Napot!
Ismét próbálkozok, hátha lesz pár szabad percem…
Pimcsi
A hormonproblémát miből állapoították meg? Volt vmi vérvétel? Én sose hallottam még erről a bogyóról…mit ír a papírja? Okos ötletem nincs, de ha nem volt vérvétel,vagy más vizsi, akkor sztem et az orvost is cseréld le…a női ciklust, és termékenységet marha könnyű paffra vágni!
Zsu
Jelentem szoba teljesítve…priviben megírom melyik biztosító képviselője jött ki pénteken hozzánk…ígérte küldi emilben is a dolgokat, ha megteszi elküldöm neked is!
Tüncsi
Próbálkozok privivel, ha a törpe engedi…
Tavika!
Lánykádnak is Bódog Cülinapot! Lemaradtam, de még a 8 napon belül vagyok!
Gyönyörű lett a torta!
Bogáncs!
Nyugi? Ezt a szót lassan kezdem nem ismerni! Sztem a kicsi kifejlesztette, hogy csak zajban tud aludni, amit a tesó generál, mert ha apjuk elaltatja az Árpit, Ádi felkel, és csitítgathatom, nehogy felébressze a nagyot…örök körforgás, és nem jutok sehová a dolgaimmal!
Pompom
Én úgy vagyok ezekkel a gyógyteákkal, hogy a cél érdekében bebeszélem magamnak, hogy milyen finom! Most az influ alatt, anyum azt mondta igyak kakukkfüvet a torkomra…hát elég markáns íze van, de remélem hatott, igaz sokat nem mertem, mert nem tudtam milyen íze lesz a tejnek!
Kata
Milyen energia? Én úgy érzem magam mint egy vénasszony, akinél kosz van, és rumli, és mocsok, mert nem képes rendet tartani maga körül…nem érzek energiát. Ha akkor ülnék ide, amikor már elmosogattam, felmostam, megfőztem, kivasaltam, elpakoltam, na akkor lennék igazán büszke, de sajna ez nem így van…ha elalszanak, élvezem a csendet, és hallgatom, ahogy a billnetyűzet kopog…
Zsu
Nagyon fini vacsi lehetett…Drukk a keddhez! Biztos jól lebarnult a bácsi, na majd péntkeken kifaggatom, hol csúszkált!
Kölcsönadom Árpit néhány…sztem perceket bírnál ki velére!
Képzeld apukája ment dolgozni hajnalban, és meghallotta, hogy nyílik a garázsajtó, ez pont az ő ágya alatt van, és szaladt az erkélyajtóhoz, hogy megnézze, leugrott az ágyról, megcsúszott az apja által ott felejtett zoknin, nekiesett arccal a virágot tartó bárszék fellépőjének, ami vas…én azt hittem a homlokát ütötte meg, mert azt fogta, e aztán pár óra múlva a szeme dagadt fel, és azóta már jobb, kentem phenylbutazonnal…mert mindig rohanni kell vhová!
Sleepin
Várjuk a képeket! Az átélést nem tom, de biztos van benne vmi…
Ez a tortás cucc ismerős…Árpi is közölte a tortára, hogy nem ízlik…naddon jól esett!
Most dőlt ki? Na Bende se koránfekvő! Dettó mint Árpi…estére jön meg a kedve, biziklizni, gyurmázni, legózni, mikor mihez, és megy a balhé, ha apa, vagy anya már esetleg fáradtnak láccik! Gondoltam rá, hogy nem altatom el délben, de vazze 3körül magától dől ki, és utána meg már reménytelen, hogy korán feküdjön le!
Gyugyi
Már a leírtaktól is forog a gyomrom…most nem fotóztál?
Panelben elhiszem, én sose laktam panelben, de nagyon teccettek azok a hetek, amiket nagynénéméknél töltöttem Óváron nyaranta…Ők 11esek 4. emeletén laktak…részben irigyeltem uncsitesóimat, mert a baráti társaság házon belül volt, esőben, hóban, fagyban, én meg egyedül otthon gubbaszthattam, ha nem engedtek ki…
Lili
Kereslek iwiwen, és drukk a dokihoz…
Lamásza
Igyáááááááá!!!!!!!
Hadd kérdezzem meg, ha jól emlékszem msnen írtad anno, hogy nektek jártak a Walt Disney-s könyves cd-s cuccok, amit házhoz hoznak…jött most egy szórólap…milyenke ezek a könyvek? Hány laposak? Érdemes megrendelni? És amit küldenek hozzá? Gagyi, vagy használható sok ideig? Már ha sok időről lehet beszélni egy gyereknél? Köszi a válaszokat… bocsi, ha sok volt.
Na végigértem…
És csend van.
Varrni kéne, meg mosogatni, meg…fő se sorolom…tegnap akartam magunkról képet csinálni az Ádival, mert rólunk sose senki nem csinál…hát a gyerek szeme, mint 2 üveggolyó…hogy lehet így kifeszíteni?
Mingyá felteszem, ha sikerül…
Na elkiabáltam, nagylegény felkelt!
Akkor kép majd legközelebb! Cép napot!