kedves
Linocs: azon a hiper-szuper új gépeden valami hiper-szuper új táblázatkezelő lehet, mert az enyém táblázatkezelő nem kompatibilis vele!!! a te táblicskud megnyitása most sem sikerült, és a múltkor sem, amikor feltetted a babanetre a szülinapos táblicskut!!!!
Én meg attól tartok, hogy annyian leszünk, hogy nem fogunk elférni a teremben, és azért kell majd új helység után néznünk
Gondoljátok csak meg kb. 70 gyerek+ 2 szülő, az annyimint 140 felnőtt + kábé 20 -30 nagytesó, az annyimint....hmmm....annyi mint kétszáznegyvenhez közelítő összeg. TE JÓSZAGÚ MÁLNABOKOR!!!!!!! És aztán majd törhetem magam azon, hogy hogyan oldom meg, hogy mindenkivel legalább 1 szót váltsak
De egye medve!!! csak a ti kedvetekért még ezt is bevállalom
De persze akkor ez mindenkinek kötelező lesz majd!!!!
Lenne még egy lehetőség esetleg: a március huszonnyolcadika. Vagy esetleg ez is nagyonnemjó valamiért?
Juditkecso: enyém Nimi kieszik engem a vagyonomból!!! (vagyis a közeljövőben mindenképpen ilyen irányú, komoly veszély fenyeget) Egyetlen kajácskánál 2 nagy almát+4 kekszet úgy bevág, mint a semmit!!!!!!! vagy 2 banánt+1 almát+4 kekszet. Ha rosszabb napja van, akkor csak 2 bébikaját fal fel szőröstűl-bőröstűl
. Szerintetek (ha ezt hitelesen dokumentálom) erre már kérhetek szocsiális segélyt?
Lusie:
....meg sem tok szólalni.........lassan úgy megszokod a fájdalmat, hogy hiányozni fog!!! Na jó, ez csak egy hülye poén akart lenni -de azért nem semmi, amin te keresztülmész. Még olvasni is szörnyű, hát még átélni!!! De úgy látom kemény fából faragtak téged!!!
(nem pedig hobbiból)
A kemény faggyal meg az a baj, hogy a bacikkal együtt engem is kigyilkol.....nem is beszélve a 26 fokban is kardigánt viselő fagyos szentemre....brrrrr.....ha már csak rágondolok a kinti hidegre, fázok.
Komoly eseményre készülök, azaz készülünk: Fanni első zsúrja lesz hétfőn. Egy kicsit elodáztuk a dolgot, ezért csak pénteken reggel kézbesítettük az érintetteknek (bölcsistársaknak) a meghívót -gondoltam, na nem baj, legfeljebb kevesebben leszünk, jobban férünk. Na, és mit gondoltok hányan jeleztek vissza, hogy eljönnek???????????? NEM TALÁLT!!!! SENKI ELSŐ GONDOLATA NEM TALÁLT!!!!! Mindenki eljön + egyik gyerek a tesóját is hozza
Szerencsére (ilyenkor is) van egy férjem (nemcsak amikor idegesíteni kell engem
), és kitalálta, hogy a szomszéd lakást kérjük el, mivel az még pár napig üresen áll -ugyanis csak pár nap múlva jönnek oda a bérlők. És bár az is csak picivel nagyobb a mi negyvenegynéhány négyzetméteresünknél, de ott kevesebb a bútor, ezért több a lehetőség. És azt számolom, hogy a negyven négyzetméterre harminc ember, az szinte négyzetméterenként egy ember. na de pont ezért lesz fergeteges
Gondolom ilyen lehet Kínában a népsűrűség
Na de majd beszámolok, hogy milyen volt.
Most még 3 évesek szórakoztatásához (kevés helyen) való játékokon töröm a fejem: Liccs, loccs, mit hozott a kishajó, Nád a házam teteje, Ha jó a kedved tapsolj nagyokat-mutogatós énekek ugrott be eddig, ill. a férjem bohócnak való öltöztetése. Más ötlet esetleg???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanetta 2009.01.11 00:45-kor.