Csajok, vonalzó-tüntető Angel babájának korát úgy lehet mindig tudni, hogy hozzám hozzáadtok 3 hetet
Jobb ötletem nincs ...
Angel,
igen megvolt a kombinált, nem rég értem haza, épp a dvd-t néztem meg
Minden rendben van amúgy, a véreredményemmel alaposan feljavítottam a korom alapján "járó" arányszámokat, a Down-kór esélye 1:12247, meg a 13-as és 18-as triszómia lehetősége is csekély, 1:159000, és 1:540000, szóval az eredmény negatív. Orrcsont itt is okés, bár nm nagyon akarta eleinte mutogatni, négykézláb kiskutyázott kezdetben. Aztán utána volt dupla axel meg minden, kalimpálás, orrvakarás, számoltunk ujjacskákat is ( mind megvan
).Tarkóredő meg 1,8.
Mó!
Igen emlékszem az alkatodra taliról, persze akkor nem mentünk bele a cicitémába
, de pocid akkor még nagyon nem volt, de azóta szépen utolérted magad....de amúgy úgy látom nagyon nagy a szórás, nézegettem a 2009-es júliusi babavárókban, ott is vannak végletek, a tök lapos hasúak, meg a hatalmas pocakok már most...fura.
Fejfájásom: Passz. Alapból hidegfront-érzékeny vagyok, szokott fájdogálni, ehhez gondolom hozzáadódott a terhesség, meg a gyógyszerszedési tilalom. Olvasgattam utána, amennyire bírtam "fejfájva", tippelték a hipertóniát, de nem tudtam megmérni tehát ez nem derült, ki, korábban sosem volt magas, inkább alacsony. MA egész normálisnak mérte a védőnő 90/55. Ja és kemény fél kilót híztam 3 hét alatt, kb. ennyivel több ruhában álltam rá a mérlegre
Én inkább fogyni fogok szerintem, ahogy múlik a sarkvidéki idő és vetkőzöm le egyre jobban