Új privát üzeneted érkezett!

Bondim!
Tényleg! Köszi! ;)
20150601134430

Látom, Krisz és Bondi lelke kezd helyre billenni, akkor most megnyugodtam :D

Köszönöm a Lilukával kapcsolatos együttérző szavakat! Amúgy az egyik leghelyesebb, legkedvesebb kiskölyök volt az elkövető, aki amúgy nem verekedős. Lilu rászólt, hogy nem szabad kimenni az udvarra, mert hideg van, ő meg csak ment, Lilu meg vissza akarta húzni, és erre föl rúgott. Tuti nem akarta arcon rúgni, a szemét eltalálni meg pláne nem, de így jött ki :?

Amúgy Lilu is vett már részt verekedésben, csak ott fordított volt a helyzet: őt rántották meg valamiért, hogy ne csinálja, és erre föl ő is támadt vissza. Mondjuk nem rúgott, hanem megtépte a kislány haját, dehát agresszió=agresszió.

Sokat agyalok ezen a verekedés dolgon. Őt sosem ütöttük meg, és egymást sem. Nem néz ilyen filmeket, sőt még Tom és Jerryt sem. Elmondtuk már neki szépen, és nagyon kemény hangvételben is, hogy TILOS bárkit is bántani, és nincs rá magyarázat, hogy ezért, meg azért. Mondjuk most jobb a helyzet, mint pár éve, de nem lettem okosabb, miért volt az oviban pl. az a sok verekedés.

Csabira kíváncsi leszek!

Sajnáltam Lilut tegnap, de azért átrágtuk, hogy ő is hibás volt, ill. hogy ő is tett már hasonlót, és ugye milyen rossz ez, stb. Remélem, az elültetett gondolataim majd szépen kivirágoznak a kis fejében :D

Szly!
Jót nevettem a sztoridon :lol:
Vendég

Akata!
A tanítónéni borogatta hidegvizes ruhával, itthon meg kapott rá krémet.

Vkata!
A felenegedett anyatejjel higított burgonyapüré nem jött át Csabinak :( Abszolút nem akarta enni! Tettem bele almát, úgy sem... Végül sima almát kapott megint... Holnap veszek sütötököt, megsütöm, és összepürésítva adom majd. Hátha!
Dórikáról evős kép?
Vendég

Véda! Roli sem lát sehol sem verekedést és mi sem szoktuk bántani. Tavaly nyáron ennek ellenére ha valamelyik gyerek el akart tőle venni valamit, rögtön ütött! Szerintem ez valami ösztön náluk. Remélem mostmár okosabb lesz és nem fordul elő.

Kép
szly27

Sziasztok!
Köszönjük a további köszöntéseket is!

Kriszti!
Örülök, hogy jobban vagy. Csak a Libero reklámokban felhőtlen öröm az anyaság, mindenkinek vannak mélypontjai, ezt csak azok nem szeretnék látni, akiknek nincs babájuk, de mi tudjuk!
Egyszer egy pszichológus írta (nem emlékszem), hogy tökéletes anya nincs, a legtöbb, hogy ELÉG JÓ anyák legyünk. és Te egész biztosan az vagy, ahogy a többiek is megírták. Puszi!

Bondi!
Örülök, hogy nálatok is minden oké, jaj, ezek az Apás mélypontok.

Véda!
Majd ha lesz sok-sok időd, nekem is jósolsz?
Lilunak jobbulást!

AKata!
Köszi a cuccot, majd írj, ha megjött és egy talira elmegyünk, vagy megkérem Tamarát, h. hozza el.

Tamara!
Gyógyulgassatok. Szépséges babádat üdvözöljük.

Nekünkr tűrhető éjszakánk volt és Apa hozott nekünk virágot a féléves szülinap alkalmából. Pedig nem egy ilyen romantikus fajta. (Sőt szerintem kapott is antiromantika-oltást annak idején) De azért nagy szíve van. És most jóban is vagyunk.
Persze ez nincs mindig így. Háború és béke)

SzLy!
Jót nevettem a sztorin:)

Na, most én vagyok Szenilla, elfelejtettem mit akartam.

Mindjárt jön tanítvány, most még Apa nyűvi a gyerekeket.
Evelyn blogját néztétek?
Eliot keresztpapája ír bele. szerintem nagyon vicces :D

Na, megint egy eposzt írtam.

Bocsi
(tudom, hogy ez illetlenség egy újtól, meg a régieknek néha már sok is, ma már csöndben maradok :oops: )

Tita!
Fiúnév: AMBRUS
Vendég

Bondi örülök hogy mostmár kezdtek apával egyenesbe jönni.

Szly hát az a párbeszéd nagyon tetszik! Jót mosolyogtam rajta. :)

Kép
linda24

(amúgy töprengek, miért is vagyok ilyen hiperérzékeny, hál'Istennek nem zebracsíkos teszt miatt, na de akkor mitől????)

A kialvatlanságtól, Drága!

Véda szerintem lehet hogy a hipermotilitása Lillunak benne van! Egyébként mega mit Szly mond, ösztön szinten is...

Kép
andkata

Viki, tuti jó képeket tettél fel Iwiw-re!

Megyünk holnap a gyerekekkel korizni! Kiváncsi leszek! :D

Kép
Kép
patr

Na, vagyok újra, kész a kaja. A szabadba még nem jutottunk, mert mikor írtam az utolsó hsz-emet, akkor aludt el Levi az ölemben és azóta is húzza... :shock:

Na, talán most felkel...igen, talán most vidámabb lesz.

Valamit még akartam, na majd ha eszembe jut....

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, kisbusz-kamion! Mi ezeket kihagytuk, kávéfőzők vagyunk. Az a fajta, amelyik jó slotyogósan csurgatja a kávét! :lol:

És még valami: a nagy depimben délelőtt észre sem vettem a sok cuki babaképet! :oops: Annyira édik! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kávéfőző is jó, Kriszti! :)

Örülök, hogy jobb kedved van!

Patri, korcsolyázni 4 gyerekkel? Klassz!

Kép
andkata

Ugye? izgi lesz! Ráadásul Zsuzska az egyetlen, aki valamelyest tud már korizni! Múlt héten volt a lábán először kori, de úgy csinálta, mint aki korcsolyával a lábán született! A Misi bukdácsolt, elég bátortalanul, de kitartóan, a Briginek meg még csak most lesz először a lábán kori! De ott találkozunk az ex sógornőmmel meg a lányával, ők tudnak korizni, remélem segítenek majd!

Kép
Kép
patr

És tóra vagy műjégre, Patri?

Zsolti jobban alszik valamivel?

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:51-kor.
Vendég

Csajok!

minden babának ilyen klassz illata van?
én Emmáéba bele vagyok szerelmesedve!

Patti!
jó korizást!!!
Vendég

Elkészítettem az 5 hós táblit. Felrakni még nem tudom, mert még csak xls-ben van kész.

Viszont! Orsi, ti nem akartok szerepelni benne?

Fmarti! Küldtél nekem képet Leáról, de adatokat nem. Kéne még születési idő, súly, hossz+ kép, és 5 hós adatok.

Még aki szeretne benne lenni, szívesen beleírom!

Vannak egyéb hiányosságok is. Gondolom mindenki tudja! Pl ami hirtelen eszembe jut: Ami, TAmi, Bencuri, Szkági, Patr., Kimma, Maverick, Csillala, Muffin, Andi, Kryss stb. Bocsi akit kihagytam, de most csak visszagodnoltam, visszakeresni lusta vagyok.

Kép
szly27

Vkata! Esernyő nem, de bögre kell a kávénak! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk. HOsszú volt az út, na meg reggel 2,5 órán át pakoltam be, most meg állhatok neki kirakodni a sok táskát, aztán mosni, teregetni, pakolni, pakolni, pakolni... fúj, de utálom!! :roll: Annyira fáradt vagyok!

Tök furi h itt nincs hó, anyuéknál 10 cm volt már amióta hazamentünk. És most is esik. Itt meg semmi. Mondjuk annyira nem hiányzik, utálok csúszkálni.

Remélem a jövő héten vissza tudok rázódni közétek. Fotózom majd Nórit és a fülbevalóját, de még eddig nem jutottam el addig. Holnap Maglódra megyünk, Emma szülinapja lesz, már 1 éves!!! Ismét megállapítom h rohan az idő!
Ha nem felejtem el csinálunk holnap magunkról családi fotót is az 1000. oldalra.

Kike
Örülök h lassan sikerül megoldást találni a nemalvásra! Nóri is szereti a meleget, de nálunk ez nem gond, 24-25 fok van. Bár így is vastag pizsiben kell altatnom mert a takarót folyton lerúgja és utána csak nyöszörög.

Zsuzska
Jobbulást neked! A többiek már biztos unják - mindig ezt mondom :lol: , de Te még nem rég vagy köztünk, úgyhogy felhívom a figyelmed a mézes, facsart citromos csipkebogyó teára. Igazi csodaszer! :wink:

Szly
Én küldtem 5 hós adatokat + képet? Olyan rég volt h már nem is emlékszem! 8)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Wera! küldtél!

Kép
szly27

Véda: én meg Lilut felejtettem el kérdezni :oops: :?
Már csak ezért is utálom az ilyen egomán szívbajokat...
Hogy van?
Ne aggódj, a szavaid ki fognak virágozni :)

Mi is ellenezzük a verekedést - néhány legyintést azért kapott Oti, egy-két hirtelen helyzetben (ma pl. azért, mert mivel állandóan fantáziaországban jár az agya, majdnem kigurult motorral az úttestre, hiába szóltam neki, hogy álljon meg).
Viszont azt mondjuk neki, ha őt bántják, üssön vissza. Márpedig azért, mert kisnövésű, így könnyen lenézik a gyerekek a tudását, képességeit, erejét, márpedig ne packázzanak vele. Másrészt ő elég nyugis, sokszor akkor sem szól, ha valaki elvesz tőle valamit az oviban, csak belülről emészti magát, olykor sír (na, kitől örökölte? :) ), és tanítjuk, hogy igenis nyissa ki a száját, legyen merészebb.

Kriszti: jó kis kávéfőződ van! :D

Patti, ha ezt tudom... vmelyik nap volt bedobva egy ingyenbelépő a jégre, elküldhettem volna neked, itt figyel az asztalon. Jó, hogy sokan lesztek, így tudtok a gyerkőcökre figyelni.

Orsi:
[quote]m írta:inden babának ilyen klassz illata van?
én Emmáéba bele vagyok szerelmesedve!

:lol: :lol:
Azt szoktam mondani Apának, hogy az enyéimnek még a kakiszagát is imádom (bár Otinál már néha megdől az elmélet :) )

antiromantika-oltás: :D
sztem minden pasi nagy adagot kapott belőle, főleg a becserkészési időszak után, amikor már megvan nekik a nő :)
Persze tisztelet a kivételnek - ha van, meséljetek! - pl. Emma-apa nagyon édes!

Akata:
[quote]A írta: kialvatlanságtól, Drága!

Erre komolyan nem gondoltam! Persze, a homloklebeny! Vagy a frontális?

Vkata: köszi a dicséretet!
Hazudnék, ha azt mondanám, sosem gondolkodtam az íráson, olykor eszembe jut, sőt ebbe-abba bele is kezdtem. De szakmai ártalom, hogy annyi embernek annyi írását olvastam, hogy nem gondolom: mást, újat, érdekesebbet, jobban tudnék írni.
Gratulálok mintaDórinak a mintaevéshez :) (na meg mintaanyukájának a gyorsaságához :) )

Szly, köszi, h annyit dolgozol a táblival!

Visszaringattam drága Nattancsomat, teregetek egy kicsit.

Kép
Kép
bondi

Csilla: homloklebeny= frontalis lebeny :lol: :lol: :lol:

Kép
andkata

Orsi, szerintem minden babaának irtó jó illata van, kivéve ha a szülők elrontják...erre láttam néhány példát :?

Antiromantika oltás nálunk is befigyel, csak piros betűs ünnepeken van virág. De szavakkal sokat pótol a Drága :)

Kép
andkata

Weram: jo hogy ujra itthon vagytok!
hat az utazas mar csak ezzel jar...marmint pakolassal.
de azert pihizz is!
sikerult penzszerzesi forrashoz jutni?
Vendég

en is oda vagyok Anna illataert :oops:
Vendég

Kata, műjégre megyünk, a Libegőnél van egy kis koripálya, aránylag olcsó és talán nem lesz tömeg sem.

Bondi köszi, de nem megyünk a nagy jégpályára, mi még ahhoz kishalak vagyunk! :lol: Itt Zsoltival be tudok ülni a kocsiba, ha már nagyon nem bírjuk!

Kép
Kép
patr

Werám, üdv újra a fedélzeten! Milyen kisleány volt Norci anyukádéknál?

Tamara, jobban vagy?

Kép
andkata

Én Csabi szája elött szoktam inhalálni :oops:
Imádom, olyan édeskés az illata...
Vendég

Orsi: nagyon jó, de már van a családban. Unokatesót hívják így!
Látjátok, ezért ilyen nehéz ez a névválasztás.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bondi:Örülök, hogy tisztázódott köztetek a dolog! Ezek a pasik, hova teszik néha az eszüket? :D (Az természetes, hogy mi sosem vagyunk hibásak - na jó, csak nagyon ritkán. :lol: :lol: :lol: )

Orsi: Én is szoktam szagolgatni Leát, bár itt-ott néha találok érdekes illetú területeket is. :lol: Viszont szoktam mondani apjának, hogy olyan jó szagolni még a kis büdös helyeken is (pl a fejének van egy jellegzetes illata).

Apa-romantika: Én Lacim nagyon tud ha akar. :D Annak idején, mikor 16 éves koromban elkezdett nekem udvarolni, pl mindig kaptam tőle a szál rózsa mellé Mars szeletet (már akkor is tudta, hogy mivel vagyok megvesztegethető :lol: ). Mióta tisztáztam vele, hogy én az élő és nem a ahalott virágokat kedvelem inkább, azóta nem hoz vágott virágot, csak csokit. :lol: Nagyon figyelmes tud lenni, ami nem az ünnepekhez kötődik (azokat mi valahogy mindig olyan hétköznapian éljük meg), hanem a mindennapokhoz, de most nem kezdek el áradozni. Ő sem hibátlan és én sem vagyok az, de tudom, hogy nekem ő a lelki társam. (Egyik varázsló-ügyfelem anno azt mondta, mi duál-lelkek vagyunk, ami azt jelenti, hogy minden egyes életünkben "egyesülünk". :roll: Hát nem tudom, azért időnként szoktunk vitázni is. :lol: )

Titi: Kristóf vagy Liza, Alíz. :D

Kriszta: Szupi, hogy jobb lett a kedved! Lea nálunk is általában akkor kezd el hisztizni, ha meglát engem. Ez valahogy "nekem szól" :? Tudja, hogy én kevesebb ideig bírom cérnával. :lol:
fmarti

akata: Kérdezted, lea hogy alszik. Megfogadtam, hogy most egy ideig nem írok erről, de amint feloldódik a magammal szemben támasztott elvárás, majd mesélek. :)
Adélnak jobb lett a kedve?
fmarti

Tita: Marton, Adam, KOlos, Rego, igazabol en fiu nevben nagyon nem vagyok otthon, mert Aleko makedon nevet adna ha fiunk lesz, lanynevbol meg nem igen van ami tetszik.Sara, Panna, Villo, Flora

Kata: nem sajna igy estere vacakabbul vagyok:(
Anna is jobban szorcsog, hoemelkedese van( bar neki szinte minden este van) de jo kedvu, napkozben nem kohogott.
Aleko meg epp ceges buliba megy....MEgszunik a team amiben dolgozik, igy van egy zaro.Szoval ma en is hamar agyba bujok, tan...bar ilyenkor van az hogy Anna mashogy gondolja:)

Az en ferjema vilag legromatikusabb embere.Igaz mig udvarolt ezerszer jobban az volt, de azert meg most sem halt ki teljesen!
Vendég

Akkor Aleko jobban van :wink:

Márti: Háááááát, sírva ébredt délután, pedig két órát aludt és nehezen lehetett megvigasztalni, cicivel azért sikerült. Lehet hogy éhes és azért nyűglődik? Nem tudom, meg kellene mérni mennyit eszik,de mindig odázom. Épp tegnap olvastam, hogy ilyenkorú gyereknek 5-8 dl anyatejet vagy tápot ( tejpép is ide számít szerintem) kell megennie egy nap. Annyinak meg meg kell lennie. Mióta itthon van az apája jobb. Lehet hogy tényleg apafüggő, mint azt Viki, már korábban felvetette :?:

Kép
andkata

Tami
Sajna még nem. Reménykedtünk h mégis beosztják apát dolgozni a jövő hétre, de sajna nem így történt. Üzletel mindenféle dvd-lemezekkel meg számítógépes kütyükkel, laptopokkal stb, de az nem egy biztos forrás, egyelőre épp nincs semmi.
Gyűlnek a csekkek, nagyon izgi! :roll:
Örülök h Aleko gyógyulgat! Csak így tovább! :wink:

Akata
Nóri anyal volt a nagyiéknál, főleg hogy mindig szórakoztatta valaki. Előre rettegek h mi lesz ha ketten maradunk itthon ugyanis most még a szokásosnál is jobban ordít ha egyedül marad :?
Én is tűnődöm rajta néha hogy Nóri vajon éhes-e amikor nyafog vagy csak nyűgös, álmos stb. Kár h nem tudják elmondani... :roll:
Vendég

Szép, jó estét!

Wera!
Sajnálom a pénz gondokat. Jövő hónaptól már jobb lesz? Hogy viseli Nóri a fülbevalót?

Tamara!
Remélem hamar le tudsz feküdni és ha kialszod magad, talán jobban leszel.

AKata!
Remélem Adélnak jobb kedve lesz. Én sosem vagyok benne biztos, hogy elég a tej. ma pl. vagy 8x szopott, lehet, mert kevés.
Rizst már ehet turmixolva, mit gondolsz?

és csajok, küldök képet a félévesemről, már végre ő is legurul a szőnyegről :lol: és a ma esti fürcsi után Apával (de ezt csak stikában :oops: )

Kép

Kép

Sírásmentes jó éjt!

Ui: Véda, Bondi! Köszönjük az 1000. oldalt!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.20 13:52-kor.
Vendég

Orsi: jok a kepek nagyon!

HAt igen Aleko jobban van de azert izgulok nehogy rabetegedjen ebben a nagy hidegben.

Wera: en is tartok tole mi lesz ha ujra kettesben maradunk Annaval, Aleko az elso nyekkensre felkapja, sot sokszor csak ugy is ha epp ahhoz van kedve hogy a kezebe tartsa...allandoan bohockodnak:) Ami tok jo csak a nap nem tudom hany orajaba a teendoim mellett erre nem lesz idom sem energiam :oops:

Rizs lehet de nem tudom milyen , mert a papikban van olyan emi 4hostol, es rizses.
Vendég

Andi: minden ok> Viki jol van? Elvitted a gegeszetre?
Jelentkezz ha van kis idod!
Vendég

Kép
komod osszerakas

Kép
Vendég

Wera jó hogy mostmár többet tudsz majd lenni. És teljessen megértelek én is annyira de annyira utálok pakolni akár ha utazunk valahova, vagy ha hazajövünk!

orsóanya Emma és apa nagyon édesek! :)

Vidokata megyek be nézek a másik topikba! :D

Kép
linda24

Tami!
Anna úgy figyel, hogy szerintem a következőt már ő rakja össze :D
Jó képek!
(Te szereltél, Apa meg ffotózott? Na, szép! :D )
Jövő héten, ha jobban lesztek (remélem), esetleg találkozhatunk.
Vendég

Legalább egy negyed órán keresztül nézte így a hóembert, és magyarázott neki!
Kép

Itt ül egy kis segítséggel!
Kép

Itt meg már segítség nélkül! :D
Kép

Kép
linda24

Linda!

jaj, de szép kiscsaj. Főleg a második képen, mikor rötyög, meg kell zabálni :P
Vendég

Ez a Vivi kislany egyre gyonyorubb! Es ugyes is!

Orsi: jopbb ha en rekom ossze, akkor elsore jol lesz osszerakava:)
Neki nincs turelem megnezni hogy kell csak csinalja....
Bizom benne hogy jobban leszek!
Vendég

anyjuk én is nagyon szeretek szerelni, de sajna apa is,így mindig elveszi előlem az ilyen munkát! :? Pedig mikor a szüleimmel laktam, mindig én szereltem mindent. Apukám ilyenekhez nem értett, mert ha összerakott valamit, tuti előlről kellett kezdeni.! :)

Kép
linda24

egy versrészlet, olyan szép:

Tartom, szorítom, körbeölelem,
hogy maradjon velem,
hogy a holdfehér tej megszínesedve
áradjon szét a lüktető erekbe,
élő, fogható földi teste
otthonra leljen kívülem. (…)
Forróság áramlik belőlem.
Én elfogyhatok már. De ő nem.
Vendég

akata: Néha azért olyan jó lenne, ha már meg tudnák mondani, mikor mi a bajuk nem? Az ember nem győz filózni! :D

wera: Nálatok pedig Nóri már annyira mozgékony, én azt hittem, azok a gyerekek, akik már másznak nagyon el tudják magukat foglalni. Lehet, most hozzászokott, hogy mindig van valaki a közelében?
Az én gyerekem szerintem soha nem tanul meg mászni.

Orsi: Nagyon szép az idézet, és Emma is! Milyen ügyes, hogy már legurul a szőnyegéről! Apája mit tanít Szegeden? Kicsit ismerős az arca. (Én is Szegeden tanultam. :) )

Tami: Jók a képek, Anna ennivalóan figyel! Én párom hasonlít Alekóra, mert ő sem nézi meg soha az összeszerelési útmutatót, ha veszünk valamit, csak elkezdi összerakni, aztán órákat elszöszöl vele. Ja és én párom sem iszik soha alkoholt! :D

Linda: Vivid édesen ül!
fmarti

Ez szép, Orsi!
Rizs mehet, Adél ia kapott már, igaz bébiételben...
Nagyon tetszik a Hajnali csillag peremén, köszi a tippet!

Vivi olyan ügyes, vigyori baba!!!

Azért merült fel bennem ez a tej dolog, mert Adélnak nagyon stagnál a súlya. Igaz megduplázta épp a születésijét, de nem mozdult már vagy egy hete. Asszem tényleg le kell mérnem, főleg, hogy a tesom mindjárt szül és megy át a mérleg.

Kata, nem tudom, de azóta nyöszög, mióta kapott. Mondjuk ma is egész nap nyügi vot, de ha ölbe vettem, nem. Ez meg nem arra utal, hogy valami baja lenne.

Tamara, jók a képek! Hát nálunk is ugyanez a helyzet. Lehet hogy Adél is azért nyűgösebb, mert az apja ma bement és nem kapkodta fel állandóan. Mert én nem. Inkább odafekszem melléa játszószőnyegre, de nem veszem fel állandóan...

Mancsival mi újság?

Képzeljétek még nem is büszkélkedtem: amíg apa itthon volt, nagytakarítottam a nagyszobában ( minden könyv leszed, leporog, újrarendez), üveges szekrényekkel ugyanez és a konyhában is mindent. Már csak a WC és a fürdő van hátra. Mondjuk főleg alvásidőben csinálom, ugyhogy meg lesz az.
Annyira idegesít a kosz mostanság, főleg hogy most már Adél is nyalja a padlót...

Kép
andkata

Katák: köszi szépen! Csak az orrom folyik vagy nem is folyik, hanem sűrű izé van benne ami mindig beletapad és nehéz kiszedni, alig kapok néha levegőt. Az orrom is sebes már belül...
Bocsi a részletezésért.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Húúú, ilyen késő iccaka én még nem is jöttem sosem..... Férjem elutazott Sárvárra, holnap disznót vágnak egy baráti társasággal. Első édeskettesben töltött éjszakánkat éljük Brúnóval, aki már alszik fél órája (bár újabban megébred egyszer éjfél körül), anyukája meg ahelyett, hogy aludna, babanetezik, szép dolog.... :twisted:

Orsi, nagyon szép az idézet! Kitől van?

Tami! Anna nagyon édi, ahogy figyel. Honnan fotózott Aleko? olyan, mintha galériáról készült volna a kép.

AKata! Neked akartam már rég írni a Liberóról: mi is 4-eset használunk már rég, de nem az Up&go-t, hanem a Comfort fit-et, ami hagyományos tépőzáras. Egyszer tévedésből vettem up&got és az nekünk sem jött be, sztem az csak akkor lesz jó, ha már felállnak, lépegetnek.

Brúnónak kibújt a 2. foga is, ehhez mérten nyűgösködik is rendesen. Hüppög álmában, megyek is megsimizem.

Ha jótündér lennék, elaltatnék minden babát és mamát legalább reggel 8-ig.... De így csak kívánok mindenkinek szép álmokat és a lehető legtöbb alvást!

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

Jó reggelt!!

Titi:
Olivérnek nagyon boldog születés napot!!

Kép

Nagyon édes ,tündéri babákat láttam!!

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?