Sziasztok Csajok!
Nálunk megkezdődtek a dolgos hétköznapok,úgy hogy ritkábban tudok jönni.De ekkor viszont regényt írok,bocs!
Ismét csak olyan sokat írtatok,hogy nem sikerül mindenhez,inkább csak próbálok hozzászólni...
Gyomorsav: Nálam hányás nem volt,de ez szinte az elejétől...>>Rennie(ha jól írom le).Mostanábn azzal alszom el,és ébredek.
Kilók: Mivel nem volt hányás,így nem is fogytam az elején,most tartok +5 kg-nál(60-61),remélem nem jön sok rohamosan!!!!
Azt eszem és annyit ami jól esik,de mostanában inkább kevesebbet,és könnyebbet a sav miatt.
Esküvő:Nekünk 2008. aug.23-án volt(képek: iwiw,Fábri Hajnalka),és hát Hanna ugye picivel előtte fogant.
Tehát már volt velünk Egyiptomban nászúton,és ugye az esküvőn is...
Ezt hogyan fogom neki elmagyarázni?!
Babuci alvás: Kaptunk egy tippet,hogy jobb ha van egy kényelmes fotel(relax szék),amiben szoptatok,hogy ne az ágyunkban,mert én is és a gyerek is ott fogunk elaludni,és így már be is szokik közénk.
Az időbeosztást először gondolom Ő fogja beosztani,evés szerint.
Én nagyon szeretnék minél tovább szoptatni.Nem szeretném elkapatni,de sírni sem hagynám.Nem tudom még,majd kialakul...
Annus! Ha nem alszanak,majd jövök,és itt sírunk együtt,a gyerekek meg a kiságyban...
Szofi!Nagyon csini volt a sminked,és szép kismama vagy!!!!Édi a pocid!!!
Nagyon gyönyörűek a babócák-tesók és a kismamák a képeken!!!
Betegesedőknek jobbulást kívánok.Torokfájásra én Homeogene-9-et szedtem.2 nap alatt elmúlt.
Incike!Marcell-nek BOLDOG NÉVNAPOT,ha ma tartottátok!
Bencéhez Gratula!Nem egyértelmű amit mutatott?
Nekem ma Hanna olyan volt,mintha mindenbe bele akarna szólni.Épp meséltem az apukájának,hogy ha ettem-ittam beszélgettem,bármit tettem,mozdult-rúgott ütött eggyet.Nem is értem hogyan alszik 20 órát naponta.Nevettem is,hogy egyet helyezkedik és alszik tovább?!
Most is tudja,hogy Róla van szó...
Azt hiszem 'Beszédes Hanna' lesz a vicces neve a családban(csak szabadon utánam
)
Szép álmokat Nektek!