Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük szépen! :D
Engem meglepetésként ért ez a fog, ugyanis még néhány napja az íny alatt sem látszott. A mellette lévő is hamarosan áttör, az már látszik. Ja, és semmi tünet nem volt. Se hőmérséklet emelkedés, se lazább széklet, és fájdalmat sem jelzett Réka. Remélem ez az összesnél így lesz. :P

Én most sz@rul vagyok, totális orr- és füldugulással ébredtem.. most iszom a Neocitránt, hátha segít valamit. Az orrsprém kifogyott :evil:

Katlina, jobbulást!!

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Katlina,örülök,hogy nincs komolyabb bajod!Gyógyulj ki belőlle gyorsan :) Robikát meg ma viszed?

Móni,ment privi :)

Erika,Jakab 7ezerről emelte fel ennyire az árakat.Azt hiszem a császáros szülésért is perkálhatunk neki rendesen,de én így biztonságban érzem magam.Nem tudom miért,de én valahogy tartok attól,hogy ne legyen dokim.Persze így is benne van a pakliban,hogy pl szabin lesz(mondjuk reménykedem benne,hogy augusztus legvégén már nem)de akkor meg úgyis átad valakinek és az mégsem olyan,minta egyáltalán nem lenne dokim.

Nóri,ma lesz a nagy átalakítás?:)

Kép
Kép
tundi24

Linda,drukkolok,hogy a többi fogacska is ilyen simán kibújjon :) Jobbulást neked!!elég nehezen keveredsz ki belőlle :?

Kép
Kép
tundi24

Jóu reggelt!

Móni: Hű, nem tudom...próbáld meg egy kicsit később, ha nem megy, küldök megint jelszót. Elvileg be kellene, hogy engedjen a rendszer, látlak a regisztrált meghívottak között.

Tündi: Ezzen én is így vagyok. Nem bírnám saját doki nélkül. Biztonságot ad....Biztos megint a csaszi? Másik topikban nem régen olvastam, hogy a csajszi ketteskét simán szülte.

Linda: :shock: Nekem azt mondta a gyógyszerész, (illetve apának) hogy Neocitránt nem lehet szopi mellett. Bakker, lehet? :twisted: Jobbulást!!!! Remélem, Réka nem kapja el.

Szopiról fogacskákka: Réka is megharapott már párszor, véletlenül, de újabban nem csinálja, nem is szokása. Olyankor mondom neki, hogy nem szabad....aztán nem harap újra szerencsére. Barátnőm babája harapósabb volt, nála az vált be, hogy elvette a cicit tőle, amint harapott. Megtanulta egykettőre, hogy ez nem móka.
jaimee1

Sziasztok!

Kriszti! Tényleg, milyen kocsit vettetek? Nekem a mostani előtt egy Micrám volt, és máig emlékszem, milyen izgalomban voltam aznap, mikor a párom hazahozta nekem Pestről :) Pont nőnapon történt, és aznap szakadt a hó.

Linda! Gratula Réka fogacskájához. És jobbulást neked.

Katlina! Örülök, hogy nincs komolyabb baj!

Ez a 9000 Ft komoly?? :shock: :shock: :shock: Ez mire vonatkozik? Sima tanácsadás? Mert akkor egy kicsit erős szerintem!
judit_79

Erika,azért maradtunk a császárnál,mert valszeg most sem lesznek fájásaim(egyik ok) de az mondta ha nagyon szeretném megpróbálhatjuk,de a 38.ik héttől be kell feküdni,és pl azt sem garantálja senki,hogy esetleg nem repedne meg a seb.És én sem magamat sem a pocilakót nem szeretném veszélybe keverni.
Tudom,sokaknak az is lényeg,hogy természetes úton szüljenek..nekem nem ez a lényeg(ha már így alakult) hanem,hogy egy egészséges babuci szülessen :) Szóval lehet felettem ítélkezni bárkinek,(ezt csak azért írtam mert legtöbben megszólják azt aki császáros,pedig sokan nem tehetnek róla)de én nem vagyok császár ellenes,főleg nem így,hogy azért nem lesz köztük sok korkülönbség,és amugy sem szeretnék hetekig kórházban lenni Luca nélkül,elég lesz az ami kötelező lesz.És még ott van a cukorterhelés is,igaz bízom benne,hogy megfelelő eredményt fog majd mutatni :)

Judit,ebben a 9000ft-ban a tanácsadás és az uh van benne.Mindig csinál uh-t,mondjuk én örülök neki,mert így sasolhatom a babucit:)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: Nem így értettem egészen....sosem ítéltem el egyetlen csaszist sem, azt sem, aki kifejezetten kéri a csaszit...

Nekem sem a természetes szülés a lényeg, csak...kérdeztem..... :( :(
jaimee1

Tündi! Nekem ez a 9000 így is elég irreális.

Nem értem, miért kellene befeküdni a 38. héten? :shock:
Különben ettől a repedéses dologtól én is parázok rendesen, tudom, kicsi az esély, de éppen elég, hogy előfordulhat. :( Úgyhogy nem fogom erőltetni a természetes szülést a másodiknál én sem.
judit_79

http://s289.photobucket.com/albums/ll225/vataierika

Hoztam egy videjót, Rékának karate bemutatót tart az apja. Elég félig megnézni, utána már nem történik semmi. :)
jaimee1

jaimee1

Erika,nem is rád értettem,hogy elítélsz bárkit is!!!Azt csak úgy általánosságban írtam,hogy sokan vannak akik elítélik a császárt!
Bocsánat,hogy félreérthetően írtam!!!!Szóval nem személyednek szólt a dolog!!

Kép

Judit,azt mondta,hogy azért kellene,hogyha esetleg megindulna magától egyből jó kezekben legyek.

Kép
Kép
tundi24

Erika,megyek megzabálom a csajszidat! :) Hát hihetelenül édi bédi :) Lucának is nagyon tetszett! :) Mosolygott és mondogatta,hogy baba baba :)

Kép
Kép
tundi24

Erika, a linked jelszót kér!
Minden gyógyszer átmegy a tejbe, de az egyik kevésbé, a másik nagyobb mértékben. A Neocitran kevésbé.

Tündi, mintha hiányozna egy vonalzód :wink:

A hegszétválástól én is félek, így már csak császárral szeretnék szülni.
Tündi, ha optimistán nézed: programozott császárod lesz, előzetes bennfekvés és fájdalmak nélkül. Ha minden rendben veletek, és érett a baba, akkor majd ad a doki egy időpontot, hogy mikor menj szülni. Reggel bemész, délutánra megvan a baba :wink:

Kép
pimelinda

Sikerült megnézni! Nagyon édes!! :lol: Jobb kedvem lett egyből :D

Kép
pimelinda

Tündi: Jaj, azért bocsánatot kérni nem kell. :oops: :oops: Gondolhattam volna, hogy nem rám érted. Nem tudom, napok óta olyan fura hangulatom van. :roll: :roll: :roll: Sejtem, hogy mitől...de akkor sem tetszik.

Linda: A második már nem. :wink: Elbénázok itt... :oops:
jaimee1

Linda,így már jó? :wink: :P Persze én is a pozitív oldalát nézem a császinak :)

Erika,érkezik pirike? :roll: Legyen jó kedved!:) Amugy nekem is igencsak hangulatingadozásom van mostanság.

Kép
Kép
tundi24

Linda! Hogyan van ez, ha az első császáros volt, az elég indok arra, hogy a második is az legyen? Ki mondja ezt meg?

Erika! Én is e hétre várom pirikét :) Vagy neked nem ettől van hangulatingadozásod?
Nekem nem, hanem a bizonytalanságot bírom nehezen :( Nagy a nyomás a melóhelyen még mindig.
Videjót majd otthonról nézem meg
:wink:
judit_79

Szerintem is az a lényeg hogy a babábal és anyukával minden rendben legyen!Hogy most épp császáros vagy nem az már mindeggy!

Volt egy ismerősőm ő is csaszis volt,annyira természetesen akart szülni,3.baba hogy meg sem fordult a fejében a császár,az lett végülis és utána depresziós lett sírva mondta a telefonba hogy ő még a saját gyerekét sem tudta megszülni.
És elég sok ídőbe tellett míg feldolgozta hogy a baba és az ő élete forgott kockán.

Megvolt a gyerekdoki!
9800gr-10dekát fogyott,gondolom nem tett jót a hányás és hasmenés
A kukac pedig "szépen"be van rakodva amit én már hajtogatok neki egy ideje,de ídáig nem nagyon foglalkozott ezzel,most mondta hogy már nagyon be van rakodva és csütörtökön magánban megcsinálja neki a Máv-ban!
Nem tudom mit takar ez a megcsinálom dolog-nem is mertem rákérdezni mert tudom hogy Robikának ez nagyon fog fájni,viszont abban bízom hogy utána tudjuk neki huzogatni és nem kell műtétre vinni :cry:
Kutacsa még míndíg van,ami számomra már ismét aggasztó
De megdicsérte hogy szépen beszél!!

Kép

Kép
katlina

Judit! Ez a kórházi protokol. De! Ha talál a kismama olyan orvost, aki elvállalja a normál szülést császár után, akkor az is megoldható.

Egyébként azért szokták javasolni császi után a császit (második gyereknél), mert a varrott méh kitolásnál megrepedhet, kinyílhat. Ez fertőzést okozhat, ill. a baba a belek közé kerülhet, ahol akár meg is fulladhat.

Ezt nem szívesen vállalják be a szülészek... asszem érthető is.

Na és még ott van az is, ha a kitolási szakasz előtt reped fel a korábbi heg.

(Nekem is meg volt már nyílva, mire a műtőbe kerültem. Hála az égnek, hogy nem a normál szülést választottam! Bár naggggon szerettem volna hagyományos úton szülni.)
szilbee

Hali!
Na, honnan is vagyok lemaradva? :roll:

Rékának gratula az első fogakhoz!! Linda! A remény hal meg utoljára :lol: , én is reméltem, hogy az összes foga olyan tünetmentesen kijön Lilinek, mint az elsők :wink:

Erika! Pipi édes, ahogy drukol az apájának :lol: Jót vigyorogtam én is :lol:
Apudnak mielőbbi felépülést :cry:

Jakab árain én is nagyot néztem :shock: . De hiszen nem is sztárorvos!!! Vagy azért? :roll:

Katénkám :lol: , szegény Robi! :cry:
Hasonló cipóban járhatok, mint te :? Napok óta fáj az alhasam, mintha meg akarna jönni. De a még messzire van. Sztem klasszul fel vagyojk fázva.

Tündi! Csaszi után már én sem reckíroznék....

Hajnival beszéltem, Franci beteg :cry:
Lilinek is kitartóan folyik az orra, ma vettem neki köhögésre is gyogyit. Az egyik dadus szerint ő az egyik legkevésbé beteg a csoportban :roll: :shock: De mondanám, a 2 csoport össze van eresztve, mert olyan kevés a gyerek... :cry: Reggel voltak vagy 6-8-an összesen :roll:

Szoba átrendezve, net működik :wink: . Még 1-2 szög hiányzik, képeket is át kell pakolni a falon, meg a szigetelő sem lett elég az összes ablakra, majd folyt.köv. Lili észre sem vette nagyon, csak a kakaóscsigáját követelte :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Erika! Megnéztem a videót, nagyon éééédes! Ahogy kacarászik, tündéri :D

Katlina! Na az ilyeneket nem bírom megérteni :(
Jaj, mit jelent ez a "be van rakodva " és "megcsinálja" neki?? :shock: Hiszen még csak másfél éves Robika!

Szilvi! Köszi az infókat, hát ez elég rémisztően hangzik! :?

Nóri! Ezek szerint sokan betegek nálatok! Szegény Franci, remélem hamar meggyógyul!

Ma hallottam egy jó sztorit Marciról. A párom találkozott a munkahelyén az egyik apukával, akinek a kisfia, Andriska, Marci csoporttársa. Ez az apuka mesélteaz én páromnak, hogy ment Andriskáért a bölcsibe, hogy hazavigye. Mielőtt a gondozónéni bármit is mondott volna, Marci egy autót tologatva odagurult eléje, és nagy komolyan előadta: "Andriska ma jól evett, jól aludt, szépen játszott, rendben volt vele minden." A gondozónéni csak nézett, és ennyit mondott: "Itt igazából rám nincs is már szükség" :D
Gondolom, Marci már annyiszor hallotta ezt a sztenderd szöveget, hogy megjegyezte. :D

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Sziasztok!

Gondolom e késői órán már mindenki alszik,nálunk is alszanak rajtam és Milánon kívűl.Ő épp "homokot hord"a markolójával :roll:

Tündi:Annó sokat olvasgattam a tv egyik csatornáján működő baba-mama szobát,ott folyamatosan ment a vita:természetes úton való születés kontra császár.Hisz az a lényeg,hogy mind a baba,mind a mama egészséges legyen,ne sérüljön.Szerintem legalábbis.

Erika:Már tudlak olvasni :) És Lucával megnéztük a videót,nagyon édi Popi :) Luca megakarta fogni a képernyőt,babababa felkiálltással :lol:

Katlina:"Csak"letapadás van Robikánál?Mert mi hétfőn voltunk Milánnal a 3 éves státuszon,neki is van minimális letapadás és nekünk azt mondta dokinéni próbáljunk krémet.Ha szűkület nincs 5 éves korig ráér a sebészet(ha nem oldódik a letapadás).Remélem krémmel helyrejön kuki :)

Judit:Hát zabálnivaló ez a Marci gyerek :) Nagyon cukipofa lehetett.

Minden kis és nagybetegnek mielőbbi jobbulást kívánok!!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés, ha lesz időm reagálok is :oops:

Móni, milyen krémet kell rákennetek? Mert Csonginak ugyan évekkel ezelőtt visszahúzták, de addig mosogatta, hogy csak letapadt :(
Vinni kellene orvoshoz, de ha lenne valami krém, akkor inkább azt próbálnám. A másik topicban írták az Elocom-ot...
És hogy kell használni?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Katlina,hát kifejthette volna bővebben is a doki mit takar ez a dolog.Holnap megy nektek a drukk.Te már jobban vagy?

Nóri,biztosan klasszul átrendezted a szobát :) Nem tudom ki számít "sztár" orvosnak,de azt tudom,hogy elég nehéz hozzá bejutni.Hetente 2x is rendel magánban 2-8ig és negyed óránként megy hozzá valaki.Mondjuk én mást ugye nem is ismerek úgy hogy jártam volna hozzá,(csak látásból)mert előtte pestre+ceglédre jártam.A pénzt meg oda kell adni mindenkinek,és sztem már a többi doki is emelt vagy fog emelni :?

Judit,hát nagyon aranyos lehetet Marci,ahogy előadta ezt a szöveget! :)

Móni,meddig voltatok fent?Milán egy kis éjjeli bagolgy? :wink: Megkaptad a privit?

Évi,gyere és írj!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Egyszer írtál a sütőben süthető bundáskenyérről. Meg tudnád mondani, melyik oldalról volt az a recept?
Látom elkészült az új vonalzód, már éppen hiányolni akartam :)
Hogy vagy amúgy? Nincsenek rosszullétek?

Móni! Marcinál is van egy helyen egy picike letapadás. Azt mondta a doki néni, hogy ebben a korban ez teljesen normális, nem kell hozzányúlni, krémet sem emlegetett. Azért csodálkozom én is azon, amit Katlinának mondott az orvos.

Azért Milán nem semmi, hogy este 11-kor még kukorékol :D
judit_79

Judit, itt a link tessék :) http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28922967

Nagyon jó receptek vannak rajta! :)

Szerencsére nem szoktam rosszul lenni.Lucával sem volta.Igaz ha most kicsit többet eszek a kelleténél akkor kicsit émelygek :?

Kriszti,hazahoztátok a kocsit?sikerült elintézni mindent?

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Évi:Mi Hydrocortison 1%-os kenőcsöt kaptunk,lencsényit kell kenni a latapadt részre,párszor húzogatni a bőrt(persze amíg a engedi,nehogy berepedjen).Ezt 1 hónapig kell,majd 1 hónap szünet,gondolom aztán megint megnézi neki a kukit.

Tündi:Éjfél elmúlt amikor elaludtunk :( Reggel meg 10kor keltünk :oops: Luca is akkor ébredt :) úgyhogy kapkodhattam,mosás,porszívózás,ebédkészítés :roll: Lehet reggel ébresztenem kellene,hogy este hamarabb elaludjon,de sajnálom kelteni :? Meg volt már rá példa,hogy korán kelt,akkor sem aludt el hamarabb :( Privit megkaptam,beszélünk majd róla,amint szól a csajszi :)

Judit:Amióta itt lakunk,ez megy :( Én már olyan fáradt vagyok,Lucától aludhatnék időben,de Milán nem hajlandó aludni :(
Lehet mégis rászánom magam a keltésre,hisz ha ovis lesz,akkor is kelnie kell majd időben.Tényleg jó recik vannak a linken amit Tündi beírt :) Ha ezt megkersed,ezen belűl van az azilás,az is nagyon szupi :)

Nóri:Én úgy imádtam átrendezgetni a lakást,itt a hálóban még csak 1 nagy ágy van,így ott nem tudok rendezkedni :( Luca szobája így jó,fiúkét nem tudom másként rendezni(vagyis még nem jöttem rá,hogyan lehetne)de a nappalit már átrendeztük amióta itt lakunk :P

Kriszti:Mizu felétek?Pocak,lábfájás,autó?

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nyamnyam, ez a bundáskenyér recept fini lehet, bár az enyém nem szokott nagyon zsíros lenni...illetve olajos.

Judit: Nagyon édes lehetett Marci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi: Ajjjó, ha nem vagy rosszul, Luca mellett nehéz lenne neked. A tg hogy van most neked? Voltál már?

Nóri: Sztem jó doki J. eltekintve a tg-t, csak jót tudok róla mondani. Mármint amit én tapasztaltam. Hogy sztárdoki e, azt nem tudom. Ha valaha második vélemény kellene, azt hiszem őt keresném meg.
jaimee1

Csajok, bölcsis jelentkezési lapok ügyében toppon van valaki? Nóri?? Mikor kell leadni, ha jövő januárban beszokatnánk? Jósikára mennénk...asszem.... :roll:
jaimee1

Háló!

Na, Jakabbal kapcsolatban: "Nyakon lettem vágva" Szolkata által :wink: , hogy igenis sztárdoki.... :lol: Én csak tg-n találkoztam vele, nekem nem volt olyan ....
Amúgy én is csak az életkorára alapoztam, hogy nálánál öregebbek, tapasztaltabbak kevesebbel is beérik, de úgy látszik, ez fordítottan arányos :?

Erika! Én a mai viszonyokat nem tudom bölcsi ügyben....mi szecskára bementünk, adtak jel.lapot és mentünk. De ma már ott sincsen így, foglaltak a helyek. Sztem nyugodtan mehetsz már most, legfeljebb felvilágosítanak, mikor menjél.
De addigra úgyis úton lesz ketteske :wink: Úgy jársz, mint Tündi :lol:
Nekem meg oviügyben kéne már nyüzsögnöm :lol:

Hmmm..eü.sztori: jan. 19-re kaptunk tavaly időpontot a gyerekszemészetre. Csak elfelejtettem, hányra is :oops: Ma felhívtam őket, hogy ugyan, mondják már meg nekem. Kiderült, hogy be sem vagyunk írva :shock: :evil: . De azért csak be lettünk vésve fél 10-re...sztem üres volt az az időpont...vagy mi? Mi van, ha elmegyünk abban a hiszemben, hogy van időpontunk, és ott ülünk várva a hívószót :?:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri: :lol: :lol: :lol: Na akkor megkaptad Katától. Kíváncsi lennék egyébként Kata sztárdoki listájára. :lol: Nnna, majd olvassa.... :lol: :wink: Nekem nincs ilyen, mert ez a szó inkább pejoratív..... :? :? És tán sztárdokik között is van jó....talántalántalán....

[quote]n írta:álánál öregebbek, tapasztaltabbak kevesebbel is beérik

Hááát...J. doki nem mai kakas ám.... :lol:

Én ma kértem Paxy Klárához időpontot privin. Nagyon jól jártatok a 19-ével, mert elvileg 2 hó a várólista, azt mondta Szolnok TV ban a dokinő. :? :roll: :roll: Nem is megyünk, csak ha muszáj. :?

Mikor kezdi Lilicsek az ovit? Vagy ez hülye kérdés? Szeptemberben? :oops: :oops:

Csajok, valami fantasztikus pizzát sütöttem, úgyhogy 4 nap után elmászom lassan a depiből.

Tündi kismami: hogy vagy??????
jaimee1

Sztárdoki nekem az, akinek sok-sok-sok-sok felkérése van + más területen is tett már le az asztalra valamit.
Jakab konkrétan 48 éves. Embernek nem mai, de dokik közt....na.de nekem mindegy is.

Hát, igen, Katának határozott véleménye van :wink: , nekem le is írta :lol:

Te miért Paxyhoz mész :shock: ? Vagy több szem többet lát?
Hú, nekem kitartóan marhára fáj az egész alhasam...mi lesz ebből?

Igen..... :lol: ......szeptemberben kezdődik az ovi.

Nevünk 1 hónap alatt is kikopott az előjegyzési listáról :? Amúgy ma mondták, hogy ha időpont nélkülodamegyünk, akkor is megvizsgálnak-dettó, mint a fülészeten....
Fülészettel jártunk úgy, hogy időpont nélkül hamarabb bejutottunk, mint mikor időre mentünk :shock: saját magukat csúfolják meg.....

Pizza...hmmm...bármikor jöhet!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Rékát viszem Paxy K.-hoz. :wink:

És még Artúrodat nem láttad? Ejnye....ejnye.... :roll: :roll:
jaimee1

Jaaaa! Nagyon ott vagyok orvosismeretben :oops:

No, menek hunyni Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jó reggelt!

Tündi! Köszike a linket, most már elmentettem :) Tényleg fincsi lett a bundáskenyér, de legközelebb nem sütőpapíron sütöm, ahogy a recept írja. Ráragad ugyanis a tojás
Szombaton meg pótszilvesztert tervezünk a házban, akkor a párom spéci melegszendvicse lesz a menü.

Erika! Ha januártól szeretnétek bölcsibe menni, akkor már most tavasszal jelentkezni kell, az tuti. És ha rendesek, akkor megtartják a helyet.
Szóval ti is kistesót terveztek? De jó! :)

Ez a sztárdoki' nekem is inkább pejoratív kifejezés. A sztárdokik könnyen elszállnak maguktól. Én idős dokit sem választanék. De hát ízlések és pofonok, még az a jó, hogy lehet választani.
judit_79

Judit nekünk azért kell mennünk,mert a válladék bevan rakodva és félő hogy begyullad akkor pedig rögtön sebészre kell bíznunk

Sztárdoki!
Hát én sem tartom kimondottan Jakabot sztár dokinak,de nagyon uh-ás dokinak viszont igen
A sajátomat meg végképp nem tartom sztár dokinak

Erika!
Akrtam már írni,videjó fantasztikus,és nem értem mért akarja a gyerekdoki hízlalni Rékát olyan kis husis!!!!!!!!

Csajok,gondoljatok ránk,alig aludtam valit a gyomrom egyben,majd este jövök és leírom hogy mi volt!
Ja apával is összekaptunk :twisted: ,mert nem akar bejönni,azt mondta rá neharagudjon a gyerek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
katlina

Katlina! Nagyon szorítok nektek!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Valszeg fájni fog neki, de ez még mindig jobb, mintha műtét lenne a vége... Párodat őszintén szólva nem értem. :( Nálunk minden fütyis dolgot Ő intéz.... mármint Ed.
szilbee

sziasztok!

Erika,köszi kérdésed jól vagyok! :) Néha el is gondolkodom,hogy mennyire normális ez,hogy nem vok rosszul.Mondjuk Lucával sem voltam.Inkább csak a derekam akart leszakadni,de olyan is volt,hogy nem tudtam felkelni,mert annyira fájt.
Viszont enni tudok annyit :? Sztem nagyon überelni fogom azt a súlyt amennyivel szülni mentem :( Eleve 3kg-val többel kezdek :cry: Bele gondolni sem merek hány kg leszek :(

Bölcsi,mi már szeptermberben beadtuk a jelentkezési lapot.Itt Abonyban 1évvel előbb le kell adni,mint ahogy szeretnéd,hogy menjen.De így a kisasszony megússza.Igaz én nem bántam volna hogyha megy,de talán jobb lesz ha itthon lesz velünk.Nem szeretném,ha úgy élné meg,hogy azért kell mennie,mert kistesó érkezett.Meg így fel sem vennék,mert így nem adnak munkáltatói igazolást!

Katlina,megy a drukk ezerrel!

Judit,de jó lesz nektek szombaton :) Bulizzatok egy jót! :) Hogy csinálja párod a melegszenyót?

Nóri,hogyhogy nem írtak be benneteket? :roll: De jó,hogy azért bemehettek!

szolkata
,ide is leírhatnád a véleményed! :wink:

Csajok,hogy lehet szolnokon kocsival közlekedni?Mert mennem kellene biztosítást intézni,de pl azt sem tudom hol van a tb :shock: a másik meg az,hogy itt ónos eső esik.Mondjuk úgy látom a főút jól járható,de az udvar jégpáncél :?

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Katlina.mennek a drukkok.ha végeztetek gyere és mondd el milyen volt :( :(

Tündi.én is reggel nagyon félve vittem a gyerkőcöket oviba kocsival...de szerencsére egyáltalán nem csúsztak akkor az utak-De a járdák a városban is jegesek voltak.

Ja...orvosi ügyek..én férjem is ilyen...vérvétel,fülészet...inkább ő nem jön be :( .lehet jobban fél,mint a gyerekek?! :wink:

judit.de jó lesz nektek szombaton.sok vendégetek lesz? tényleg leírhatnád a melegszendvicset hogy csinálja apa :)

Nóri.melyik oviba fogtok menni??

Évi.Te is olyan rég írtál már.Csonginak jól megy a suli továbbra is?

Vali.továbbra is +++++++++++++++ :) :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Katlina: +++++++++++++++++
Drukkdrukkdrukk!!!!!!

Eszembe jutott Réka füllikasztása, a védőnő megesküdött, hogy nem fáj neki ,csak a lefogás miatt üvölt....nahát ha ölni lehetne tekintettel....Apa biztos megölt volna.

Tényleg, Szilvi, ti voltatok szemvizsgálaton. Dávid hogy viselte? Lefogás szerepel a programban? Mert akkor apa jobb, ha kinnmarad.

Tündi: Hát inkább maradj otthon, ha bizonytalan a helyzet, nem ér annyit semmi. Ó, nem biztos az, hogy elszalad a súlyod, a cukorra figyelj oda, az fontos. (Mondom én, a nagyokos. :oops: :oops: :oops: )

Judit: Nyamnyam melegszenya! :P Hogy is szól a recept?

Hát most még úgy gondolom, hogy Réka akkor megy bölcsibe, ha nem lesz kitesó vagy még várunk vele...aztán ember tervez.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.15 11:05-kor.
jaimee1

Tündi! Szerintem lehet kocsival közlekedni, csak az eső esik, de nem ónos. A járdák csúszósabbak, a bölcsiből kifelé menet én is majdnem dobtam egy hátast :wink:

Cleo! Szembeszomszéd + fölső szomszédékkal fogunk pótszilveszterezni.

Melegszendvics:
Kell hozzá egy pár krinolin vagy fél kg párizsi egyben. Ezt húsdarálón ledaráljuk, és beledarálunk egy fej vöröshagymát. Megy bele 1 tojás, só, bors és mustár. Ezeket kikeverjük. Kóstolgatni kell, hogy pont jó legyen :) A kenyereket megkenjük vajjal, aztán a melegszendvics-krémmel, reszelt sajtot rakunk rá, és mehet a sütőbe!
Ennek minden vendégségben sikere volt eddig.

Katlina: :( :( Párodat én sem értem, nálunk ilyen szituban én lennék rosszul a leghamarabb. Oltásra is ketten visszük Marcit, mindig én izgulok a legjobban. Ő meg nyugtatgat engem :)
Én is nagyon szorítok nektek!
judit_79

Na biztosítás elintézve :)

Erika,hát a cukorral egy csomót szenvedtem,nem bánnám ha most kimaradna az életünkből a rossz eredmény!!

Judit,kipróbálom már én is ezt a melegszenyót! :)

Volt vmelyikőtöknek aranyere terhesség alatt?Hogy védtétek ki?Mert nekem megint kezd előjönni :( Pedig Lucával csak a végén jelentkezett :(

Kép
Kép
tundi24

Haller!
Hát inkább csak priviben vállalom a véleményemet... ki tudja, ki olvassa el itt....

Nóri: :wink: azt meg nem is meséled, hogy valamelyik nap valami hülye autós leordította a hajad, miközben parkoltál?! :lol: :lol:

Jaimee: Mivel Réka nem beszél, szerintem csak műszerekkel fogja megvizsgálni P.K. doki nő. Kislámpákkal, tükrökkel, nagyítókkal... vagy mikkel nézi a szemet .. közben kismaci képét vagy valamilyen állatot mozgat jobbra-balra a szeme előtt. Szerintem nem lesz komolyabb. De ha pupilla tágítós vizsgálatra hív vissza... azt ne csináld meg. Bencének is volt: 3 nap 3-szor vizsgálat előtt kell cseppenteni a szembe..., de annyira csíp, hogy mi nem tudtuk csinálni. Annyira őrjöngött már a cseppentés gondolatától, hogy le se tudtuk fogni. Aztán telón mondtam neki, mondott egy másik pupillatágító cseppet, azt fél óránként kellett a vizsgálat előtt 3x. Míg az előzőnek 10 nap, két hét a hatás ideje, ez utóbbi csak 2-3 nap. Tehát tág pupillával meganyűgösen ennyi idők vannak. Egyébként nagyon kedves nő, és egészségpénztárra állít ki számlát. Szerintem nem kell lefogni, csak az öledben marasztalni.

Katlina: bízom benne, hogy ez csak pillanatnyi zavar volt a férjednél... ilyet nem tehet... Szorítok, hogy minél kevesebb fájdalma legyen Robikának.

Judit: mi vagdalthússal szoktuk ezt a melegszenyó-fajtát csinálni :lol:

Kép

Kép
szolkata

megjöttünk,kész van bizots fáj neki azóta sírdogál hol jobban hol kevésbé,nagyon sok trutyi kijött,ennyit nem vártam,apa alakított magán és bejött ő fogta deréktól felfelé,gondolom hatott rá az ész osztás

Kép

Kép
katlina

Tündi: nekem volt....valamikor terhesség vége felé....Szilvi írt annak idején valamit ( :oops: már nem tudom mi volt....) Valami kádban ülős. Az használt, amúgy kenni nem kentem semmivel, kúpot sem nyomtam. Szülés után használtam kúpot, mivel megszültem mást is Rékán kívül....a cucc viszont nagyon jó volt, a neve reparon.

De jó korán kijön hallod... :shock: Szegénykém. Vérezni nem vérzik, ugye?

Akkor már most kell diétázni a cukorra!!!! De tényleg!

Katlina: Dejó, hogy túl vagytok rajta! (((( ))))) Apa fejlődik! :P :wink:

Kata: Köszi!!! Meglátjuk, mi lesz. Telefonban kicsit mufurc volt, biztos megzavartam valamiben.
jaimee1

Katlina,remélem Robikának hamar visszatér a jókedve!De legalább túl vagytok rajta!Apa is "hős" volt! :wink:

Erika,hát sajnos az előbb vérzett egy kicsit,meg is ijedtem,hogy nehogy babucival legyen vmi,de nem onnan jött a cuccos szerencsére!Meg gondolom ha vele lenne vmi,akkor az nem csak wc-zéskor jelentkezne,hanem folyamatos vérzés lenne.Gondolom én,szerencsére nincs ilyen tapasztalatom,és nem is akarom megtapasztalni!!!

Kép
Kép
tundi24

Katlina! Remélem, Robika hamar elfelejti az egészet, és most már nem lesz semmi gond vele!

Tündi! Sajnos én nem tudok semmi okosat mondani, csak azt hogy próbáld nem megerőltetni magad!

Erika! Mi baj Réka szemével, miért kell megvizsgálni?
judit_79

Sziasztok!

Rakok a síelésről egy pár képet!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Sziasztok Lányok!

Adok már egy kis életjelet magunkról!Szóval én is lebetegedtem,fáj a torkom,a fejem,lázas vagyok orrom folyik meg el is van dugulva folyamatosan!
Francinak láz már nincs,az orrát még mindíg kell szívni de már ritkán,viszont még mindíg nagyon csúnyán köhög,úgyhogy holnap délelőtt visszaviszem doktornénihez,szerintem jövőhéten még mindíg pihi lesz,én így még nem viszem bölcsibe!
Holnap nekem is el kell mennem dokihoz mindenképpen,hogy írjon fel valami gyógyszert nem akarom visszafertőzni Francit!
Úgyhogy ez a helyzet nálunk ezért nem jelentkeztem!
Ráadásul Franci ma nagyon eleven volt egész nap egy igazi kisördög,fél órát aludt napközben aztán pörgött ezerrel, úgyhogy kész vagyok teljesen!

El is köszönök,majd jelentkezem ha már jobban vagyok!
Vendég

Tündi!
Sajnálom hogy már ilyen korán előjött ez a probléma,nekem ez is meg minden más nyavalya kimaradt a terhességem alatt,így nem tudok jó tanáccsal szolgálni

Mano!
Jobbulást nektek!
Átéreztem amit írtál,velem vasárnap volt ugyanez a helyzet,Robika pörgött én meg döglőttem szó szerint,aztán anyóspajtás megmentett lefoglalta Robit!

Ivett!
Nagyon klassz helyen voltatok,jók a képek!!

Rólunk!
Hát doktor úr megcsinálta amit meg kellett,így már műtétre nem kerül sor aminek örülök,viszont biztos fájt neki már főleg akkor amikor az a kis helyi érzéstelenítő is elmúlt :cry: Szolnoktól-Besenyszögig sírt,már kivettem az ülésből levettük a pelust is hátha úgy jobb neki-hát nem,aztán nagynehezen elaludt,mikor felkelt még sírdogált mondta a maminak hogy kukac fáj,itthon kapott Nurofent(ezt bánom hogy nem vittem magunkal)de már délután talán túl eleven is volt,szépen pisilt is(mondta a doki hogy lehet hogy visszafogja tartani,akkor állítsuk kádba és engedjük meg a vizet)nem sírt akkor sem,este szólt hogy vegyük le a pelust,levettük kérdeztem tőle hogy Robika nem fáj a kukac-erre ő-Nem,(rövid szünet)biztos(mert a következő kérdésem amihez hozzászokott,hogy BIztos?????-hát ő most megelőzött :wink: )
Hát nagy vonalakban ennyi-túl vagyunk rajta,habár holnaptól 3-szor kell neki kenni tetránnal,ez gondolom pár napig két emberes dolog lesz

Kép

Kép
katlina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?