép
andkata

Pont erre jó Szly a Sinlac, gyümölcsöt sűríteni! Nem próbálod meg?
Így egy üveg gyümi+ Sinlac= étkezés. Jó leírtam, mi? :)

Jajajaj Wera, DRUKKOLOK Norbinak, hogy minden ok legyen! De időben elkapták még, nem?

Kép
andkata

Zsuzska, nem adtál Tomcsinak valamit a fogacskára?

Kép
andkata

Kata
Már hívott h rendben találták. Hát... sajnos nem annyira időben, mert vagy 1 évig könyörögtem neki hogy menjen orvoshoz mert nekem nem tetszik az a szemölcs. Neki kellett választani 2 kezelés közül, az egyik erősebb (nem kemó, de olyan hatású) a másik gyengébb. Ezt nem nagyon értettem h miért nem az orvos mondja meg melyiket kell kapnia, de azt mondta ő pont a határon van a kicsit és a nagyon súlyos között, ezért választhat. Na köszi... Szóval a gyengébbet választotta mert a másik mellett nem tudott vna dolgozni. De úgy tűnik egyelőre bevált 1 és 1/4 évig járt injekciókra, ennek már fél éve vége. Remélem most már nem is lesz gond.

Dodó
Rózsaszínes- lilás a kő, csak nem látszik a képen. :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?