Új privát üzeneted érkezett!

Irtam Sütőtöknek egy smst hogy mi van vele, remélem hogy válaszol. Mert már érdekelne tényleg miért nem jelentkezik, remélem nincs semmi baj nála.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok!

Jelentem Sütike jelentkezett, és nem sokára azt irja jönni fog. Munkahelyi dolgok állnak a háttérben, majd bizti elmeséli miért nem tudott jönni.

Kép

Kép
melcsike70

Még 3-at alszok és én is megyek dolgozni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Betti, azért a háttérből titokban mennek a drukkok a két csíknak, tudom, tudom, ne éld bele magad, de azért hátha nem a mensitől fájnak a melleid :roll:

De aranyos vagy Melcsike, ahogy számolod vissza a napokat :wink:

Gyors helyzetjelentés: fogröntgen megvolt, doki néni megnézte. Ma nem húzunk, mert a jobb alsó viszonylag jól áll, azt nem is lesz nagyon muszáj kihúzni, viszont a bal alsó nagyon gáz, az kb. egy órás műtét lesz majd, de ma nem fér az bele neki.

Hónap végét lőttük be, hogy akkor szedjük ki, addigra úgyis megtudom, hogy van e baba vagy nincs, ha van, akkor nem megyek, mert antibiotikum kell előtte, ha nincs, akkor megszabadulok a bölcsességemből :oops:

Este már otthon leszek, majd akkor tudok jönni.

Pusz mindenkinek, és tényleg szebb napot, mint a tegnapi volt.

Sütike, gyere, várunk :wink:
Lyly, drukk a meló ügyben, meg persze Tüncinek is pénz ügyben :wink:

Kisanya meg azóta csak száguldozik a kis autóval, nem is ér ránk :wink:
Vendég

Hú, nagyon laza itt a mai nap...

Boboka, aranyos vagy, de ez a mellfájdalom megint csak a menstruáció sajnos.
Az lenne jó, ha már nem lehetne kiszedni a fogad :wink:

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Megjöttem én is, még holnap is dolgozom a régi helyemen az alapítvényi bölcsiben, aztán hétfőtől Bencust szoktatjuk a nagy bölcsihez. Ma egy tünci 16 hónapos kislány volt itt a maszekban új, a fiúkáim 40 percet tudtak aludni tőle, úgy sivalkodott. :lol: De megnyugodott, igez, kb. 50 dalt elénekeltem neki, a lábam leszakad a hintáztatástól... :P

Jányok, köszönöm a drukkokat, erősen kell, mert küssé el vagyok kettyenve.
Én még reménykedem Betti és Boboka zebrásodásában, olyan jó lenne pozitív teszteket nézegetni...

Kisanya tényleg régen volt erre...

Melcsike,
jó, hogy mehetsz már dolgozni, valahogy pörgősebbek lesznek a napok, majd meglátod.

Tünci,
sajnos, egyre több helyről hallom a szöveget, és tökolyan, mint a tiétek...a melóhelyen. Pofátlanok! A fizetések 10 évvel ezelőtt voltak olyanok, mint most. Az árak meg hol vannak!

Ma a férjem egyik kollégája elújságolta a páromnak, hogy az anyámék nála takarítanak hetente 2X. A párom csuklani sem tudott, mert fogalmunk sem volt, honnan szaszerolták ki anyámék, hogy a munkaadójuk és a vőjük egy cégnél dolgozik. Nem közvetlen kollégák, a srác direkt ezt jött újságolni a páromnak.

Kép

Kép

Kép
lyly

Hú Lányok!
Tegnap az Ausztráliát néztem meg a moziban!
Hogy az milyen nagyszerű film!!!!!!!!!!!!
Végre valami értelmes, cselekményes izig vérig kalandos, normális FILM!
Irány megnézni.

Betti
Kép
betti0412

Egy bosszantó van benne, Nicole Kidman olyan vékony, hogy az már bosszantó. :D Mindezt feledteti Huge Jackman látványa... :D

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Tegnap nem voltam jól semmilyen formában, már este felé. Látom nem nagyon voltatok ti sem. Talán este tudunk beszélni.

Lyly

Gondolom a férjed nem kedveli az előzményekre tekintettel az anyósát. Most nap mint nap találkoznak?

Kép

Kép
melcsike70

Boboka merre vagy?

Betti
Kép
betti0412

Munkatárs......

Betti
Kép
betti0412

Tünci, főnök mondott valamit a jutalomra már?

Betti
Kép
betti0412

Ne haragudjatok, de nagyon rossz napjaim vannak, minden összejött.

Majd jelentkezem.

Puszi

KépKépKép
tünci28

Úgy tűnik senki sem túl vidám az elmúlt napokban..... :(

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Tünci

Remélem azért ha gondolod mondd el mi a baj, tudod hátha segit, ha nem akarod akkor meg pihengess. Puszi.

Hát igen én sem vagyok a toppon, tegnap este lázas voltam, meg a fejem is fájt. Ma már csak a fejem fáj. És a barátnőmmel is beszélgettem és jól kibőgtem magam. Lehet azért fáj a fejem. Nem mer eljönni hozzám mert nem tudja mit kell mondani. De legalább meghallgat és nem mondd hülyeséget. Mondtam ez is jól esik nekem.

Meddig dolgoztok?

Lesz fent ma este valaki?

Lyly munkahely hogy áll?

Boboka veled mi újs.?

Betti

Vannak még fájdalmaid, testi, lelki?

Kép

Kép
melcsike70

:( :( :(

Kép

Kép
melcsike70

Sajnálom Tünci, hogy nem vagy jól :(

Kép
leda2002

Vagyok, vagyok, sziasztok!

Tüncike,
mi van veled?????

Melcsike, Boboka,
hétfőn kezdjük a nagybölcsit szokni, aztán ha Bencus már elmarad 2-3 órára, nyakamba veszem a várost melóügyben. Egelőre kilátásom sincs munkahelyre... :cry: Eléggé elkeserítő a helyzet, pedig tényleg bármit (pl. takarítás) is elvállalnék, ha 6.30-17.00 közé esik az idő.
Lehet, elmegyek segédápolónőnek, csak az a bibi, az 3 műszak, olyat nem tudok vállalni.

Hát, ma olyan ideges voltam a jövőképet illetően, hogy bizony én is elbőgtem magam, ordítoztam a párommal és a gyermekünkkel, annyira hülye vagyok...gyűlölöm magam ilyenkor... sajnos, azokon töltöm ki a mérgemet, idegemet, akiket a legjobban imádok a földön. :cry: :cry: :cry:

Leda,
mizújs nálatok?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Közben én is feljöttem. Akkor egyenlőre neked sincsenek jó hireid. De majd a bölcsi beszoktatás után. :wink:

Leda

Szia! Barak mit csini?

Kép

Kép
melcsike70

Eltüntetek? :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Boboka írt üzit, hogy ott maradtak az anyukájáéknál, azért nem ír.

holnap dolgozom, vasárnap összeszedem magam és jövök mesélek, jó???

Ne haragudjatok, de a mostani gondolataimmal csak ártanék nektek..

Puszi mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Melcsike, remélem. Rám férne már valami jó is.

Tüncike,
OK. Vigyázz magadra, hétfőn lehet, beugrom egy puszira.

Jó éjt, lányok!

Kép

Kép

Kép
lyly

Itt vagyok, de a reggeli napindítás mindig bekavar a gépzésbe..

Tünci pihend ki magad, sétálj hétvégén, menj ki Violához és probáld meg kiengedni a feszültségt..

Melcsike Barak a bilivel küzd rendesen, a szó szoros értelmében :).. és közeben huncutkodik.

Kép
leda2002

Sziasztok!

HÁt itt vagyok, olvasgatok, próbálok ráhangolódni a mai napra.

Szóval csütörtökön az volt,hogy az előző napok idegeskedései szépen lenyomták a hangulatomat.Már reggtel elbőgtem magam a melóban, hogy hogyan lehet ilyen szemét a világ, hogy nem elég, ami történt velem, nem elég, hogy viszonylag hamar munkába álltam és güriztem november-decemberben mint az állat, nincs a munkánk amúgy sem megbecsülve, még azt a keveset is elveszik, amit kaphatnék...annyira felhergeltem magam, hogy valamivel dél előtt bementem megkérdeztem az igazgatót, hogy most akkor mi is van..Azt válaszolta, hogy szabadság miatt sosem szokták megvonni a jutalékot, rögtön utánanéz, (elindult az irodába)és felhív telefonon.Na, ahogy Ti hívtatok ez ügyben, úgy hívott Ő is.Úgyhogy a nap végén, amíg vártam a telefonját, újra elsírtam magam, hogy nem igaz, hogy még ez az egy dolog sincs rendben az életemben..

És ma nekem kell mennem helyettesíteni, mert a többieknek kell a pihenő én meg december eljén kaptam utoljára két szabadnapot egymás után...

Tegnap már úgy ébredtem, ohgy úristen, elaludtam(fél 8-kor keltem), nem lesz időm semmire.Főztem, mostam, takarítottam, elmentem a boltba, hajat mostam, délután elmentem a fogorvoshoz, este fél 7-re értem haza, akkor még főztem mára.
Hazafelé a buszon már amiatt sírtam ,hogy nem lesz időm kimenni a temetőbe, mert ha még arra kerülök gyalog, akkor 8 óra is lesz ,mire hazaérek.

Ez még mindig nem elég.NÉhány napja látom a páromom, hogy valami baja van, nagy nehezen elmondta mi baja.bizony egy lapvető probléma merült fel közöttünk, nem is értem eddig mért nem mondta, mert hosszú távon ez gond lehet.(ezt majd keszerkesztem:tulajdonképpen nagyon keveset vagyunk együtt, a szülés óta nem tudok úgy tekinteni az együttléteinkre,mint előtte.)Még akár igaza is van, de az előző napok fényében, ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Az önbecsülésem most már alsó határon mozog.Úgy érzem sem munkaerőként, sem háziasszonyként, sem nőként ,sem anyaként nem álltam meg a helyem.Nem érek már semmit.Naponta 5-6 alkalommal elsírom magam, mostmár azon is, ha sótlan a leves.
Azt hiszem nem megy tovább.Talán más munkahelyet kell keresnem.Ha találok is, akkor idén már nyugodtan elfelejthetem a babakérdést.
Nem látok már kiutat, nem tudom mit, hogyan folytassak.
Valami elromlott, ez nem az én életem.Érzem, hogy összeomlok, de senki nincs aki segítsen, senki sem látja..
Megint sírok, így indulok munkába.

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!!

Tüncike,ne fordulj így be!!!Gondolj mindig arra ,hogy minden körülményben Te vagy a legfontosabb ,a körölöttünk lévő világ csak másodlagos.Ha úgy érzed munkahelyet kell változtatnod,tedd meg,és ez még nem zárja ki a babázást ebben az éveben.Vagy ne válts és hozzatok össze egy kistesót.
Ami a férjedet illetti,sajnos ez tényleg nagy probléma lehet idővel,próbáljátok meg átbeszélni a dolgot ,és még most az elején rendbe rakni.Fel a fejjel!!!Erős csajszi vagy te!!!!

Nálam viszonylag minden rendben,elkezdtük a kistesó projektet.Tök jó várni a peteérést és izgulni hogy megjön vagy nem.Nem stresszelünk rajta,ha sikerül akkor én leszek a világon a legboldogabb,ha meg nem akkor belevetjük magunkat a Petra előtti életünkbe.

Képzeljétek a héten rájöttem,hogy már csak a pici babák látványát nem bírom és a terhes nőkét.Az olyan 2 év feletti babákkal már elvagyok.Szerintem nagy előrelépés.

Hétfőn temetésre megyek / egy rokon halt meg,de már öreg volt /,a párom szerint nem biztos el kellene mennem,de szerintem nem lesz gond.

Jó néha benézni hozzátok,sajnos most nem sok időm van,a hétvégét otthon töltjük a szüleimnél.

Jó hétvégét mindenkinek!!

Krisztina

Kép

Kép
krisztinaa

Krisztaa, nem vagy egyedül, én szabályosan felidegesítem magam, ha várandós nőt látok. Szinte gyomorból jövő útálat, vagy valamli ilyesmi, pedig tudom, nem szabad, és tudom, ez most el is fog múlni majd, csak most ez van.
Talán ez azért van, mert odatolja elénk a kudarcunkat és a boldogságunkat, ami lehetett volna.

Tegnap Lányok milyen napom volt! Életemben soha semmire, semmikor nem voltam allergiás. Na tegnap délután elmentem futni. Már közben is elkezdtem vakarózni, de azt hittem csak az izzadság, de a kellemeteln bizsergő érzés és az, hogy nem férek a bőtömbe, már kezdett idegesítő lenni.
Az öltözőben levettem a pólóm és az egész hasam, a mellkasom tele-tele, de szinte egymás hegyén hátán kiütésekkel, dudorokkal, a piros kezem feldagadva bucira, szinte a piros bőr, kiemelkedett ott, ahol a fehérrel találkozik, és az arcim is tele pöttyökkel. Autóba be, rohanás haza, de égett a bőröm, csípett, és már a váltót is alig tudtam mozgatni, felrohantam a kismamához, hogy adjom már kálciumot, gondoltam, neki van, és leöntöttem gyorsan három tablettát, estére vissza is húzta szépen, de a kezem még mindig úgy néz ki mint egy buci kenyér.
Megijedtem nagyon, mert ha rámegy a torkomra a dagadás, egyedül otthon megfulladok. Gygönyörúen néztem ki feldagadt fejjel, kézzel, meg tele pöttyel. És nem tudom mi váltotta ki, merthogy nem ettem mást, mint szoktam.......????

Tüncike
Csak annyit tudok mondani, most elsőre, hogy ne hogy azt gondold ám, hogy ezzel a sok-sok problémával egyedül vagy! Szerintem a többiek nevében is ha szólhatok, mindannyian átmentünk, megyünk. Folyt köv.

Betti
Kép
betti0412

Tegnap este én is úgy feküdtem le, hogy nem látom a jövőt, kellene bejönni Szegedre, váltani munkát, mert Baba nincs és elegem van már, el kellene felejteni egy időre, de milyen munkát hova, kellene az idén lakást venni, de mit, hol egyáltalán, mert még mi sem nagyon tudjuk melyik városhoz, országhoz kötődünk majd.....nincs kisbabáb stb....semmi nem úgy van ahogy elterveztem stb...munkahelyen pénz nincs, emelés semmi, kiadás magasabb, hajaj.
Tudjuk, tudom én is milyen a kudarc érzése. Talán az együttlétek azért nem témák, mert már lehet próbálkozni, és az sokat lendít a dolgon... :D
De ez is változó.
Egy barátom mondja mindig azt, hogy csak a leépülés megy magától, a sikerért meg kell dolgozni.
Én most keltem fel, főzni, mosni, takarítani kellene, de elmenni boltba is, míg el nem viszik az összes friss kenyeret, és még itt ülök és írok nektek. Kezdtm én is pánikolni, a tegnap estét továbbgörgetni, de meg kell állni és valamit elengedni, vagy legalább is valami ütemtervet készíteni, átnézni, mit, hogyan tudunk javítani, vagy van-e amin tudunk javítani. Amin nem tudsz változtatni és azt megtanulni elfogadni a legnagyobb próbatétel.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok lányok!

Betti, Tünci

Szomorúan olvasom, hogy mennyire magatok alá kerültetek, ráadásul még az egyéb tényezők sem könnyítik meg a dolgotokat. Én nem is tudok mást mondani, hogy gondolok rátok, és próbáljatok meg magatokra vigyázni.

Tünci

Tudom neked nem könnyű a munkahelyi dili miatt, és persze azért sem mert most úgy érzed a magánéleted is válságba került. Tudom hogy vagy olyan erős és összeszeded magad, hogy azt is megoldjátok a pároddal. Mert ketten képesek vagytok rá. 8)

Betti

Csak nem lesz komoly baj ebből , érdekes hogy mi okozhatta ezt az allergiás kiütést. Vigyázz magadra ha a legkisebb jele még egyszer megjelenik, akkor orvoshoz mindenképpen ok?

Kép

Kép
melcsike70

Ja és ma szóltak hogy Szerdán kezdjek dolgozni. Nem holnap. Lehet, hogy jobb is, mert hétfőn temetés lesz délben. Meg a Barcival tudok hétfőre készülni.

Kép

Kép
melcsike70

Lányok,
sajnálom, hogy ilyen nehét helyzetben vagytok. Nem is tudok most mit írni, mert én is nagyon padlón vagyok, siratom a lehetséges boldogságot, nincs munkahelyem, még 1-2 hónap így, és a házunkból is kikerülünk, mert nem tudjuk fizetni a törlesztőt...sem anyánk, sem apánk, lassan olyan leszek mint József Attila: sem hazánk...ami helyet adna.
:cry: :cry: :cry:

Betti,
mosószert sem váltottál? Vagy dezodort?

Melcsike,
legalább pihizel még egy kicsit.

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Lányok, nagyon, nagyon szomorúan olvasom, hogy miken mentetek keresztül az elmúlt napokban :cry:

Nagyon szorítok mindenkinek, hogy minél hamarabb rendbe jöjjenek a dolgok.

Tünci, egyetértek Bettivel, a kistesó iránti "vágy" nálunk is sokat lendített a dolgon. A másik meg, hogy tényleg jobb az ilyen dolgokat minél előbb megbeszélni, mert néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Betti, kiütéseid hogy vannak?

Lyly, fehérváron sincs semmi lehetőség? Mondjuk hülyeségeket kérdezek, mert ha lenne, akkor már örülnénk...

Melcsike, remélem ti jól vagytok. Fejed még mindig fáj?
Vendég

Húúú, már nagyon hiányoztatok ám :wink:

Látjátok, két napig nincs "bobka" és fejére áll minden :roll: (na jó, csak vicceltem)

Tünci, Lyly, Betti, és mindenki, akinek most nagy nagy szerencsére és "jó időkre", javulásra van szüksége:

Kép Betti, minél hamarabb megszabadulni a pöttyöktől

Kép ezt pedig mindenkinek, akinek kis szorításra van szüksége

Kép És hajrá mindenki, had jöjjenek azok a szebb napok :wink:
Vendég

Ezt a kis angyalkát pedig Lackókámnak, aki ma 6 hónapja lett édes kicsi Angyalka Kép Kép
Vendég

Sehol senki? :cry:
Vendég

Sziasztok!

Ma már kicsit jobb hangulatban vagyok, próbálom összeszedni magam.
A főnököm is látta, eért egy órával hamarabb hazaengedett, ez is nagyon jó már.

Abban igazatok van, hogy amikor még vártunk a babára egész mások voltak az együttlétek.tulajdonképpen nálnuk a mennyiséggel van inkább gond, sajnos az eltérő munkabeosztás miatt alig vagyunk együtt itthon, nemhogy...na, értitek.
Meg most az egyéb dolgok miatt is..megbeszéltük, odafigyelünk.Csak éppen akkor esett nagyon rosszul ,amikor mondta, pedig igaza van.

Betti!

Képzeld tegnap az egyik kollegám pont ugyanilyen tünetekel kerül kórházba, bennt is fogták.Délben megebédelt(kínait) egy óra múlva megdagadt a feje, meg minden, irány az ügyelet, onnan küldték a kórházba.remélem nem lesz baj, de mindenképp csináltass egy allergia vizsgálatot.

Lyly!
Nem is kérdeztem, hogy mi volt a szervízben.
A lakáshitel miatt ennyire komoly a helyzet?REmélem hamar találsz munkát!!

Boboka!
Olyan jó lenne mondani, ohgy boldog hófordulót..nem is tudom mit mondjak, drága kis Lackó...

Melcsike!
Már nagyon várod a melót ugyi? :wink:

Krisztina!
Neked is nagyon szurkolunk ám, hogy hamar jöjjön a kistesó, ahogy szeretnétek!

Milike!
köszönöm a bíztató szavakat, szükségem is volt rá, de most valamivel tényleg jobban vagyok.Úgy látszik néha le kell menni a gödör aljára ahhoz, ohgy felfelé tudjak nézni.

KépKépKép
tünci28

ja és mindjárt megeszek egy kiló csokit! :oops:
tünci28

Sziasztok!

Boboka

Te vagy most itt a mentő Angyalka! Mindenkit egyszerre kezdtél el kihúzni a gödörből. 8)

Lyly

Ennyire komoly nálatok a helyzet? Sajnálom......... :(

Tünci

Tudtam hogy idővel, új erőre kapva, felállsz. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Jó étvágyat a csokihoz! :lol: Kellenek a boldogsághormonok, most a szervezetednek. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Mi ma anyáméknál voltunk, azért nem is tudtam benézni délután. De most már itt vagyok!!!!!! :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Tüncike, örülök, hogy egy kicsit ma már jobb a hangulatod :wink:

Rendes volt a főnöködtől, hogy elengedett egy picit hamarabb. Ez az egy órácska is sokat számít.

Este azon gondolkoztam, hogy pl. hozzád képest én egy meglehetősen lusta háziasszony vagyok :oops:
Be kellett látnom, hogy minden nem megy egyszerre. Amíg itthon voltam, sikerült rendet tartanom, de mikor dolgozom, egyszerűen nem tudok minden téren helyt állni.

Szánom bánom, de nálunk nincs minden este gőzölgő vacsora. Vagy hideget eszünk, vagy rendelünk valamit, vagy főzök, de nem minden este. Persze, jól esne uramnak, de párszor már elmagyaráztam neki, ha segítene, vagy egyszerűen csak a rend megtartásában segítene, akkor mennyivel könnyebb lenne.

Csak azt akartam mondani ezzel, hogy ilyeneken ne is gondolkodj, hogy háziasszonyként megbuktál!
Anyaként meg pláne nem, feleségként meg megint nem. Olyan nincs, hogy tökéletes legyen valaki.
Vendég

Szia Melcsike!

Anyukám meg kakaós csigát sütött, ma megettem már vagy 5-öt :oops: Persze negyed akkora mint a bolti :roll:

Jó csokizást Tünci :wink:
Vendég

na igen, tegnap, meg an pokban nagyon sötéten láttam mindent, valahogy semmi se sikerült.

De ma elmosogatott az uram!!!!!!!!Szerintem ő is látta, hogy már baj van nálam...basztikuli, attól is sírtam, hogy bemondták a hírekben, hogy beszakadt a velencei tó jege egy korizó alatt, de nem lett baja..szóval amiatt is elpityeredtem, hogy jaj, hála égnek, nem halt meg....

Biztos a menzesz miatt is vagyok ilyen hiperérzékeny...

azt hiszem megnézek valami filmet a csokimmal...

Az uram tegnap letöltötte a Szaffit!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
(saját magának!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
tünci28

De aranyos :wink:

És látod észrevette, hogy egy ilyen apró kis figyelmességgel is mennyi örömet tud neked szerezni.

Boboka üzeni Tünci férjurának, hogy nagyon ÜGYI volt ma :wink: :lol:
Vendég

Én meg ma láttam egy újságban, hogy Eszenyi Enikőnek megjelent egy cd-je, amin grimm meséket mesél, én meg azt szeretném majd megvenni :oops: Esti mesére fogok elaludni :lol: :oops:
Vendég

Jaj de jó hogy már kicsit jobb a hangulatotok. Már komolyan mondom annyira bántott hogy mindenki ilyen levert, és melankólikus. De igy már jobb. Már a 3. napos fejfájás sem érdekel annyira, már hozzászoktam.

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike, te vehetsz be fájdalomcsillapítót?
Vendég

Főzés?

Boboka nyugodj meg, nálunk az ebéd a főétkezés úgy hogy nincs nagy herce-hurca a vacsora körül. Max. egy sokás tojás, vagy melegszenyó vagy pizza készités, de hát az nem minden napos. Aki amit kivesz a hűtőből azt eszik. MÁr a Barci is megcsinálja magának a szenyóját. Sőt nem is szól gondol egyet aztán neki áll.

Kép

Kép
melcsike70

HÁt elég sok gyógyszer van amit nem szedhetek, vagy egy listám róla. Mert a gyógyszer hatását megváltoztatják. De nem nagyon szeretek bevenni, mert akkor hozzászokik a szervezetem és nem múlik el tőle. VAn egy csoda szerem amivel bekenem a homlokom, a halátékom körül, egy kicsit megszagolgatom. És úgy jó, ha nem múlik, akkor a gyógyi sem segit, akkor becsukom a szemem és alvás. Bár tegnap még nagyon rossz volt, mert reggel is úgy keltem.

Kép

Kép
melcsike70

Képzeljétek el ma voltam a nagy T.. esónál vásárolni, és találkoztam egy csajjal akkor szült amikor én. Szegény nem tudta hogy Bogikám nincs már köztünk, mert azóta nem is találkoztunk. Aztán mesélte hogy most már 5 hónapos lesz neki a kis fia. (mondtam hát tudom hisz a Bogi is annyi idős angyalka) Se éjjelük se nappaluk. Nagyon asztmás nekik a kicsi. Volt már egyszer majdnem megfulladt. MOndta neki a doki hogy nem tudnak vele mit csinálni, vigyázzanak rá. :x És ennyivel el lehet rendezni, hogy az orvos nem tud mit csinálni? :evil: Azt mondta neki hogy ha alszik akkor polcolja fel a kicsi mellkasát. Hát azt hogy csinálja? Egy csecsemőről van szó, akik mocorog meg minden. Úgy hogy nem is nagyon tudnak aludni sem. Sőt nem is mernek. :(

Kép

Kép
melcsike70

Tünci a csoki a legjobb a rossz hangulatra! Örülök, hogy jobb egy kicsit.. Egyetek csokit és nézzetek egy filmet közösen a pároddal, ígyatok egy kis bort, vagy amit szerettek, sőt sokat is :wink: és lazítsatok egy kicsit.. Probáljátok elfelejteni egy pillanatra a rosszat és figyeljetek csak egymásra.. Szombat este van ma és zárjátok ki a rossz híreket, mindent ami negatív most.. Probáljátok egy kicsit meghitté tenni az estét és csak rólatok szóljon..

És nem vallottál kudarcot semmiben!! Nem te okoztál semmit, minden alakult a te akaratodon kivül, ez nem kudarc ez az élet göröngyös útja.. sajnso tovább kell menni és megprobálni kihozni a lehet legjobbat, és minél kevesebbet önvádaskodni, mert te is tudod, hogy nem te tehetsz semmiről.. és sikerülni fog..

Kép
leda2002

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?