annus:
nagyon szép menyasszony voltál. De tényleg.
emese:
nayon klassz kis rucik, én nem is merek bemenni a turiba, pedig most nagyon rákaptam, ahogy látom nektek is milyen jól sikerül ott vásárolni.
Apa szerint nekünk már így is túl sok van...
Édes, mert el sem tudja szerintem képzelni, hogy naponta hányszor fogjuk össze nyálazni, tejezni, vagy egyéb "baleset" a ksi rucikat...Amúgy én eddig az összeset (most kb 20-25 dab lehet) a Tescoban vettem, mind Cheroke márkájú, és mindig az akciós leértékelt, végkiárusított darabokból választottam, szóval pászáz forintért vettem egyet-egyet. Ez sok? Ugye nem.
Bár apa nem olvas benneteket (mondtam neki ez olyan csajos dolog), de azért kérlek üzenjétek meg neki hogy nem viszem túlzásba...
Amúgy, voltam/tunk dokinál.
Hááááát. Na. Mit mondjak. Látszik, hogy az első magán rendelése az ünnepek hosszú kihagyása után, mert nagyon sokan voltunk, és így látszott / érződött hogy siet. Nem mondom hogy nem szánt rám elég időt, csak most úgy kapkodósabb volt mint szokott.
Baba rendben, kb fél kg, azt hiszem 450grammot mondott kb. (Az nem kicsi?)
Viszont ami nemjó hír:
DIÉTA. Azt mondta, hogy a 10 kg amit híztam az akár hogy is nézzük sok. 22 hetes vagyok, még azt mondta hogy van 10 hetem, amíg tudok diétázni, nem olyan szigorúan, de mondta hogy próbáljam meg nagyon tudatosan csinálni, és ne fogyjak, csak tartsam a súlyom. Pápá sütik, csokik, túrórudik...
Jaaaaa, és nem árultuk el neki, hogy eddig két orvos is lányt mondott, így vágott neki a megállapításnak. Azt mondta: szerinte kislány. Na, így akkor már 3 orvos szerint lányzó. Kezdem elhinni
Folyás:
azt mondta, hogy nem problémás, nincs fertőzés, de valóban több egy kicsit és mivel kellemetlen nekem, kaptam egy kupot, ami elvileg picit visszafogja a mennyiségét.
következő vizsgálat:
2 hét múlva cukorterhelés. Szirup lesz, előre bekeverhetem otthon, citromot is tehetek bele. A dokihoz pedig 4 hét múlva kell menni.
Az nagyon soká lesz, így elhatároztuk, hogy bejelentkezünk 4D ultrahangra, mert amúgy most is hiába néztük meg az én kis tündéremet, ezen a 2D-s UH-n csak a doki tud kiigazodni, én nem.
Csak a páromat hétfőn megműtik (orrsövény ferdülés + arcüreg ciszta miatt), így a két hét gyógyulás után tudunk csak menni.
Na tessék, megint locsogok itt össze vissza.
Most egy kicsit megpihenek, mert doki után bevásárolni is voltunk, és ez így mára sok volt.