Sziasztok!
Bea
Köszi a kérdésed, megvagyok. Semmi rosszullétem nincs, egyáltalán nem érzem tehernek a terhességet. Talán kicsit álmosabb vagyok, mint szoktam, de ennyi.
Török doktornál voltunk, szerintem mindig úgy hív vissza, hogy hozzá kerüljek. Apa is velem volt, de nem mert bejönni, félt, hogy nem küldik-e ki, mert ugye hüvelyi uh van. De legközelebb bejön, mert mással is bement a férje.
Az én férjemnek is anno OAT szindrómát írtak a papírjára.
Vayacon
Tapolcán is csinálnak uh-t a herevizsgálatnál, meg tapintást is. Szerintem ott tényleg kevés embernek javasolják a visszérműtétet. Gondolom lombikból előbb lehet baba, mint várni a műtét után. Aztán esetleg ha mégsem javul a spermakép, úgyis a lombik jön, csak az idő meg megy, és aki már meddőségi központhoz fordul, eleget várt már a babára.
A lombikos injekcióktól meg ne félj. Én is rettegtem tőle, hogy fog a szervezetem reagálni. De szinte észre sem vettem. Soha nem fájt a fejem, sőt azóta sem. A stimuláció végére kicsit már feszültek a petefészkeim, de simán kibírható, pedig lett 22 petesejtem. Rettegtem a leszívástól is, de így visszagondolva az egészre, simán bevállalnék mégegyet, majd ha megyünk a kistesóért.
Az én férjem kicsit elkenődött, amikor megtudta, hogy miatta nem lehet spontán gyerekünk, de mi a jövőbe tekintettünk, és bíztunk a lombik sikerében. Soha nem hoztam a tudtára, hogy ő az oka. Bíztunk benne, hogy ugye nálam nem találtak semmit, talán több az esélyünk, mintha nálam is lenne probléma. Mert a gyereket ugye a nő hordja ki.
Szeressétek, támogassátok egymást. Szerintem a gyerekért való küzdelem mégjobban összehozza a párokat. Legalábbis nálunk így volt.
Bumi
Sajnálom, hogy megint van cisztád. Jó lenne, ha már tudnátok kezdeni végre a lombikot. A fogigátló miért kell ilyenkor?