Sziasztok!
Harhaj! Össze kéne ülni a Férjeinknek!
Az én Párom épp azt számolgatja, hogy mekkora szélkereket tudna építeni, amihez még nem kell engedély... Ja, és 2002-ben, mikor elkezdtünk építkezni - ami még mindig tart... - elve úgy lett kialakítva a fűtési rsz.+a melegvíztároló, hogy napkollektorra rá lehessen kötni. Csak pénzünk nincs rá...
Viszont közvilágítást csinált az utcánkba Karácsonyra!
(2002. óta könyörgünk az Önkormányzatnak, hogy a 25 éve belterületként nyilvántartott utcába tegyenek már egy lámpát, mert tök sötét van. )
Igaz, kicsi a fénye, 12V-os (ennyi fér bele a saját ktgv.be -mert persze a saját villanyunkról megy...), de legalább nem esünk hasra. Ami jelen állapotomban kifejezetten + dolog...
Nem tudom, mi volt ma velem. Minden programomat lemondtam. Reggel épphogy kidobtam a gyerekeket, visszaestem az ágybe, és fél 12h-ig(!) aludtam. Ilyen is régen volt. Most viszont fáj a fejem. Valószínűleg elszoktam a sok alvástól, viszont a szervezetem igényelné. (Amúgy olyan 6h alvásra jut időm...)
Most viszont össze kellene kapnom magam, mert ma semmit nem csináltam. Huh!
Mozza! Köszi az infókat! Megnézem!!!
Tegnap sikerült a Marczibányin elkapnom egy tornát (odamentem személyesen 18h-ra, mert a megadott mobilszámot soha nem vették fel). Tapasztalat: amire korábban jártam anno (Sportkórház, MÁV kórház) sokkal profibb volt. Itt: kicsi szoba, kevés levegővel... Megmozgat, de nem kifejezetten kismamatorna. Ha más nincs, akkor marad ez. Közben kaptam még címeket. Leírom, hátha érdekel v.kit. Jövő héten kipróbálom őket...
SZERDA, 18.00h ill. PÉNTEK, 9.50h: Marczibányi tér:, Műv. Ház (itt voltam) -1190Ft/alkalom (szerintem nem olcsó -bár, mindig le vagyok maradva az árakkal...)
HÉTFŐ, 17.45h: II.ker., Szilfa u. (Pasaréti útról befelé, jobbra az első barna kapu -ez vicces, de nem tudták megmondani a házszámot...) -Ez u.az a szervezés, mint a Marczis, és az ára is annyi.
KEDD-CSÜT., 18.00h: II., Pitypang u., Ált. Isk. -890 Ft/alkalom. Ezt meg fogom nézni, mert barátibb az ára
Név: a MÁV-ban mindig úgy volt, hogy amikor megszületett a baba, becsomizva a hasamra tették, és volt 5-10 perc, amikor "kitalálhattuk" a nevét. Mi borzasztó szülők vagyunk, mindig a szülőszobán lett véglegesítve a baba neve...
Most eldugulok. További szép napot Nektek!