akkor hát kis bemutatkozás
Egy évi ismertség után aug. 30-án volt az esküvőnk és már a nászúton belevágtunk a babakészítésbe
Persze mindenféle utánaolvasás nélkül, csak a fog gátló utáni 3 hónapos szünetelésről tudtam. Amit mai fejel már lehet nem is tartanák fontosnak.
Azóta persze már okosodtam és végigolvastam a ti beszélgetéseteket is, így már kicsivel többet tudok. Mint korábban is írtam még mindig nem tudom mi is a jó, ha sokmindent tudunk és odafigyelünk, vagy csak úgy lazán csináljuk és kész.
Utánaszámolva 4 hónap próbálkozáson vagyunk túl, amiből én 2-t tartok igazinak, mert a párom nászút alatt magas lázzal betegeskedett (utólag megtudva) pont pé-kor, októberben sem akkor voltunk együtt...
Orvost váltottam, most a szt. imrébe járok, Rákóczi profhoz. Néha tetszik, néha nem.
Ismerem már a ciklusomat, használtam lh tesztet is. Volt hormonvizsgálatom, doki semmi konkrét rosszat nem mondott, leleteket próbáltam értelmezni, nem nagy sikerrel...
Apát még nem vizsgálták, remélem nem is kell majd, asszem a férfiak ezt nem nagyon szeretik. Ha pedig kell, akkor is csak májusban lehetséges, mert addig Ausztriában síoktató.
Jujj, mennyit írtam, de az még belefér h párom 36, én május végén követem.
Ugye nem untattam senkit
Kérdezzetek nyugodtan!