Gondolom sokakat érdekel, ezért leírom első találkozásomat a Ciris Budapest Intézettel és csapatával.
Sok vetélést és kórházat, orvost, kezelést megélve, két éve babára várva," elegem van mindenből hangulatban" léptem be az épületbe. Másfél órával előbb érkeztünk a megbeszélt konzultációra, de pár perc várakozás után már foglalkoztak velünk.Mindenki kedves, mindenki mosolyog, a légkör nagyon megnyugtató. Számomra főleg azért, mert a fehér ruhás emberkéken kívül az intézet várója olyan mint egy meleg hangulatú lakás, semmi "kórházszag".
Dr. Vereczkey nagyon alaposan, gondosan kikérdezett, elmagyarázta földi halandó nyelven, hogy milyen vizsgálatsorozatra kell számítanunk. Nem ígért, nem ámított, közölte, hogy a vizsgálatok elvégzése után hármasban a párommmal fogja elmondani , hogyan tovább.Az eddig tapasztaltakhoz képest sokkal alaposabb lesz a vizsgálat, lesz immunológia, genetikai vizsgálat, amelyet másik meddőségi központban nem végeztek el, az öt vetélésem ellenére sem. Korábbi vizsgálataimból volt egy diagnózisom "ismeretlen eredetű meddőség", most úgy érzem lehetőségünk lesz...
Sokakat a díjak érdekelnek, így jelzem, hogy az első konzultáció díja 10.000 ft volt, természetesen számlát kaptam róla.
Várom mások tapasztalatait is, és én is beszámolok a folyamatról.