Enci
Köszi a dícsérő szavakat. Igen Zsani hatalmas szemei
Neked meg van egy kis szumóbirkózód. Vérvételre miért kell vinni? A dokinénitek miért megy holnap? Egészséges nem? Ja ha kérhetnék vlamit magam és mindenki nevében (Era is így járt elsőnek elmékszel?) A képeket ha töltesz fel mindegyik közé rakj legalább 2 db ENTERt, mert különben így széthúzza a topikot, mi meg huzigálva olvasunk. Köszike.
Ja és Era helyett válaszolok én: Igen olyan etetőszéket vettek a szüleim nekik, mert itt Debrecenben én újonnan 4000-ért láttam a neten 2800+ postaköltség. Én meg múlt héten megláttam kint egy bababizományiban, csak 1000-ért. Szerencsére ez nem tönkre tehető, a fém váz sokat kibír, és mivel műanyag könnyen sterilezhető.
Era
Aha akkor majd holnap elmagyarázod, hogy is lesz mert nekem ez kínai
Majd ha reggel bejelentkezel, remélem most jó lesz a neted, akkor írd meg, hogy legyen a séta + találka. Remélem Anna most jobb kedvében lesz mint a múltkor nálunk. Tényleg vigyünk érdekes játékokat Zsanka gyűjteményéből, amit megszerezhet Annácska (ismerem már a csajodat, hogy úgy is csak addig érdekli valami, míg másnál van
Ja és úgy tervezem, hogy viszem a kamerát, csinálok felvételt Józsi majd megvágja és teszünk fel szöszeneteket a netre. A honlappal kapcsolatban majd mondok valamit személyesen, csak jusson eszembe.
Manóka
UPC-t én is tudnám szidni neked, tegyem meg????
Mi tavaly év elején szívtunk nagyon, mikor a csatornakiosztás (frekvenciaváltás volt) változtatták meg. Nekünk a Viasat egyszerre jött az Rtlklubbal. Ja hogy hogy??? Hát úgy, hogy a Viasat kábeles jele ugyanaszon a frekvencián jött mint az Rtlklub anntennás szórt adása. És itt a 13-on nincs ám árnyékolás. Ha kihúzom a kábelt a TV-ből a viasat helyén majdnem teljesen tisztán jön az rtl. Így végül 9000Ft-ért megcsinálták, hogy minden ott van ahol kell. Egy speciálisan árnyékolt kábelt vezettek be hozzánk, hogy ne legyen gubanc és az három Tv-hez 3*3000Ft. De én hogy szidtam őket......
De nekünk most nem emelték a havi díjat, ami pozitív, viszont így is drágább mint a másik kábeles tv lenne, csak anyósom aláírta a hűségnyilatkozatot. Majd böszörményben nem válogatok, ott csak valami Doolby van,
azt se tudom milyen csatornákkal. De majd bemegyek és rendet teszek ott is.
De majd csak az Axelero után, ott is lesz egy köröm......Hogy én azokat is hogy útálom!!!!
A früdésnél mi meg úgy csináljuk, mivel a lány már nagykádban fürdik, mint a nagyok
, hogy a mosógépünk tetejére szivacsból meg szurkosvászonból én csináltam pelenkázólapot, így arra vesszük ki a lányt. Míg kicsi volt, volt egy a nagykádra felraktható rács, arra tettük a kiskádat, de az elrepedt (nem csodálom, még a sógornőmé volt és most lesz 18 éves) de elraktuk a mintának következő babának újat csinálunk.
Krisz
Mondtam én hogy valami nincs rendben ha máskor nem szokott ennyit nyűglődni. Máskor előbb megkakáltattni utána sétálni vinni!!!
Tündéri a lánykád élőben is!
Na mára eldugulok
Nadine