sziasztok!
pasinak ma sírós napja volt....reggel hívott Vanda, hogy a 8 órai etetéskor kivették a manókat az inkubátorból és kiságyban folytatják földi karrierjüket:-) itt még csak könnyes lett a szemem.
a 11-es etetésnél pedig elindultam, hogy ablakon keresztül megnézhessem őket, amikor hívott Vanda, hogy menjek vissza, mert megkapja őket oda, maga mellé végre a vip-szobába (nem akarunk kismama-szálláson lakni, mert elég érdekes ott a kismamák összetétele). itt már el is sírtam magam:-)
később etettem is a manókat (x+1-dik könnypotyogás közepette), ráadásul Dani még a sírást is abbahagyta, amikor ölbe vettem (össze se tudom számolni, hányadik elérzékenyülésem).
infúziót még kapnak, de már kint vannak a pic-ről, Vanda mellett!!!! természetesen ez a kismama lelki állapotának is nagyon jót tett, ma szinte szárnyalt:-)
mondjuk valószínűleg az egy kicsit rásegített a gyors távozásra, hogy teltház van a koraszülött részlegen, és kell az inkubátor náluk rosszabb állapotban lévő babáknak...de hátha ez majd abban is segít, hogy az osztályról hamar hazajöhessünk:-)
Dani 2050 gramm körül van, és nagyfiú, nem fogadja el a kajcsit cumiból, pohárból iszik, 18-20 grammokat
remélem, a héten senki nem lottózik köztetek, ugyanis Dani baba első tisztába tétele alkalmával lepisilte anya kezét, én pedig kirohantam a lottózóba, és Vanda pisis kezével kitöltettem egy lottószelvényt, úgyhogy a heti öttalálatos már biztosan megvan:-)
Réka 1750 gramm körül van, és ügyesen cumizik, de hamar fárad, ilyenkor kis szünetekkel 12-16 grammokat kajcsizik.
a súlyuk 2-3 napja változatlan, tehát a csökkenést megállt, most már csak meg kell indulnia felfelé, és minden rendben lesz
állítólag 2200 gramm körüli súllyal engednek haza, de most, hogy ott vannak Vandával, már nem csak 3 óránként kapnak enni, és Vanda meg is küzd velük, hogy a megfelelő mennyiséget berántsák, és hamar jöhessünk....
Dani olyan, mint az anyja: demánderögtöndeazonnal kell neki minden, ha éhes, akkor üvölt, ki se nézném belőle, milyen hangja van:-)
Réka nyugodtan és csendesen tűri az éhséget is, báránylelkű és birkatürelmű, mint az apja:-)