Sziasztok!
2 napig nem vagyok és alig győzlek visszaolvasni benneteket!
lent voltunk anyósnál, nagyon jó volt, szánkóztunk, moziztunk. Én az apróbb dolgokat ráhagyom anyósra, de van, amihez ragaszkodom, abból nem engedek, és mostanában kicsivel jobb a kapcsolatunk. Pedig hejj de nagyon sokszor szúrta belém hátulról a kést....
Én is szoptatás párti lennék, de mivel Gyöngyvirágot csak 3 hónapos korig tudtam szoptatni, pedig mindent megtettem, most már másképpen állok hozzá. Akkor megviselt, hogy még erre sem vagyok képes, most úgy állok hozzá, amit a gyerekorvos mondott, hogy 2 hónap után már mi nden csepp ajándék. A barátnőm sokszor szoptatta meg gyöngyöt, neki bőven volt, mivel ismertem, tőle örömmel elfogadtam.
Kitty, a fürdőkádas alvás számomra nagyon megható volt!
Mi úgy volt, hogy ikeás gyerekheverőt vegyünk, de aztán a barátnőm felajánlotta ingyen az ő 70x140-es kivehető rágyos kiságyukat, úgyhogy elfogadjuk, Gyöngy átmegy abba, aztán reméljük, hogy jövőre költözünk és akkor kap majd kiságyat. Szerintetetk nem gáz, ha úgy 2.5 -3 éves koráig abban lesz?
harhaj, bőven fogsz még találni! Én is már több pihenőszékről lemaradtam, de mindig lesz új, ami tetszik, csak figyeld folyamatosan.! A vaterán és az expressz-en is találsz!
Pingi, itt van még anyós? Nagyon sajnállak!!! Tudom, hogy milyen sz.r!
Képzeljétek, akkora mázlim van! Volt a szomszédunkban egy lány, előttem volt terhes, és amikor Gyöngyöt hordtam, rengeteg kismama ruhát kaptam tőle, aztán visszaadtam, ők meg elköltöztek. És ma reggel erre járt a férje, beugrott és hozott nekem egy nagy táska kismama ruhát, köztük egy 2in1 kabátot is!!
Jobbulást mindenkinek!