Új privát üzeneted érkezett!

Én nem tudom mi van velem, de éhes vagyok! Pedig ettem! Biztos azért mert most jön ki rajtam a kenyérhiány. Egy ideje nem eszem kenyeret. Valamit keresnem kell!

Kép
szly27

szuper laptető!

Kép
szly27

[quote="desviki"]M írta:desvikiilupa HA vaníliás tejpépet kap Pöcsi Öcsi. Bár apja fia, mert a nem eszi meg magában (apja se szereti a vaníliát), de gyümivel átverhető.

Hát te meg milyen neveket ragasztasz arra a kislegényre??? :D :D :D :D :D :D :D

Úgy röhögtem!!!
Puszi érte :P
Vendég

Viki: de szoktam en is barackot teszek bele alt.De ez most alapbol bananos tap volt, es szereti, csak epp lusta enni, mert fontosabb kopkodni, brummogni, gargalizalni.

Aleko jol van, holnap mar be akar menni dolgozni.
Vendég

tejpep: a vanilias nagyon finom, de Anna megeszi a naturt is, az occsobb es mondjuk nem ha, de o mar tapbol se mindig azt kap.
Vendég

Orsi!
De most nem Pöcsös? :oops:

Anyósom kezdte, mondta neki h Szevasz Öcsi (Mézgáéknál, Köbüki). Ebből lett Öcsi, aztán mivel pöcörös Pöcsi Öcsi Kép
20150601134430

Sziasztok!

Bocsánat, egyszer fent, másszor lent - mármint ami a netezést illeti.
A csüt-pénteki dömpingem után hétvégén szuszogni sem volt időm, peddig semmi különös nem történt, csak volt egy kis vásárlás, Tominak szombat este koncertje volt a kórussal, tegnap meg a keresztfiaméknál voltunk mindenféle ünnepeket bepótolni.

Ma de. pedig Nattancska volt túl fáradt, nem bírt sehogy sem elaludni, és sehogy sem bírta sokáig... de most már egy órája alszik, Oti még gyűri az ebédjét, mindjárt megyek teregetni is, csak bekukkantottam hozzátok.

Titikém, nagyfiú Olivért Isten éltesse! Ma már volt is oviban?
Örült az ajándékainak?

Hófordulós Levit Isten éltesse!

Babák tündérmanók!

Dodó, örülök, h rendben hazaértetek! Lizy igazán tanulékony kislány :wink:

Márti, és mi van az autótokkal? Sikerült közben albit találni?
Engem is érdekel: akkor most már külföld-projekt van?

Muffinom: egy ilyen édes, jó és eszes gyerekért, mint Eliot, ne aggódj! Ahogy olvastam a nyaralásotokról, mintababaként viselkedett, mindent tök jól bírt, és ha jól sejtem, a zsepitépkedéssel megint olyat csinált, amit elvileg nem tudna, ugye? Mindennek eljön majd az ideje, meglátod!
(Oti körül már minden gyerek, a fiatalabbak is rohangáltak a játszótéren, ő meg még négykézláb zabálta a kavicsokat. Aztán egyszer csak beindult, onnantól nincs megállás :) )

Jaj, mennem kell, egész délelőtt ordító lányom megint ordít. Váááááááááá.....

folyt. köv.

Kép
Kép
bondi

Aztán Aleko jól öltözzön fel holnap, nehogy visszaessen a betegségbe.
20150601134430

Viki!

De, az. Kis pöcsös a drága!
Vendég

:P :P :P :P :P
Vendég

a tegnap igert kepek: Kép Kép Kép puszi Levinek:) Kép Kép mai maszas, kisszoba Kép eloszoba
Vendég

Viki! Te hasonlítasz tesómra. Ő is mindenfélének el tudja nevezni az embert. Apu pl sokáig Gatyó volt. Aztán Flinstone stb.

Kép
szly27

Anna nagyon ügyi!

Bondi Anyám!
Jó h jöttél! Kép

Bencuri Viki!
Tessék írni! Hogy vagytok? A Csajunk?
20150601134430

Nagyon csini Anna!

Kép
szly27

Anna már így skerál! :shock: Amúgy nagyon szép csajszi lesz belőle, gyönyörű szemei vanak!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Szly:köszi a hiányolást,jól esett :)

Vagyok,vagyok,csak hát sok a dolgom...és nemsokára megyek a gyerekekért az oviba.

Képek nagyon jók!! :D
Csak nagyon felületesen néztem vissza az oldalakat-bocsi :oops:

Megyek,megnézem merre jár Domikám.

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:31-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:32-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:33-kor.
Vendég

ja igen 6,5
:oops:
Vendég

Sziasztok!

előbújt egy zugolvasó! vagyis az sem mert egyátalán nem tudtam olvasni :(( most pedig már esélyem sincs- nézzétek el nekem!
Mi jól vagyunk- Zsömike egyfolytában felül és mászik (fókázik). Nagyon cuki már követ mindehova, legújabb játékpartnere a porszívó!
Én elkezdtem dolgozni (muszájból) de lehet hogy nem sokáig mert nagyon szemetek a fönökömék!Nemhogy örülnének hogy egyátalán dolgozom, de ha így folytatják akkor lehet hogy beolvasok nekik és nem fogok menni. Már decemberben elhatároztam hogy megcsinálom a saját kis vállalkozásomat- úgyhogy azon is ügyködöm most.
Apa most egész normális, sokat jár haza illetve itthon van- beszéltem egy haverjával és elpanaszoltam neki a bajaimat és szerintem ő beszélt vele! (de szex még mindig nem volt és ez igy nincs jól )
ennyit a panaszkodásról! most már próbálok jönni többet és reagálni is!

Kép
mancsi76

En rendeltem is fruttpurat, de meg nem jott meg.#
Tenyleg Akata te mar megkaptad a rendelest?
Vendég

A tábli: (elég hiányos)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Mary!
Nagyon jók a képek!

El sem hiszem, hogy Lizy kettő óta alszik! Nem szokott napközben ennyit aludni! Remélem Csak javul a Drágám, és nem beteg lesz!

d.dodó

Szly:ez a kép,és az adatok a hat hós kép,és adatok,nem az öt.
Nincs meg az 5 hós?vagy nem küldtem volna?

Kép
Kép
Kép
kike

Nem tudtam még vissza olvasni mert nyűgi van :(
Elmentem a patikába kúpért, másikba.
És ott is azt mondta a gyógyszerész h ne mert csak 3 éves kortól szabad felet.

Csugi, te milyet adtál be? Ez ilyen rózsaszín,kék zöld fehér dobozú.

Kata,azt írja glicerín 1,64g ,palmitinsav 0,048g , sztearinsav 0,102g van kúponkén.
Segédanyag nátrium-hidroxid.
Ebből valameik nem adható?

nicike

Kép

Kike! Ez a 5 hós?

Kép
szly27

Sziasztok!

Mikor elaludt Adél, lefeküdtm, gondoltam, ha csak egy fél óra akkor is jó, hát nem felébredt 40 perc után, pedig ilyenkor mindig hosszút alszik... Visszaaltattam, de az én alvásomnak lőttek. Gyanús nekem, hogy megint a foga, akkor szokott ilyen felületesen aludni.

Mav, nagyon jól néztek ki fürcsizve! Te hogy bírod a nemalvást? Én már tutira apró darabjaimra hulottam volna szét! :shock:
De komolyan, azért nem minden éjjel ez megy, ugye?
Apának nem örülök...De hátha jobb lesz ( én reménykedem...)
Voltatok neurológusnál, ő mondta a tornát?

Evelin, fel a fejjel Drága! Gondolja arra hogy mennyivel rosszabb is volt és Eliot mindig bizonyított! Most is fog. Nem egy gyerek van a környezetemben, aki 6-7 hónapos és csak most fordul meg.
Annyira drukkolunk, nem lesz semmi gond!!!

Mancsi, én hiányoltalak! örülök, hogy apával javula nexus? Hogy dolgozol, otthonról?

Viki, na milyen oldalt ajánlottam Nektek? :)

Dodó, biztos nem lesz beteg!

Szly, nagy puszi Rolkó-fickónak! Édes lehet, nagyon! Köszi táblit!

Tamara, Anna nagyon édes. Nem még én sem kaptam meg. Ha meglesz eljuttatom valahogy.

Kép
andkata

Kike! Adatnak csak a 69 cm van meg nekem!

Kép
szly27

Nicike, keep cool! Hidd el nekünk hogy lehet adni.
Nem tudom, hány gyereknek nyomtam a fenekébe a saját kezemmel. És egyiknek se lett semmi baja...

Kép
andkata

Ja és Máté mamának akartam írni, hogy sajna a theophillinnek van ilyen hatása...Ha nem muszáj, ne adjál, mi már nem nagyon szoktuk használni a kórházban...

Kép
andkata

Kata: aranyos vagy hogy hiányoltál!! Jól esik :oops:

nem itthonról hanem bejárok és anya vigyáz a gyerekre addig, de csak az egyik héten tud mert akkor délelőttös és dután 1re otthon van- akkor viszem a gyereket és 6ig bemegyek az irodába (kedd-szerda-csüt) de a mostani héten nem nagyon megy a bejárás és ezek a balfékek azt akarják! De a gyerekkel ezt nem akarom megtenni- szegény csak szenvedne és borulna is minden napirend. és ezt nem akarják megérteni pedig van 5 gyereke a nőnek! :twisted: Ha nem kéne az a rohadt pénz annyira akkor le is sz...nám őket.

szly: bekerülhetünk a tábliba??

Kép
mancsi76

Szly:igen,itt 5 hós volt.Adatok megvannak,vagy küldjem?

Kép
Kép
Kép
kike

69 centi volt,a sújt nem tudom.

Kép
Kép
Kép
kike

Nicikéék sincsenek a táblázatban!
20150601134430

Kike! Küldd már az adatokat, mert csak a cm van meg.

Mancsi! Küldd az adatokat, képeket és persze!

Kicsi fiam nemhogy leszokna a cumiról, mostmár kettesével nyomatja. Egyiket szopja, a másikat szagolja (vagy nem is tudom minek oda) és még csak fognia sem kell!

Kép

Kép
szly27

Nicike! Te is küldj adatokat+képeket és beraklak! Ha kész megy a honlapra!

Kép
szly27

Szly:nem tudom mennyi lehetett,nov 26-án volt 8500 gr.-kicsit több mint 4 hósan,de-ben nem lett mérve-
szerintem írjunk 8700gr-kb annyi lehetett,csak hogy ne legyen üresen
Tehát:8700gr,69cm-köszi. :)

Kép
Kép
Kép
kike

[quote="desviki"][ írta:desvikib]Nicikéék sincsenek a táblázatban!

Viki: Kép

Szly: küldhetek én is képet??

Annyira jót nevettem a cumis képen.Annyira édes! Magának csinálta így direkt?vagy véletlen került úgy a szájába?

nicike

Na mire megszenvedtem Viki smiley-jával Szly válaszolt :D

nicike

[quote]K írta:icsi fiam nemhogy leszokna a cumiról, mostmár kettesével nyomatja. Egyiket szopja, a másikat szagolja (vagy nem is tudom minek oda) és még csak fognia sem kell!

ez jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Rolkókám, egyem a szép husát nagyon édes!

Szly!
Vegyél extrudált kenyeret v. pufi búzát az jó az éhség csillapításra.

AKatus!
Adél Manci képeket nem kapunk?
20150601134430

valakinek rendeljek fruttapurat, aki pesti, de nem akar szallitasi koltseget fizetni? 200 a 4 db!
Vendég

Ep akartam kuldeni az ot hos adatokat, na mindegy majd a frissitesben mi is benn leszunk.
Kuldom is!
Vendég

otletes ez a ket cumis megoldas
Vendég

AKAta: ha megerkezik elmegyunk majd erte, ha nem lesz tali.
Bar szerintem jovo heten ha Titanak ok mehetnenk enekelni. Van egy jo otletem erre az eneklos dologra, akik tenyleg akarjak.
Arra gondoltam hogy minden alkalomra mas keszulne fel dallal, mondokaval, mondjuk 5 dbbal, azt ha tudja lefenymasolja( aki nem tudja Aleko tud) es igy hetrol hetre bovulne a tar.
NEkem nagyon kene, mert lassan lesulyedek a ket dal ket mondoka szintre
:oops:
Vendég

Csak ezzel a szösszenettel ugrottam be:

"Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik, rögtön stratégiai erőforrássá válik és harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország mellett a nemzetközi gázválságba."

Pá!

Kép
Kép
bondi

Tami hol lehet olyan frutapurát rendelni?

nicike

MAncsi: jo hogy beneztel. Hat eleg gaz, hogy igy bannak veled. Meg jo hogy anyak tamogatasa, anyabarat munkahely, stb...drukkolok elinduljon a sajat valallalkozas.
Hat a szez dolog nalunk is eleg ramatyul all. 2 hete megmondtam ferjuramnak ugy tunik frigid lettem :oops: azota jobb mert mar nem piszkal csak szoban :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?