Új privát üzeneted érkezett!

én ezt vettem
Kép
alkohollal andy? sztem azzal ne hanem betadinnel. az alkohol az csípi neki
olyan mérges vagyok. megbeszéltem a vaterán egy eladóval hogy megveszem a kocsiját csak vigye lejjebb. ő is belement. Erre egy szemét meg ellicitálta. sztetek? Látja hogy én már ha úgy vesszük megvettem tőle csak még nem nyomtam rá.

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


Vera, nagyon édes ez a pihenő :D

6 hetes kontroll letudva, 3 honap mulva rákszűrés. Ja, és minden moratorium feloldva. :wink:
Azt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy csaszi után mennzi idővel várható az első mensi. Tudtok ebben segiteni?

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


Hízás: könyörgöm ... ezek nem gépek hanem gyerekek... mindegyiknek megvan a maga tempója. Komolyan... egymást hergelitek aztán a végén aki eddig nem aggódott az is elkezd majd aggódni és itt pánikol majd, hogy nem hízik eléggé a gyereke aztán jön a tápoltatás, felfújás...

(Andy: nem véletlenül írtam, hogy hypoton volt Luca amikor megszületett, én CSAK AMIATT figyelgetem - ld. van-e még gáz és ha van akkor mekkora... ne pánikolj feleslegesen. Egyébként meg a hasára kell fordítani és úgy nézni a hurkákat és szépen megszámolni őket... ha eltérés van a két oldal között akkor kell megmutatni orvosnak, de ezt úgyis nézik a csípő UH-n)

Kép
Vendég
 

 
 

ajvé.3 ota fent vagyunk.Vivike megkattant.se cici,se ringatás...bekaoltam neki a Viva tv-t és megnyugodott talán most fog aludni...én meg kitakaritottam...már csak szellőztetni kell majd...meg aludnom sem ártana..

popsikrém:én 2 helyen vettem.az egyik nagyon szar de a másikkal teljesen elégedett vagyok.

én már nagyon nehezen viselem a még előttem állo 2 hetet...
sexelős csajok:ti milyen védekezős modszert használtok?nemtom hogy bevállaljam e a gyogyszert..nem lesz más vagy kevesebb a tejem tőle?

csakegy:ez a kép...zabálnivalo.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


[quote]A írta:zt viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy csaszi után mennzi idővel várható az első mensi. Tudtok ebben segiteni?

Hát persze! Akár holnap megjöhet, de az sem kóros, ha csak a szoptatás befejezése után, akár egy év múlva.

Csaki!
[quote]H írta:ízás: könyörgöm ... ezek nem gépek hanem gyerekek... mindegyiknek megvan a maga tempója. Komolyan... egymást hergelitek aztán a végén aki eddig nem aggódott az is elkezd majd aggódni és itt pánikol majd, hogy nem hízik eléggé a gyereke aztán jön a tápoltatás, felfújás...

Senki nem mondta, hogy adjon Andi tápot!!! Én csak arra akarom felhívni a figyelmét, hogy ha ez hetekig így megy, akkor érdemes utánanézni, hogy miért nem hízik az a kölök. (Mármint ha tényleg g-ban értendő és nem dkg-ben, mint Gabi írta.)
Persze, hogy egyéni a gyarapodás is, de azért van egy határ, ami alatt ki kell deríteni a "nemhízás" okát, és kizárni egy esetleges emésztési rendellenességet. lehet struccot játszani - és nagy valószínűséggel nincs is semmi gond - de szerintem felelőtlenség.

[quote]E írta:gyébként meg a hasára kell fordítani és úgy nézni a hurkákat és szépen megszámolni őket... ha eltérés van a két oldal között akkor kell megmutatni orvosnak, de ezt úgyis nézik a csípő UH-n)

Itt egy példa! Egyáltalán nem baj, ha asszimetrikusak a hurkák!!! Az is csak egy intő jel lehet, aminek érdemes utánajárni.

Kép
zölddisznó
 
 


Niki! Jeeee! Szerintem ne nézzen még Vivi tévét, csak hallgassa. Túl sok inger még neki. Egy nagy "villódzásnak" érzékeli, és még nem tudja ilyen gyorsan feldolgozni ezeket a fényváltozásokat. Persze egyszer-egyszer (ha nincs több ötlet) nem lesz baja tőle.

Én nem szednék hormonális fogamzásgátlót. Majd ha nem szoptatsz.

Kép
zölddisznó
 
 


zöldi:én sem akarom rászoktatni de ebben az esetben csak ez a megoldás volt.
magamban már én is letudtam a fogamzogátlot...nem szeretnék szedni..ugyhogy apacsekkel más megoldást kell alkalmaznunk...

éééés a mai menű turos zsemle..nyamm-nyamm

Kép

Kép
nikianya21
 
 


És mennyi ideig nem akartok kistesót?

Kép
zölddisznó
 
 


háááátttt :D még pár évig:Dmondjuk 3:D:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


de az már az utso :D addig meg nem tom....mert apa nem szereti becsomagolni a cuccost. :shock: :D
nahh mondom én hogy már hiányom van :D :D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Sziasztok!
A tegnapi nagyon nyűgös nap után egy nyugis éjszaka lett. Marci 10-kor elaludt és hajnali 3-kor kelt enni, utána alvás és reggel 7-kor kelt ismét! :lol: Én is kipihiztem magam és jobb a kedvem!
Ja tegnap mikor eljöttem a gép elől a folyosón hallom apa horkol és ez a kép várt a nappaliba érve! :lol:
Kép

Ja ma favágás van nálunk és csak Zöldi kedvéért írom, hogy forralt bort csinálok a pasiknak!!! :lol: :lol:
Vendég
 


bocika:ez a kép nagyon jooooooo roluk..tiszta pasik mint mikor átpiáltak egy hosszu éjszakát és kidőltek a tv előtt...:D:D

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Niki: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Niki! Spirál?

Bocika! Kabbe! :twisted: :lol: :wink:

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Mi lenne ha tekintettel lennétek azokra kiknek még HÁROM hét van a 6 hetes kontrollig!!! NE beszéljetek a szexről!!!!! :D :D

Domi a lehető legérdekesebb éjszakáját produkálta.

Képzeljétek tegnap délután bevittem az irodába, megszopi, aztán aludt három órát, így simán meg tudtam csinálni minden fontosabb elmaradásomat! Utána még vásároltunk is, így jöttünk haza.

Aztán fürcsi, szopi, 9-kor kiságyba be, egy hangja sincs. Lefekszünk, és arra ébredek, hogy rohadtul fáj a mellem, 3.10 volt!!! Még soha nem aludt egybe ennyit. Én sem.... :D Aztán már szopi alatt fura volt, mert úgy evett, mintha éheztetném, ráadásul sok tejem is volt. Szóval a lényeg, hogy NIKI! nálunk is fent volt apa abban a bizonyos két órában, fél4től fél6ig. Szegénykém nagyon küzdött a hasával. :(

manna
mannababoca
 
 


hahó

boci:

bikavérből? :wink: mi is csináltunk karácsonykor de a hosszú absztinencia után már nem is esik jól az alkohol komolyan otthagytam az egészet :roll:


hizás:

csak félreértés lányok! 28 deka Zöldi!
mármint nem gramm. ugy tudom min. 15 dkg a jó per hét, szal ez igy is több csak azért kérdeztem mert magához képest lassult le pár napja. de pl most is 160at evett csak mondom esténként eszik kevesebbet mint azelőtt de nem hiszem h kevesebb tej miatt mert még hagy benne.
mind1 jövő héten már biztos jön védőnő meg 21én visszük két hósra is és ott rákérdezek.


csaki:

ma megnézem hason is a hurkáit, meg erre is rákérdezek majd. sajna itt nincs kötelező csip meg semmilyen uh, lehet elviszem magánba csipőszürésre de uhra biztos nem, itt nem előirás és nem akarom fölösen bizgerélni ha nem muszáj (kutacs pl.)


amugy köszi az infókat meg válaszokat olyan jó h itt mindent meg tudunk beszélni..


különben megint jó éjünk volt, ugy láccik ez már beáll lassan, 9után fél3kor kelt, majd fél7kor és akkor magam mellé vettem és durmoltunk még 10ig!

olyan szépen süt a nap ugy kivinném de a hőmérő csak minusz5öt mutat :( ugyh maradunk bent

na megyek babavilágot nézni.hetek ota nem láttam.


Zöldi:

nekem Hannus hasonmászós képe teccik:):)

febr.tol viszem babamamajógára már ugy várom. a jógás csaj amugy aszonta h ne ijedjek meg ha majd éjjel eccer elkezd gyakrabban kelni mert megváltozhat még az evési szokása. remélem nem.


babauszásra viszi vki manót? apa nem akarja, de én igen, csak nemtom mikortől. már egy hótól lehet de az sztem brutál. meg most hideg is van. talán félévestől. de azt oplvastam h féléves korig van meg a buvűröszötnük utána már nem. nemtom. lehet nem is viszem.


na megyek tv.


ja az oltáshelynek most sárgás a közepe.remélem nem genny.

andy

Kép
andy30
 
 


Én úszni nagyon szeretném, csak nem tudom, lesz-e a környéken.

Te apa miért nem szeretné?

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi: pont azért vannak a kontrollok és a védőnői razziák...

Tudom durván hangzik, de én anno Lillánál se méregettem és most Lucánál is csak a legelején amíg aluszékony volt (ld. amikor volt rá indok). Egyébként minek? Látom ha valami nem 100-as (kevesebbet eszik, többet sír, nem kakil annyit mint korábban, fáradékonyabb, nem olyan kiegyensúlyozott vagy akármi). Látom a kutacsán is, ha a kiszáradás szélén áll plusz azt is látom, ha túl sokáig fér bele az egyébként passzentos ruháiba.

Nekem az a bajom, hogy itt tényleg egymás hergelése folyik néha, mintha nem lennének anyai ösztönök, megérzések... (OK, van, hogy valaki nem hallgat az ösztöneire mert nem mer, de nem kéne, hogy ez tömeges jelenséggé váljon)... Mondjuk néhány hónap után a többség úgyis elkezdi majd kivágni a kukába a könyveket és a táblázatokat hála a jó égnek... (bőven elég lesz a kontrollokon méricskélni - mert azok pont azért vannak, hogy kiszűrjék ha valami nem 100-as).

És igen, a túl sok méricskélésnek iszonyú gyakori következménye a tápoltatás ami még ha csak kiegészítés is, simán kinyírja egy kis időre az anyatejes bélflórát (ami ha kell akkor kell csak manapság túl könnyen adják... miután szépen beijesztették az anyukákat)

Ja.. hurkák: ugyanannyinak kéne lennie mindkét oldalon! Mondjuk nem véletlenül írtam a csípő uh-t, ott ezt szépen megnézik... (csak Andy rögtön elkezdett aggódni pedig én sokszor leírtam, hogy nálunk előzménye van annak, hogy én ezt árgus szemekkel figyelem... ) Ja... és én azok helyében is figyelném a gyerkőcöt akiknél nem volt tiszta a magzatvíz... főleg ha pl. sokat sír... )
Vendég
 


sziasztok!

Nagyon szépek a babák! Hihetetlen, hogy az első babák már lassan 2 hónaposak

Zöldi! Tejem szinte alig van, iszom a fitolac teát és elég sokat cicizik Milán, de van olyan, hogy 40 perc alatt 10-et eszik. Lehet ez még jobb?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Csakegy! Mit kell figyelni,ha nem volt tiszta a magzatvíz?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


enikő:probáltad az urtica urens 4d-t?nekem nagyon bevált...
mostanság a már lepuhult mellem sokszor vissza keményedik annyira telelesz..és el sem telik 3 ora...

én nem értem ezt a 6 hetet..ugy érzem magam mintha nem is szültem volna..és be kell valljam anno lánykámnál nem vártam meg a 6 hetet csak 4 et...de hiába probálom apát ostromolni nagyon becsületes.. :shock:

Kép

Kép
nikianya21
 
 


nekem Vivi képes 10 perc alatt 90-et enni...általában 15 perc alatt kieszi az adagját és bealszik ha szerencsém van-..ha nem akkor csak nézelődik...nagyon kis moho.de szerencsére nem lett pocakfájos.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Niki: nekem olyan bogyót írt fel a doki, amit elméletileg szopi alatt is lehet szedni. Azalia 75 mikrogramos filmtabletta. Az a lényege, hogy bármikor el lehet kezdeni, nem mensihez kötött, és folyamatosan kell szedni, nincs szünet, mint a sima bogyónál. Mondjuk nem tudom, ki akarom-e váltani, és hogy mennyiért vesztegetik

Boci: kidőltek a pasik meccsnézés közben? :wink: :lol: nagyon jó kép :D

Enikő: nagyon-nagyon-nagyon szorítok, hogy több tejcsid legyen!!!


Babauszi: mi mindenképp szeretnénk, szerencsére Veresegyházon van, kb. 10 perc kocsival :) Úgy rémlik, mintha azt olvastam volna, hogy 3 hós kortól javasolt, mintha valami oltáshoz is kötötték volna (ami nem az uszival kapcs., csak addigra kapja meg). Majd megkeresem, hol olvastam :?

Na, megyek, mert csócsálna...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


zöldi:spirálon még nem gondolkoztam...még rágodom a dolgon...ahogy látom még van egy kis időm :D de már apa is eljutott arra a pontra hogy szugerálja a Vivi csárdát...és tegnap ota csöcsös lett a nevem.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Enikő: hülyén leírva de kb. erre: ha nem volt tiszta az azt jelenti, hogy már nem érezte jól magát ezért lehet, hogy volt egy kis oxigénhiány ami miatt pl. lehet, hogy kicsit kötöttebbek az izmai vagy hasonló (ezért lehet, hogy pl. többet sír vagy nem szeret annyira kézben lenni stb.)... arra kell figyelni, hogy ha az ember nem érzi 100-asnak gyerek mozgásfejlődését (lehet sima megérzés is) akkor lássa egy szakember is (a 10/10-es agpar sem jelent semmit). Ideális esetben megnyugtatják az embert, hogy minden OK és potyára ment el a gyerekkel az orvoshoz (ez a legvalószínűbb).
Vendég
 


gabi:az a bajom ezekkel hogy elvileg képesek befolyásolni a tej mennyiségét és minőségét...vagyis állitolag tudják..én meg nem szeretnék kockáztatni...az első és lényeges dolog hogy sokáig szoptassak......ugyhogy lehet hogy télleg maradok a spirálnál...

Kép

Kép
nikianya21
 
 


[quote]Z írta:öldi! Tejem szinte alig van, iszom a fitolac teát és elég sokat cicizik Milán, de van olyan, hogy 40 perc alatt 10-et eszik. Lehet ez még jobb?

Enikő! Lehet bizony! Nekem is kb. ennyi volt. 9. napig fogyott bébim, (700 g-ot összesen) és csak 10-20-akat evett + lefejt 4-5 g fecskendőből.

Gabi! A szopi alatt is szedhető antibogyeszról azért tudni kell, hogy nem olyan biztonságos az alacsony hormontartalma miatt.

Niki! Kérdezd meg a sporált dokidtól, mert receptre kell kiváltani, és ha okés vagy, 6 hetesen már fel is tudja tenni.

Csaki! Te direkt nem érted, amit írok? Én is azt mondom, hogy ha egy anya nem biztos abban, hogy jól működik-e a gyereke - lásd eleget eszik-e, ugyanannyi hurka van a lábain akkor inkább konzultáljon szakemberrel potyára, minthogy később gond legyen.
Ugyan
[quote]L írta:átom ha valami nem 100-as
Azt próbáld megérteni, hogy nem mindenki látja! Azt tudjuk, hogy te profi vagy, és minden tökéletesen működik - ha nem, akkor ösztönből megoldod.
[quote]b írta:őven elég lesz a kontrollokon méricskélni - mert azok pont azért vannak, hogy kiszűrjék ha valami nem 100-as

Épp ma írta Andi, hogy náluk nincs minden kontroll, ami pl. nálunk kötelező. Van, ahova hetente jár ki védőnő, van, ahol egyszer volt eddig. (Doki dettó). Én gondolom te sem hiszed, hogy mindent időben kiszűrnek! Pl. 6 hetes csípőszűrés akár egy hónap csúszással. Szerintem nem mindegy.
[quote] írta:s igen, a túl sok méricskélésnek iszonyú gyakori következménye a tápoltatás ami még ha csak kiegészítés is,
...és az ellenkezője pont olyan gyakori, vagyis amikor a bizonytalan anya megerősítést kap a gonosz mérlegtől, hogy nincs is baj, és nem tömi feleslegesen a csemetét táppal.

Kép
zölddisznó
 
 


Gabilány: hát bevallom én többet nézek meccset mint apa. Ő inkább élesben gyakorolja!! :lol: :lol:
Ja amúgy tőlem kérdezte a védőnő, hogy milyen védekezést szeretnénk ha lejár az 6 hét? Ő is ezt a gyógyszert mondta, úgy tudom 7 ezer körül van!

Babaúszás: egy köpésre az Atomvárosban van. 3 hónapos kortól ajánlják, én is szeretném vinni Marcit!!! :lol:
Vendég
 


Ismét jó éjszakánk volt, negyed 4-kor kelt Hunor, azóta 3-3,5 óránként eszik. Most megint nagyon pöttyös az arca, de nem tudom beazonosítani, hogy milyen kajától lehet. A gyerekorvos azt mondta, fogjam vissza a fehérjét, de egyáltalán nem eszem sokat. Már megjelentek a pöttyök a mellkasán is.

Tejcsi: én is mindnig azt hiszem, hogy kevés a tejem, de tegnap is csak 20-at evett üvegből a lefejt tejcsiből, az összes többi ciciből ment, pedig volt olyan, hogy 2 órára evett. Egy nap kb. 160 ml tejcsi kerül fagyasztóba, egy héten kb. 4-5 alkalommal. Ma visszavittük a mérleget, nem méricskélünk tovább, elég, ha a védőnő méri majd. Utolsó adat tegnap estéről: 4300 gr. Már vannak 56-os ruhák, amiket eltettem, mert már kicsik, és előkerült néhány kisebb fazonú 62-es is a szekrényből.

Ma nálunk alszanak anyukámék, így este mentesítve leszek a babázás alól. Hozott finom palóclevest, meg szilvásgombócot. Nyami!!! Most elmentek a keresztfiukhoz Attilát köszönteni, vitték Zalánt is, úgyhogy megyek pihizek egy kicsit.
Sziasztok! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Niki! Azt a bogyót hogy kell szedni? Naponta hányszor hányat?

Zöldi! Neked mitől indult be tejed?

Sinaszi! Ha jól emlékszem az elején neked sem volt, hány napig nem volt? És mitől indult be?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


"Azt tudjuk, hogy te profi vagy, és minden tökéletesen működik - ha nem, akkor ösztönből megoldod."

banyek Zöldi, csúsztatsz mint a fene.
Vendég
 


Sziasztok!

Megfőzve, kitakarítva! Mai menü: húsleves, egybesült fasírt petrezselymes krumpli (ja K betűset nem szabad, így burgonya)...
Mindezt úgy, hogy Dani mint egy kisangyal szunyál..., nemsokára követem én is... :lol:

Lányok ne veszekedjetek!!!! Nem jó az!

Még midnig nagyon vérzek, azt hiszem doki lesz belőle..., lehet, hogy már ilyen hamar megjött szülés után???? Nem tudom egyenlőre várok...

Nektek van kengurutok? Mikortól lehet használni? A hordozó nagyon nehéz babával együtt!!!!

Enikő igyál nagyon sokat! Én almalevet, szőlőlevet, teát vizet iszok napi 3-4 litert!

Olvastam, van valami olyan fogamzásgátló, amit nyugodtan lehet szedni szoptatás alatt, én azt hiszem olyat fogok a dokival íratni.

Kép

Kép
dcili81
 
 


Laura milyen az a palóc leves?

Kép

Kép
dcili81
 
 


Andy: dehogyis pazarolom a jó kis bikavért forralt bornak!!! :lol: :lol: Ez após féle, jó kis falusi bor volt. Úgy tűnik megvolt a hatása mert a fiúk elég jól vigyorognak!

Végre én is főztem ma. Múlt héten még anyu főzött, aztán a héten a párom bentről hozta a kaját és végre ma kibontakoztam. Nem nagyon szám, de egy carbonarat főztem (ez apa kedvence és ezt kérte). Holnap meg marhahúsleves lesz, rántott húsi meg még valami köret. Marci mellett is lehet főzni, max. nem akkor mikor én akarok, hanem ahogy a szopi kijön. :lol: :lol:

Cili: nagyon ügyi vagy!!! Szerintem az az a fogamzásgátló amit Gabilány is kapott! Nekem is azt mondta a védőnő hogy lehet szopi mellett is!! Persze kikérem a dokim véleményét. Amúgy bizonytalan vagyok egy kicsit, hogy 6 hetes kontrollra is hozzá menjek, ha nem nála szültem???!!! Bár én nem haragszom rá, a szabály az szabály!!!!

Szeles: nálam is ez az adag a tejci eltevésben. Remélem majd nem kell használni, vagy csak mikor már lehet neki főzeléket kotyvasztani és azzal sűrítem!!! :lol: :lol: Amúgy én is látom Marci ruháin, hogy lassan ezeket a kicsiket rakhatom félre, hiszen teljesen végigéri. Kedden vettem egy-két nagyobbat kíváncsi leszek mikor érkezik el az idő, hogy ráadjam. Nálunk ma van a mérlegeléses nap, este fürcsi előtt!!!
Vendég
 


hétfőtöl péntekig napi 7 bogyeszt kell elszopogatni..szombat ,vasárnap pihi..és ezt lehet hosszu távon amig szoptatsz..a ch-t szüneteltetni kell egy idő után...viszont d-s nem mindenhol van-..járj utána.én ujpesten kaptam.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Enikő!
Ilyen sorrendben:
- hogy tesóm támogatásának köszönhetően maximálisan hittem benne
- hogy átlag 12 órán át szoptattam, fejtem (a lefejtet tesóm megetette Hannával)
-szopik között pihentem
- ittam a teákat, ettem rendesen és 4 l-t ittam naponta
- az uramat meg állandóan elküldtem ügyintézni, mert idegesített az aggódásával és a segíteni akarásával ; :)

Kép
zölddisznó
 
 


[quote]L írta:ányok ne veszekedjetek!!!! Nem jó az!

Cili! Ez nem veszekedés, hanem vita. Te mindig mindenkivel egyetértesz?

Kép
zölddisznó
 
 


Cili! A kenguruügy nagyon sokrétű. A fekvő fazont újszülöttkortól lehet használni, ebben megegyező a véleménye szinte mindenkinek. A többi 2-3 hónapos kortól, de egyes orthopédus szerint csak ha biztosan tartja a fejét a bébi. A kendőt is lehet újszülöttől, de nem mindegyik pózban.

Kép
zölddisznó
 
 


Cili! A Palócleves nem ördöngősség, bár amit anyukám csinál, az több mindenben is eltér az eredeti recepttől, de így is finom. Szóval sesrtéspörköltet készít, amikor a hús félig puha, hozzáteszi a nyers zöldbabot és a sárgarépát, együtt párolja. Amikor már majdnem teljesen puha, felengedi vízzel, belefőzi a kockára vágott burgonyát, majd egy jó kis tejfölös habarás és kész.

Kép
Kép
szeles4
 
 


Aida! Hol vagy? Csak nincs valami gond?

Kép
Kép
szeles4
 
 


Enikő: ja elfelejtettelek üdvözölni újra köztünk. Ha van egy kis időd mesélj milyen volt a szülés!!!

Zöldi: én anyukámat küldtem el, mert ő aggódott legjobban. Apa maximálisan támogat és ő hessegeti el a dinka gondolataimat. Sajna nem mindig sikerül (lásd tegnap este) de remélem rendben leszek.

Már annyira feszít a cicim, mert Marci 1-kor evett, 2-től már alszik és kihagyta a 4 óra körüli evését!!! :lol:
Vendég
 


Mush: merre vagy????? Remélem nincs baj!!!!
Vendég
 


OFF: Van valakinek otthon CO-jelző készüléke? (riasztó)

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi nem azért mondtam, mert én mindig mindenkivel egyetértek, néha még magammal sem!!!! :lol:

Fekvő kenguru, az milyen?
Nekem azt hiszem ilyen van...
Kép

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!

MÁGNES: Nagy nagy gratula nektek ! jó egészséget és sok tejcsit !

ENIKŐ: üdv újra köztünk!

ZÖLDI: nekünk van..

Sokan tényleg jól eltűntek.. :roll: reméljük minden ok náluk..
eszterke24
 
 


Sziasztok!

Hát szerdán megkapta Dani a Prevenart és a 18 hós oltást egyben. Szegénykém délután a "hosszú" alvásból már sántikálósan kelt. Mérgelődött nagyon hogy nem úgy megy neki a mozgás mint eddig. Na de nem is ez a lényeg. Ma ebéd után úgy kidobta nekem a taccsot, hogy csak pislogtam. Szegényem nagyon megijedt. Gyors átöltözés, ekkor peluscsere. Hát a hasa is megy. Olyan volt a kakija, mint Gergő fiamnak mikor nátis volt. Néztem is nagyot, hogy Ő hogy tud ilyen "produkálni". Aztán csendben játszott egy darabig, majd nyöszörög. Akkor már láttam, hogy megint nem OK valami vele és megint hányt, de csak tea volt a gyomrába és megint egy adag a pelusba. Hát kétségbeestem nagyon, hogy végre sikerült egy tisztes adagot megetetni vele ebédkor, ráadásul a kedvencét csináltam és erre hány, meg megy a hasa.
Felhívtam a védőnőt, de ilyenkor már nincsenek bent. Aztán eszembe jutott és interneten böngészgettem a Prevenar mellékhatását.
Nagyon gyakori a hasmenés, hányás, étvágytalanság. Szóval megvan mi az oka a rosszulléteknek és ha visszagondolok ugyanez volt a Rota vírus elleni oltásnál is, csak akkor még anyatejes volt és csak!!!! sokszor bukott (amúgy Ő egyátalán nem volt bukós bébi).
Úgyhogy megint nincs időm unatkozni. Takaríthatok és moshatok mint az állat. Már meg is egy adag.

Hál istennek Gergő ezalatt végig aludt, így nem volt még idegesítő tényező. Ő szépen gyarapszik. 1 kilót és majdnem 6 centit gyarapodott egy hónap alatt.
Jövő hónapban 2. hós és Rota vírus elleni oltás lesz neki.

Daninak pedig lisztérzékenységi tesztet csináltatunk. Hátha az az oka az étvágytalanságnak és a kismértékű hízásnak. Ezt jövő héten hétfőn vagy kedden csináltatom meg.

Bocsánat, ha hosszan panaszkodtam, de annyira rossz az ilyen!!!

Gratula az utolsó két decemberi bébi szüleinek is! Sok boldogságot és tejcit kívánok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


Mára Dani már jobban van, ami nem változott az az étvágytalanság. Dani nem eszik, Gergő meg nagyon.

Ma viszont Gergő majdnem megfulladt. Kint volt velünk a nappaliba a helyén (2 személyes ülőgarnitúrán szopispárnán, így a fejét magasabbra tudtuk helyezni a pocijánál)
Odanéztem és csak járt keze lába, meg vörösödött a feje meg gúvadt a szeme. Gyorsan felkaptam, picit ütögettem a hátát és elmúlt neki. Valszínű feljött egy böfi valami folyadékkal és ezzel nem tudott mit kezdeni, de még az orrán is jött. Cseppet megijedtem, de már nem annyira mintha első gyerekes lennék.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell
 
 


Gabrielldaniell: Jobbulást Daninak, reméljük megjön az étvágya is..
szerencse h ott voltál Gergő mellett! ijesztő lehetett....
eszterke24
 
 


Cili! Dobd el! Nagyon silány minőség. Nem jó se neked, se a kölöknek.
pl.:
Kép
Használtan megfizethető, amúgy horror.

Kép
zölddisznó
 
 


Gabi! Ha bébid bukós, akkor is beadatjátok neki a Roterixet? Mi van, ha kibukja?

Kép
zölddisznó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?