Üdv mindenkinek!
Kicsit irígykedem azokra, akik már nem dolgoznak, vagy még nem (másik baba miatt) - mert nekem bizony nagyon húzós hetem volt. Minden nap reggel 9- től este 10-ig dolgoztam. Ráadásul ugyanez történt még szombaton is (!!!). Hullafáradt voltam, péntek este már sírtam is a kimerültségtől.
Persze intézni a saját dolgaimat nem nagyon tudtam - mikor volt egy perc lélegzetvételnyi időm, gyorsan bejentkeztem fogászatra (kedden megyek), meg a 12. heti uh-ra is. Na, ezzel kapcsolatban nagy pofáraesés ért, mert mint kiderült, ezt nem a dokim csinálja, mert hogy ez minősített vizsgálat. Nagyon nem örülök, hogy idegenhez kell mennem - a férjemen és a dokimon kívül nem szívesen mutatom meg magam másnak... De hátha nem hüvelyi uh lesz, akkor nem gond.
Sajnos jövő hétre már nem volt időpont, így csak 19-én, hétfőn megyek. Ez viszont a másik gond. Addigra már a 13. hetet is betöltöm - az uh-hoz még nem is lenne olyan nagy gond, viszont közvetlen utána a kombinált vérvételt is megcsinálják, azt viszont csak a 13+4. napig. Ha a doki számítását veszik figyelembe, akkor sajnos kicsúsztam a határidőből - viszont ha elhiszik a saját számításom, akkor 13+2 napos leszek és még megcsinálhatják.
Úgyhogy ilyen szerencsétlenre sikeredett az első trimeszterem vége - remélem, azért végül jól fog elsülni minden!
Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy ha nem csinálják már meg nekem a kombinált vizsgálatot, akkor van-e még olyan hiper-szuper vévvizsgálat, amibe még beleférek? Írtatok az integráltról, meg egy másikról (elfelejtettem a nevét), azokat hány hetes korig lehet megcsináltatni? Illetve a következő vizsgálatok nem nézik-e azokat az adatokat, amiket most néznek? Szóval nagy gond-e, ha esetleg most kimarad a vérvétel? (Bár remélem, még megcsinálják 19-én!)
Nagyon sokat írtatok 1 hét alatt, amíg nem tudtam jönni, kb. 2 óra alatt tudtam végigolvasni a sok élménybeszámolót. Csak 1-2 megjegyzést teszek, előre is bocs azoktól, akiknek most nem írok!
Nagyon sajnálom rabbe1-et!
Nem tudom, milyen érzés lehet, biztos nagyon (ha nem elviselhetetlenül) rossz - szomorú ezt mondani, de rabbe1 már "edzett" ebben az érzésben...
A 3D/4D-s témához: aki anyagilag megteheti, annak biztos nagy élmény már mielőbb így látni a babáját. Aki pedig inkább csak egyszeri alkalomra gondol, annak nagyobb élmény, ha később csináltatja. Gondolom az a legoptimálisabb, ha egyben lehet látni a picit, ezért a 25. hét környéke lehet a legjobb. Vagyis ha mi úgy döntünk, hogy majd csináltatunk ilyet, akkor ilyen tájban mennénk (még nem került szóba, majd kitaláljuk még).
Flake76: én is Merckformint szedek (PCO-ra), nekem kifejezetten mondta az orvosom, hogy továbbra is szedjem! Azt még nem tisztáztuk, hogy végig kell-e szednem, vagy valamikor felfüggesszem?
Anettoo: szóval még egy fiú!? Az kemény lesz!
De azért gratula!
Méretek: tudjátok, nem a méret a lényeg!
Az a lényeg, hogy szépen növekednek és ha a doki azt mondja, hogy minden OK, akkor úgy is van, miért ne hinnénk el? Szóval nyugi, mindenkinek a babája rendben van!
Visszatérve: szerintetek miért van az, hogy nem a dokim csinálja a 12. heti uh-t? Más is járt így? De akkor mikor kell legközelebb a saját dokimhoz menni, ha a minősített uh-kat nem ő csinálja? Ezt nem értem!