Rakatintok a jelentkezésre és ha az üzenetnél feljön az a kis abalk akkor az adminisztrátorank kit irjak be és még a szövegrészbe ? csak a nevemet amivel regisztem?
még mindíg semmi, de már mennem kell mert nem hagynak békén ezek a gyerkőcök. még később visszanézek hátha, már a második üzit is elkűldtem, bár lehet hogy nem is jól csináltam, én már végkép nem értem olyan béna vagyok!!
Nem sikerül így sem mert erről a címről már volt egy regisztrációm. és nem engedi.
küld már légyszi erre a címre: a meghívót! vago531110@freemail.hu hátha.
igy sikerűl valóban ilyen béna vagyok? De nekem nem történik semmi mikor rákatintok a jelentkezésre hová irjam az üzenetet, milyen mezőbe? azt irta az adminisztrátor hogy rossz helyre küldöm az üzeneteket, de akkor hogy kűlédjem nem értem!
Próbáltam visszaolvasni, nem sikerült az összeset! Mi is Liberot használunk, meg ami nekünk nagyon bejött az a tescos volt. A Dm-esből folyton kifolyt a cucc.
Egyébként még mindig a kórházat járjuk az allergia miatt, ma volt a vérvétel a teszthez. Húde sírt. 3adjára találtak vénát. Remélem nem lesz semmi gáz.
Most látom, hogy rég összeszokott csapat vagytok, ezért nem repestetek a jelentkezésemnek az anyatanyán
Bocsi, csak azt hittem még Ti is idegenek vagytok...
Bejcsi, nem kaptam tőled sms-t. Igaz, a telcsim folyton le volt merülve, míg kórházban voltam, mert ellopták a töltőt.
Hogy vagytok? Készülsz már lelkileg a szülésre? Izgulsz?
nem értem pedig átment az sms,na mindegy!!!!!!mi nagyon jól vagyunk,minden rendben van,éjszaka nagyokat alszunk!lelkileg készülök,de a gyereknek valahogy úgy is ki kell jönnie!
és ti?most otthon?végül kinél szülsz?
jó az új hely?a meghívottak átmentek oda..................!
na írj ide ha van kedved és időd!
Sziasztok!
Nem jön be az anyatanya oldala, ha végre sikerül, akkor leszek.
Először a jelszavamat nem fogadta, aztán közölte, hogy nincs ilyen nevű felhasználó, aztán adatbázishiba.
Sziasztok!
Kriszta, emlékszel még rám? Kerestelek benneteket az nlc-n. NEm vagytok már? Néha már lenne időm benézni, de ez a fél év eléggé zűrös, zsúfolt volt!
Ti hogy vagytok? a Többiek? Jolka, Tündi, Anita... merre vannak?
Timi
Bejcsi
Megnéztem a képeket az iwiw-en.
Szép a pocak Gratula!!
Mi jelenleg Borbányán lakunk, a férjem jan. 1-től dolgozik itt.
Levi már nagyon nagy fiú.
Ismeri valaki Angyal Gézát (nődoki - de lehet, hogy már csak volt, mert a neten a
kórház honlapján már nem dokiként szerepel) Őt ajánlotta a volt dokim (aki
pár éve itt dolgozott) ?!
akár hiszed akár nem nem enged be!!!!!!!!próbáltam más böngészővel azzal se én már ezt tényleg nem értem!annyira nem értek a géphez,de komolyabb dolgokat vittem már véghez rajta és az sikerült!!!!!!!!!!!!
jól vagyunk,voltunk dokinál és 3100g a baby,4hét alatt több mint 1kg nőtt!(háát szerintem sok)De a doki szerint jó és már nem fog drasztikusan nőni!leszállt a pocakom is a héten!!!!!!!!
hogy érzitek magatokat itt nyíregyházán??????Anyósnál elvagytok???minden ok???????
Kedves kismamik, akár leendők!
Azért mert már nem vagyunk itt, és sokan elköltöztek. Ti csak bátran gyertek. Mindig lesz valaki aki válaszol nektek.
Személy szerint én itt nagyon jól éreztem magam, sok új barátnőre tetem szert.
Jó csevegést!
Sziasztok
hááát lassan van még 10nap!!!!!!!!!!minden rendben van!jósló fájások vannak,de még van teendőm ma fodrász,holnap kozmetikus,csütörtökön apa Bp-en,pénteken jóga és utána jöhet Petruska!!!!!!!!!!!
Veletek?Levinek ízlik Nyh?????
Anyatanyára nem enged be a gépem,szerinted miért nem?Próbálj már regisztrálni az én nevembe hátha téged beenged!!!!!!!!!!!!!!
Bejcsi!
Ha kitartóan írsz, hamarosan lesz egy új csapat. Sokan megfordulnak itt, legfeljebb még nem írnak. De fognak, és újra lesz élet. Sok hullámvölgy volt már, és mindig felpörgött.
Mindenki olvasóként kezdte anno.
Neked gyors és könnyű szülést kívánok, így ismeretlenül is.
Timi!
Szia Jól vagyunk. Élvezzük a kinti életet. Manó most baris, de nagoyn szépen gyógyul. Max 20 pöttye van, ebben szerencsés. Arcán 5 van összesen, de már holnapra alig látszik. Na majd Ákos gondolom bepótolja, ha kb. másfél hét után kijön rajta.
Nálatok minden ok?
nem enged más névvel sem,már próbáltam de tényleg és se kép se hang.Tudom,h a rendszer nem enged tovább valamiért!!!!!!tehát szerintem sem egyén és név függő hanem a rendszer hiba féleség!!!!!!!!!!
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /home/babanet/public_html/theme-20242/box_koloknet_rss.php on line 13: file_get_contents(https://www.koloknet.hu/rss): Failed to open stream: Connection timed out
---