Új privát üzeneted érkezett!

Tami!

nekünk az akciósból rendelhetnél.
3 csomag almát és 3 csomag körtét

orsi
Vendég

Nicike: bookline.hu
de ha nem vagy regisztralva vagy nem akarsz nagy osszegben rendelni, tarsulhatsz, es akkor legalabb valamikor muszaly lesz taliznunk:)
Vendég

Akkor az én gyerekem stratégiai erőforrás :lol:

nicike

Tami ok :D
mikor adod le a rendelést?

nicike

oksa Orsi!
Vendég

Bocs en tobbet akkor nem tudok max otot lehet egyszerre rendelni.
de ha meg annyi osszejonne hogy megegyszer 4000 ft- nyi:)
Vendég

Semmi baj,akkor regisztrálok.

nicike

Na talán végre van egy kis időm írni, de nem biztos. Leát megetettem, utána még leszedtem a szárítót meg kiteregettem az újabb adag ruhát, erre elkezdett nyűglődni. Játszottam vele de nem volt a toppon, és ömlik a szájából a nyál, szerintem a fogai. :? Utána meg elmentem vele sétálni ebben a nagy melegben, hogy aludjon végre, most betoltam a garázsba, ott durmol (nem akartam felébreszteni a vetkőzéssel).

Nagyon szép minden baba, akiket láttam! Hófordulósoknak utólag is sok boldogságot! Olinak boldog szülinapot!

Evelin: Biztosan nagyon nehéz lehet, mi el sem tudjuk képzelni, milyen érzések kavarognak benned, de tudom, hogy nem hiába választott titeket Eliot szüleinek! :)

Viki: Lackód ögyes, hogy átaludta az estét! Nagy pusszantás a pocakjára! Kanalazással hogy álltok?

Akata: Adél csillagnak megint a fogai? Homeós bogyók sem használnak? Nem alvást sajnálom, remélem, ez csak egy éjszaka volt.

zsuzsa: Merénylet volt feltenni a sós rúd receptet képpel együtt!

Nici: Ha nem mersz kúpot adni (bár szerintem hallgass Katáékra!), nem próbálsz meg sárgabarackot keverni valami olyan ételébe, amit szívesen megeszik? Vagy egy pár kanál narancslevet?

Tami: Albérletről köszi az infót, még nagyon keresgélünk, de fogalmam sincs, hogy fogunk találni autó nélkül. :evil: Mert azért nem ártana meg is nézni... Anna nagyon ügyes és édes! Mutattam leának a képeket, tág szemekkel nézte, szerintem felismerte a barátnéját! :D
Frutapurából tegnap rendeltem 12 db-ot, persze még 341 ft-os áron. :evil:

Orsi: Sokan vagyunk Így, hogy a gyed nélkül "éhenhalnánk", normális, hogy előre gondolkozol tesó ügyben. (Szegeden nagyon sok épületben jártam, és mivel filozófiát is kellett tanulnom, így a BTK melletti épületben is voltam anno. Lehet onnan ismerős párod? :D)

Mancsi: Remélem, sikerül a saját vállalkozás elindítása! Egy kalappal hozzá!
Apával meg ölelkezzetek össze este! :oops: :lol:

Elküldöm, mielőtt elszáll.
fmarti

Marti: hogy tudtal 12ot rendelni? Gondolom akkor tobb fele.mert nekem 5ot enged mindegyikbol.
Vendég

3x4 db-ot rendeltem, így 12. :)
fmarti

szly: Köszi a táblit! Cumis kölök nem semmi! :D

bondi: :lol: :lol: :lol:

Tita: Levinek boldog hófordulót! Milyen kajákat megeszik már a nagyfiú???!!! Nem semmi!

Katák: Mi a véleményetek a babakekszről? Nem tezsek vele rosszat, ha megkóstoltatom Leával? Kicsit változatosabbá akarom tenni az étrendjét, de én nem merek neki nagyon új dolgokat adni, tejpépet is még csak most fogjuk kipróbálni a héten.

Lea felébredt---
fmarti

gyerekem két hete megint elkezdett enni... most is benyomott 320-at és még kiabált, de nem adtam neki többet :oops:

KépKép
muffin

te jo eg Eliotnak aztan van etvagya!
Vendég

:evil: :evil: :evil: Hülye-hülye-jujj,de felhúzott az óvónő-
ugye Vercsi hajában még van serke-mondja nekem hogy azt hitte hétvégén megcsinálom és már nem lesz benne neki,mondom,csinálom ahogyan tudom...ennél többet nem is mondtam neki,mert nagyon kiakasztott...de ugye múlt hétem szombaton is a Tibi délelőttös volt,így mikor hazajött,csak akkor tudtam nyúzni a gyereket...de itt a Domi is,és mikor már az Apjánál is nyekeg csak én kellek neki...azt mondja a nő,hogy ennek neki kell ülni,és egyből megcsinálni...nekem ne magyarazzon mert behúzok neki...ha esetleg decemberben szólnak hogy van az oviban,akkor nem lett volna tele a gyerek haja,mert figyeltem volna ráááá-hülye ez,vagy mit képzel hogy kioktat,és megmondja hogy mit csináljak,miktha én nem tudnám hogyha egy is életben marad akkor megint lesznek...ááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

most meg három napig Apa délutános....most hogyan csináljam?leraktam aludni a Domit,de ha nem akar nem fogom hagyni bőgni.... :evil: :evil:
Komolyan mondom még egyszer beszól,és nem állok jót magamért :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

kike!
ovónő :evil: .

d.dodó

Tami!
Hogy van ez? Mi az a 4000 ft-os hatar? Es hozzank mennyi lenne a szallitas? Tudsz linket ahol ezt leirjak?
Vendég

Anna kapott telefont:) Most azt nyomogatja, villog zenel, ugy tunik elvezi, bar gondolom az igazi lesz tovabbra is a kedvenc. De azt meg nem adom neki mert osszenyalazza.
Vendég

azert 4000 ft mert 4000tol olcsobb a szallitas
menj fel a bookline oldalara nem tudom milyen a videki szallitas.
Vendég

Nicike! Nem én adtam így a kezébe, ő magától szokta így .

Hűha! Eliotnak van huzata!

Kép
szly27

Kozben megtalaltam,de ha nem kartyaval fizetek hanem futarnak az jelent plusz koltseget?
Vendég

Köszönjük a dicséreteket!

Visszaolvastam, de nem sok minden maradt meg..... :oops:

Márti! Publikus már, hogy hová mennétek külföldre?

Szly! Köszi a táblit, Roli nagyon jó fej a két cumival!

Tamara! Jól látom, hogy Anna apukájára hasonlít?

Mav! Szerintem az ikrek is apára hasonlítanak....

Felébredt Brúnó, még egy gyors kép... Kata, igazad van, tényleg tiszta apja! :) Kép a fiúk

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

SZiasztok!

Azt hittem többet tudok jönni mostanság de egyelőre nem úgy tűnik. El se mozdulhatok Nóri mellől olyan anyás, pechemre a számítógép meg az előszobában van, ide nem tudom kihozni magammal :twisted:

Niki
Mindig elfelejtem írni hogy vettem neked Aloe Verás cuccokat, amit megbeszéltünk, itt van nálam, majd gyere át érte valamikor! :wink:
Mi lett az új légzésfigyuval? Tudjátok használni?

Evelyn
320? :shock: :shock: Te jó ég! Egyszerre akarja megenni amit eddig nem kért? :lol:

Sokkot kapok ezektől a köcsög hivataloktól. A munkaügyi hiv. azt mondja az oep-hez adjam le a gyed kévényt, az oep szerint meg a munkaügyibe :twisted: HOgy rohadna meg mind ahogy van! Bocsi, de már úgy úúútálom hogy mindent így agyon bonyolítanak. Ma már nem vagyok hajlandó tovább nyomozni ezügyben, de holnap nekiesek és kibogozom a szálakat.

Tegnap elhatároztuk apával hogy amint lehet elköltözünk innen valamelyik Bp-hez közeli kis településre. Kb 100 érvet sikerült hirtelen felsorakoztatnunk emellett, gondolom nagyjából sejthetők mik azok.

Csak futtában tudam megint visszaolvasni, valaki kérdezte h mennyi idő alatt zajlott le az őseim válópere. Hát kb 1-2 hónap volt összesen. Kisváros előnye, saját bírósága van és kevés ügye, szerencsére. Oda kell menni elválni :twisted: :lol:

Jártam ma Oti blogján, még mindig imádom a dumáját! Kép

Erre vágyom most:
Kép

MIndenkinek további szép estét kívánok! :wink:
Vendég

Bruno anyukaja: mindenki azt mondja tiszta apja, egyedul en nem latom benne Alekot:)

Mav: nem jelent plussz koltseget. A rendelt osszegtol fugg mennyi a szallitas.
Elvileg szemejesen is at lehet venni itt Budapesten, de a drogerias termekeknel nem adja ki lehetosegnek csak a konyveknel :roll:
Vendég

na rendeltem meg egyszer 5ot 5ot, mert mas ismerosomnek is kell egy egy.
Szoval Orsinak 3-3, meg 2-2ot at tudok adni valakinek. Vkatam ?
Vendég

Sziasztok!

Én is folyton rohanásban vagyok és Apa még a héten szabin van.
+ a héten Anyós hét van,úgyhogy nem nagyon jutok géphez! :cry:
Lassan indulok tornázni,de addig gyorsan még írok pár sort!

Wera! Sajnálom,hogy keveset tudsz jönni,dehát lassan mind így leszünk asszem,de azért mindig beles mindenki!
Hova költöztök?????
Gyertek felénk!!!!!!!!!!!!! :wink:
Tesóg jobban van?

Nicike! Én is adtam glicerines kúpot már Áronnak.
Felet.

Márti! Örülök,hogy sikerült végül eladni a házat,de a kocsinak nem!
Nagy baja van?
Merre kerestek albérletet?
Babakekszet én már adok Áronnak.

Ma főztem neki megint,de csak almát+csirkemellet és hozzáöntöttem egy üveg sütőtököt,így megette!

Katák! Már valaki kérdezte a műltkor,de lemaradtam a válaszról,hányszor ehetnek egy héten húst?

Evelin! Ne keseredj el,szerintem itt a te fiad tud a legtöbbet! :wink:
Kicsit lassabban halad mint a többiek,de mindennek megvan az oka és már annyiszor bizonyított,hidd el,hogy mindenkit utolér majd! :wink:

Kriszti! Jól tetted,hogy elmentél bulizni!
Ez már járt neked! :wink:

Mav! Jók az uszis képek!
Apával mizu?

Titi! Utólag is boldog születésnapot Olinak!!!!
Hozzál képeket! :wink:

Biztos megint kihagytam a fele társaságot,bocsi mindenkitől,de sajna terhes agy megmaradt,nem vagyok olyan mint Viki! :wink:

Kép

Kép
ibm

Wera köszi a cuccokat.Akkor majd megbeszéljük mikor talizunk :wink:

Légzésfigyuval baromi jól jártam :lol:
Amit előszőr vettem azt a vaterán vettem de újnak volt hirdetve.Annyira volt új h nem is digitális kijelzős volt,és már nem is gyártják :shock: Én hülye,nem csoda h riasztott!!!
Írtam a baby controlos fórumra h mi a baj,erre küldött emailt az ügyvezető igazgató ha megadom a számom felhívna és akkor egy egyszerű tesztel megtudjuk nézni hibás e a készülék.
Felhívott,megálapítottuk közösen h az egy sz@r, erre kérdeztem tőle h Szigethalomhoz közel hol tudok új baby controlt venni (26 ezer forint)erre azt mondja utánna néz és vissza szól.
Hát nem hívott,de 2 nap múlva jött a postás és küldött nekem egy vadonat új gépet ajándékba.
A szart meg vissza küldtem a csajnak az meg vissza utalta a pénzem :lol: :lol: :lol: :lol:
Szal ingyé vót :lol:

nicike

Tami! Milyen telefont kapott Anna?
Én is szeretnék,mert az a mindene meg a távirányító!

Kike! Sajnálom a rohadt tetveket,serkéket,vagyis téged és Vercsit!
Ovónő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
ibm

No,csak háromnegyed órát tudtam rászánni a Vercsi hajára,ennyit aludt Domi :roll:

Megyek is hozzá.

Kép
Kép
Kép
kike

Én is nyomtam neki egy fél kúpot.
1 perc után kinyomizta pici kakival.Visszanyomtam neki,aztán megint jött egy pici kaki.

Márti,adnék én barackot neki mert szereti de kiütéses lett tőle.

Lányok szerintetek a szilvát megpróbáljam?

nicike

Szly!
Köszi a táblát! ;)

Márti!
Ha kanállal közeledek még mindig kiröhög. Lassan de biztosan megvoodoozom!

Remélem az albiban lesz netetek!

Kike!
Menjen sgítsen be neked az ovónő a 3 gyereknél! :twisted:

Lányok hagyjátok már h nekem mindenre van agyam, pl. most is Ami. Kezd nekem kínos lenni.

Nicike!
Nem semmi sztori! Jól jártál! A másik légzésfigyelőt eladtad?
20150601134430

Nicike!
Mehet a szilva, Laló szereti. Na ennyi voltam, megyek a fiúkhoz.
20150601134430

Nicike: anna a szilvat igen kedveli, probald.
Vendég

Nicike! Nekem a szőlőlétől és a spenóttol sikerült még a kaki,vagyis Áronnak! :lol:
Hú de jól jártál a légzésfigyelővel!
Motorosruha nem érdekel?

Viki! Ugyan már,azért írja mindenki mert így van,te mindenre tudsz reagálni !
De azért van egy társad,Márti! :lol:
Na de részemről befejezve! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami Vtech telefon, de hasznaltan vettuk.
Vendég

Nicike: de jól jártál a légzésfigyelővel!! azért még vannak rendes emberek!!
Örülök hogy azért jött egy kis kaksi!!

Ami: én vettem Zsiminek a tescóban gagyi telefont ami mindenféle hangot kiad és nagyon szeret vele játszani!

kivagyok a gyerektől! állandóan figyelni kell mert csak ülve hajlandó játszani és persze néha elborul és koppan nagyot! ma is kétszer koppant akkorát! úgy megijedtem!!!

viszont nekünk még nincsen fogunk! egysem! eddig nyálzott a gyerek de már az sem! szerintem nekünk majd csak maradandó lesz :lol:

Kép
mancsi76

Ami!
Neharagudj!!kiment teljesen a fejemből.Akkor volt apa meghülyülve h menni akar.
Teljesen elfelejtettem.Haza jön edzésről megmutizom neki.

Na akkor holnap nyomok neki szilvát.Szőlőlét is kaphat már?

Viki,eladtam igen.Előszőr gondolkoztunk h meghagyjuk a járókába,de apa mondta az már nagyon para mamis lenne :lol:
azon is csak 2 ezret buktam.

Szóval végeredményben tök jól jártam.

nicike

Tényleg, Lilit ültethetem már pár percig?

nicike

nici: nekem anno azt mondta az orvos hogy nehogy ültessem amig ő magától majd 8hónapos kora körül felül!
viszont a postán egy cigányasszony mondta nekem hogy támasszam ki a picit mert attól erősödik (ő 8 gyerekével csinálta igy) :lol:

Kép
mancsi76

A csecsemő mozgásfejlődése

A szinte magatehetetlen újszülöttből 1 év alatt hatalmas tempóban száguldozó kis rosszcsont lesz: ez minden anyuka álma. Vannak azonban lustább és fürgébb babák, és a fejlődés tempója sem mindig olyan, mint ahogyan mi azt elképzeltük. De vajon mikor “normális” a csecsemő mogásfejlődése, és mikor kell elkezdeni valóban aggódni?

Te ennyi idősen már jártál… - mondogatta gyakran édesapám, amikor a nagyobbik fiam 8 hónaposan mászni kezdett és akkor is, amikor a 2. fiam 8 hónaposan még épphogycsak kúszni tudott. A múlt gyakran megszépíti az emlékeket és elmossa a dátumokat: valójában egy 8 hónapos kisbabának még nem kéne járnia, és még a mászás sem kötelező. Persze könnyű mondani, amikor a szomszéd büszkén meséli, hogy az ő gyereke már fél évesen mászott. Valójában minden gyerek más és más, és mindegyik más tempóban fejlődik. A mozgásfejlődés üteme részben öröklött dolog, részben függ a baba alkatától és motivációjától is. A nagyobb babák általában később kezdenek mászni, járni, de az sem számít kirívónak, ha 7-8 hónapig egyáltalán nem csinál semmit a baba, még csak nem is forog, aztán pedig egyszercsak behozza a lemaradást, akár 1-2 hét alatt is. Vannak “lassan, de biztosan” típusú csecsemők is, akik lépésről lépésre haladnak, gyakran látszólag semmi nem történik velük, nem fejlődnek, aztán egyik napról a másikra előrukkolnak a következő nagymozgással, mégpedig rögtön biztonságos és kifinomult formában. Ezzel szemben vannak olyan babák, akik egészen bámulatosan gyorsan fejlődnek, de a biztonsági óvintézkedések hiányát a saját bőrükön kell megérezniük. Például pillanatok alatt megtanulnak állni, de leülni még nem tudnak, ezért folyton elesnek. Megtesznek pár lépést egyedül, de megállni nem tudnak. A nyugodtabb, lassabban fejlődő babák ezzel szemben nem esnek akkorákat, mert amíg látszólag semmit nem fejlődtek, kifigyelték, elsajátították a biztonságos esés és megállás művészetét is.

Kép
mancsi76

evelin: ezt neked is szántam! Ne aggódj Eliot miatt! ő majd tudja mit és mikor fog csinálni! ügyes kisfickó!!

Kép
mancsi76

Mancsi:ez bizony tökéletesen így van,ahogyan leírtad!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

hali!

csak gyors bekukk.

katák!!! help!!!

ma már a 6. rotyi volt. napi max 2 szokott lenni. és olyan hig jellegű. volt olyan ami icipicit nyálkás volt. mondjuk nem igazi nyálka, inkább csak ilyen elég hig rostos. az lehet a gyümölcstől és nem igazi nyálkás ugye???
ez lehet vírus? vagy "csak gyomor rontás"? lehet az?

e mellett jókedvű, nem aluszékonyabb, játékos, mosolygós. kicsit délután nyűgös volt, de inkább szerintem a hasa miatt. kijött és semmi baja. a többi rotyi nem igazán viselte meg. inkább csak kijött, elintézte és kész.

gondolom elég ha megfigyelem és ha nem javul vagy rosszabbodik akkor doki.
ugye nincsc miért aggódnom egyenlőre?

folyadékot iszik szépen, ugyhogy kiszáradás nem fenyeget. étvágya is van :D

Kép

Kép
timi1982

Nicike! Semmi baj,majd akkor írj,hogy mi újság.
Hova akarod ültetni?
Én etetőszékbe és bébikompba ültetem rövid ideig,sőt játszani is úgy szokott!
Persze nem huzamosabb ideig!

Szőlőléből kecskemétit adtam,alma-szőlőt,hatásos volt!

Na pussz mindenkinek,vár az edzőterem! :oops: :lol: :shock:

pápá

este még benézek

Kép

Kép
ibm

Timi!
Fogzástól is lehet hígabb kaka....azt nem tudom, hogy a mennyisége változik e olyankor.

d.dodó

Védával sms-ztem. Csabici már jobban van, de az éjjelek még mindig pocsékok. Szegénykém írta h már szédül a fáradtságtól + anyósa agyvérzést kapott és lebénult. Próbál majd jönni.
20150601134430

jelentem a gyerekem 180-at teljesen egyedül evett meg úgy, hogy magának tartotta a cumit. pedig nekünk ilyen speckó szelepes cumink van, amit nyomni is kell hogy jöjjön. tudom, tudom, most az jön, hogy látom hogy megmondtátok... de ettől a fejét még nem tartja... :) és az a legédesebb az egészben, hogy akkor tanítottam meg a cumiját tartani, amikor mentünk kifelé Ausztriába (volt idő bőven...) de persze eddig csak üres üveggel ment neki... (mondjuk hozzá kell tennem, hogy most is alá volt támasztva, mert azért ekkora súlyt nem bírt volna addig tartani amíg megeszi, úgyhogy félig oldalt fekve, félig háton nyomta. azt hiszem apája fel is vette, ha jól sikerült majd benyomom a blogba. :)

szegény véda... akkor most jól a nyakába szakadt minden... remélem azért nemsokára egy kicsit tud majd pihenni...

KépKép
muffin

Ó, szegény Véda! Kitartás neked Drága! Sajnálom anyóst, nem lehet könnyű :(

Timi
Evett vagy ivott olyasmit Bencus amit nem szokott? Esetleg több gyümilé vagy ilyesmi?
Nórinál ez a napi 4-5 kaki még mindig átlagos. Nem bánnék már néhánnyal kevesebbet! :twisted:

Niki
Nagyon ügyes voltál a légzésfigyuval! :wink: Hát, én is elpasszoltam tegnap a miénket a vaterán. Felraktam és 5 perc múlva le is ütötték. Csak lestem :lol: Próbáltam használni Nórival de folyton lemászik a tappancsokról, akárhogy is rakom alá, úgyhogy tök fölösleges. Most már pár napja a szobájában alszik! Össze is csuktam a hálóban az utazóágyat! Tökjó! :D Bár néha úgy hiányzik :oops: 8)
Szerintem picit felültetheted Lilit néha pár percre, attól nem lesz baja. Mi is úgy kezdtük hogy az ölemben ült jól megtámasztva.

A Hipp alma-szőlőt Nóri is szerette amikor adtam neki (még a kánikulában, azóta se kapott innivalót 8) :lol: )

Újabban minden ebédre bevág egy egész üveg bébiételt kb 3 perc alatt. Mindegy mit adok neki, nyeli mint aki épp éhen halni készül. El se hiszem, komolyan!! :D Miért érzem úgy h lesz még ennek böjtje? :twisted:

Ami
Köszi, az öcsém jól van már egy ideje hála az égnek! Szerintem nem is a válás miatt volt szarul hanem apám miatt, mert hát, elég nagy marha tud lenni. Most meg biztos megkönnyebbült h el fog költözni...

[quote]a írta: postán egy cigányasszony mondta nekem hogy támasszam ki a picit mert attól erősödik

Mancsi
Ez király volt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na végre beengedett a babanet.

Viki: Köszi az infót! Sajnálom Védát és a családot :( , nagy puszi nekik!
Majd fogtok még kanalazni dögivel, ahogy Lackó étvágyát ismerjük. :lol: Albiban tuti lesz net, apa nem lenne meg nélküle egy napig sem. :D

Evelyn: Eliotnak egészségére a kaja! :)

mancsi: Köszi az infókat, engem kicsit megnyugtatott. Lea még nem mászik, és már nem is forog semerre hetek óta. Ha hason van, kepeszt egy darabig, de utána elkezd nyafogni, majd ha nem mentik meg, akkor sírni is.

kike: Ovónő kicsit sötét. :evil:

dodo: Sikerült mindent kipakolnotok? Kár, hogy fogyóznom kell, különben tuti sütnék min. 2 adagot a hókifliből! :oops:

Brúnó-Zsuzsa: Hihetetlen, mennyire hasonlítanak egymásra fiúk! :)

Nici: Értem, akkor sárgabarack kilőve. A kúp sokaknak segített már. Jó üzletet csináltál a légzésfigyelővel! :lol:

Ami: Kösznöm a bókot, bár az utóbbi időben nagyon nem vagyok a régi, alig van időm jönni, akkor is csak felületesen reagálok. :oops:
Áron szereti a babakekszet? Milyen fajtát adsz neki?
Milyen volt a torna?

wera: Neked időközben szűnt meg az állásod? Az oep szerint a foglalkoztatóhoz kell benyújtani a gyed igényt, még akkor is, ha már megszűnt a biztosításod. De egyébként laza egyszerűséggel küld el postán valamelyikhez, mert akárhova is küldöd, nekik hivatalból kötelességük továbbítani az illetékes szervhez.

Páran kérdeztétek a költözést. Nos mostantól indul a visszaszámlálás, próbálunk itthon mindent elintézni, amit kell, és irány valami jó meleg hely! :D Persze ez még azért odébb van, számításaink szerint június lesz belőle. Addigra Lea is már közel egy éves lesz, talán kevésbé fogja megviselni a változás. Az, hogy hova megyünk, egyelőre maradjon titok. :wink:

Párom még nem ért haza, most vontatják ide az autót Pestről egy barátjával, aki csak ilyenkor ér rá. Talán holnap rá tud nézni a szerelő és megmondja, mekkora a baja, meg mennyibe fog kerülni a megjavítattása. Leát így egyedül istápoltam egész este, egyedül fürdettem, és fektettem le. Látszott rajta, hogy olyan furán néz rám, szerintem hiányzott neki az apja.
fmarti

muffin: Miket tud Eliot! Ha hallja, hogy az anyukája szomorkodik, egyből produkálja magát a kis huncut! Nagy pusszantást küldök neki!

wera: Nórinak is jó étvágya van! Örülj neki, hogy nem válogatós! :lol:
fmarti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?