Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ági!
Köszi az infót, közben találtam bioboltban csíráztatott lucernát, úh. inkább azt választottam.

Fcs!
Szilvivel én is jártam babaúszásra, nagyon élvezte. Most is szívesen járnék a picivel, de 2 gyerekkel sajnos nem megoldható. Meg szerintem nincs is a városban lehetőség, bár nem tájékozódtam. Szóval csak irigyelni tudlak! Kép (Remélem, a merülést is élvezni fogja!)

Ma voltunk oltáson, Szilárd hősiesen bírta. Csak egy picit sírt. Még nem nyűgös, nem is lázas; remélem, "simán" átvészeli. Kép

Sziasztok! Kép

Orsi

Orsi
orsi

Sziasztok!

Apa is bent volt a vízben, volt olyan gyakorlat is, amihez ketten kellettünk, amikor az egyik hívogatja a másik kezéből a babát, aztán félúton átveszi, megöleli. A későbbi gyakorlatok főleg párosak lesznek állítólag.

Kenyér: nekem is van kenyérsütőm, egy darabig lelkesen használtuk is, aztán beleuntunk, ma már csak a pizzatésztát kelesztem vele...

Krisz! Dorka gyönyörűűűűű!!!! És gratula a hónapfordulóhoz! (Nekünk még van négy napunk...)
Fulescsacsi

Sziasztok!

Köszi a Dorka-dicséreteket és gratulát.

Ági,
hihetetlen aktív vagy! Aztán a hétvégi sütiröl is kérek képetKép
Dani hány óránként szopizik?

Fcsacsi,
Ma mentem el úszópelust nézni, de a DM-ben közölték, hogy nyárig már nem leszKép brühühü
Mondjuk lebeszéltem az eladó csajjal, hogy rendeljenek ha lehetséges, mert többen is keressük.
Vajon hol lehet még venni?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
A Tescoban mindig van. Tuti. A sima Huggies-ok felett, kb 180cm-es magasságban. Amikor még mi vettük egy nagy csomagos pelenkához hozzás volt ragasztva ajándékként. az volt a tuti, nem került majd 2000 Ft-ba. Nekünk is aktuális lesz, mert csak egy darab van, és még 9 alkalmas a bérlatünk, bár lehet lemondunk róla még. Attól függ Zsani hogy viseli 3 hónap után az uszit.

Na megyek fürdeni. Ja holnap majd dobok fel egy táblát, egyébként szörnyű hogy újak nem jönnek Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Na, itt is gond volt a pelussal. Nem is kapott mindenki a csoportban. Nekünk a DM-ben azt mondták, lesz, aztán mégsem volt, végül egy eldugott bababoltban leltünk, de az utolsó csomag volt, és ott azt mondták, nem is gyártanak már... No, mindegy, az három hónapig elég. Csak hát rózsaszín, de úgysem látszik a fürdőnaci alatt, csak nem lesz identitászavara a gyereknekKép. (Egy lányos mami csak kéket kapott, legközelebb cserélünk.)
Fulescsacsi

SziasztokKép

Itt egy éjjeli bagoly, akinek már rég el kellett volna mennie alukálni az ágyikójában, de még a gép elött üldögél és alkot, itt látható a mű.

jó éjt mindenkinek

ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Nagyon klassz az album!!!! Gyönyörű ez a tökmag, most már nekünk is kellene egy új sorozatot csinálni, csak nincs most gépünk, illetve csak a régi kis tükörreflexes...
Fulescsacsi

Füles
Nekem is csak kölcsönben van, apáját még fűzni kell, hogy vegyünk részletre egyet, talán majd júniusban sikerül, mert akkor már gyedet kapok és ha minden igaz az több lesz mint a mostani pénzem.

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági,
csodaszép lett az album, nem hiába hiszen a gyönyörü fiacskádról szólKép

Megkapta Dorka a 4 hós szurikat. Szegény nagyon el volt keseredve, végig ordította az öltözködést is (bár azt amúgy is szokta).
Most békésen szundikál a kiságyban egy kanál panadol után. Remélem nem fog nagyon felszaladni a láza.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Ági!

Tök jó az albumod. Én is már régóta szeretném megcsinálni, csak sosincs annyi időm, vagy túl fáradt vagyok hozzá.

Mi tegnap voltunk oltáson, de a várttal ellentétben Szilárd nem lett lázas, még hőemelkedése sem volt. Nem is volt nyűgös, nem fájt a lába. Mintha nem is kapott volna oltást. Érdekes.

Orsi

Orsi
orsi

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteketKép

Krisz
Sok gyógypuszit küldünk Dorkának: **************

Orsi
Irigy, irigy hogy ilyen ügyes SzilárdKépKép

Mi jövőhéten kapunk szurit, bizom benne, hogy manó is ügyes lesz, úgy mint múlkor.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Szabolcsom ma délután hasra fordult teljesen egyedül, és a kezét is kihúzta maga alól!!!! Csak a fejét még mindig nem emeli rendesen, úgyhogy egy idő után megunta a hasonfekvést. Viszont azóta is folyamatosan gyakorolni akar, csak szegény nagyon fáradt, és kevesebb a türelme...
Fulescsacsi

Fcs!

Ez szuper! Kép Kép Kép Az én fiam 6 hónapos, és még mindig nem csinálja. Viszont hason már "régóta" kinyomja magát. Persze, rengeteget gyakorol, mert hason alszik egész nap. Kép

Orsi
orsi

Sziasztok!

Ági,
köszi a gyógypuszikat, szerintem használtKép
most még egy csöppet sem nyügös a lány.

Fcsacsi,
hatalmas gratula Szabolcsnak, ezt nevezem, nagyon ügyes a srácKép
Dorka inkább hasonfekvésböl fog megfordulni, a pelenkázón már majdnem átfordult de elkaptukKép

Krisz

Krisz
krisszie

Na megérkeztem én is!!! Sziasztok csajok!

Fülescsacsi
Nagyon ügyes a fiú! Nagyon hamar kezdi. Innenetől nincs megállás, állandó mozgásban lesz Kép

Ági
Nagyon szupi az album! Gyed: Nem értem hogy lesz több a Gyeded a TGYS-nél. Mert elvileg ha most bruttó 83000Ft-nál többet kapsz Tgysnek, akkor a max gyedet kapod ami bruttó 83ezer, ha annál kevesebbet, akkor kevesebb lesz a Gyed, mert abból még adót is vonnak, amit a Tgysből nem tesznek. Nem értem, neked ezt ki mondta???

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Na és akkor az ígért tábla, mivel nem nagyon kaptam visszajelzést úgy döntöttem, hetente egyszer szerdánként felrakom, meg ha jön valaki új akkor felteszem (persze ha kedden bejelentkezik és dobok egy táblát, akkor szerdán nem rakok)

<pre>
Anyuka Baba Baba szülinapja Baba adatai Baba névnapja Testvérek 2004.03.03
Nadine Zsanett 2003.06.03 3800g 52cm augusztus 21. 9 hó + 0 nap
Era Anna 2003.06.04 3440g 51cm július 26. 8 hó + 28 nap
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=rózsa-users%20]Szilvási Rózsa[/url] Norbi 2003.06.08 3600g 55cm június 6. Niki 2001.10.18. 8 hó + 24 nap
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=katicabogár-users%20]Katicabogár[/url] Kincső 2003.06.11 2780g 48cm július 24. 8 hó + 21 nap
Ildianyu Janka 2003.06.12 3120g 48cm május 30. Lili 2001.10.28. 8 hó + 20 nap
Orsi Szilárd 2003.08.27 3390g 52cm március 11. Szilvia 2001.10.29. 6 hó + 5 nap
Cory Zsombor 2003.08.31 2280g 48cm november 8. Balázs 2001.09.12. 6 hó + 1 nap
Krisszie Dorka 2003.11.02 3200g 52cm február 6. 4 hó + 1 nap
Fülescsacsi Szabolcs 2003.11.06 3220g 58cm július 28. 3 hó + 26 nap
[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=view_profile&profile=Ágiboszi-users%20]Ágiboszi[/url] Dani 2003.12.09 3440g 52cm július 21. 12 hét + 1 nap</pre>

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nadine!
Köszi a táblát! Kép

Holnap indul a kis család Alsópáhokra! Remélem, klassz lesz. Kép Kicsit izgulok. Vasárnapig ott leszünk. Addig nem leszek.
Mindenkinek jó hétvégét! Kép (Így előre!)

Orsi

Orsi
orsi

Sziasztok!

Remélem néztétek a szülőszobát, Csacsi milyen volt látni a szülőszobáinkat a II. nőin?Kép Nosztalgia? Kedv a következőhöz?KépKép

Nadine
Egyszerű a megoldás: TGYAS minimálbér után kapom, 2002 ről számítva. Gyed 2003 után lesz elszámolva és akkor pont duplája volt 180 napig a fizum, mint a minimál bér, utána mentem el begsibe. Igy a GYED alapja duplája lesz, mint a TGYAS alapjának. Adót amugy mindkettőből vonnak, nyugdijjárulék az amit a TGYAS ból nem vonnak, de a GYEDből meg igen.
Mindkettő után jár az alkalmazotti kedvezmény.

Orsi
Jó utat nektek és érezzétek magatokat nagyon jól.

jó éjtKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági! Én még nem láttam, még nincs fenn a Korridoron... Én már most szülnék újra, de előtte most már tényleg szeretnék lefogyni, hogy mindent megtegyek, hogy ne csaszi legyen...

Nadine! Köszi a táblát!

Szabolcs lelkesen gyakorol, olyan tündéri, csak jól elfárad.
Fulescsacsi

Sziasztok csajok!

Hol szültetek ti is? Ahol a csaszi volt, vagy a sétálós?
Én csak 2. felét láttam, de olyan klassz volt. Komolyan kedvet kaptam, pedig szülés után voltak kétségeim.

Dorka nagyon jól viselte a szurit, éjszaka is teljesen nyugodtan telt, simán átaludtaKép
Még este hátról majdnem megfordult de ferdén feküdt a kiságyban és megakadt. Alakul a dologKép

Orsi,
jó utat nektek!

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Szabolcsnak is ez volt a baja, akkor jött bele, ahogy letettük a szivacsra. A kiságyat száműztük is a galériára, beleraktam a kinőtt ruhákatKép.

Még mindig nem láttam...
Fulescsacsi

Na mi is leköltöztünk a földre, hátha...Kép
Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

De jó kép, Krisz!!!

Ági! Megnéztem a Szülőszobát. Jaj, olyan furi volt! És tényleg alig várom a következőt! Te is?
Fulescsacsi

Sziasztok!

Nah előkerültemKép
Ma haverkodtunk, itt volt a bartánőm a 11 nappal fiatalabb kisfiával, lányok én teljesen ledöbbentem, Dani kisebb paraméterekkel született mint ő, és most igy egymás mellett a két lurkó ég és föld volt, Dani méterekkel fejlettebb kismanó, sulyban 700 grammal több és cm ben is tul nőtte bőven. Pedig a barátnőm kismanója is anyatejes, mondjuk cumisüvegből kapja, mert nem tudja szoptatni, anatómiailag befeléfordul a mellbimbója és nem jön neki össze a szoptatás (van már két lánya, szal volt ideje probálgatni). Bőven van tejcsije, mert még napi 300 ml le is ad az anyatejgyűjtőbe.

Nagy hirem van:
Képzeljétek ma manócska kétszer is átfordult hasról hátra, nem volt semmi a produkciója, mire előszedtem a fényképezőgépet már megunta a dolgot és csak vigyorogni volt hajlandó a kis gézengúz. De azóta is baromi sokáig tartja fent a fejecskéjét ha hasra forditom, nézelődik és probálgatja magát döntögetni, megzabálom annyira aranyosan tud vigyorogni.
Mostmár nem hagyhatom egy másodpercre se egyedül, ha kiveszem a kiságyából.

Fülescsacsi
Hát bevallom eléggé gondolkodom a dolgon, csak még apájával nem rágtuk át, ha bevállaljuk a tesot akkor neki még a gyedbe kell hogy megszülessen, hogy anyagilag jól járjunk, szal van rá még 21-9 hónapunkKép

Krisz
Édes manócskád, hogy tetszett neki a föld?

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Gratula Daninak!!!!
Nagyon ügyes a srác, hogy ilyen hamar megfordult.

Dorka a földön sem motiválódott. Valamiért a pelenkázón a legaktívabb, ott már rég átfordult volna, de ott nincs hely és még folyton el is kapjukKép

Tegnap délutánra belázasodott a csajszi, kapott 2x panadolt és szunya. Remélem kialudta.

Dorkának az a mániája, hogy hasonfekve csak egyik kézen támaszkodik, a másikkkal kalimpál, nyúl a játékokért és persze így nem bírja olyan sokáig, orra esik, szétcsúszik. Ilyenkor meg jön a reklamálás, nyüfizés.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Ági! Gratulálunk Daninak! Nem semmi! Szabolcs is próbálkozik a hasról hátrával, mert utál hason lenni, hát igyekszik gyorsan visszacsinálni, ha hasrafordulKép. De még nem megy...

Krisz! Adj időt neki. Szabolcs olyankor gyakorol, amikor nem vagyunk mellette, ha játszunk vele, nagyon ritkán sikerül. Ja, és amikor fürdés előtt ruha nélkül van, és úgy játszunk, akkor a legügyesebb, nem akadályozza a ruha.

Ma elindultunk Óbudára barátnőzni, hát vissza is fordultunk az utca végéről. Az ablakon át nem tűnt vészesnek a hó, de élesben durva volt... Most itt ülünk bezárvaKép.
Fulescsacsi

Szia Fcsacsi!

Nem aggódok igazán Dorka miatt. Látszik, hogy napról napra ügyesedik, lehet, hogy nem a fordulás az erösségeKép

Ha sikerült hasrafordulnia addig nyivákol, míg meg nem fordítod?

Hóesés megint? Nálunk hétágra szóló napsütésKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

A hóesés enyhe kifejezés... Kb három perc alatt úgy néztünk ki, mint egy kis és egy nagy hóember... Irígy-irígy!
Hasrafordulás: Először örül, kb húsz másodpercig, aztán elkezd nyekeregni. Azért pár percig mindig úgy hagyom, hogy erősödjön, de aztán megesik rajta a szívem... Amúgy tudja tartani a fejét, meg ki is tudja magát nyomni, mert már csinálta, mégsem teszi ezt, olyan kis lüke... És nem értem, miért erőlteti a fordulást, ha utál úgy lenni? Elfelejti, hogy mi a végeredmény?Kép.
Fulescsacsi

FülescsacsiKép
Még rövid a memoriájukKépKép De hamar aktivizálódik, amikor a nem kivánt pozicióba kerülnekKép
Jól nézhettetek ki, mint egy igazi pocakos hóemberKép

Krisz
De jó neked, hogy nálatok napsütés vanKép Hol is laksz pontosan, költözünkKépKép

Tegnap kaptunk barátnőmtől egy kengurut, ami plusz zsákos rendszerű, nem csak beleül, hanem körül veszi egy plusz anyag is, mint egy zacsiKép
Először furi volt neki, majd amikor el kezdtem vele menni és kicsit forogni, hangosan gagyarászva kacagott, és folyamatosan dumált, baromira tetszett neki.
Ma én is kiszerettem volna probálni egy séta erejéig az OTPbe, de nem mertem kidugni még az orromat se, annyira sűrűn esik nálunk a hóKép

A többiek hova lettek lányok????
Cory már olyan régen nem irtKép

Orsi
Nah milyen a csira? hatás van? mivel kajáltad?

Kaptam ma kecskeruta teát, azt is kiprobálom majd, ha szükséges, barátnőm esküszik rá, neki bejött és ettől nincs babócának pukimanó koncertje szerinte, ugy mint a laktóherbtől.
Tényleg lányok valaki issza? Nekem folyton szélgörcsöt okoz, meg sokszor látom manó is tekereg tőle, le is álltam vele ezen a héten egy kicsit mert már nem éreztem, hogy tul nagy hatása lenne.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági! Én meg sem próbáltam a Laktoherbet, Szabolcs így is iszonyúan szenvedett a pukiktól, most is van, amikor felfújódik szegény, csak tudnám, mitől, már lassan nem is eszem csak vajaskenyeret, meg narancsot. Ez a kecskeruta micsoda? Gyógynövény?
Projekt: mit szólsz 2005 tavaszához? Akkor év végére/jövő év elejére meglesznek a babik, éppen két év lesz a "nagyok" és közöttük. No?
Fulescsacsi

Fülescsacsi!

Kb én is ezen gondolkodom, igazából, hogy jól is járjak anyagilag nálunk 2005. dec. 9. elött kell, hogy szülessen a tesoKép
A kecskeruta is gyógynövény. A pukik a dokinénink szerint a sok benyelt levegőtől is van, mohón esznek manócskák és sok levegőt nyelnek mellé.

Ma megkérdeztem nálunk az uszást, szombatonként van, 4400/hó, ha megkaptuk a 3. hós oltást utána egy héttel mehetünk. Az mondták, hogy biciklis gatyót vigyünk és nem igazán kell pelus, mert a gatyóba érzed, hogy történt e valami és ki tudsz vele menni, rendberakni, kiöblíteni a gatyót és máris vissza. Nálatok férfi vagy nő tartja az órákat? Nálunk ha jól értettem férfi fogja.

Jah, a naranccsal vigyázz, a sok rost anyag is okozhatja a szélgörcsöket Szabolcsnál, ezt még bent a korházban mondták, én is eszem csak inkább a levét szívom ki, a rostot kevésbé, bár most vettem vérnarancsot, azt megettem szőröstűl bőröstűlKépKép nah a héját azért meghagytamKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Muszáj valami rostosat ennem, mert eléggé problémás a Wc-zés... Egy darabig 100 %-os gyümileveket ittam, de olyan drágák... Most azt redukáltam, de sok gyümölcsöt, zöldséget eszem. És kívánom is a gyümölcsöt nagyon! Még jó, hogy nem sütit...

Projekt: Akkor akár már ez év végén is belevághatunk!

Kép a szivacson: Manó félhason (lábak, poci lefelé, felsőtest félig), és a felül lévő kezével integet a kacsának, ami a feje felett van, és közben beszél hozzá!!!! Megeszem!
Fulescsacsi

Sziasztok!

Ne irigyeljetek a napsütés miatt, igaz még mindig süt, de olyan szél fúj, hogy mi se mentünk le.

Fcsacsi,
Tündéri lehet SzabolcsKép
És a gabonapehelyfélék nem jönnek be neked?

Projekt: én is az év végére gondoltamKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Cerbona szelet formájában igenKép.
Fulescsacsi

Lányok!
Akkor hajrá, és együtt pocakosodunkKép

Itt még mindig szállingózik a hóKép

Végül séta helyett aludtunk egy hatalmasat, tök jól esettKép

Ági

Tündéri lehet Szabolcs, kép mikor lesz?Kép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt!

Ági! Nem t'om... most majd csinálunk pár "rendes" képet, talán be tudom valahol szkenneltetni...

Tegnap este Szabolcs felemelte a fejét, kinyomta magát a könyökére, és nézelődött sokáig hasonfekve. De ő is azt csinálta, hogy az egyik kezével nyúlkálni akart, és mindig orra esett, aztán hamar mérges lettKép. Aztán már nem csinálta, de majd csak rájön. Mondom, tudja ő ezt, csak még nem jött ráKép.
Fulescsacsi

Sziasztok!

Képzeljétek, Szabolcs most már teljesen jól tartja a fejét, és úgy ráérzett a hasonfekvés ízére, hogy most úgy aludt el, és már egy órája nyomja. Én hülye aggódós meg percenként lesem, hogy lélegzik-e...

Ági! Most néztem, hogy lemaradtam a muffinsütő-akcióról... Azt hittem, tart még. Szerdán mentünk volna ki venni, de akkor volt az a nagy égszakadás... Majd megnézem az Ikeában...

Tegnap klassz idő volt, csak Apa hiányzott, mert dolgozott. De ma itthon van, és holnap babaúszás!!!
Fulescsacsi

Sziasztok!

Fülescsacsi
Hát én se tudtam venni magamnak, mert amire odakerültünk hogy megjött apa fizuja, addigra már a kerek forma nem volt, hanem csak levélforma, az meg nekem nem tetszett. Igy marad a 6 dbos régim, ami persze tökéletes, csak jó lett volna még egy 6 dbos, előbb elkészültem volna a sütéssel. Volt egy másik tipusu, de az majd két és fél ezerbe került, mondtam is hogy köszönöm ennyiért nem veszünk.

Szombaton mi is elmegyünk megnézni a bébiuszást, kedden jön a doki néni a háromhós oltással, majd kérek tőle igazolást, hgoy uszhat manó.

Tegnap voltunk csavarogni nagyinál, ari volt, folyton mosolygott. Mostanában felvett egy elég idegesitő szokást manó, evés közben elkezd játszani a cicivel, bekapja sziv egyet kettőt majd kiköpi és vigyorog, én vérnyomásom meg kezd felfelé kuszni, mikor ezt már huszadszor játsza el. Ha lerakom akkor meg bömböl és két öklét nyomja a szájába, mert még éhes. Visszarakom cicire akkor eszik még kb öt percet és elalszik.
Szerintetek mért csinálja ezt? van amikor már igazán nagyon idegesitKép

Nah megyek mert lejárt a mosogép és még készülödni kell mert megyünk szülinapot, meg Zoltán napot ünnepelni.

puszi
Ági és cicizsonglőr Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Ilyet Szabolcs is csinál! De olyankor nem éhes már. Büfizik egy nagyot, aztán kicsit nyüszít, ha lerakom, de aztán megnyugszik, ha játszani kezdünk. Ilyenkor néha hamarabb éhezik meg, de ez sem jellemző. Ők sem esznek mindig ugyanannyit.
Fulescsacsi

Sziasztok! Most már profin megy a hasról hátra fordulás is! Annyira aranyos, nagyon tetszik neki, hogy ilyen ügyes! Nekünk nemkülönben!KépKépKép
Fulescsacsi

Sziasztok!

Hóhelyzet nálatok? Remélem nem küldtétek ide a havat!

Fcsacsi,
nagyon ügyes a pici fiad!!!!!
Dorka most már hisztizik, ha hasrafektetem. Kúszni próbálna de még nem tökéletes a technika így a hasán és az orrán egyensúlyozKép

Ági,
nekünk is volt egy cicigyilkos hetünk. 2 szopi, aztán húzgál és szintén éhes maradt. Szerencsére leszokott rólaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hóhelyzet? ez már krimi, esik esik esik, itt a tavasz kérem Holle anyó, tessék befejezni a dunyha rázogatást. Meleget, napsütést, jó időt szeretnénk!!!!

Mindenkinek boldog nőnapot kívánunk!
Dani ezt küldni minden hölgynek:

Kép

Kriszie
Remélem manó gyorsan leszokik róla, mert nagyon idegölő, amit csinál. MEg bevallom van amikor fáj is, úgy elkapja a kis inyével és rángatja mint kutyus a lábtörlőt, de nem tudok rá haragudni, mert utána teleszájjal vigyorog és kajánul csillog a szeme.

Tegnap voltunk szülinapi bulin, hát eléggé hisztis lett szegény, tul sok ember vette körül, zaj meg nem is otthon, szal végig bömbölte az egész bulit, a végére, meg a fáradtságtól beájult, fel se ébredt, csak mikor már itthon a pelenkázon vetköztettem fürdéshez. Meglátszott hogy elfáradt nagyon, mert este 10-től reggel 5-ig aludt, mint a bunda.

Itt az ideje beállítanom a járókát, mert már kicsi neki az ágya, persze keresztben és nem
hosszábanKépKép Leraktam cicizés után, elkezdett játszani és mire elaludt addigra háromnegyed fordulatot tett maga körül, szépen közlekedik magát tologatva körbe körbe a kiságybanKép

Fülescsacsi
Nagyon ügyes Szabolcs, kiváncsi vagyok hogy fog neki a mai uszás tetszeniKép

Nah megyek mert zörög a kiságy, fent van manóKép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Dani,
Köszönjük a nőnapi virágot!

Dorka is így szokott beszorulni keresztbe, aztán csak nyávog, hogy mentsem kiKép

Tessék irígykedni: nálunk tavasz van és napsütésKép jó nagyot sétáltunk Dorkával még napoztunk is egy kicsit.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie

Irigy irigy, itt csak hóvakságot kap az ember fia és a lányaKépKép
Mikor lesz már tavasz????????

Unom a bezártságot, hóesésben még se mehetek ki manóval, mert még a végén valaki hóembert épit belőlünkKép

Holnap szuri, előre edzem magam, remélem simán vesszük az akadályt és nem lesz hiszti.
Nah megyek mert készitem a pizzát, mire hazajön apája kész legyen.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági,
ilyen erös nagyfiúnak meg sem fog kottyanni a szuriKép
Azért megy a drukk, hogy minden OK legyenKép

Fcsacsi,
voltatok úszni? Még mindig élvezte Szabolcs?

Mi is megyünk vasárnap, végreKép, ha tudok addig úszópelust venni...

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie
Nekünk azt mondta az oktató, hogy jobb ha csak a szoros biciklis naci van rajta, mert akkor ugy is érzed, hogy történt e valami a gatyóba és gyorsan kitudod vinni, kiöblited és utána uzsgyi vissza, mig a pelusnál nem érzed és szivároghat.

Bár majd meglátom szombaton hogy pontosan hogy értette a dolgot, probáld meg a DMben általában ott van.

megyek vacsizni, csak még apa hiányzik hozzá.

Ági és alvó Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Nekünk pelus is kell és biciklis gatyó is. A DM-ben már nincs, mert csak nyárra fognak rendelniKép
Szerintem ez ÁNTSZ előírás, bár az oktató azt mondta, hogy még soha nem történt baleset.

Fcsacsi,
hogy sikerült a 2. alkalom? Mesélj!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Hááááát... már nem volt olyan lelkes Manó. Azt hiszem, én rontottam el, mert egy fél órával korábban evett, mint a múltkor, valószínűleg hamarabb megéhezett. Bár már az öltözésnél is bömbölt, pedig a múltkor nem. Nem tudom, mi lehetett, talán a hó miatt. Azért volt, amikor egészen jól érezte magát. És amikor hazajöttünk, olyan feldobott és vidám volt! Játszottunk egy nagyot még este, mintha nem is sírt volna át két órát szinte egy huzamban... Jövő héten nem lesz az ünnep miatt, két hét múlva pedig már víz alatti dolgok is lesznek!!!!

Ja, és nem akarom elkiabálni, de hat napja átalusszuk az éjszakát. Illetve csak a fiúk, én négy órakor ugyanúgy felébredek, és lesem Szabolcs minden mozdulatát, aztán fél hat körül alszom be általában, marad fél órám még, jó esetben egy... Viszont a melleim úgy feszülnek addigra, hogy csak na... Eddig nem volt baj, Szabolcs minden reggel megbirkózik a feladattal, pedig kőkemények... Meddig tart ez?

Ági/Dani! Gyönyörű a virág, köszönöm! (Meg a másikat a II. Nőis topikbanKép).

Én stílusosan könyvet kaptam nőnapra, egy kis morgással, hogy "férfinap bezzeg nincs"... Muszáj lesz egy napot kineveznem nekiKép.
Fulescsacsi

Sziasztok!

Fcsacsi
Milyen könyv kell akkor, mert csütörtökön megyek a könyvnagykerbe?

Ma vagyunk 3 hónaposak, ennek örömére manó ma kap szuritKép, de azért megjutalmazott is szegénykém, átaludta az éjszakát, kemény 9 órát aludt egyfolytábanKép

Jó neked, hogy te kaptál valamit, én semmit nem kaptam macipapátólKép, de az apum legalább nem felejtette el, és tőle kaptam virágot.

Amugy ma meg kéne lepnem apjukot mert ma van az évfordulónk, de nem volt időm sehova se menni még ebben a zord időben, azt hiszem marad a kaja meglepi, csinálok neki gyümi levest azt imádjaKép

Dugolok és takaritok, meg főzök, szal univerzális házirobotKép

Ági

Ui: szerintem tartsátok egy napon a nőnapot és a férfinapot, igy egyikötök sem reklamálhatKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági,
gratula a 3 hós manócskádnak!!!!!
Ügyesek legyetek a szurinKép
Tényleg Dani hogy áll az átalvással?
Ma tuti átalussza a lázcsillapítótól.

Nekünk is mindenféle fordulónk van ma (év és hóforduló + ma 1 éve láttam elöször Dorkát UH-on)
Ide is elért a hó, így nem ünnepelünk különösebben, bár jó lett volna elmenni vacsizni)
Nem reklamálok hiszen tegnap kaptunk Dorkával
1-1 szál rózsát a kedvesemtölKép

Fcsacsi,
vigyázz a cicikkel, nekem is lett egy majdnem mellgyuszim, amikor Dorka elkezdte az átalvást. De azért olyan jóKép

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?