Böbi: jó, hogy emlékeztettél, tényleg akarok hordozókendős tanfolyásra menni. Meg is néztem a honlapon (
www.hordozo.hu), de ahogy látom, az elölhordós időpontja nekem most nem jó, mert 17-én van Tüci szülinapja és akkor is tartjuk. Szóval megvárom a következő tanfolyamot. BIztos lesz még május előtt.
Mozza: azt hiszem, valahogy a 34. héttől kezdtük a masszázst, és igen, a DM-ben vettünk Weledás gátmasszázsolajat.
A gátmasszázs leírása meg megvan valahol a neten, meg a masszázsolaj ismertetőjében is. Nyújtani kell valahogy a gát környékét. Nem nagyon élmény.
Dóri: majd megkérdem a másik topikban annak az alapítványnak a nevét. Tényleg az a jó benne, hogy nincsenek olyan kemény feltételek. És közvetlenül attól veszed át asszem, akié a tej, vagyis közvetít az emberek között.
Krém: hát nálunk az volt, hogy én is azt gondoltam, TÜci majd megvárja, mikor beindult a tejem, de egyáltalán nem volt hajlandó szopizni (még bimbóvédővel sem), amíg be nem lövelltem, és az a szülés utáni 4. napon volt. Ráadásul hiába adtam neki cukros vizet, csak üvöltött, üvöltött, szóval kapott tápszert a kórházban. Szerencsére nem kellett többet, miután megjött a tejem. De ő pl. az az újszülött volt, aki nem tudta kivárni türelemmel a tejci termelődését. Igaz, nem sok kolosztrumhoz jutott, mert bimbóvédő nélkül nem tudott szopizni, meg nem is akart és a bimbóvédőn keresztül nem hiszem, hogy bármi átment volna.
Ági: tényleg gyönyörű a bútor!!!
Anita: Tüci reggel felébredt, és kijött a szobából, már ott volt az apja. Olyan öröm volt az arcán, majd megzabáltam, rohant az apjához! A gondozónő is mondta a bölcsiben, hogy egész nap apáról magyarázott, szóval a maga nyelvén elmesélte mindenkinek, hogy apa megérkezett. Együtt mentünk az apjával érte a bölcsibe, és egész úton muszáj volt mellette mennie az apjának, mert ha nem volt látótérben, mondta, hogy "apa, apa". SZóval volt öröm.
Mi megünnepeltük az uram hazatértét, míg Tüci bölcsibe volt.
De képzeljétek, most is ugyanaz volt, mint az első terhességem alatt, hogy szex után olyan szinten kezdett el feszülni alul valamim (nem a méhem, az biztos), hogy alig bírtam járni. Pedig még el kellett menni Tüciért, meg bevásároltunk. Hát alig bírtam hazajönni, már azt hittem, megszülök. Ülve jobb, és most, hogy pihentem, elmúlt. Tényleg ilyen nem volt még senkinek???