Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt mindenkinek!

jajj, dejóóóóKépKépKép újabb kismamák, újabb kisbabák!!
Milyen szuper! Timi+Rita óriási gratula!!!KépKép

Remélem semmi gondotok nem lesz, és hiphop itt is a szülés napja...)))

Márti!
Látom, Te sem tudsz aludni..)
Én is 7-kor kezdek, az utazás nekem 1,5-2 óra, így 4:15-kor csörget az óra...Kép
Haza is csak este 6 körül érek...brrrrr...Kép

Lányok!
Milyen dolgokat tudtatok meg a kabalakönyvbõl?
Van valami egyáltalán, amit mi még nem tudunk???KépKép

Még 1 kérdés: ezt a macifigurás jelet hogy csináljátok?

pusszantás,
Ancsi
Ancsi

csak egy kis próba...utánanéztem a formázásban..

Kép
Kép
Ancsi

jajdejóó, sikerült...)))
namégnéhány:
Kép Kép
Kép Kép

bocsi a hülyeségemért..)

Ancsi
Ancsi

Szijjjasztok

Latom itt mindenki a kakasokkal kel!!Kép

KépKépNem kaptam sehol sem a kabalakonyvetKépKép
Es a dokit sem tudom felhivni,bar fel nap meg nem a vilagvege,igaz?!

Andikam!

NNa minan??????????Itt vagy???????Ugye meg nem jott meg?!?!

Puszi Kriszti
kriszti

Ancsi

Benned a `hulyeseged` a jo!!!!!!!!!!!!!!!

K
kriszti

Ancsi!
Én már elolvastam a könyvet. Jó könyv nagyon. Mik okozzák a fogamzóképesség zavarait, milyen betegségek. A meddõség kivizsgálásának folyamatai.
Inszemináció, lombikprogram. Szóval minden amit tudni akarsz.

Kriszti!
Még nem jött meg. Játszik itt az idegeimmel. Ma is 37,1 volt a hõm. Csak az arcomon ne lennének pattanások.

Andi
Andy

Kriszti!
Hát igen...ritkán szólok, de akkor dilinyósat..Kép

Andi!
A hõd nagyon jó! A pattanások meg éppenséggel a fûszeres kínai kajától is lehetnek!!Kép
(már ha ettél olyat mostanában..)

hú, már nagyon ügyi vagyok Kép
Ancsipancs
Ancsi

Andi

Irtam emilt.Szerintem sem jelenti feltetlen a patti a mensit.Hany naposak is a ciklusaid???

Ancsikam

mar csak valami jopofa kepet kell feltenned es le is vizsgaztalKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok csajok,

Üdvözlet a későnkelőknek (egyébként ez kétcsíkosoknak kötelező!!!Kép)

Olyan sokat könyveztetek már, hogy még lehet hogy én is megveszem. Csak azt nem írta senki, hogy mennyi az ára! Mert én már semmin nem lepődnék meg, ahogy a könyvárakat elnézemKép

Várom a jó híreket és:

ANDI!
A hő 1-2 tizedes ingadozása semmit nem jelent, ez a módszer pontatlanságából is adódhat. A kirügyezés meg néha pont a terhesség egyik jele a megnövekvő hormonszintek miatt!!! Úgyhogy ne add fel, hiszen tudod, pont te mondtam, amíg nem jön meg úgy istenigazából, addig van remény!KépKépKép

Nagyon várom tőletek a zebrás bejelentéseketKép

Márti
Márti

Ancsi!

Nem ettem mostanában kínai kaját, de szeretem.

Én is megpróbálom ezeket a figurákat.
Kép

Andi
Andy

Kriszti!
okéoké, várj csak, mindjárt széjjelbámulok és már jövök is...))))Kép

Ancsi, akinek kábé ilyen a feje: Kép
Ancsi

Márti!

A könyv nem drága csak 580 Ft.
Amíg nem jön meg tényleg van<BLINK>REMÉNY</BLINK>!
Köszi a biztatás.

Andi
Andy

Huuuuuu,hat milyen munkahelye van itt mindenkinek?KépCsak a lazasag semmi szigor!Kép

Kriszti
kriszti

Sziasztok, Lanyok, ugy latom, Marti es Moni kivetelevel a tobbiek meg alszanak.... vagy csak nem munka van??!! Nekem fel 9 ota csak most sikerult belepnem, mert az anyagunk nagyon feldagadt, es a felenel lefagy a pc-m. Holnap hetvege, es ha szombaton nem jonnek, annak egyszeru oka lesz, nem tudtam vegere erni a leveleinknek... S.O.S.!! Mentse mar at valaki a fenti anyagba ezt a rengeteg hozzaszolast...S.O.S.

Kriszti, felhivtad a dokit es ... kaptal mar idopontot? Azt nem ertem, ha nem tud megrepedni a tuszod, mier nem kapsz a 12.napon egyszeruen egy hCG szurit es kesz, raakcioztok, es nohet a hasad... Lehet, hogy tul egyszerunek tunik, azert nem megy??? vagy csak tul okoska nogyogyi-jelolt lettem...?

Marti, en sajna nem ismerem a Serophene-t. Vizsgalatokrol nem irtal, ..... nem voltak?

Edina, egy cipoben jarunk. Ti vagytok azok, akiknek kionthetem a szivemet... Mert ti valoban megertetek... Koszonet jar erte egyenkent mindenkinek!!KépKépKép

Barbi - koszike Kép

Ma elhataroztam, hogy nem nyavalygok... de nagyon felek... pentekre /nem/varom.. . es a hom is leesett mara, tegnap meg 37,3 volt, mar reggel mar csak 37,0.KépKép......

Lella
Lella

Lányok!
Sajnos nem tudtalak eddig titeket elérni, de örömmel jelenthetem, hogy eggyel rövidíthetitek a listát, ui annak ellenére, hogy kicsit vérzek tuttira terhes vagyok.
Sajnos a babát a doki szerint "meg kell támogatni", mert a sárgatest hormonól kevesebb van, mint kéne. Kicsit félek, dehát az els&#337; babámnál is véreztem.
Szeretném mindenkinek átadni ezt az érzést és kívánom nektek, hogy a listán egyre kevesebben legyetek.

És még egy jó tanács: sok-sok szeretkezés és nyaralás! Nekem ez jött be.
Száva

Száva!
Nagyon örülök, hogy babád lesz, DE NAGYON VIGYÁZZATOK RÁ!!!!!!!
Remélem a támogatás tényleg jó lesz!Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi: Adács 27 év
Kriszti: 11 c 40 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 36 cn Nyíregyháza 26 év
Timi: 3 c 35 cn Budapest 25 év
Gabo:27 c 34 cn Miskolc 26 év
Margit: 4 c 32 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 31 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 30 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 29 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 29 cn Calgary 26 év
Lella: 8 c 27 cn 32 év
Pucur: 2 c 25 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 21 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 19 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 19 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 17 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 16 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 15 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 11 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 9 cn Budapest
Edina: 6 c 8 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 8 cn Törökbálint 28 év
Márti : 8 c 5 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 4cn Györ 24 év

Szava!

Mar ki is vettelek!Jajj de jo!!!!!!!!!nagyon vigyazz am magatokraKép

Lella

nagyon okos elhatarozas orulok,hogy meg igy is vidam vagyKépKépNem feladni,bizakodniKépKép

Szoval 2 perce beszeltem Elek dokival.Sajna szept-ig nem dolgozik,6.-an kell reggel hivnom es akkor ad idopontot.KépMeg az is legelabb 1.5 honap mert nem hiszem,hogy azonnal tudna fogadniKépViszont jo hir,hogy ma megyek az akupunkturas dokinohoz.Asszem egy kicsit most bezsufoltam a dokikat de ha nem megy maskepp!!!
Ja es megkaptam reggel az elso Gynevac szurit!Nem kellemes!De ez is csak segithetKép

cupppppppppp K
kriszti

Üdv Lányok!

Kedves Száva!
Mély gratulációm! Kép

A jótanácsokat megfogadjuk és köszönjük.

Én is megvettem a könyvet. Tényleg nagyon jó. Tegnap bevágtam magam a kádba, áztam vagy 40 percet abban a Sárvári termál kristályban (egyébként elég bizarr szaga van elsõ szaglásra Kép), közben meg olvastam. Épp a pszichikai okoknál tartok. A négy felsoroltból nálam kettõ tutira bejön Kép:
<UL><LI>túlzott baba-akarás <LI>a meddõségtõl való félelem</LI></UL>
A barátnõm javasolt egy nõ nõgyógyászt. Azt hiszem meglátogatom. Õ nézze meg, hogy fizikailag mi újság, én meg megpróbálom magam lelkileg helyretenni egy kicsit. Meg kell tanulnom "lazítani"! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Koalamaci

En reszletesen leirtam neki a korulmenyeimet/de hulye szo/.O,nekem egyenre szabottan mondta,hogy a stressz.En azt mondom nem vagyok stresszes,nna de ez a ket pont nekem is megvan.

-túlzott baba-akarás
-a meddõségtõl való félelem

Ebben telleg lehet valami,mert mi az ha nem stressz mikorhonapokig egy gondolattal fexel es kelsz.Hanyszor hallani,hogy a szabadsag alatt jon ossze azoknak akik mar reg probalkoznak.most is volt ra pelda.Hol vetted a konyvet??????Sehol sem talalom!!!

Kriszti
kriszti

Száva!

Nagy gratula a babához!)KépKép
Hogy derült ki, hogy terhes vagy? Csak azért kérdezem, mert véreztél.

Puszi

Andi
Andy

Üdv Száva,
Nagyon gratulálok és kérj minden szóbajöhet&#337; vérvizsgálatot a dokidtól, hogy tuti legyen minden. Ne felejts el értesíteni minket a további fejleményekröl.

Andi,
Minden esélyed megvan. Mikor tesztelsz? Szólj ha levehetünk a listáról!!!!!

Moni
mj

Kedves Kriszti!

Budapest, III. kerület, Flórián Üzletközpont - Libri könyvesbolt. Tegnapelõtt vettem és akkor még volt 1 db. De ha jól emlékszem nem pesti vagy. Remélem már nem keverem megint a dolgokat. Kép Nem tudom, van-e ismerõsöd esetleg, aki Pesten jár mostanában. Ha nincs és gondolod, megszervezhetjük, hogy megvegyem neked és elküldjem.

freemail@koalamaci.hu

Koalamaci
Koalamaci

Koalmaci

jol emlexel,2 eve videkre koltoztunk.De feljarok mindennap dolgozni a Deli pu-hoz.
hat arrafele szinte sosem jarok,de majdcsak megszerzem valahogy.Mar a baratnomet is raallitottam a dologra.
De mailcimed azert `elteszem`KépKép

Andi

a csakhogy itt vagy.Szegenykem te nagyon ideges vagy.Meg mindig nem irtad meg,hogy hany naposak a ciklusaid!Elvileg mar 15 napja megkaptad a peterepesztot?!Nem kene reggel tesztelned vegre?????Nem akarlak surgetni,de szep lassan kikeszulsz idegileg!

Kriszti
kriszti

lanyok

most beszeltem a Libri-vel a Baross u 21-ben/VIII ker/boven van a konyvbol!Semmelweis konyvesbolt.

Kriszti
kriszti

Sziasztok!
Alig engedett be a gép hozzátok. Ha késõbb nem jönnék, akkor az a gép miatt lesz.

Száva!Kép
Fogadd õszinte gratulációmat és vigyázz nagyon magatokra. Sok boldogságot kívánok nektek. Miért nem kell szedned progeszteronos gyógyszert, ha azzal van gond és vérzel is? Az a lényeg, hogy az orvosod babát lát és kész. Csak vigyázz nagyon RÁ!

Márti!
A Closti és a Serophene ugyan az. Én is elõször Clostit szedtem, utána Serophenet. Az utóbbi külföldi (bár nem tudom a Closti milyen), azt mondta a dokim, hogy valamivel jobb mint a Closti. De gyakorlatilag mindkettõnek ugyanaz a hatása.

Ma reggel felment a hõm 36.8-ra. Ha ezt felmenésnek lehet nevezni. úgy, hogy tegnap volt a tüszõrepedésem, na meg az akció is.

Kedves kismamák!
Várom, hogy leírjátok,milyen tüneteket észleltek.

Puszi

Éva
Éva

Lányok!

Mondjatok már egy jó tesztet ami rögtön kimutatja a terhességet.

Móni, Kriszti!
Ha holnap se jön meg akkor tesztelek a hétvégén. Amúgy hétfõn meg szabin vagyok.
A ciklusaim 28 naposak.

Andi
Andy

Kedves Lányok,
Ha valaki szeretné megtudni mikor volt peteérése akkor látogasson el:[url=http://webmd.lycos.com/ovu_calc" TARGET="_top]http://webmd.lycos.com/ovu_calc[/url]

Ez egy ovuláció kalkulátor. Angolul van, de az is tudja használni aki nem beszél angolul. Szóval: az els&#337; kitöltendö helyre a legutolsó mensi idöpontját, a második helyre az azt megelözöt, és a harmadikra pedig a hárommal ezel&#337;tti mensi kezdetének idöpontját írd be. Aztán klikkelj rá a Calculate ikonra (lehet, hogy feljön egy ablak azt OK-d le). A gép kiszámolja a 3 havi adataidból az átlag peridusodat és megadja, hogy kb. mikor lesz a következö. Aztán megadja azt az idöpontot amikortol kezdve esélyes vagy, majd amikor az esélynek már vége van. Bár szerintem ez az intervallum igen hosszú.

Sok sikert,
Moni
mj

Andi

Ugye nem mondod komolyan,hogy keddig ne tudjuk mi van veled!Ha 28 naposak a ciklusok reggel igazan csinalhatnal egyet!

Moni

Ez igazan jo azoknak akiknek van ov-jukKépKép
De nekem nincsKépKép
Azert ari vagy nagyonKépKép

K
kriszti

Drága Száva!

Nagyon nagy Gratula Nektek! KépKépKép
Nálunk is azok a dolgok jöttek be, amit felsoroltál.
Jajj, de örülök!!! KépKépKép

Éva!
Írtam e-mail-t, nézd meg kérlek minnél hamarabb, mert lehet, hogy valamit elcsesztem....

Rita
Krita

Kedves Andi
Megvallva az igazat én a helyedben nem várnék a hétvégéig. NEM BÍRNÁM KI az idegörlést, s ilyenkor az idö is olyan, de olyan lassan halad. De azért hétfön kérlek feltétlenül értesíts minket az eredményröl. Jo lenne látni, hogy a lista csak egyre rövidül.

Teszt? Szerintem mindegy. Nagyon jókat és egyszerüeket lehet kapni. Már nem emlékszem melyiket használtam, de valami Ministick, vagy Minitest, vagy valami ilyesmi. Rózsaszín a csomagolása és 850 Ft. Higiénikus a használata és a terhességet hamar kimutatja.

Pusszancs, Moni
mj

Kedves Andy!

Általában a ClearBlue-t (kb.1.500 Ft) és Expect-et (kb.800 - 1.000 Ft) szokták aljánlani. Személyes tapasztalom még nincs róluk. Korábban a MiniStick-et (kb. 700-900 Ft) próbáltam, mindig negatív volt ugyan, de mint kiderült nem véletlenül, mivel baba sem volt. Remélem tudtam segíteni.

Kedves Kriszti!

Ezek szerint a Baross utcai könyvesboltban a napokban kifosztják a készletet. Kép

Kedves Moni!

Van magyar ovuláció kalkulátor is. Én ezt szoktam nézegetni.

[url=http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html" TARGET="_top]http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html[/url]

Bár a legutóbbi alkalommal azt mondta, hogy köszöni szépen, de szerinte nekem mincs ovulációm. Nem csodálkoztam az eredményen, tényleg elég furcsán jöttek ki a dolgok és a jelek szerint ebben a hónapban tényleg nincs. Remélem csak kivételes alkalom.

Koalamaci
Koalamaci

..
Névtelen

Köszike a magyar verziót. Hát látom itt csupa-csupa interneten jártas lánnyal van dolgom. Na de nem baj. Mindenesetre megadok még egy web oldalt ami talán hasznotokra lehet. Ez egy mensi nyilvántartó rendszer, persze ez is angolul van. Telepíteni kell, de szerintem megéri. (a telepítés nagyon könnyü) Akinek szüksége van rá elmagyarázom a használatát. Lehet vele játszani, módosítgatni, stb. [url=http://www.femta.com/download.html" TARGET="_top]http://www.femta.com/download.html[/url]
Üdv, Móni
mj

Kriszti, Móni, Koalamaci!

Köszönöm a segítséget. Nagyon idegtépõ, de még ma vagyok csak a 29 napon. Nem túl korai tesztelni?
Ha holnap se jön meg akkor tesztelek. Félek hogy nem lesz két csíkom.

Andi
Andy

Kriszti: 11 c 39 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 35 cn Nyíregyháza 26 év
Timi: 3 c 33 cn Budapest 25 év
Gabo:28 c 2 cn Miskolc 26 év
Margit: 4 c 31 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 30 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 29 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 28 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 28 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 24 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 20 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 18 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 18 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 16 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 15 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 14 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 10 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 8 cn Budapest
Edina: 6 c 7 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 7 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 4 cn Miskolc 29 év
Márti : 8 c 4 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 3cn Györ 24 év

Frissítettem magam a listán.

Üdv Lányok!!!!!!!

KOSZONOM NEKTEK, HOGY NEM HAGYTÁTOK, HOGY URRÁ LEGYEN RAJTAM AZ ELKESEREDÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már majdnem tul vagyok a mensi-depin. Holnap három napos lovastúrával egybekötött falusi pihenés a barátankkal. Ezzel vigasztalódom.

Edina!
Én sajnos elkövettem azt a hibát a babavállalás elején, hogy majdnem mindenkinek elmindtam életem nagy álmát, hogy végre eljöt az id&#337; és lesz babánk. Akkor azt hittem ez a világ legtermészetesebb dolga, aztán sajnos megtapasztaltam, hogy nálunk ez nem így van. Közel 3 év telt már el azóta, gondolhatod mennyire unom a tapintatlan érdeklodoket és a célozgatásokat. Nagyi: "Hárman vagytok már?", Ha rosszul érzem magam - "CSak nem.......?" Anyósom: "Mondtam a kollégáimnak, ha nagymama leszek...........". Balázzsal ilyenkor pl.: ebéd kozben az étvágyunk is elmegy, és csak csendben egymásra nézve nyugtázzuk ezt a szerintem felfoghatatlan tapintatlanságot. Egyedül anyukámék a megért&#337;ek.
Úgyhogy elég azt elmondani, ha már biztosan sikerult.

A hom még mindig 37.0, pedig már megjött. Szerintetek miért nem esik vissza.
Jovohétre bejelentkeztem a dokihoz, remélem még van valami a tarsolyában a megnoveli az esélyeinket.
A férjmanómnak inekciókúrát írtak fel, heti kétszer kapja és 6 hónapig hatásos feltuningolja a matyikat fullra. Aztán remélem jöv&#337;hónapban az egyik matyika világbajnoki sprintel befutó lesz.

Puszi mindenkinek: Gabó
Gabómanó

Rita!

Megkaptam az imélt. Válasz ment.

Én a Medi-Lab terhességi tesztet használtam, a mensi elmaradása utáni 3. napon kimutatta a terhességet. Kb. 560 Ft.- emlékezetem szerint.

Majd még jövök

Éva
Éva

Sziasztok Lanyok!

Eloszor is be kell nektek vallanom vmit, mivel en is irtam es ti is egyet ertettetek velem miszerint lehet egy mensi a terhesseg alatt, pelda ra Szava, neked kulon is nagyon nagy gratula, gondoltam hatha ez van most velem is, ugyhogy amikor felkeltem csinaltunk egy tesztet, hatmeg veletlenul sincs egy halvany csikocska pluszba, szerencsetlen ott arvalkodik egyedul.
Azt hiszem kezdek begolyozni ebbe az egesz nagy akarasba, most eppen egy statisztikakat keszito cegnek dolgozom be, ugyhogy gondoltam en is keszitek egy ilyen becslest mikorra is lesz meg a babam, hat a mindenfele buvos szamitasok szerint marciusig marad az egy csikocska.
Szoval teljesen depisen nyitottam meg az oldalt, mire felcsillant a szemem a ket ov.szamolgato cimre, mire mindkettonek egyontetuen az a velemenye, hogy en nem ovulalok. Kép
Az egyetlen remeny ami eltet, hogy novekszik itt a kismamak szama szepen lassan, ugyhogy ha lassan is de en is igenis az leszek!

Mindanyiotoknak Szava, Timi, Rita! Nagyon nagyon gratulalok es vigyazzatok a kicsire es magatokra is!

Edina
edina

Andi,
Elöfurdult már hogy késett a mensid? Vannak egyéb tüneteid? Hidegrázás, mellfeszülés. Holnap lesz a 30. c napod, úgy vélem nyugodtan tesztelhetsz. Reggel, elsö pisiböl.

Gabó
Furcsa ez a 37 fok. Tuti hogy jól mérted? A mensid normális? Ugyan olyan mint szokott lenni?

Tudom nehéz lehet a rokonokkal, de csak jóindulatból kiváncsiskodnak, hiszen érdekli öket a téma. Nezéz lehet ilyen kérdések után.

Üdv,Moni
mj

Kedves Gabó!

Teljes mértékben egyetértek veled.

A "világbajnoki..." nagyon tetszett. Kép Úgy legyen!

Kedves Andy!

Mikor nekem legutóbb késett azt mondtam, hogy várok két hetet. Akkor már szinte biztos. Aztán egy hétig bírtam. Kép Negatív lett a teszt, de késõbb kiderült, hogy csak késett. Szerintem várj egy hetet. Addig vigyázz magadra. Nincs kizárva persze, hogy a teszt már most is kimutatná, hogy van odabent valaki, de engem pl. borzasztóan letör az egy csík, mégha agyilag tudom is, hogy ez még egyáltalán nem biztos. Szóval, én a helyedben várnék legalább egy hetet. Akkor már megbízhatóbb. De még akkor sem 100%.

Ja! Még valami. Ha tényleg vársz még vele, figyeld a tested (persze ezt úgysem kell mondani Kép). Én azóta, hogy elvesztettem a babát és azt hittem, hogy csak menstruáció, a legapróbb kétségnél elõveszem a tesztet. Szerintem még akkor is ki kéne mutatnia, de végülis nem tudom biztosan. Mindenesetre ekkor megnyugszom, hogy nincs baj.

Aztán, hogy melyik a jobb:
- Tesztelni "azonnal", ami még talán akkor is negatívat mutat, ha már ott van?
- Vagy várni, mikor lehet, hogy már korábban is kimutatta volna?

Na, ez nagy segítség volt. Kép

Moni!

Bedobjuk a "közösbe" a tudományunk, aztán mindenki mazsolázzon kedvére. Kép Mindjár megnézem azt az oldalt.

Üdv, Koalamaci Kép
Koalamaci

Andi!

Miért gondolod, hogy nem lesz két csíkod?

Gabo!
Nem akarlak megbántani, férle ne értsd a szavaimat. De úgy szoktuk csinálni, hogy ha valaki új ciklust kezd, akkor az illetõ beírja (vagy beiratja) magát a lista végére, a ciklusnapnak megfelelõ helyre. És így napról napra, ahogy telnek a napok úgy araszolunk egyre feljebb a listán.
Ugye nincs harag?

Szóljatok rám, ha nagy a szám!!!!!

Éva
Éva

Kedves Edina,
Milyen statisztikai számítás alapján jött ki az eredmény? Március??? Ha jól látom neked ez a 6 c-d. Ne keseredj el mert ha jól csináltad a számítást és megbízható akkor márciusban babát fogsz várni. Ez jó!!!! Tudom, hogy nagyon nehéz, és iszonyatosan hosszúnak és lassúnak tünhetnek a honapok a lehetösége, hogy teherbe ess az minden honapban adott. Nézz körül és látni fogod, hogy nem vagy egyedül és most, hogy beindult a zebrásodási dömping ott a remény mindannyiunk számára.
Nem elkeseredni és szorgalmasan azon dolgozni, hogy legyen ovulációd. Most az ovi a cél!!! Erre koncentrálj. És ha lesz, akkor baba is lesz. Az orvostudomány csodákra képes és ez igaz mindenkire nézve aki itt van és aki már az orvostudomány jóvoltából kétcsíkos eredménnyel örvendeztetett meg minket.

Pusszi, és sok kitartás Moni
mj

Kriszti: 11 c 39 cn Galgamácsa 29 év
Krita: 6 c 35 cn Nyíregyháza 26 év
Timi: 3 c 33 cn Budapest 25 év
Margit: 4 c 31 cn Budapest 30 év
Jázmin: 4 c 30 cn Pécs 22 év
Cico: 3 c 29 cn Szeged 27 év
Andi: 11 c 28 cn Szeged 30 év
Barbi: 5 c 28 cn Calgary 26 év
Pucur: 2 c 24 cn Budapest 29 év
Koalamaci:4 c 20 cn Budapest 24 év
Lora: 9 c 18 cn Várpalota 24 év
Kicsiandi: 6 c 18 cn Budaapest 32 év
Ildi: 4 c 16 cn Szekszárd 21 év
Bubi: 5 c 15 cn Szolnok 28 ev
Bella: 14 c 14 cn Debrecen 25 év
Éva: 26 c 13 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 8 c 10 cn Budapest 31 év
Cincérke: 30 c 8 cn Budapest
Edina: 6 c 7 cn Coimbra 23 év
Moni: 3 c 7 cn Törökbálint 28 év
Száva: 6 c 4 cn Miskolc 29 év
Márti : 8 c 4 cn Debrecen 24 év
Boglárka: 7 c 3cn Györ 24 év
Gabo:28 c 2 cn Miskolc 26 év

nekem is volt mar olyan,hogy nem esett le a hom amikor megjottKép

En ma megyek es megveszem a konyvetKép

Andi

lecci csinald meg reggel!!!!!!!!!!!!/ohajtojel/

K
kriszti

Lányok!

Nagyon köszönöm a tanácsokat és kérlek szorítsatok nekem!

Éva!
Félek hogy még korai lenne tesztelni. Mi van ha még nem mutatja ki, vagy nem vagyok terhes. Ha meglátnám az egy csíkot biztos nagyon szomorú lennék.

Móni!
Nem szokott késni, mindig pontosan jön meg, de volt már olyan is hogy a 29. nap jött meg. Szóval még várok a teszteléssel.
Tünetem csak annyi, hogy megduzzadtak a melleim és kijöttek az arcomon ilyen pattanásfélék. Tipikus mensi elõtti állapot. Szoktam mérni napközben is a hõmet és volt, hogy 37,6 volt pedig nem vagyok beteg. Mást nem érzek.

Koalamaci!
Én is úgy gondolom, hogy várok még pár napot. Nem akarok csalódni. Ha holnap is fent lesz a hõm akkor majd egy kicsit megnyugszom. Ha meg akar, akkor úgyis megjön. Nem?

Andi
Andy

Andi,
37,6 napközben???? Szerintem ez már jelez valamit. Tudom, hogy a napközbeni mérés nem mérvadó, de az sem, hogy ilyen magas legyen valaki höje napközben!!!!! TESZTET AKARUNK!!!!!
És ha negatív eredményt mutatna hidd el, hogy ugyanolyan szomorú lennél egy hét múlva mint mondjuk holnap. Sajnos ha mégis negatív elkerülni a szomorúságot nem lehet és ugyanazok az érzések jönnek elö. Nincs értelme kínozni magad még egy hétig! Itt tényleg nem lehet okosnak lenni.

Megjegyzésként még annyit: Ha úgy gondolod várni akarsz a teszttel akkor várj. Ne halgass senki másra csak a megérzéseidre és a döntésedet mindenki tiszteletben fogja tartani és elfogadjuk azt. Szóval nem akarom, hogy úgy érezd belehajszolunk a tesztelésbe, csak nagyon drukkolunk neked és örvendezni szeretnénk a zebrán.
Puszi, Moni
mj

Kedves Andy!

Azt hiszem hasonlóan gondolkodunk. Kép Tudom, hogy könnyû mondani, de a lényeg tényleg az, hogy próbálj megnyugodni. Kép Szorítunk, hogy ne jöjjön meg és várjuk azt a két csíkot. Kép

Koalamaci Kép
Koalamaci

Kedves Lányok!

Nagyon gondolkozok a tesztelésen. Lehet hogy hazafele veszek egy tesztet, csak meg ne jöjjön nekem este.
Jó érzés, hogy így szeretnétek a két csíkot.
Ti vagytok a legjobb barátnõim.
Köszönöm hogy szorítotok nekem!

Most megyek haza.

Puszi mindenkinek

Andi
Andy

Andy!

Elhiszem, hogy nagyon félsz a negatív eredménytõl. Csak mi olyan kíváncsiak vagyunk és nagyon szeretnénk, ha nem szakadna most félbe ez a sorozat, hogy folyamatosan babás lesz valaki.
Én is nagyon szorítok neked. De ha mégse tesztelsz én azt is megértem. De mi nagyon szeretnénk.

Na pusssz!
Nagyon várom a holnapot!Kép

Éva
Éva

Sziasztok,

Na végre sikerült visszajutnom ide nekem is.

Andi!
Nagyon szorítok érted!!! Meglátod, zebra leszel.

Száva!!!
El&#337;ször is GRATULAKép DE! Most teljesen elbizonytalanítottálKép Írtam már nektek, hogy a múlt héten a menzim nem túl meggy&#337;z&#337; volt csak pecsételgetett. De mivel a dokival már megbeszéltük, elkezdtem szedni a Serophenet. Most járok a 3. napján (5 szemet vettem be).
Mióta téged olvastalak, egyfolytában az jár a fejemben, hogy mi van ha már vagy 2 hetes terhes vagyok és én meg itt szedem a gyogyit!!Kép Szerintetek az nagyon káros lenne a babára?

Ja, tüneteim nincsenek, de a fiammal sem voltak egészen 11 hetes koromig (abszolút semmi tünetem bnem volt, még mellfeszülés sem!)

VALAKI HEEEEEELP!!!!

Márti (a kétségbeesett)
Márti

Sziasztok!

3-4 napja nem olvastalak benneteket (irgum-burgum nekem), és lám-lám, alig bírom követni az eseményeket!

Timi, Száva, nagynagy gratula NektekKépKép, vigyázzatok nagyonnagyon magatokra!!!!! Ha van kedvetek, látogassatok be a "friss kismamás" topic-ba is...

Andy, ha megengeded, kicsit bátorítanálak:

Ahogy Kriszti is mondta neked egy pár napja, én voltam az, akinél a hõm teljesen ingadozott, közben meg már terhes voltam. Ez alatt azt értsd, hogy 36.8-tól 37.3-ig mindig mást mértem, közben meg már kezemben volt a + teszt.
Ja, és a teszteléssel kapcsolatban: ha holnap reggel tesztelnél, és mégsincs két csík, NE AGGÓDJ, addig ne higyj a negativ eredményben, amig meg nem jön. Nálam úgy történt, hogy csináltam tesztet a nemvárt mensi elõtt két nappal (én mohó), negativ lett, aztán csináltam egy õjabbat a nemvárt mensi napja után 2 nappal, az is negatív lett, aztán a harmadik lett csak pozitív, amit a nemvárt mensi napja utáni 5. napon csináltam!!!
Hajrá, és várunk holnap reggel az eredménnyelKép Hü de izgisKép

Krisztikém, tartsd a vasat a tûzbe, amíg melegKép Ne törõdj vele, hány dokit foglalkoztatsz egyszerre, ahhoz semmi közük, hogy hányan vannakKép TE, saját magad vagy a lényeg!!! Kép

puszi mindenkinek:
Beja
Beja

Kedves Márti!

Én csak azt tudom tanácsolni, amit Andynak is írtam. Ha nem vagyok biztos benne, hogy menstruáció az a bizonyos menstruáció, fogom a tesztet és megnézem. Max. x100 Ft-ot vesztesz vele, ha negatívat mutat, viszont - ez esetben - megnyugszol, hogy nem árthattál senkinek. Egyébként nem tudom, hogy ezek a gyógyszerek milyen hatással lehetnek. Én általában bogyóellenes vagyok. Kép

Koalamaci Kép
Koalamaci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?