Naegele, de jó megagratula! Te nyitod az évet, és remélem babaesőt hozol a többieknek is
Olyan rossz, hogy már nincs tábla, mert most nem tudom h kinek drukkoljak még, ki/kik azok, akik ciklus vége fele járnak?!
Ranita gyönyörű ez a kiscsajszi
Rólunik
Tegnap voltam uh, nyaki redőt nézte a dokim, és jó minden adat. babócám 58.9 mm hosszú, fejszélesség 19 mm, 60 g, combcsonthosszra nem emlékszem
, nyaki redő 1,4 mm.
És úgy izget mozgot, h a dokinak nem volt könnyű elkapni azokat a képeket amikor le tudta mérni az adatait. Kis újjacskáit is mozgatta, és mint egy kis tájboxos, ütöt, rugdosott
Pénteken megyek genetikai vérvételre. Sajnos a kép amit most csinált nem lett jó, de majd apival felrakatom valamikor.
Pont ma vagyok 12. hetes, a tudat megnyugtat
De már azon aggódtam h tünetmentes vagyok erre ma reggel majdnem kitacsoltam az utcán, amíg mentem a kocsimhoz, illetve durva hányingerem is volt ma de.
Vernike, és szeretném ajánlani neked az új felfedezésemet, ami nekem nagyon bevált. Zabpelyhet megcsinálod mint a tejbegrízt, és pl mézzel édesíted. Tuti siker a nagyvécézéshez. Nem tudom te hogy bírod az aszaltszílvát, de én 4 hét után már undorodtam tőle
Ha majd ettől fogok, akkor eszem újra az aszaltszilvát.
Mondta a dokim, h én is kezdjem el szedni a vasat egyessével. Én meg kérdeztem heti egyet? Nem, napit, kicsit kikészítem a kérdéseimmel.
Szerintetek ha a magzatvédőben van vas akkor is kell még szedni vasat? Persze nem akarom a dokimat felülbírálni, csak ez a kérdés úgy felmerült bennem?!
Amúgy eléggé "hisztis" vagyok néha, ami rám tök nem jellemző, illetve az sem h bőgjek, de szinte most mindenen tudok. Mondtam is az uramnak, h lehet h kiscsajszi lesz, h ennyire túltengnek bennem a hormonok.