Sziasztok!
Panndi
Nagyon édes Zsófi is a képen ahogy olvasgat! Nagyon szép kisbaba!
Ági
Nagyon jópofa a gyerekbútorotok, gratula Apának, de tényleg. Jázmin is nagyon kis édi a képen!
A tv felett, mi van játéktároló?
Heni
Gratulálok a kislányhoz, örülök hogy minden rendben veletek!
Kutyafüle
Nagyon szép színű a babakocsitok!! apocid meg tényleg jó nagyot nőtt!
Tinu
Mindig van akinél máshogy alakul, igazából az első szülőknek írtam, hogy ne aggódjanak ha az első nap nem indul be a tej, nem hal éhen a baba, van tartaléka.
babakocsi
már írtam, hogy nekünk peg peregónk van és nagyon jó véleményem van róla, fix kerekű, de lehet bolygósra is állítani az első kettőt. A kerekek nagyon erősek, nem tudom milyen terepen kéne használnom, és hány évig, hogy esetleg kitörjön, tényleg nagyon jó minőségű.
Ami tényleg szerintem is nagyon fontos, hogy a vázra mindkét irányba rá lehessen tenni a gyereket. Felém is, meg háttal is nekem.
Nálam Márk, kb 4 hónaposan már ki nem állta hogy nem látott ki a mózesből, ordított. Úgyhogy mózest kikaptam, az ülős részt tettem a vázra, amit teljesen el lehetett fektetni, és hasra fektetve kötöttem bele, imádta, végig kurjongatta az utat, aki szembe jött velünk mindenki mosolygott rajta.
aztán kb 5 hósan, amikor már kezdte magát felhúzni ülő helyzetbe, akkor tettem a babakocsiba is ülve, kicsit döntött támlával.
kendő és/vagy kenguru
Nekünk kengurunk volt, 4 hónapos kortól használtuk, Márk azt is nagyon szerette, bizti mert abból is jól kilátott
De arra emlékszem hogy 7 hós korában már leszakadt a súly alatt a derekam
akkor volt kb 8-9 kg.
A kendő nekem annyira sosem tetszett, meg nem volt rá igazából szükségem, mert vagy gyalog jártam, és akkor babakocsit toltam, vagy kocsival, a kengurut is csak úgy vettük.
K.