Sziasztok!
nem nagyon marad energiám a napi teendők után "free internetre" a lakásfelújítás lassan kiviteli szakaszba fordul. február végén jönnek szétkapni az alsó szintet, akkor majd Mátét szerintem a nagyszülőkhöz teleportáljuk, mert ütvefúróval esnek a falaknak, és most még falat nem is bontunk, azt majd jövőre, ha a konyhát verjük szét.
na szóval gyermek elindult. de mint a villám, na azóta dupla olyan fárasztó a nap, és iszonyat gyors, így már "meglógni" sem tudok előle, ha visszaszerzem a szajrét, amit ellopott. feléri az asztalokat, mindet kinyit kipakol /azért vannak tiltott szekrények pl. ahol a tányérok vannak/
egy video, a kezdeti lépésekről:
http://picasaweb.google.hu/stumpet/Video?authkey=T77svQgH_2o&feat=directlink#5297758761768669106
hisztiklubb van rendesen, és borzasztóan gyorsan robban, szó szerint azonnal. tiszta apja. egyre okosabb már, oda visz tárgyakat ahhoz akit mondunk pl. vidd apához a kisautót, beleteszi a kezébe, csukd be a szekrényajtót, becsukja, gyere dobjuk ki ezt stb. olyan jó látni ahogy fejlődik
és a mókás az egészben, hogy a szemünk előtt teszi, de még így is meglepődünk.
a január nekem eléggé strapás volt, napközben a háztartás és a ygerkőc kimeríthetetlen energia gombóc, majd éjjel a meló, cikk írás határidőre, majd ha abba már nagyon belefáradt az agyam infó keresés a lakásfelújításhoz. még nem igazáz pótoltam be az alváshiányomat
Peni: ne aggódj nagyon a tej miatt, én is ezt csináltam, mint egy félőrült próbáltam szaporítani, de nem lett több, alkat kérdése is szerintem kinek mennyi van. anno Somával milyen volt neked? milyen volt a szoptatási tanácsadós találka? hát hallod kényeztet a fiad, ha ilyen jól alszik éjjel
macmam: huh, lanygos cukros izé :S grrrr, a hideg kiráz, ha rá gondolok, de reméem azért lassan hozzánk is ledob egy csomagot a gólya, már úgy várjuk, de csak nem jön a szemét. de kis tündér a lánykád
lorna: atya ég már 4 hónapja született Viola?
hát azok a szemek
forgásnál Máténak is volt preferált iránya, ha a másik oldalra kellett volna, akkor azért ő is nyöszörgött, hogy na mégis mit gondolunk
jaj, még akartam pár dolgot, de most csak egy gépünk van, zuramé darabokban és itt toporog, hogy kell neki az enyém.
Pusszantás Csajok!