Voltunk ma a Balcsin, tök jó volt, a Hanna nagyon élvezte. Majd teszek fel képet.
Apával viszont volt egy kis vitánk. Mondtam neki, hogy mikor voltam fodrásznál, elmeséltem a csajszinak, hogy hogy jártam. Elmeséltem neki, mert tudtam, hogy Ő is átment már pár dolgon. Mondta, ha gondolom, Ő Tapolcára jár, tud jó dokit, csak szóljak. Mi ezt már meg is beszéltük-legalábbis én mondtam neki-, hogy várunk és ha így nem sikerül, Tapolca.
Erre Ő kiakadt picit. Márminthogy én Tapolcán gondolkozom.Azt mondta nem erről volt szó, hanem arról, hogy nyaralás, lakásátalakítás...
Nem foglalkozunk a gyerekdologgal. Persze erre én is kiakadtam, mert én elmondtam neki, hogy mit szeretnék, de úgy látom Ő elengedte ezt a füle mellett. Anyósom pl. meg volt lepve, hogy próbálkozni szeretnénk, mert neki azt mondta apa, hogy látta mennyit szenvedtem, nem akar mégegyszer próbálkozni se. Na ezt nekem nem mondta
.
Tudjátok, az a baj, hogy erről a dologról otthon nem beszéltünk. Úgy csinált, mintha meg se történt volna a dolog, mintha semmi se történt volna.
Nem értem én a pasikat. Mondtam neki, ha Ő nem akarja, akkor mondja meg kerek-perec, ne azzal jöjjön, hogy én mit mondtam a kórházba, amikor amúgy is ki voltam borulva. Azért hülye én se vagyok, tudom, hogy elmondtam neki, hogy igenis próbálkozni akarok, Ő pedig rábólintott, erre most az ellenkezőjét mondja.
De aztán a végén csak megegyeztünk a folytatást illetően. Azt mondta csak szóljak nyugodtan mikor aktuális
.