Sziasztok!
kikati: gratulálok a picihez. Ahhoz képest, hogy 37. hétre született meg, szép méretekkel rendelkezik
Ha lesz rá módod, írj egy születéstörténetet. Kíváncsian várom és szerintem a többiek is.
Egyébként az én születésnapom is január 4-én van. Bár a mi kisfiunk még várat magára.
Képzeljétek, ma voltunk a kórházban, mert úgy nézett ki, hogy szivárog a magzatvíz. Bementünk, megvizsgáltak és mondták, hogy ez valószínűleg csak a nyákdugó lehetett. Bár nagyon víztiszta, teljesen vízszerű valami volt. A szívhangok teljesen jók, a baby rendben van. Ahogy megvizsgáltak látták, hogy egy ujjnyira ki vagyok tágulva, de mivel nem voltak fájásaim, hazaengedtek.
Mi meg már azt hittük szülni megyünk...
Ja és persze a vizsgálat alatt úgy felnyúltak, hogy a kis buksiját is megnézte a doki a kisfiamnak. ...... phúúú De gondolom a kis drágám meg is szeppent, hogy eddig tök nyugis volt bent minden, erre most valaki kopogtat a fején.
4 nappal vagyunk a kiírt terminus előtt, simán lehetett volna belőle szülés is.
Arról meg is beszélve, hogy olyan nyugi volt a szülészeten, hogy senki, de senki nem szült. Üres volt az egész szülészet.
Hm.. hát most itthon vagyunk újra és várjuk a kis lurkót