Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Jó reggelt!

Köszönjük a gratulációkat! :)

Nóri,sok különbséget nem érzek a két terhesség közt,csak azt hogy most néha néha egy kicsit émelygek,de olyan érdekes,hogy nem reggel hanem inkább délután.

Linda,igen romantikus :wink: Ja,és a link a naplóhoz : http://lucaeskisteso.blogspot.com/

Erika,őszintén szólva nem volt terveze hogy mikor jöjjön kistesó.De az is hozzátartozik,hogy nem is tettünk ellene semmit,hogy ne legyen!!!Én azért elsőre kicsit megijedtem,hogy két kicsivel hogy fogok majd boldogulni,de majd belerázódunk biztosan :) Apa ő egyből ugrándozott,hogy éljen,éljen. :) De természetesen a kezdeti "sokk" után én is nagyon örülök neki :)

Judit,ha délutánra megmarad a köd akkor nem megyünk be,ha nem gond.Mert ködben nem szívesen vezetek..De még ma úőgyis jövök írogatni,és akkor megírom,hogy mi a helyzet :wink:

Kép
Kép
tundi24

Móni,Milánnak nagyon sok boldog 3ik szülinapot kívánunk!!!

Kép

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!!

Tündi Gratulálok!!! :)

Milánnak Boldog 3.Szülinapot Kívánunk!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Milánnak bolodg születésnapot kívánunk!
Kép

Kép
pimelinda

Csajok,valaki be tudná nekem linkelni a pizzás kifli recijét(azt amit Judit rakott fel,ha jól emlékszem).Holnap megsütném,nagyon rámjött az ehetnéke.Előre is köszi :)

Kép
Kép
tundi24

Tündi: ÍÍÍÍme!

[quote]P írta:izzás kifli

3 dl langyos tej
4 dkg élesztó
1 tk. Kristálycukor
60 dkg liszt
150 ml olaj
½ ek. Delikát
1 tk. Oregano

Összegyúrjuk, kelesztjük (kenyérsütőben is lehet!)

Ha megkelt, 6 felé osztjuk a tésztát.
Kör alakra kinyújtjuk, minden kört 8 cikkre vágunk (így 48 db lesz belőle)
Megkenjük pizzakrémmel, gépsonkát és lapka sajtot rakunk rá, majd szorosan feltekerjük.
Kiflit formázunk, tepsibe rakjuk, tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk.

Sütés: 200 fokon, kb 20 perc

Milánnak nagyon boldog születésnapot!!!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Hű, micsoda hírre jövök!!!! TÜNDI, GRATULA! Jó babavárást! Tényleg jól kihasználtátok apa itthon létét :wink:

Milán, boldog szülinapot kívánok neked!

Na, én tegnap olyan carul voltam, hogy még dolgozni sem tudtam menni. Apa vitte-hozta egész nap Csongit, én meg feküdtem. Találtam itthon Augmentint, elkezdtem szedni mert már semmi nem használt. Ma már jobban vagyok, csak a gyomrom nem túl jó az antibigyótól :?

Évi és
Kép
csongianya

Erika,köszi szépen :)

Évi,köszi neked is a gratulációt és Valinak is!Jobbulást,pihizd ki magad!!!

Judit,nem haragszotok ha ma nem megyünk?nincs kedvem ebben az időben kimenni :roll: :? De ha egy kicsit jobb idő lesz bepótoljuk :)

Nóri,átrendezted már a fél lakást? :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Gratula!Remélem minden rosszullét nélküli kismami leszel!
Blog nagyon jó!!

Erika!
Én még nem kaptam meghívót,pedig kültem mail-t :shock:

Milán!
Boldog Születésnapot!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi! Semmi gond, tényleg elég vacak idő van... Remélem, azért talizunk még, jobb időben. És tényleg, vigyázz magatokra!
Különben húgom és énköztem is két év van, és olyan szempontból nagyon jó volt, hogy mindig volt kivel játszani :wink:
Ja és a blog nagyon aranyos!

Erika! Köszönöm a meghívót!

Évi! Remélem, most már rendbejössz hamar!

Milánnak nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép
judit_79

Milánnak boldog szülinapot!!
Kép

Erika! Van neked 1 jó kis tortatészta recepted is...már 2x megcsináltam, de most nem találtam meg :? nem is lett jóóóóó. Feltennéd azt is?

Tündi! Még reggel is arra készültem, hogy rendezkedek, de kiderült, hogy a net kábele nem elég hosszú, bemenni a városba meg nem van kedvem, így elnapolva. Kedden úgysem dolgozom, mert ügyintézek, majd akkor veszek és fel is fordítom a szobát, úgysem lesz segítségem Lili személyében :P :lol: . Még gyorsabban is haladok majd :wink:
És irígy vagyok rád :wink: Ezt még párszor le fogom írni aug végéig :wink: Utána már nem :P

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ati baba! Nagyon boldog Névnapot kívánunk!!! Bocsi, hogy így mekésve! :oops:

Milán! Nagyon Boldog Születésnapot!!!
szilbee

Katlina: Most küldtem a citromail-edre, eddig nem kaptam tőleg e-mail-t, azért nem küldtem meghívót. :wink:

Nóri: Hinnye, melyik az? :oops:

Tündi: Pont azon gondolkodtam, hogy milyen érdekes a természet: pont akkor volt péd, amikor apa itthon volt. Ez nem véletlen. :wink: Ez a baba nagyon jönni akar. :lol: Most így előre csajszit érzek neked (de nekem nem szoktak bejönni a megérzéseim, Popi is fiú volt 13 hétig :lol: :lol: :lol: :lol: . Szereti is nagyon az autósreklámokat.)
jaimee1

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük szépen a névnapi jókivánságokat.

Milán! Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked! Kép

Tündi! Gratulálok a pocaklakóhoz. Akkor igazi meglepetés baba, de jó neked, hogy kismami vagy.
Jó lesz a kis korkülönbség, majd össze tudnak nőni a gyerekek.
Én Atival sokkal rosszabbul voltam mint Antával és minden nap tojást ettem, ha nem ehettem majd lekapartam a falat.

Anta nem ovis, nem irattuk be jobbnak láttuk otthon tartani, amúgy is elég érzékeny gyerek.Majd szeptemberben kezdi az ovit addigra már biztos nagy fogja várni.

Szilbee! Mi újság nálatok te is elég ritkán jelentkezel.
Mondjuk én is sokszor tervezem, hogy irok azután mindig van valami dolog itthon.

Ma voltak Attila szülei névnapot köszönteni nagyon szép kis melegitőt kaptak a gyerekek/ Antáét elöre hozták egy héttel./

Jó lenne ha jönne már a jó idő mert ezt a hideget én már nagyon nem birom.

Jó éjszakát mindenkinek

Kép
Kép
mongi

Sziasztok!

Már megint alig vagyok,de nem nagyon kerülök gép közelbe! A héten ugye már dolgoztam,megy a leltár ezerrel!Franci már megint taknyos,és köhög! :( Pedig már úgy örültem,hogy rendben volt,hát nem tartott sokáig! :( Jöhetne már a jó idő!!!

Tündi!
Hát nagyon gratulálok a kis pocaklakóhoz! :D Meglepődtem,mert nem írtad,hogy már tervbe van a kistesó! :wink: Nagyon örülök!!! :D :D :D Aztán óvatosan korcsolyázzál mostmár! :wink: És mit szólt apa a nagy hírhez,azt nem is írtad?
Aranyos a blogod,majd olvasgatlak téged is!

Most megyek mert késő van már,de majd holnap jelentkezem bővebben.De azt nem hagyhattam ki most,hogy Tündinek gratuláljak!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

MILÁNNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a jókívánságot :) Milán nagyon örült a képeslapoknak :)
A mai napunk jól telt,holnap mamáéknál folytatjuk :) Ma házi készítésű tortája volt Milánnak,holnap cukrászdai,lesz ismét házi is azt apukámnak sütöttem.Még most végeztem,mert nem bírtam ki,hogy ne süssek 1 adag csokis-banános muffint is :lol: :oops:
Képek holnap vagy holnapután lesznek :)

Tündi:Még mindig a bejelentésed hatása alatt vagyok,és egy kicsit irígy :) hogy miért?nem tudom,talán ,mert olyan jó volt kismaminak lenni :)

Na lépek is,még pancsiznom kell.Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Először is köszike mégegyszer mindenkinek a gratulációtkat! :)

Judit,mindenkép bepótoljuk a találkát! :) De ma is elég rémes idő van :? ti azért lementetek?

Nóri,én azt hiszem Lilcsivel gyorsabban haladnál :) :D Biztosan klasszul átrendezed a szobáitokat.Attól félek én is,hogy kábel gondjaink lesznek ha leköltözünk az ebédlőbe a felújítás végett.Ráadásul nekünk ugye a teló vonalról megy minden.De majd ha jönnek felmérni a terepet az átalakításhoz mondom a mestereknek,hogy méregessék le nekem,hogy mennyi kábel kell,mert azt sem tudom némelyik merre megy :roll:

Erika,igen furcsa ez a dolog egy kicsit.Mondtam is apának nem kell nekünk védekezni úgysem jön össze,hisz Lucára is várnunk kellett nem keveset.És aztán amikor visszament előző este mondtam neki,hogy nekem olyan furcsa érzésem van,úgy érzem,hogy kistesó lesz.Na onnantól kezdve mindennap kérdezte,hogy mi van már :) A mi megérzésünk is csajszi :) De hát ez aztán még odébb lesz,hogy kiderüljön :)

Letti,a kis korkülönbségnek örülök,de félek is azért.Mert ha olyan eleven lesz,mint Luca azt hiszem felköthetjük a gatyánkat rendesen :wink: :D

Móni,egyél ma is jó sokat!:) Aztán a képeket el ne felejtsd.Ja apánk megállt a hízásban :? de majd én hízok helyettetek is :D
Apukádnak is boldog szülinapot!

Hajni,nem is igazán volt tervbe véve,de nem is tettünk ellene,hogy ne legyen :) Korcsolyázni nem merek így,mert amugy sem nagyon tudok.Egyszer valakit megkérek rá,hogy tanítson meg rendesen korizni,mert hiába van korim,ha nem tudok vele normálisan menni :)
Hát apánk nagyon örült,3napig erre "ittak" :) Szokta írni,hogy rossz,hogy nem simizheti ahsam,meg nem beszélgethet hozzá úgy,mint anno Lucához :)
Kitartás a leltárhoz!!

Még tegnap megsütöttem a pizzás kiflit,isteni lett.De nem sokat tudtam enni belőlle.Raktam el mára is egy kicsit,mert tesóm és apukám az egészet felfalták volna :P

Szilbee,ha esetleg tudnál segíteni a tábliban akkor lehet megpróbálkoznék vele,de nem tudom ígérni,hogy meg is tudom szerkeszteni,ugyanis én rettentően béna vagyok a táblázatkezelőhöz.De úgy látom más nem vállalja. :( Erika???

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

Biztosan tudjátok, de azért elmondom, hogy a tüszőrepedés együttlét hatására is bekövetkezhet :!: főleg ha érzelmileg fokozottan érinti a nőt. Ahogy lelki gondoktól nehéz teherbe esni, legalább annyira könnyebb örömünkben is :wink:

Letti, tojás?? ilyet még nem is hallottam :lol: Amúgy lehet jobb is, hogy nem kell még az ovihoz is igazodnotok, most, hogy még Ati ilyen kicsi... Most látom, hogy már 9 hónapos?! Gratulálunk a hófordulóhoz! Mindig meglepődöm, mennyivel "idősebb" Rékánál. De biztos azért, mert a terhesség alatt 1 hónap volt a különbség, most meg majdnem 3 és fél..

Hajni, jobbulást Francinak!! A jó időt mi is nagyon várjuk, szeretnénk mi is hosszú időre megszabadulni a takonykórtól.

Móni, akkor még intenzív hízókúrán vagy? :P komolyan irigyellek... nekem sok feleslegem van, küldenék belőle :wink: (bárcsak tudnám, hogy kell)

Tündi, a kis korkülönbségtől én is félek/félnék. Ezért is nem siettetjük a kistestvért. Mi lesz, ha ő is olyan nagyigényű baba lesz, mint Réka ???? akkor kipurcanok, az tuti :lol: amúgy én is kicsit irigyellek :oops:

Szilbee, táblit én is vállalnám, de csak akkor, ha nem baj, hogy nem olyan dizájnos, mint a tiéd.. nem tudom, olyat hogyan kell :oops:

Kép
pimelinda

Csajok! Akkor majd inkább előre legyártom májusig (asszem onnantól megvan a tavaji is...) és akkor elküldöm valamelyikőtöknek, aki időben fel tudja tenni.

Mondjuk nem tudom mikor csinálom meg... Levente megen náthás... :roll:
szilbee

Jó étvágyat!

Hajni! Lili is taknyos meg köhög, nem tudom, meddig húzza még :roll: :cry: mármint bölcsiben. De minden gyereknél ez a helyzet. Csak pénteken nem vitték ki őket, nem tudom, a többi napon miért kellett forszírozni ezt a dolgot :?

Szilvi! Előre is köszi a táblikat!! :lol: Leventének is jobbulást!!

Erika! Ööööö :shock: nem is tudom, arra emlékszem belőle, hogy a kisebbik tortaformába való adag :roll: sokat segítettem? :lol:
Vérvételre kaptatok már beutazót? Vagy nem lesz? Vagy mi van?

Tündi!Ezt a pizzás kiflit hallottam most másképpen: Sörkorcsolya néven (nem tudom, miért?), és a sonka+pizzaszósz nem kell bele, hanem sok-sok sajt bele és rá is. Nyammmm!!
Édes Luca, ahogy beszedi a ruhát...és ahogy megtapossa őket :lol: . Amúgy szárazak voltak már?

Jaj, lányok, a szép új ágyamra (ami most 10ezerrel olcsóbb, mint amennyiért én vettem :? ) nincsen szép takaróm. Már régen szemezek a patchworkkel, most asszem, belevágok :shock: :lol: Egyenlőre a nézelődésnél tartok a neten....

Vali! Suli megyeget? Mikor lesz vége??

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Franci elaludt van egy kis időm,mert egyébként ma kicsit nyűgös volt,pedig az éjszakánk is elég jó volt!Biztos nem valami jó a közérzete ettől a fránya takonykórtól!

Nóri!
Szóval nállatok is ez a helyzet! :( Nekem már szerdán mondta Enikő,hogy náthás Franci,hát mondtam neki,hogy most ettől boldog vagyok de nagyon, :evil: most lábaltunk ki belőle! :cry: Olyan kíváncsi vagyok,hogy a mínuszokba mennyi időt töltenek kint a gyerekek!
Mikor ti kezdtétek a bölcsit,és beteges volt nagyon Lili,emlékszem szedtetek valami immun erősítőt,az bejött nektek??Mi is volt a neve??
Patchwork az nagyon klassz,nekem is tetszik,tessék csak belevágni nyugodtan! :D

Melinda!
Ti jobban vagytok már?Köhög még Réka?A ti blogotokat is szoktam olvasgatni,meg képeket nézegetni! :D

Tündi!
Még én is a jó hír hatása alatt vagyok ám! :D Tegnap mikor olvastam Judit hozzászólását a lap tetején nem tudtam miről is van szó,de erre,még véletlenül sem gondoltam volna! :wink: Lesz még apának ideje a pocaksimogatásra!Megnéztem volna az arcát mikor közölted vele a nagy hírt! :D Ja,és aranyos a blogod!

Erika!
Ha már a blognál tartunk,köszönöm szépen a meghívót! :D

Évi!
Jobbulást neked!

Móni!
Hízókúra???Nekem van jópár felesleges kilóm,ingyen odaadnám bárkinek! :lol: :lol:

Na megyek!
Mindenkinek puszi!
Vendég

Erika!
Pedig kültem mail-t!

Beteg vagyok,talán még sulis voltam amikor utoljára ilyet éreztem!
Pedig csak a torkom fáj és náthás vagyok,erőm semmi,anyósom pesztrálkodik,nem bírnám most Robi elevenségét

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Tündi! Mi lent voltunk tegnap csúszkálni, rengetegen voltak a jégen! A család most is lent van, de szerintem jönnek nemsokára, mindjárt sötétedik. Belelkesültünk, hogy veszünk korit, és ma már azzal megyünk... De nem kaptunk, teljesen ki volt fosztva a Hervis, ahol venni akartunk. :( Pedig már úgy beleéltem magam, hogy ma korizni fogunk.

Pont ezt akartam írni, de Melinda megelőzött, hogy bizonyos esetekben lehet soronkívüli is a peteérés! Ez tényleg olyan romantikus :)

Nóri! Nem lehet rossz úgy sem a pizzáskifli. Illetve úgy már nem pizzáskifli :)
Sok sikert a patchworkhöz :) Nekünk az ágytakarónk patchworkös, a párom nagynénje készítette, tényleg nagyon szép. De rengeteg munkája volt benne, ahhoz aztán tényleg sok türelem kell!

Hajni! Jobbulást Francinak. Mi most kezdtük az Immuno Tabs-ot adni Marcinak, és Béres-cseppet is kap. Lekopogom, most jól van, kis orrfolyás szokott lenni, de csak éppenhogy, szívni sem kell. Marciékat nem nagyon viszik ki a bölcsiben, ahogy hallom. Mi kivisszük, persze jól felöltöztetve, mert a friss levegő nem árt neki, hiszen a minuszokban úgysem élnek meg a bacik.

Katlina! Neked is mielőbbi jobbulást.
judit_79

[quote="pimelinda"]a írta:pimelinda terhesség alatt 1 hónap volt a különbség, most meg majdnem 3 és fél

helyesbítek: 2 és fél.

Kép
pimelinda

Kis és nagy betegeknek jobbulást!!

Hajni, alakulunk, köszi. Még taknyosak vagyunk :?

patchworkkel én is szemezgetek, egyelőre. Olyan klassz dolgokat lehet csinálni.
Nóri, neked az ügyességed megvan hozzá :wink:

Kép
pimelinda

sziasztok

Tündi: gratulálok a pocaklakóhoz, a korkülönbség miatt ne aggódj nekünk nagyon bevált (ezért van most a harmadik manó is pocakban), és az meg külön jó,hogy mire egy éves lesz a pici már úgy eljátszanak együtt,hogy az valami hihetetlen.

Nálunk meg hajvágás volt. A barátosnémat aki fodrász pénteken elfuvarozta hozzánk Pisti a kisfiával és rendbe rakta a gyerkőcök séróját. Kis Pistinél nem is olyan feltűnő (főleg ,hogy szőke) . De Emmánál is megvolt élete első hajvágása (na jó a fufruját vágtam de többre nem vállalkoztam). És végre a nagy összevissza lobonc helyett édes kis kleopátrás frizurája lett. Nagyon csini lett vele, nem tudok betelni a látvánnyal.

Sajnos tegnap történt egy kis baleset. Emma leesett az új hálószobájukban a szekrényről. Mert hát ugye ha polcos akkor fel kell mászni, nem egyszer mondtuk már neki ,hogy veszélyes ne csinálja...Tegnap hallok egy halk puffanást meg sírdogálást. Bemegyek a szobába azt mondja Emma leesett és beütötte a kezét. Mint kiderítettük egész pontosan a kis könyökét ütötte be, és csak úgy nyugodott meg ha az apja mellette feküdt és fogta a kis könyökét. Bekentük Traumeel-lel az általában használ, de mivel sokáig fájlalta a tablettáját is feloldottam és kapott belőle. Ma nem volt semmi gond, fürdés előtt bohóckodott vele Pisti kicsit magához ölelte, és úgy kezdett sírni mint babaként, hogy nem vett először levegőt. A frászt hozta ránk már lilult a kis szája mire levegőért kapott és elkezdett hangosan sírni. Mondta,hogy a keze fáj és megint dajkálni kellett. Úgyhogy holnap megyünk dokinénihez, majd megmondja ,hogy mi legyen, gondolom elküldi röntgenre. Remélem nem lett semmi komoly baja.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok

CSak gyors bejelentkezés.

Tündi,nagy-nagy gratula.jó pocakosodást :) :)

Kis betegeknek...és nagyobbaknak is jobbulást.

Linda.írtam neked privit.egy gyors kérdés van csak benne :)

Mostanában csak ritkán tudok majd jönni,mert nagyon rá kell rajtani nekem is a tanulásra :( -de azért szemmel tartalak titeket :)

puszi mindenkinek.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Most pár kép,reagálni majd holnap fogok,most álmoska vagyok :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Jaj, Móni! De édes ez a szöszkefiú!! :lol: Azt a büszke vigyort az arcán a vonatos képen....

Lizocska! Írd meg gyorsan, mi lett Emma könyökével! Remélem, nem törés :cry:
És én is szeretnék nem tudni betelni a frizurájával :wink: ! KÉPET!!!

Tündi! Átolvastam a 2009 augusztusi topikba. Van ott olyan pocis is, akinek 8 meg 10 hónapos a babája és már megint pocakos :lol: Nem lesz ott gond!

Judt! Az biztos, hogy sok munka lesz a terítővel, pláne, hogy kezdő vagyok. Azt sem tudom majd, mit, mihez varrjak, merre forgassam, stb...nemhiába van neki olyan ára, amilyen :roll:
Amúgy nem tájképpel, vagy ilyesmivel kezdem, csak sima 3 + 4 szöges variációval. És ott be is fejezem majd

No, menet van...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi, ment válasz.

Móni, nem lehet elégszer elmondani/leírni, milyen gyönyörű gyerekeid vannak!!

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Szilbee,köszike a táblit előre is! :) Jobbulást Leventének!!

Hajni,Francinak is jobbulást!Ment ma bölcsibe?apa arcára én is kíváncsi lettem volna,de sajnos telón keresztül nem látszódik :(

Judit,hát ilyenkor nehéz korit kapni,de esetleg corában+tesoban is nézzétek meg!

Nóri,biztos fincsi lehet a sajtos változat is! :) A terítővel meg tuti boldogulni fogsz :) Lilcsi hogy van?8-10 hónaposak a gyerkőcök és újra pocakosak,elismerésem nekik :)

Lizocska,szurkolok,hogy ne legyen semmi komoly baja Emmának!!Írd meg mit mondott majd a doki néni!Képet tehetnél a frizurájukról :)

Andi,kitartás a tanuláshoz!

vali,te hogy állsz a sulival?Vizsgák?

Móni,jajj de huncut fiú Milán :) Micsoda emeletes torta :) Azt te sütötted ? :wink: Nagyon ügyes vagy!! :)
Luca felfedezte már a lakást? :D

Mi nemsokára megyünk a zenebölcsibe,utána jelentkezem :)

Kép
Kép
tundi24

Hali.

Linda.itt is köszi :)

Móni.nagyon szépek a gyerkőcök.

Tündi.megnyugtatásképp-Zsolti is épp 15hónapos volt,mikor Sziszivel terhes lettem :) :) :)-nagyon hasonló szituban. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
cleo27

Hali!

Móni: Hűűűűű, micsoda torták!!! Nyálam csorog. Milán is gyönyörű!

Liz: Drukk, hogy nem legyen gond!!

Nóri: Sztem az a túrótorta lehetett. Nem afféle piskótatészta volt? Majd túrok a receptes szekrényben.

ANdi: Kitartást a tanuláshoz!

Linda: Jobbulást, jobbulást!! Blogra reag: mindig azt terveztem, hogy 1 éves koráig szoptatom. Most azt, hogy tavaszig, de legkésőbb 1,5 éves koráig. Tovább nem szeretném. Te hogy tervezed?

Patchwork: Nóri neked biztos menni fog, mint a karikacsapás, hiszen tudsz varrni. Vágj bele bátran! Az anyagokat honnan veszed majd hozzá?

Judit: Tényleg rengetegen voltak tegnap a jégen, mondta is APa, hogy nem is emlékszik, mikor voltak ennyien. Ő alcsiszigeti, Holt Tiszánál nőtt fel.

Katlina: Jobbulást neked!!!

Rólunk: Réka még tegnap kapott téli cipőt. :oops: :oops: :oops: Szombaton bevágtattam a Deichmann-ba, egyedül, mert Popi elaludt a kocsiba, vettem egy 21-es csimmát, otthon kiderült, hogy szűk a szára, nem lehet felhűzni a cipzárt. :shock: :shock: Tegnap vissza a boltba és végül egy bakancsfélével jöttünk haza, akciós volt. Már erre a két hónapra megteszi. Na megyek, ébredezik a lyány. Hajnali egykor még duhajkodott.
jaimee1

Lizocska!
Nagyon klasszak a képek és remélem nem lesz gond Emma könyökével!

Erika!
Köszi regiztem!

Linda!
Jobbulást!!!!

Andi!
Tanuláshoz kitartást!

Hajni!
Jobbulást Francinak!

Nóri!
Ügyes vagy te!
Aztán ha sikerül,válasz megrendelésre is??? :wink:

Rólunk:
Én már jobban vagyok,csak erőm nincs szédelgek mint gólyafo... a levegőben
Néha rámtör a szédülés olyankor lehuppanok a székre,ágyra mert feketedik a világ előttem.Délrte megyek Georgihoz randira,szúrogat a petefészkem és a méhem ,semmi egyébb tünet de jobb ha megnyugszom hogy látta orvos

Robika szombaton ismét lázas volt,semmi más tünet azóta sem,holnap jön a gyerekdoki ismét kérdezős listával megyünk

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Móni! Nagyon aranyosak a képek, a torta meg ismerős :D

Tündi! Corában is néztük, nem volt kori felnőtt méretben, és ma mondta a kolleganőm, hogy a Tescóban is csak gyerekméret van. De kedden visszamegyünk a Hervisbe, állítólag akkor lesznek újak.

Katlina: majd írd meg, mit mondott a doki. Addig is vigyázz magadra!

Erika! Mi is csak a múlt héten vettünk Marcinak téli bakancsot. De hát decemberben még nem is volt rá szükség, olyan enyhe volt az idő.
judit_79

Katlina, jobbulást neked is!! remélem semmi komoly, lehet hogy felfáztál??

Erika, nem tervezem sehogy, Rékára van bízva.. engem nem zavarna, ha akár még 2 évesen is szopizna (mondom ezt úgy, hogy még nincs foga, he-he). Inkább az én tejemet igya, ha már van, mint tápszert!! Téged is arra biztatnálak, hogy ha különösebb okod nincs az elválasztásra, akkor szoptasd csak bátran, amíg Popi el nem választja magát :D :D :D

Kép
pimelinda

Sziasztok!!

Tündi: Nagyon drukkoltam, hogy a doki is megerősítse a te sejtésed. Úgyhogy most már NAGYON GRATULÁLUNK!!! Remélem nem haragszol de Zsoltinak még a múlt héten elmondtam amikor nekem mondtad. Bocsika, hogy nem írtam neked a hétvégén de nálunk nagy volt a jövés menés. Vettünk autót és szerdán megyünk érte úgy örültünk neki mint majom a .......-nak. igaz kicsit drágább volt mint amit eredetileg rászántunk de nem baj a lényeg, hogy van és a miénk. Zsoltival alig lehet bírni olyan mint a gyerek este úgy feküdt le, hogy "Hányat kell még aludni, hogy az autónk a garázsba álljon?" olyan ari volt.
Szóval nagyon örülünk mi is, hogy jön a kistesó és kicsit remélem, hogy fiú lesz, hogy a majd együtt tudjanak játszani. :) :)
Mi pénteken megyünk a dokihoz jó felemelte az árakat. :(

Móni: Milánnak nagyon boldog 3.dik születésnapot!!!
Nagyon édesek a képek. A torta láttán majd ki csordult a nyálam. :) A héten kicsit nagy lesz a mozgás megint nálunk ezért a héten nem igérem meg, hogy átmegyek hozzátok de majd ha lesz időm akkor megyek. Sajnos a sok jövés mennésből már nagyon érzem a derekem meg esténként a lábaim is pedig azt hittem nem fogom a lábaimat fájlalni, de sajna ez a probléma is utolért. De úgy gondolom ha több időt szánnék pihenésre akkor ezzel se lenne gond.

Most megyek mert főzök is közbe és délután mennem kell az otp-be is.
Szép napot!

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Andi,köszi a megnyugtatást :wink: Örülök én,hogy így alakult :) Csak elsőre megilletődtem egy kicsit :oops:

Erika,milyen a bakancs?:) Muti meg:D,lehet pont olyan,mint Lucusé :wink: pénteken is én voltam bent és láttam,hogy le vannak értékelve.De én nagyon meg vagyok vele elégedve!!!!

Katlina,feltétlen írd meg mi volt a dokinál!Megy a drukk,hogy semmi komoly gond ne legyen!!!

Judit,remélem kedden kaptok végre korit! :)

Kriszti,semmi gond,hogy elmondtad Zsoltinak.Miért lenne baj? :shock:
Milyen kocsit vettetek végülis?Mindjárt itt lesz a szerda és mehettek érte :) Örülök,hogy sikerült megvennetek :)
Hát apa meg az én megérzésem is az,hogy csajszi lesz :) Persze az egészség a legfontosabb!!És így is tudnak majd együtt játszani :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tegnap este sikeresen hazaérkeztünk a síelésből!
Nagyon jól éreztük magunkat,Máté nagyon ügyes volt nem volt vele semmi gond.
Mátéval ültünk kutyaszánon.lovasszánon.A kutyusoknak örült a legjobban egész végig csak azt hajtutta hogy vau-vau!!
Fényképeket majd este teszek fel!

Tündi!

Gratulálok a kisbabához!!
Lucus mit szol hozzá?Bitzos örülni fog neki!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali.

Ivett.várjuk ám a képeket.

Linda.háát egész más fogacskás babát szopiztatni...legalábbis nálunk :lol: :lol: .Sziszi 8hónaposan már direkt harapott--és mikor feljajdultam,akkor ő kerek szemekkel nevetett rajtam. :wink:

Tündi.nálunk is nagy meglepi volt Sziszi.a ciklus (28-29) 27.napján fogant...szóval volt egy kis csodálkozás.első gondolatom nekem is az volt...hogy na most hogy is lesz,de ez olyan szépen kialakul.én nagyon örülök,hogy kevés köztük a korkülönbség..hiába különböző neműek,de nagyon jó barátok (oviban is).itthon meg teljesen lekötik egymást,sőt félre is vonulnak játszani,hogy csak kettesben legyenek.A nagyobb tesó is szerintem könnyen feldolgozza,hogy tesója lesz,hiszen még alig szokik bele az egyedüllétbe :D ,szóval nagyon sok a pozitívum.

És nagyon szupi az új blog :)

Kriszti.milyen kocsit vettetek? gratula hozzá :)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Először is mégegyszer nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket és a dícséreteket is :) aranyosak vagytok :)

Tündi:Köszi apukám nevében is a köszöntést :) Emeletes tortát nem én sütöttem,egy nagyon jó ismerős készítette.Egyébként Lucám is a ciklus 20.napján fogant,Milán 17 hós volt.Először én is kicsit megijjedtem,de belrázódtunk a dologba és jobb is így szerintem.Luca és Milán jobban tud majd együtt játszani,Zolcsival általában nyírják egymást,annak ellenére,hogy imádják egymást :? Ja és Luca mostmár bátor,bemássza a lakást :) Majd írok privit :)

Linda:Igen,még hízókúrázom :) Eddig 5kg-ot híztam,még ennyi jó lenne.De már észrevehető a hízás,legalábbis már volt aki megjegyezte :wink: Ti jól vagytok már?Rékus?

Hajni:Fölösleget te is küldhetsz :) Franci jobban van már?

Lizocska:Emmával mi van?Könyöke?Képeket te is tehetnél föl :)

Judit: :) Képzeld Milán mikor meglátta a tortát,tologatni akarta,azt hitte játékautó :)

Kriszti:Köszönjük neked is :) Nektek pedig gratula az autóhoz :) Pihenj sokat mostmár,addíg amíg lehet :wink: Mi itthon vagyunk,szólsz majd,ha ráérsz kicsit szomszédolni :)

Nóri:Köszi neked is :) Szerintem nyugodtan fogj hozzá a terítőhöz :)

Remélem Vali nem haragszik meg,ha adok életjelet helyette is :wink: Nagyon benne van a tanulásban,vizsgái végén jár :) Egyébként jól vannak,tegnap délután voltunk náluk :) Milán és Diuska olyan édesen eljátszottak,Lucát meg nem lehetett leszedni Kerianyujáról :)

Még rólunk pár szó:Szülinap nagyon jól telt,2 napig ettünk-ittunk,bohóckodtunk.Milán örült mindennek :) Ma pedig voltunk a kötelező státuszon.Így Lucát is megmérettük.Luca:8180g és 74 cm :) Milán 14kg és 100cm.Minden rendben van,kukira kapott krémet amit 1 hóig kell használni aztán 1 hó szünet.Van még egy kevés sejtes letapadás,de azt mondta dokinéni nem vészes :) Védőnéni azt mondta vigyem oviba :? Hát nem tudom,nagyon-nagyon anyás,úgy félek tőle :( Pedig egyszer el kell kezdeni...
Ja és Lucának kint a jobb felső 1-es is,így 4 foggal büszkélkedhet :) Csikorgatja is állandóan :roll: A múltkori jobb alsó 3-as csak vaklárma volt,valami volt az ínyén és én fognak nézetm :oops: Tehát eddig mégis csak könyv szerint fogzik :) Ja és állandóan köpköd,nagyon huncut kiscsaj :)

Na lépek,itthon van apa,ideakar ülni ő is kicsit :P

A kis és nagy betegeknek mielőbbi jobbulást!!!

Kép
Kép
Kép
lucuska

Rékának kibújt az első foga!!! :D

Kép
pimelinda

Linda,nagy nagy gratula Rékának az első fogacskájához! :) :)

Andi,köszike neked is a dicséretet a blogra!Én is a sok pozitívumot nézem benne :) És természetesen már nagyon örülök :)

Móni,várom a privit! :)

Ivett,Máté okos fiú volt akkor.Hu de jó lehetet a szánkázás!:)

Katlina,mi volt a dokinál??

Kép
Kép
tundi24

Linda

NAGY GRATULA AZ ELSŐ FOGACSKÁHOZ RÉKÁNAK :)

KépKép
KépKép
cleo27

Rékának Gratula az első fogacskához!!!!!!!!

Ivett!
Várjuk a képeket!
Multkor kérdezted mit szedett Robi étvágyjavítónak,Peritol szirupot kapott,vényköteles!

Doki:
Petefészek megduzzadt egy kicsit valószínű felfázás miatt,ami volt is nem régen de nem egy súlyos felfázás,kaptam bogyót
És ami meglepett,hogy felismert Katénkám voltam ismét,mert azt hittem nem emlékszik így rám csak rég találkoztunk(1,5éve)

Kriszti!
Pihizz,lábfályás nekem végig volt!
És milyen kocsit vettetek???
Sokat emelt Jakab?
Én most meg sem kérdeztem 6ezret raktam a borítékba,nem panaszkodott

Kép

Kép
katlina

[quote]k írta:icsit fentebb mentek az árak a dokinál.(Egy tanácsadás 9000ft,ha videót is kérsz 10ezer,plussz képenként 500ft.

Nnna, akkor Mosonyi papa nem is drága. :shock: :shock: :shock:

Linda: Gratula!!! :P Még beértek minket. Nem nehéz. :wink:

Katlina: Ejnye, te sem voltál rákszűrésen szülés óta? :) :wink:
6000 az korrekt, sőőőőt...
jaimee1

Katlina/Katénka: Jobbulást!!! Ezt elfelejtettem a tyúkeszemmel. :oops:
jaimee1

Hát igen a rákszűrés kimaradt az életemből :oops: ,vagyis egyszer nyáron menni akartam csak kiderült hogy nincs meg a taj-kártyám(akkor dobtam ki a jogsival együtt)így azóta halasztgatom,de most megbeszéltük majd ha kitavaszodik megyek :oops:

Hú Mosonyi doktor úr is elkéri az árát :shock: ,én anno Robival mindíg 5ezret adtam neki,nem panaszkodott soha :wink: próbált volna :twisted: főleg mikor 2hetente jártunk az elején

Kép

Kép
katlina

Linda:Nagy-nagy gratula Rékának az első fogacskához :)

Erika:Valamit elcsesztem a regisztrációnál,mert nem tudok belépni :( Pedig akkor azt írta,regisztráció sikeres volt,küldte is a jelszót :? Ilyenkor mi van?

Katlina:Jobbulást! :)

Tündi:Ment privi :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?