Új privát üzeneted érkezett!

vera:

köszi megnyugodtam!!! biztos nektek is meglesz majd..


gabi:

igazi kisfiu! h mennyire láccik ezeken a babákon h milyen neműek:)

amúgy nekem regi nem mászik el soha. lehet mert bebugyolálva alszik? már az is ritka ha a feje a másik oldalon van mire felkel. pedig amugy nagyon mozgós ha pl ölben van v csak ugy lefektetem vhova.

de még várom csaki válaszát a dévényről v akárkiét h ki a megmondoja h jó-e a mozgása izmai honnan lehet tudni.

Kép
andy30
 
 


ja és apa letolt mikor mondtam h 3 órát voltunk sétizni, de ugy tudom lehet annyit, nem? olyan jó volt kimozdulni. csak utólag szégyenlem magam h talán nem bugyoláltam be rendesen.

különben annyira nincs bennem h bármi baja lehet olyan erősnek látom és az anyatejben is ugy bizok h megvédi mindentől rosszul teszem?
igaz apróságokért aggódok néha mint ez az oltás hely v az orrszörcsögés de gyorsan meg lehet győzni h minden okés

mit gondoltok? ti h csináljátok?

andy

Kép
andy30
 
 


na megyek aludni mindenkinek jóéjt!!!

Kép
andy30
 
 

 
 

Lányok, sokszor nálunk is csak apával nyugszik meg a kicsi, most megnyugodtam, hogy máshol is van ez igy...

Zöldi, Hanna tündéri, nagyon aranyos ahogy pont passzol a képen a mózesbe :D

Gabi, Kristóf igazi kis pasi, kicsi Laja is igy tartja a fejét ahogy nézelődik :)

Enikő, tündéri a kis Milán, ilyen hasonfekvést nekünk 6 hét alatt se nagyon produkált a fiatal úr :shock:

Andy, van Laja is csak igy alszik el ha mgamra veszem, sokszor fel is ébred amikor megpróbálom lecsempészni magamrol a kis vagy nagyágyba..
Ja, az oltás most kezd nálunk látszani, de egyenlőre csak egy piros dudor van ott...

Kép
Kép
zsiraf8
 
 


andy: előszöris onnan, hogy már második baba így van összehasonlítási alapom és Luca Lillához képest borzalmasan hipoton volt amikor megszületett. Egy kis eltérés még belefért volna de ez több volt annál. Mintha teljesen elgémberedett volna a hasamban (olyan volt mint egy tál puding amikor megszületett és ez csak mostanra múlt el teljesen)... ez mondjuk nem csoda, az egész hasam csak gyerek volt, a végén már nem volt semmi helye, hogy mocorogjon.

Ez mondjuk azóta eltűnt de az a tudat továbbra is zavar, hogy az első hetekben nem lehetett előszedni belőle a mászóreflexet csak a kúszót.

A másik, hogy csak 95%-ig szimmetrikusak a hurkák a combján (a számnál a hasamra csaptam :D ), az egyik oldalon az egyik hurka melletti árkok nem olyan mélyek mint a másik oldalon.

Úgy vagyok vele, hogy ha a dévényes gyógytornász úgy gondolja, hogy kéne egy kis fejlesztés akkor viszem, nem érdekel mit mondanak az orvosok (a gyerekorvosunk szerint minden tökéletes, a védőnő bizonytalan, csípő UH még nem volt). Nem akarom később a fejem verni a falba, hogy miért nem vittem korábban... (főleg, hogy tudom milyen is egy mindent időben csináló gyerek... )
Vendég
 


Kukucs!

Lányok, köszi a jobbuláskívánást a férjemnek, használt, már sokkal jobban van! :lol: (Pedig híresen nagyon tud szenvedni, de mára már az sincs! :D )

Tündériek a babócik a képeken, most végre összeszedtem magam, és én is hozok párat, ha nem baj:

Kép jó volt a flamó, kidőltem :)

Kép kukucskaaaaaa :) Kép szundi Kép gondolkodom, tehát alszom :)))

Andy: Mintha a mi napirendünket írtad volna le! :lol: :lol: (Kivéve a nagyon pocifájós napokat, az egy kicsit bekavar, de nem vészesen.)

Na, most ennyi sikerült, muszáj szunyálnom valamennyit, mert a kis Főnököm hamarosan jelez! (Bár összetehetjük a két kezünket, hogy olyan, amilyen!)
bébic
 
 


Szép álmokat minden Mamócának és Babócának! :D
bébic
 
 


Megint én vagyok az első, jó reggelt!

Zöldi! Hunor most is rengeteget aludt éjszaka. Este 10-kor fejezte be a kajcsit, negyed 11-kor már aludt és reggel fél 6-kor ébredt. Tudom, örülnöm kéne, hogy végigalussza az éjszakát, ugyanakkor kicsit aggódom is, hogy nincs-e túl sokáig kaja nélkül. Jól van ez így vagy próbáljam meg felébreszteni?

Aida! Gratulálok! Nagyon örülök, hogy Noel ilyen szépen fejlődik és jó baba. Látod milyen ügyesek vagytok?

A babafotók fantasztikusak, az ember egész nap tudna bennük gyönyörködni.

Főzés: én megpróbálok minden nap főzni. Mivel nekem Hunor jókat alszik, délelőtt el tudom intézni a házimunka zömét. Zalánnal úgy csináltuk annak idején, hogy ha ébren volt, a hordozóban kitettem magam mellé a konyhába, mindent megmutogattam neki, és folyamatosan mondogattam, mit csinálok. Lehet, hogy ennek köszönhető, hogy fiú létére imád a konyhában segédkezni? Amikor már ült, adtam neki fakanalat, műanyag tálakat stb. és a földön eljátszott mellettem.

A játszószőnyeget már is próbálgatjuk, egyelőre még csk nézegeti, de elég ingergazdag amit karácsonyra kaptunk, később biztos "használni" is fogja.

Néhány fotó:
Játszószőnyegen
Kép
Apával
Kép
Cici után bealudtam
Kép

Szép napot! Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Szeles, köszi. :) De sajnos elszóltam magam, éjjel "visszakaptunk" a régi Noelt. Még evés közben is sírt. :( Semmi nem hatott megint, kb. 1-1 fél órát ha aludtam vmikor. Kiesnek a szemeim a helyéből. Most végre mintha durmolna, de nem tudom meddig bírja. Soha nem szokott sírással kelni, de most éjszaka minden 1 óra után ez történt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Babák zabálnivalóak! :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Mági
Gratula,Jó egészséget nektek! :D

Enikő
Nagyon édi Milán,még egyszer gratula hozzá!Nálunk Máté az első pár napban ébredt csak fel a sírásra.Kb 2 hét volt az amíg Máté "féltékenykedett",vagyis ez nálunk abban nyílvánult meg,ha etettem Reginát,vagy vele kellett foglalkoznom,pont akkor akart ő is éhen halni,meg ilyenek.De nem volt vészes és hamar túl lettünk rajta.Neki is meg kellett szokni hogy már nem csak ő van. :wink: Remélem rosszabb nem lesz később sem.

Az összes baba gyönyörű!


Mi:
Kép
Kép

edoci
 
 


Szeles!
[quote]J írta:ól van ez így vagy próbáljam meg felébreszteni?
Meg ne próbáld! Tejesen jól van ez így! Irigy, irigy...

Jajjjj, az apjával milyen édeeees!

Aida! Tegnap6ma Hancsi is csatlakozott Noeledhez. Du. 1 óta ébren volt, kb. 7 óta pedig nem engedett 10 cm-nél távolabb magától, és ez odáig fajult, hogy 10-től egyig ordított, ha nem volt a szájában cici. Szerencsére jól bírta a bimbóm, még csak nem is érzékeny. 2-kor dőlt ki, és 7-kor kelt. Azóta kisangyal.

Edoci! Regina is!

Kép
zölddisznó
 
 


Szeles fel ne keltsd!!!! :shock: Hogy várom már én is hogy ennyit aludjon éjjel! :lol:

Andy én mondjuk sokallom a 3 órás sétát ilyen időben,én csak 20-30 percekre viszem ki,és itt az előszobában a babakocsiban alszik még tovább egy órát,aztán ha alszik akkor is behozom.

Talán javulunk a takonytól...

Apa holnapra kitalált családi programja:Balatoni jégtörés,séta,Mc Donald's Siófokon aztán egy kis Tescózás.A nagyok örülnek is neki,na de a kicsi majd hogy birja... :roll: A cumit azért bekészitem,azt hiszem kezdegeti elfogadni...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Gabi, Bébic, Szeles ,Edoci!
Nagyon édes minden babóca!!! :) :lol:

Dobok én is két új fotót! :P

Kép Kép
susy75
 
 


Ettem ebédre salátát, amiben volt káposzta is. Abból csak keveset ettem, de sajnos így is nagyon felpuffasztott és most nagyon fájnak a beleim. (sajnos hajlamos vagyok az ilyesmire :() Nem tudom jó ötlet-e így szoptatni!? Van lefejt tejem, inkább azzal kínáljam? Gondolom ha én puffadok és fáj a pocim, akkor neki pláne fájna. Zöldi? Többiek?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida: szoptasd... valszeg üvölteni fog tőle... túlélitek (tedd bele a dézsába pancsolni ha nem tudsz vele mit kezdeni... a törökülés plusz meleg víz segít majd)... legközelebb egy hónap múlva egyél megint káposztát, akkor már lehet, hogy észre se veszi... (bár ha mázlid van akkor most se lesz gond)
Vendég
 


Aida! Te ha nincs baj, direkt csinálsz? :twisted:

Kép
zölddisznó
 
 


ja, és kezdjél el protexint szedni... az segít
Vendég
 


Nem csinálom direkt. :( Alig ettem csak épp ami a villára került a hússal. Mert ez ilyen saláta volt. Sajnos ennyi volt az ebédem muszáj volt ennem. De így is meghagytam majdnem az egész salátát.

Protexin? Az mi?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Igazából ilyesmi gondjaim mindig is voltak, soha nem szedtem rá semmit. Csak most Kismanóért aggódom. Magam miatt mind1.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: nekem anno a gyerekdoki kifejezetten ajánlotta, hogy egyek puffasztó kaját is. Keveset de egyek. Ha fáj tőle a hasa akkor egy hónap szünet aztán újra. Amire eljutottunk a hozzátápláláshoz, Lillának olyan jó volt a gyomra, hogy a vasszöget is megette volna...

Protexin: bélflóraregeneráló... (ha ok a bélflórád, nem puffadsz annyira)
Vendég
 


Értem, majd lehet utána járok ennek a protexinnek. Köszi a tippet!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Most jutottam géphez. Eddig babáztam... :lol:
Dani ma és tegnap éjjel nagyon jól viselkedett, kisebb nyügik voltak, de azok simán beleférnek...
Ma olyan szépen sütött a nap, hatalmasat sétáltunk, most meg csak egy kicsit kimentünk az udvarra...

Kezdem néha azt érezni, hogy a kórházban rossz babát kaptam..., mikor megszületett azt mondták: Gyönyörű kisfiú..., nem pedig azt, hogy gratulálok kismalac..., ahogy visít, még jó, hogy más nem hallja, azt hinné malacot vágunk... :lol:

Laura én sem keltegetem, ha esteleg többet aludna, mint 3 óra..., jü neked, hagy pihenni is... :wink:

Suzy Vinzent nagyon édes, mint ahogy a többi baba is...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Kanapé felavatva.... :oops:

Kép

Kép
dcili81
 
 


[quote]K írta:anapé felavatva....
Gonóóóóóóósz! :twisted:

Kép
zölddisznó
 
 


[quote="zölddisznó"] írta:zölddisznó
[quote]K írta:anapé felavatva....
Gonóóóóóóósz! :twisted:


Na de ezt így mindenkinek bejelenteni? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég
 


Sziasztok!

Zöldi:
De aranyos Hanna baba a kis ruhácskában! :lol:

Susy:
nagyon édi a kisfiad, annyira tetszik, a kis pisze nózijával :lol: lefoglalhatom Anettnak,? :wink:

Egyébként mindenki kisbabája nagyon aranyos! :)

Nálunk volt dokinéni, megdicsért, hogy szépen megnőttünk. :lol:

4200 születési súly
visszaestünk 3840 re
most meg 4750 vagyunk. mindez grammba :wink:
56cm ről 58 ra nőttünk :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Cili: ha már így bejelented, ugye legalább nem azt érted rajta, hogy Dani lehányta/büfizte/kakálta? :lol: :wink:

Susy: nem tudok betelni kispasiddal :)

Mi is olyan jót sétáltunk, aztán hatalmas kaja után arra ébredtem, hogy apa hazaért 5-kor. Kiskobold meg most, és már sakálkodik. Rátört az Éhség-rémség és elkergette Álommanót :lol:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Lányok ilyen rosszat feltételeztek rólam? :shock: :shock: :shock:

Dani lepisilte, de komolyan... :lol: :lol: :lol:

"Azon" már túlvagyunk, többször is.... :oops: 8)

Kép

Kép
dcili81
 
 


Márti!
Persze,hogy le! :lol: :wink:
Szerintünk olyan kis konektor orra van... :oops: :P

Cili, Gabi!
Köszönjük a dicséretet!!!! :wink: :wink: :wink:

Cili!
Jó nektek!!! Nekem még két hét a kontrollig.... :oops: :oops: :oops: :cry:


Nagyon pang a topik! Mindenki babázik? :roll:
susy75
 
 


Én vagyok, most éppen alszik a drágám, nem tudom meddig...
Megint be vannak durranva a melleim... :cry:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Én is vagyok!

Cili! Durrantsd ki őket! :)

Peeersze, kanapééé!

Kép
zölddisznó
 
 


Cili!
Vinzent is nemrég aludt el, 4-töl fennt volt. Kivi vagyok mi lesz éjjel!!! :roll: :roll:

Ja nem is ujságoltam, hogy kedden megvolt az elsö hosszú éjszakánk!!! éjféltöl hajnal 5-ig alukáltunk! :lol: :lol: :lol: :lol: Szupi! (amióta megszületett nem alud ilyen sokat éjjel soha)
Remélem ez azt jelenti, hogy valami elkezdödött és már többet fog éjjel aludni,mint nappal. Szerdán is elég jó volt éjfél és reggel 7 között egy hoszabb szopiszünet volt.
Tegnap megint kicsit nyügösebb éjszaka sikeredett... :cry:
susy75
 
 


Én már háromszor ide ültem,be is léptem,vissza is olvastam de mire írtam volna,valamelyik kölköm kitalált valamit amiért fel kellett innen állnom.Most már mind a 3 megfürödve megvacsizva,bekakaózva(anyatejezve) tvzik... :wink:
Csak most meg elfelejtettem amit akartam irni...ja "azon " már mi is túl vagyunk apával,de felfüggesztettük a dolog ismétlését,amíg nem jutok el patikába valami síkosítóért,mert ez nálunk problémát okozott,pedig nem is hüvelyi úton szültem. :oops:
Megyek tus.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Én meg jöttem tus. Apa itt(hon) van, így nagygenerál volt. ...nekünk van itthon sokosító! ;)

Mióta nem kell fejni és visszatáplálni dagisodó lánykámnak, azóta összegyűlt 4 l tej a fagyiban CSAK kagylózással. Napi 2 melltartó, 3 póló, megszámlálhatatlan betét fogy. Iszonyatosan folyik a tejem. Tök jó!

Kép
zölddisznó
 
 


Zöldi rossz az aki rosszra gondol.... :oops:
Hát ezt már nem tudom magamról lemosni, pedig tényleg Dani volt, aki lepisilte a kanapét...

Cici kiürítve, 280 ml megy a fagyasztóba..., hát kb én is így vagyok, folyik ha kell ha nem..., de inkább, minthogy ne legyen...

Kép

Kép
dcili81
 
 


Olyan kérdésem van, hogy pár napja azt vettem észre, hogy ömlik belőlem a vér..., ez normális? Csak mert már éppen hogy abbahagyta, amikor megint nagyon erősen elkezdtem vérezni...

Kép

Kép
dcili81
 
 


hahó

csaki:

most megnéztem és nekünk sem egyforma az összes hurka..egész pontosan az egyik az egyik lábán kisebb, mint a másik. ez számit? ez baj? eddig nem is figyeltem, nem feltünö.

vera és mások:

az ooltáshelyünk ma estére kifakadt, fürdetéshez vetkőzéskor derült ki. védőnő anno azt mondta ha kifakad ne érje viz és hintőporozzam sztetek is?
ja és már reggel is züld volt a közepe(tegnap még sárga) és a kis bodyján is zöldes picit véres folt maradt utána..miért volt zöld?

amugy most teljesen lapos lett, a közepén kis lyukkal.remélem nem lesz vele gond.

Kép
andy30
 
 


cili:

nem lehet h menstruálsz?


az előbb felébredt manó pedig ha lefeszik 8kor mindig legalább 1ig huzza..nemtom mi lehet vele. mondjuk este sokat sirt lehet ugy felzaklatodott h amiatt :? meg két napja mintha jobban fájna a pocija is olyankokat pukizik.éjjel is volt 2x h felsirt aztán aludt tovább. azelőtt ilyet nem csinált ha felsirt akkor fel is kelt enni.

én még mindig nem jutottam el a nőgyógyászhoz 17én megyek akkor már több mint 8hetes leszek az nem baj? nem volt időpont. amugy volt már vki aki hüvelyi uton szült? nem fáj a vizsgálat? ugy félek tőle.. és addig nem merek még fürdeni sem, ugye jól teszem? apa szerint már lehetne, de én inkább megvároma dokit. igaz még picit vérezgetek is.

nem emléxem h irtam-e h kb két napja mintha kevesebbet enne Regi. pedig tejem biztos van annyi mint eddig mert néha meg uugy 120at eszik meg, de főleg estefelé van h csak 50et eszik. és néztem a heti hizását tegnap 28 deka, azelőtt 40eket hizott hetente. sztetek ez mért van? és normális? nemh egyre többet kéne ennie? ráadásul pár hete csak 6-7x eszik, azelőtt 8-9szer is evett uugy 120akat eccerre..furcsa.

a puncikáját próbálom ovatosan tisztitani de nekem nem sikerül kiszedni a fehér izéket két szélről az baj?déoki meg védőnő szerint nem kell kiszedni..


ja és honnan tudom ha piros a torka v fáj neki? apa szerint ma másh sirt (én nem vettem észre), mélyebben torkos hangon. de én be se látok a torkáig, meg akkor sem tom mi a jó szin..help!


hú mikor nem ülök itt annyi kérdés megfogalmazodik bennem mire idejutok meg a felét elfelejtem..


andy

Kép
andy30
 
 


Sziasztok!

Hajnali 3 óta küzdünk kisebb nagyobb megszakításokkal, hasfájással, most lekopogom este 20 óta alszik, teljesen kidőlt a kismanó.
Valószinűleg nem bírja a tejes dolgokat, ettem sütötök püré levest, de tejszínnel volt behabarva, mára kis piros kiütései lettek és hasfájós lett.
Eddig azt hittem csak a tejet nem ihatom de úgy látszik, hogy a tejszínt is száműznöm kell.... :(
ma voltam vásárolni a dm-be meg patikába is addig anyum vigyázott rá, naná , hogy neki nem sírt... :D

Andy mi nem voltunk még kint ennyit, max 10-15 percet az erkélyen.
de holnapra a rekord minuszokba ki se merem vinni.

Aida: meglátod, noel bírja vagy sem
én még a közelébe sem megyek annak a puffaszt egyenlőre, bár egy jó kis mexicoi chilis babaot már úgy ennék.

egyéb :oops: mi még várjuk a 6 hetes kontrollt :oops:
már centizek visszafelé..... :oops:


A fürcsit, még minidg üvöltve csináljuk, remélem egyszer megváltozik a védőnő szerint jövő hétre már jó lesz.

Most döbbentem rá, hogy már 3 hetes, olyan hamar felnőnek.... :D


A babák gyönyörűek, majd én is teszek fel új képeket.
ha már ennyien kipróbáltátok a játszót én is kipróbálom majd a hétvégén, karira kaptunk egy csúcs szupert, majd megmutizom.

na picit lepihenek, mert eléggé megviselt a nap.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


andy: nekünk nem vált be a gyógyzsertári popsi krém, mert
1. kivörösödött a kis puncija, meg felhólyagosodott
2. bekövesedett(még a kórházba) a nagyajkak alá alig bírtam kiáztatás után kitörölgetni.
mert ott ők fürdették, meg vizitre amikor elvitték át is pelusozták jó meg a fürdetés is csap alatt zajlott(50 újszölött volt akkor) és nem mosták ki rendesen.
lehet azért utál fürdeni a kisbéka

azóta vettem bepanthent, tudom nem a legolcsóbb de aztóta gyönyörű a popsija és nincs gond a bekövesedett krémmel se

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


megyek tus, meg pihi
jó éjt

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Orsi bár nekem fiam van, nekem sem vált be a gyógyszertári kenőcs, tiszta kiütés lett a popója...nem tudom mit raknak bele...

Kép

Kép
dcili81
 
 


nekünk nincs gond a popsival nem is piros meg semmi csak ez a fehér cucc a punciban. a nagyajkak alatt ja. ez bekövesedés? nem merek nagyon benyulni meg nagyon rugkapál is, amugy lehet ki tudnám törölni nemtom. mondom a védőnő meg doki azt mondták h ne töröljem ki, de engem ugy zavar, h ott van.

ma én fürdettem:)nem sirt. már ritkán sir közben, de még most is sietni kell mert görbül a száj:)

na én is megyek feküdni, elég fáradt vok.

eddig csak kicsi de már nagy lelkifurdim van a hosszu séták miatt :( remélem nem fázitottam meg..az azért már kiderült volna nem? de mindig minusz 5fölött vittem ki, azalatt soha. és ma már körbetekertem egy nagy birkapléddel is. mikor kibontom itthon mindig olyan meleg a teste sztem tuti nem fázik.

na jóét akkor mindenkinek


andy

Kép
andy30
 
 


Nálunk is volt kis nyeker a kaja után, de olvastam neki mesét, és így elaludt a karomban.


Zöldi, Cili: tök jó, hogy ennyi tejcsitek van, el sem tudom képzelni, milyen lehet :oops: :roll: (de már nem görcsölök rajta :))


[quote]. írta:..nekünk van itthon sokosító!

az olyan valami, amitől többen lesztek? :twisted: :P

Mi hétvégére tartogatjuk magunkat :oops:


Andy: én voltam tegnap 6 hetesen, maga a vizsgálat nem fájt, meg is uh-ozott belül meg minden, viszont a rákszűrés az fájt, mert kitágított valami fém bigyóval (mondjuk kb. tizedannyira mint a gyerek feje, úgyhogy nem tudom, mit vinnyogok), és steril vattával megtakarította a kenetvétel helyét. Nekem a fürdést varratszedéskor mondta is, hogy nem szabad, ezért (is) vártam a tegnapot.

Orsi: ha süt a nap, napközben nincs ám olyan hideg. Ma is kb. -1 volt, legalábbis felénk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.01.09 22:09-kor.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Halihó!
Először is gyönyörűek a babák!!!!
Köszi mindenkinek a játszószőnyeges hozzászólást!

Sarmi: igen olyan van amin van híd is, meg alul is mindenféle zörgő dolog. Holnap lefényképezem!

Andy: hajrá IKREK!!! :lol: :lol:

Cili: nálunk az első héten két helyen is lepisilte a kanapét Marci!!! :lol: :lol: :lol:

Amúgy pocsék napunk vagyis inkább délutánunk/estén van/volt. Marci nagyon nyűgös és én is! Még bőgtem is, egy kicsit magam alatt vagyok! Nem tudom miért! Pedig délben jó 40 percet sétáltunk és olyan jól esett. Marci szinte végigaludta azóta viszont borzalmas!
Na megyek is, felváltom apát a vigyázásban!!!!!!
Vendég
 


Kanapé: nálunk főleg tejes (emésztés előtti és emésztés közeli állapotban egyaránt)

Gyógyszertári kenőcs: ki sincs bontva, a Sudocremtől gyönyörű a popsija :) (esküszöm az enyémet is bekenem vele, hátha.... :lol: :lol: )

Ja, és eztet lőttem teszveszen, holnap megyünk érte:
Kép

Kép

Kép
gabilany79
 
 


gabi:

ugye? ugye?:) mondom én h ki lehet vinni, nincs olyan hideg délben és napon:) nyugtatom magam:) de tényleg.


na most már téleg megyek aludni jóét

ja és szupi a pihizőszék, nekünk hintánk van erre a célra.

Kép
andy30
 
 


Cili! Szerintem nem normális...hacsak nem máris menstruálsz.

[quote]h írta:a kifakad ne érje viz és hintőporozzam sztetek is
Andy! ...és alkoholozzad is.

[quote]n írta:éztem a heti hizását tegnap 28 deka, azelőtt 40eket hizott hetente. sztetek ez mért van? és normális? nemh egyre többet kéne ennie? ráadásul pár hete csak 6-7x eszik, azelőtt 8-9szer is evett uugy 120akat eccerre..furcsa.
Ez ölég kevés gyarapodás. :( 100 alatt nem olyan jó, ha hosszabb távon így marad.

Orsi!
[quote]b írta:ekövesedett
??? :shock:
Amúgy több féle gyógyszertári krém van, a mienk bevált.

[quote]a írta:z olyan valami, amitől többen lesztek?
Hmmm, nem is rossz ötlet! Monek ide lombik, ha így is lehet! :)

Gabi!
[quote]e írta:sküszöm az enyémet is bekenem vele, hátha.... )
Ne röhögj, de én szoktam (bicaj nyerge ha feltöri, vagy ha kipattogzik a nagy melegben)

Mennyi volt a pihiszék?

Kép
zölddisznó
 
 


[quote]M írta:ennyi volt a pihiszék?

5 pénz... (de van ennél jóval olcsóbban is, csak nekem ez teccett :D)

[quote]
írta:
[quote]n írta:éztem a heti hizását tegnap 28 deka, azelőtt 40eket hizott hetente. sztetek ez mért van? és normális? nemh egyre többet kéne ennie? ráadásul pár hete csak 6-7x eszik, azelőtt 8-9szer is evett uugy 120akat eccerre..furcsa.
Ez ölég kevés gyarapodás. :( 100 alatt nem olyan jó, ha hosszabb távon így marad.


Ööööö.. nem beledumálás, de szerintem el vagyon nézve egy nagyságrenddel. A 28 deka azé' nem olyan rossz :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?