Új privát üzeneted érkezett!

Titi!

Levinek nagyon boldog hófordulót!

Kép
zsuzska72

Dobok fel két képet, most csináltam.

Kép
Kép

Kép
linda24

Nah, ez pont jó laptetőre! :lol:

Kép
zsuzska72

Vivi nagyon cuki! És milyen kis mosolygós... :D

Kép
zsuzska72

Zsuzska, apa mondjon le! :x

Sajtos rúd, nálam sajna nem játszik...Pedig jó lenne.

Mi is még most megyünk le. Vivi egy órás nappali alvással elvan és nem nyűgös? Adél egy órával egész nap sírna, mondjuk ő éjjel csak kb 10 órát alszik.

Kép
andkata

Vivi édes!

Kép
andkata

Sziasztok!
Vagyok én is, csak nehéz visszaszokni a mindennapokba, hogy legyen pl délre ebéd....meg takarítani is kéne.

Az éjszakánk jó volt! Csak 2-kor kelt, és vissza is lehetett tenni a kiságyába, és elaludt. És utána csak 6-kor kelt, és akkor még a nagyágyban visszaaludt, ugyhogy fél 9-ig aludtunk! 8)

Tegnap délután Ati lehasalt hozzá, és bemutatta, hogy kell hasalásból négykézlábra állni. Ezt vagy 6-szor eljátszotta, Lizy csak nevetett. Este azt vettük észre, hogy Lizy négykézlábra áll, felemeli a fejét is, és rugózik, illegeti a fenekét! :lol:

d.dodó

Vivi nagyon cuki! Annyira édi azzal a pánttal! :D

Zsuzsa! Apa Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Rakok néhány képet:
Kép érdekel ez a fogfehérítős reklám
Kép ebből még ki tudok bújni
Képsemmi sem akadály
Kép jó illatú pléddel aludni is jó
Kép Törppicúr

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levi nagyon édes!

Linda!
Hívj Vikinek lsz! Én kihasználtam Lacusom délelőtti alvását a sétánál. Nincs is olyan hideg kint.

Zsuzsa!
Apának Kép
20150601134430

Sajnálom Adél és Tomi anyut a rossz éjszaka miatt!

Linda! Nagyon aranyos Vivike!

Jelentem mosógép már a második adagot mossa. Szerencsére nem lett semmi baja úgy néz ki!

Dodó! LAura nagyon ügyi! Én is mindig mondom Rolinak, hoyg másszon Jázmin körül, hátha lelesi. Nekünk eddig még nem jött be a dolog.

Nekem nincs kedvem kibújni, pedig kéne menni boltba. Lehet megvárom apát, remélem időben jön és akkor majd elrohanok egyedül.

Kike! Merre vagy?

Kép
szly27

Kriszti! LEvi cuki!

Kép
szly27

Levi olyan kis huncut. nagyon tündéri!

Desviki nálunk nagyon hideg van. Tegnap voltunk kint sétálni, hát sokkal jobb idő volt. Ilyen hidegbe én nem szoktam Vivit kivinni. Mindig megvárom a kicsit jobb időt! :)

Andkata nagyon ritka mikor olyan keveset alszik, de sokszor én is meglepődök hogy elég neki. De általába a nappali alvása 3-4 óra.

Kép
linda24

Linda!
VIKI!
20150601134430

Ja, ha általában 3-4 órát alszik és csak néha 1-et,akkor értem. Azt hittem mindig :shock:

Kép
andkata

Linda!
Kata! :)

Kép
andkata

Na most eszembe jutott és beírtam a receptesbe a Raffaellot. Már régen kérte valaki :oops:

Kép
szly27

vagyok én is, csak megint kicsit magam alatt. ma voltam elintézni a rokker parkolókártyát. :( kénytelen voltam, mert ez az idióta páros meg páratlan rendszám dolog miatt nem tudnék közlekedni holnap meg csütörtökön. de a szívem szakad meg hogy ilyet kellett intéznem Eliotnak. meg amúgy is most mindent szürkén látok, de majdcsak vége lesz ennek is. nagyon rossz látni, hogy milyen ügyes a többi baba, Eliot meg még a fejét sem tudja megtartani. foglamam sincs hogy pl. ülni mikor fog. vagy kepeszteni dolgokért. csak akkor fogja meg és játszik vele ha az orra elé tartom. de hogy nyújtózkodjon érte akár pár centit is... ugyanakkor igazságtalan is vagyok vele, mert egy hónapja annak is örültem volna, ha huzamosabb ideig rám néz, vagy megfog két kézzel dolgokat és eljátszik vele... de nehéz és kész. úgyhogy inkább most nem savanyítom itt a hangulatot. igyekszem kimászni. (ismét :( )

KépKép
muffin

igenis lányok értettem bocsika! :oops: :oops:

Kép
linda24

Evelin fel a fejjel, nem szabad elszomorodnod! Eliot is megfogja csinálni ezeket a dolgokat, csak neki kicsit több idő kell. Neki sokkal jobban megkell küzdenie mindenért, és ez nem könnyű neki se, és neked se. De ahogy te is szoktad mondani, mindig csinál valami újat, szóval ne keseredj el, mert nagyon ügyes ez a kislegény!

Kép
linda24

Sziasztok!

Jaj de szépek a babák!!! Imádom nézni a szép képeket!

Hene, lecsapnánk Gergőre olyan cuki,dehát már Viki Mütyié :wink:

Marcsi,ezek szerint valaki boldog tulajdonosa 2 db balos korinak :lol:

Evelyn fel a fejjel.Meglátod minden rendben lesz.

Kaki azóta se...Csak bogyózik...azt is 2-3 perc torna után.
Elmentem venni glicerines kúpot.
Erre lehor a patikus, h nehogy már ennyieszem legyen h 5 hónapos babának...A gépben az volt h 3 éves kortól.és 6 éves korig csak felet
Ez most komoly?Anyukám szerint pedig én is kaptam babának....

Ezzel meddig nem kell foglalkoznom h így kínlódik a kakival?
Napi 2-3 kis golyó van.

nicike

Nicike!
Adhatod a babádnak. Patikus monnyon le!
20150601134430

Evelin!
Nyugi! Ahogy olvastam a blogban Eliot olyanokat is csinal amit a fiaim meg nem. Minket is tornara kuldtek. Csaba megfordulni se tud. Egyikuk se tamaszt ki kezzel. Fejtartasunk gyenge... Orulok ha 1eves korukra megtanulnak ulni es maszni ahogy haladunk :(
De berendezest bontani azt tudnak rendesen :lol:
(elarulod nekem hogy tudok ppt-bol videot csinalni?)

Latom az eves a tema.
En csatlakozom a kaoszevok klubbjahoz :lol:
Napi kedvuk szerinti szopi(vagy 20) :D
del korul es 6kor gyumi fel uveg korul. )Es meg igy is 4szer kelnek ejszaka fejenkent kulonbozo idopontokban. Raadasul olyan mintha nappal lenne. Kipattan a szemuk dumalnak jatszanak...egesz ejjel ebren vagyunk,mire visszaaludnek visit mert megunta a jatekot. :cry: Ja nappal max 3-szor negyed ora alvas!!!!! Nem igaz h ez eleg nekik :roll: )
Poharbol szepen iszunk de itatopoharat ragokanak hasznaljuk.

Kata!
Apa itthon lakik most. Sracokkal elvan,de alig van itthon 7kor elmegy es fel8korul jon haza. Koztunk helyzet valtozatlan :cry:

Titi!
Torta nem ert ide :( Kerunk szulinapos,Levis kepeket!!!!!

Talaljatok ki tegnap hol voltunk :D
Kép
Vendég

Ja,jelmagyarazat! :lol: :lol: :lol:
Csaba apaval es zold torcsivel.
Bence van velem es piros torcsivel.
Vendég

Mav!
Bocsáss meg a kérdésért. Nem lehet h azért kelnek éjjel többször, mert nem elég nekik a cici?
20150601134430

Mav csak nem babauszin voltatok? Vagy csak kikapcsolódásból elmentetek uszodába?

Kép
linda24

Viki, köszi.
Akkor megyek vissza a patikába.

nicike

csajok köszi a bíztató szavakat... remélem is hogy minden oké lesz, csak néha nehéz így látni... de majd igyekszem
mav. a múltkori kérdésedre válaszolva a gépünk canon, de megnéztük a gari levelét, és nem is worldwide, hanem csak usa és kanada. amivel nem is lenne túl nagy gond, mert postán is lehet intézni, de nincs lepecsételve, úgyhogy kéne a számla. azt meg kicsit bonyolult elintézni, mert a barátainktól vettük, akik kapták, és görögországba költöztek, de akiktől kapták, azok amcsiban laknak stb. azért remélem lesz megoldás. ma megyünk másikat nézni, lehet hogy meg is vesszük, ezt meg megjavíttatjuk és marad tartalék. bár én nagyon szeretem
ppt-ből nem tudsz videofájlt csinálni. Egyetlen módja, hogy windows movie makerbe átrakod amit csináltál pp-ban. (jpeg-ként ments le minden slide-ot) és csak így tudod videóként elmenteni. legközelebb célszerűbb rögtön a movie makert használnod. :)
szupi helyen voltatok!
na megyek edzem ezt az anyaszomorítót egy kicsit... :)

KépKép
muffin

Tamara és Tita! akartam már mondani, hogy nagyon köszi a ruhákat! nem tudom mikor lesz legközelebb tali, de jó ha ott adom oda? Vagy Tami, nektek be is tudom dobni ha járok arrafele.

KépKép
muffin

Sziasztok!

Titi Levijének boldog hófordulót!

Babák nagyon szépek :lol: :lol:

Marcsi tasódnak drukkkk

Nicike én is adtam már Máténak kúpot és semmi baja nem volt tőle,de nagyon jó még a Laevolac szirup is.
Patikus :twisted: :twisted:

Evelin sajnálom ,hogy megint elvagy keseredve,de meglátod,hogy majd megfog tudni Eliot is mindent csinálni,mert ő egy kis hős:lol: :lol: még Máté sem akar forogni nagyon semerre.

Zsuzsa és Kata sajnálom a rossz éjszakátokat :cry: :cry: sajna a miénk is hasonló volt

Kép
csugi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.17 18:34-kor.
Vendég

Jutka!
Fáj vmije Máténak?

Dóri, Márti, Mancsi!
Ideje előbújni!
20150601134430

Viki kapott teofilines kúpot és teljesen megzakkant tőle szegény gyerek

Kép
csugi

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy már megint eltüntem, azért próbáltalak nyomon követni benneteket, kisebb-nagyobb sikerrel. Eladtuk a házunkat, és február 1-től albérletet kell találnunk, összepakolászni, átcuccolni, szóval ezernyi dolgunk lesz. De hogy végképp ne legyen egyszerű az életünk, bedöglött az autónk szombaton, épp amikor egy albit voltunk megnézni Pesten. :? Nekünk alig van itt ismerős, a legtöbbjük hétvégén vidékre megy haza, szóval nem tudtunk senkit hívni, hogy hazavontasson minket. :( Így tömegközlekedéssel kellett hazavergődnünk, még szerencse, hogy nálam volt a kenguru. De persze veszett hideg volt, alig vártam, hogy hazaérjünk. Agyonra aggódtam magam, hogy Lea nehogy megfázzon, de szerencsére úgy néz ki, nem lett baja. (Kopp kopp kopp.) És nekünk sem, pedig nem úgy voltunk öltözve, hogy a zimankóban fogunk kutyagolni. :evil: Na rólunk most elég is ennyi infó.

Lea felébredt, megetetem, és utána még jövök.

Puszi!
fmarti

Mártikám!
Nálatok aztán felgyorsult az élet! Sajnálom a hidegben a kutyagolást!
20150601134430

Márti! Akkor már nincs akadálya a külföldnek? Kezditek szervezni?

Mostanában az öltözködést, vetkőzést gyakoroljuk Rolival. Ennek az lett a következménye, hogy reggel a gatyáját és a nadrágját egyedül akarta felvenni és nem segíthettem. A kisgatya jól sikerült, a nadrág viszont fordítva és csavarva került fel. De nem segíthettem utána sem. Fél óráig cibászolta még utána, mert ugye kényelmetlen volt :lol:

Aztán ebéd után lefektettem, kimentem a szobából. Egyszer csak kiabál. Bemegyek, hát a gyerek ott pattog anyaszült meztelen az ágy közepén! :lol: Még a zoknit is levette!
Már biztos fázott is, mert tiszta libabőr volt!

Annyira cukik! Imádom!

Kép
szly27

Hát ezt nem fogjátok elhinni!
Az én csak bömbölni tudó fiam, aki életében eddig csak kétszer kacagott, most fél órán keresztül megállás nélkül röhögcsélt!
És tudjátok mire?
Ezt játszottam hanggal, és a hangja ennyire tetszett neki!
http://www.bigfishgames.com/online-game ... index.html

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Rolkó haláli figura!

Ezt néztem tegnap, és totál cukik voltak:

http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=9215773&i_where=1&i_where_tv=1
20150601134430

MAncsi: AKko rmost beindul a "lavina" elkezdtek csendes nektek valo kulfoldi hely utan nezni?
Nem akartok mellenk koltozni:) Igaz csak egyszobas, de csak 50 plussz rezsi.( Kerepesi ut, metro kozel).
JO hogy nem lettetek betegek.

Mi megjartuk a dokit. Nincs Annanak semmi baja a lecsorgo takonytol kohog, orrszivas, es varni a csodat hogy valami kijon.
3, 5 kg.Es a doktorno nem akarta elhinni hogy maszik :twisted:

Kata: Anna mostanabn ketszer 1 orat alszik ha jonapja van, ha megse akkor de 20 perc, du 20-30 perc. De ha csak ennyit akkor is kibirja 8ig a napot.
Aleko szamitastechnikai teruleten helpdeskes( a vegzettsege szallodai kozgazdasz) es jol megy neki, csak hat megszunik a csoport amiben dolgozik es ki tudja hogy lesz tovabb.

VKata: megneztem a Holle igen draga, 1000ft folott van adoboz, viszont a rossmannban is van ket fele ilyen gabona( igaz muzli nincs) ami bio, tej es glutenmentes az 700valamennyi.
En majd azt probalom ki, mert azert nagyon gyorsan fogynak ezek a pepek.

Orsi: Annat irtal Emma helyett:)
VAn esely hogy a heten eljutunk hozzatok!!!!!!!!!!!Anna nem betegszik le en meg javulok akkor csut ok lenne.

Bruno nem semmi hogy te mar az allassal probalkozol! Ugyi vagy!

Andi: szanom banom de elfelejtettem dvd venni! Igerem meg a heten megcsinalom :oops:
Vendég

A lanyom nem evesi rekordot akar donteni, Hajnal 4 ota nem evett mostanaig, erre 100 sikerult beletomnom tapibol :shock:
Vendég

Evelyn: nekunk raer az overral, de szivesen latunk titeket ha erre jartok!
Es ne kattogjon az agyad megint ezen! Minid g csinal o is valami ujat, es nem loverseny es! Szepen megfontoltan csinalja a dolgait. Es idovel o is kesz lesz arra hogy megcsinalja amit "elvarsz" tole.
Orulj mindig annak amit tud es csinal, ne pedig azon gondolkozz mi mindent kene, lenne jo......Nagyon ugyes kisfiu kicsi E es ti pedig oriasi energiakt fektettek bele hogy kihozzatok a maximumot belole.Es latod itt topikon belul sincs elmaradva!
Vendég

Miert jo az hogy a lanyom egy percre nem hagyja abba a kopkodest?
Ezert nem tudom mostanaban kanallal etetni mert most ugyan kinyitja a szajat, de brummogi, kopi kifele. Es szerintem mar most csakazertis rosszalkodik. Ha szolok hogy nem elmosolyodik es ezerszer jobban csinalja. Ugyan ez van a konektorral is.
Vendég

oha nincs senki :(
Vendég

WERA??????????????????????????????????????Elnyelt a sok pakolnivalo? Vagy felkopott az allatok :?
Hozzank barmikor johettek egy jo kajara, azzal is tudtok sporolni!
MEg tenyleg barmi kell szolj!
Vendég

Tami!
Nem próbálod meg gyümivel ízesíteni a tápot?

Lackó a tejpépet csak úgy eszi meg, ha barackot / szilvát teszek bele.
20150601134430

BONDI?????????????????????NAgyon reg voltal? Mi van veletek? Oti vizsgalata jol sikerult?
Hogy van gyonyoruseges Natalia?
Vendég

Én lennék, míg Bubu alszik Kép

Aleko hogy van?
20150601134430

Hű Csajok!

Most a Frutapura baromi olcsó:

http://bookline.hu/main.action?tabname=drogeria
20150601134430

Márti!
Jó hír, hogy sikerült eladni a házat!
A költözés miatt nem irigyellek. Emma 8 hetes volt, mikor költöztünk :shock:
Szupi volt :lol:

szerintem érdemes az expressz.hu-n nézegetni az albikat, rengeteg van!!! Mi is így találtuk ezt a zuglóit.

Tamara!
Az nagyon jó lenne, ha tudnátok jönni!
Úgyhogy jobbulást!
Emma megmuatatná, hogyan kell enni, Anna pedig a mászást!
Egy kis korrepetálás!

Szly!
Roli már ügyes nagyfiú!

Evelyn!
Azért nincs annyira lemaradva a kismanód szerintem. Az én lányom sem egy artista, ne félj. Olyan cukor kis pasi!

Viki!
Te milyen tejpépet adsz a kis mosolygós öcskösnek?
Vendég

Milupa HA vaníliás tejpépet kap Pöcsi Öcsi. Bár apja fia, mert a nem eszi meg magában (apja se szereti a vaníliát), de gyümivel átverhető.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?