Sziasztok.
Móni:
48 kilo voltam,50 vagyok most,érdekes egyébként,mert este már 51 vagyok,reggelre meg 50.
Te hányat hiztál?
Jo neked,hogy rád nem hat az idöjárás,én ha már egy kicsit változik az idö,légszomjam van,meg ugy ver a szivem mint az állat,amugy is szivritmus szabájozot szedek,alapbol is szapora a szivem.
Nemtudom kérdeztem már már mi lesz a bébikétek neve?
Mi véglegesitettük a neveket,ha véletlen kiderülne hogy fiu,akkor Dominik,a kislány meg Lara.
puszy
Noémi:
Néha bekeményedik a hasam,ez el is kisér végig,a krisztonál is volt nekem végig,csak a végén már gáz volt mert ezek méh összehuzodások és beindithatja a szülést,és visszatarto gyogyszereket szedettek velem.
Szombat este megkivántuk egymást a párommal,és azota a bébike be van indulva,felébresztettük
,olyanokat csinál amit még idáig nem,akkor este amikor már csak feküdtem,rátettem a kezem a hasamra,és ugy meg lepödtem,mert olyat éreztem a kezem alatt mintha bukfencezett volna egyett,olyan fura volt,éreztem a testrészeit,olyan cuki volt.
Csütörtökön megyek a 18 hetes uh-ra a hetényibe,kiváncsi vgyok rá milyen dokit fogok ki,mert megakarom kérdezni a képet is meg hogy látja e a baba nemét.Lehet hogy majd csak lebasz,hogy tul sokat akarok.
Ja,képzeld,összement a hasam egy pár napja,nem tudom mitöl.
puszy