Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Életem talán legrosszabb éjszakáján vagyok túl. Iszonyú hasfájása volt Daninak. Olyan kemény volt szegénykémnek a pocakja, hogy már én sírtam..., kapja az infacolt, mi mást tudok még csinálni? Ma elmegy apa Espumisan-ért, hátha kicsit alábbhagy tőle a puffadás.

Meg azt is olvastam hajnalban a neten, hogy ilyenkor nem szabad megint cicire tenni, mert attól még jobban fog fájni a hasa..., Zöldi vélemény?

Voltunk sétálni nagyon szépen süt a nap, kint aludt ahogy hazaértünk kinyíltak a szemei..., most nagyon szemét vagyok, de úgy fordítottam a kocsit bent a nappaliban, hogy kicsit az arcába süssön a napocska, kénytelen becsukni a szemét, és talán alszik...

Vera hála istennek, hogy végre kiderült mi a baja a csöpp leánynak..., legalább most már el tudtok indulni agyógyulás felé...

Én tegnap voltam azon a határon, hogy nem bírom tovább, feladom..., nemhogy jobb lett, még rosszabbodott a helyzet, semmit nem aludt, este fél 11-kor kidőltünk..., máskor meg úgy érzem, hogy tök simán megoldom a dolgokat. Azt tudtam, hogy nem lesz egyszerű, de arra nem számítottam, hogy ennyire leköt már az elején. Nagyon szívesen játszanék vele, de még olyan picike, egész nap meg nem foghatom...

Néha úgy érzem csődtömeg vagyok, mert egész nap ugye velem van, de nem hajlandó megnyugodni, már a csillagokat leígérem neki, apa hazaér, és 5 perc alatt mosolyt csal az arcára... mit csinálok rosszul. Van aki azt mondja, hagyjuk hadd sírjon egy kicsit..., na ja csak az enyém addig hergeli magát, amíg el nem felejt levegőt venni üvöltés közben... :shock:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Cili: sajnálom a gázos éjszakát. Nem próbáltad meg egy kicsit tornáztatni?? Marcinak segít, mert jó nagyokat pukizik!!! :lol: :lol:
Nyugodj meg, nálunk is apánál egy másodperc alatt megnyugszik én meg órákat is dajkálhatom akkor sem!!! :lol: :lol: Hidd el minden rendben lesz!
Vendég
 


[quote="dcili81"]
írta:
dcili81Meg azt is olvastam hajnalban a neten, hogy ilyenkor nem szabad megint cicire tenni, mert attól még jobban fog fájni a hasa..., Zöldi vélemény?


Pont erről beszéltünk az orvossal minap. Azt mondta, hogy ha fáj a hasa a picinek és puffad, ilyenkor hajlamosak még enni és még enni és kialakul az ördögi kör, mert akkor még inkább fáj a pocak és akkor még enne. Szóval ha tényleg kőkemény a hasa, nem érdemes etetni, ha nem rég volt etetve, akkor sem ha nagyon tátog.

Sajnálom a rossz éjszakát. :( Remélem a következő jobb lesz!

Hű, márc. 18-ra kaptunk időpontot koponya és hasi UH-ra. Azt mondta a telefonban a nő, hogy pont belefér a 3 hónapos keretbe. Na igen, 2 nap híjján... Jól kicentizte. :D

Megvolt az első Noli séta. Jujj, olyan édesen pillegett a kendőben. :D Azóta meg alszik mint a bunda. Jó dolog ez a friss levegő.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 

 
 

Boci próbáltam tornáztatni, de nem jött semmi...
Ma be fogom tartani a 3 óránkénti etetést, remélem ez segíteni fog neki..., most édesen horkol a babakocsiban... :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


[quote]M írta:eg azt is olvastam hajnalban a neten, hogy ilyenkor nem szabad megint cicire tenni, mert attól még jobban fog fájni a hasa..., Zöldi vélemény?

De hát azért enni kell, nem? Mert akkor meg azért sír majd, mert éhes.
Pocakfájásra masszírozás! Már sokszor leírtam. És melegítés.

[quote]e írta:gész nap meg nem foghatom...
Hordozóóóóóó!!!!!! pont olyan, mintha fognád, és általában elalszik benne.

[quote]a írta:míg el nem felejt levegőt venni üvöltés közben...
Hál'istennek ilyenkor majd a reflexe vesz helyette.

[quote]M írta:a be fogom tartani a 3 óránkénti etetést, remélem ez segíteni fog neki...,
Miben segít?

Kép
zölddisznó
 
 


sziasztok Máginak megszületett a kisfia :)

László Bence József vagyok, 11:31-kor, 55 cm 3600 grammal és vörös hajjal kukucskáltam erre a szép világra.!!!!

nika70
Salgótarján
 
 


Juj hatalmas gratula Mági!!!

Az utolsó pici decemberi kismanó is kibújt!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


De jóóóóóóóóóóóóóóóó! Gratulálok!

Kép
zölddisznó
 
 


Halihó!

Óriás gratula Mági!

Vera: örülök, hogy kiderült a baj,és hogy szerencsére nem epilepszia :)

Andy: ne a kezét nézd, hogy hideg-e, hanem a tarkóját :D az jobban mérvadó

Cili: sajnálom az éjszakát :( semmit nem csinálsz rosszul, csak te vagy vele egész nap, és bánt, hogy fáj a pocakja vagy más baja van, ettől stresszeled magad, és azt megérzi. Apa meg hozzád képest nyugis, ezért csendesedik el nála. Ez nálunk is így van, főleg hasfájás idején.

Aida: hálózsák nem jó ötlet?


Délelőtt voltunk hallásvizsgálaton, minden oké volt :) este meg 6 hetes kontroll, aztán ha a pasik engedik, fürdök egy hatalmasat :D

Kiskobold az utóbbi pár napban rászokott a napi 5x kajára. Remélem, nem kevés neki, bár nem sír, sőt éjjel alszik, mint a bunda, ma pölö 1/2 1-től 1/2 8-ig (itt elvben pont 2 etetés marad ki :D). Kíváncsi leszek a vasárnapi mérésre. Már úgy kell magam visszatartani, hogy addig ne pakoljam rá a mérlegre :roll:

Kép

Kép
gabilany79
 
 


5 és 6. hét. Sajna nem sikerültek túl jól, sötétek lettek.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!

Mági! Hatalmas gratula!

Ugye már mindenki megszült?

Andy! Nekünk a tietekhez hasonló a napirendünk, hasonlóan nagyon keveset alszik Szabi. Ami azért is furcsa nekem, mert Gergő épp az ellenkezője volt, gyakorlatilag az első 3 hónapot végigaludta.
Szóval Szabi este 9 körül szopik utoljára, 10 körül alszik el, és hajnali 3-4-ig alszik. Utána szopcsi mindkét ciciből, és alszunk 7-8 óráig. Innentől kezdve ébren van egész koradélutánig. Ebben az időszakban szoktunk elmenni sétálni, mi szerencsére kertvárosi részen lakunk, szerintem elég tiszta a levegő (nagyvároshoz képest) . Séta közben sem mindíg alszik el, de ha igen, akkor is felébred, amikor hazaérünk, és ebben a hidegben fél óránál többet nem nagyon szoktunk kint lenni. Aztán 2 körül örülök, ha el tudom altatni, bert bár ilyenkor már nagyon álmos, ahogy leteszem fölébred. Legjobban az vált be, ha a babakocsiban tologatom itt bent is. Most ebben a latyakban ez elég rossz, mert a sáros babakocsikereket mindíg le kell mosni :cry: Alszik 2-3 órát, és ezután ébren van estig, mx a szopcsikba alszik bele 5-10 percre. Úgyhogy én sem nagyon tudok semmit csinálni, mert amikor ébren van, szintén ölben szeret lenni, ezért én is megrendeltem a babaerszényt, ma adták postára, már nagyon várom.

Aida! Nálunk is kb egy hete állt be ez a napirand. Főleg amíg mindenki itthon volt az ünnepek alatt, addig a Szabi napirendjét próbáltuk a miénkhez igazítani, ami nem mindíg jött be, de mióta a gyerekek iskolába járnak, a férjem dolgozik, ketten kialakítottuk ezt a napirendet, ami nem is rossz, csak már jó lenne, ha rajta kívül mással is el tudná picit foglalni magát, mert nekem is a szívem fáj, amikor a fürdőszobából hallom, hogy üvölt, az meg, hogy két kézzel egyek, ritka alkalom! :)

zsebi_baba
 
 


[quote="gabilany79"]
írta:
gabilany79Aida: hálózsák nem jó ötlet?


Az jó. Csak nagyon nagy rá még a hálózsákja. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


MÁGI!!!!!!!!!!!!! GRATULÁLOK!!!

Andy: szerintem biztos más majdnem két hónaposan és 4 hetesen, lehet, hogy addigra Domi is csak pár órát alszik naponta. ÉN irigykedem! Regina csodaszép!

Kép
mannababoca
 
 


aida:ez annyival jobb mint az 5 ch hogy ezt lehet folyamatosan szedni.hétfőtöl péntekig napi 7 bogyo.szombat vasárnap szünet...nem kell hosszabb szünetet tartani...az 5 ch az 500 nem tom mennyi és kb 80 -90 db-os...ez 1000 ft és 1000 db-os...és érzem hogy jo...csak állitolag nem mindenhol lehet kapni d-t.

mági:végre te is tul vagy rajta...hatalmas gratula.

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Cili: nálunk ugyanez volt a probléma.
kiderült, hogy ittam tejet, igaz csak egy pohárral, de Rékának pont betett.
amióta nem iszom, azóta nem fáj a pocakja.
óvatos vagyok a kefirrel, joghurttal is, meg a tejföllel is.
nálunk bevált még a kolika tartás is, a hasmasszírozás, a melegítő párna, ringatás, és az idő, hogy egyzser csak elmúlik.
Tudom idegőrlő,és nagyon kimerítő egy hasfájós éjszaka, amikor már te is a gyerekkel együtt sírsz, hogy semmi sem nyugtatja meg.
Mi meg azt is kipróbáltuk, hogy jól felöltöztetni, beraktuk a hordozóba és irány autóval, a városba éjjel.

de most ezt fogjuk kipróbálni,a nagyszülők azt mondták finanszírozzák nekünk.

http://www.sangita.hu/masszazs.html


de együtt ne ad az espumisant, meg infacolt, egy és ua a hatóanyaga.
még ki lehet próbálni állítólag van egy kúp, de annak a nevét nem tudom vibrucil, vibrocil...nem tom ez is homeopathias
múltkor zöldi bemásolt egy homeos oldalt is, de én nem mertem csak úgy venni bármit is.

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=230

van egy tanácsadó vonal, ahol 9-17-ig van orvos és tud tanácsot adni, mi adható a babának.
70/376-0606


remélem azért tudtam segíteni

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Hurrá Mági, Gratulálok! jó egészséget, sok boldogságot kívánok!

Teljes a csapat! :lol: :lol: :lol:

Mi megjártuk a háziorvost autóval (város másik végén van, mert nem a körzetbe járok). Mivel ott lakik anyósom, felmentünk hozzá, ott megszoptattam babát, aztán hazajöttünk. Átraktam a babakocsiba, jót sétáltunk. Most az előszobában van a babakocsiban, nyitva hagytam rá egy kicsit a bejárati ajtót, és nyugodtan alszik.

Cili! A hugomnak hasonlóan nehéz volt az első időszak, Dorka is hasfájós volt, sokszor együtt sírtak. Tudom, sovány vigasz, de el fog múlni! Pár hét és már nem is fogsz emlékezni a kezdeti nehézségekre. Jön a jó idő, lehet majd nagyokat sétálni és egyre többet játszani. Ne add fel, biztos, hogy mindent jól csinálsz és a kicsinek nagy szüksége van rád!!!

Zöldi! Hanna gyönyörű!!! :lol:

Üdvözletem: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Mági! Gratulálok! Sok boldogságot!

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


MÁGI: hatalmas gratula:D



ma beszéltem egy oltási ügyekbe jártas drnővel a Lászlóból és tanácsot kértem tőle a nem kötelező védőoltásokra is.
én is úgy gondoltam, hogy a pneumococcos ellenivel kezdjük, mert az a meleg latyakos időbe gyakoribb, meg az van az országba azt mondta a drnő.
meg azt is mondta, hogy ha megvagyunk a pneumococcus ellenivel is meg a meningoval is a 15 hónapos oltás előtt adjuk be az ismétlőt, mert különben elveszti az immunitását, ha két évesen adják az emlékezettő.
azon a papíron amit kaptam is úgy van, hogy 1-2 év körül kelladni az emlékeztetőt.

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


sziasztok!

Csak egy gyors bekukk! Visszaolvasni nincs időm, de ha jól értem Enikő és Mági is megszült!

ENIKŐ, MÁGI! NAGYON GRATULÁLOK! SOK BOLDOGSÁGOT A GYERKŐCÖKKEL, SOK TEJCSIT ÉS GYORS FELÉPÜLÉST!

Velünk minden rendben, csak kicsit elkapattuk a Művésznőt és csak kézben hajlandó csendben maradni! Napközben alig alszik, legfeljebb a cicimen vagy simán a kezemben! A gerincem borzasztóan fáj már... Mindkét csuklómon valami kitüremkedés jelent meg, előfordul, h. nem tudom Mesit kivenni az ágyából... Egyébként tejcsi rengeteg...szépen gyarapszunk! :D

Remélem, h. mindenkivel minden rendben! Igyekszem összeszedni magam és gyakrabban jönni!

Puszi mindenkinek!
sinaszi
 
 


Mági!
Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget!


Már két napja nálunk is az van, hogy Vinzent felkel délelött 10 körül és fennt van du. 2-3 ig. Most is már háromszor evett azóta, közben kimentünk sétálni,meg sirdogált is. Lányok ti hogy oldjátok meg a fözést????? Nekem is mint Zsebinek szinte végig figyelnem kell rá, nincs idöm fözni. Itt van három óra és kaja semmi!!!!!!!!! :? :? :roll: :roll:

Zöldi!
Szerinted ha pl 11 kor evett Manó és utánna sokat bukott, de egy óra mulva megint éhes, akkor nem gáz ha szopizik?

Bár azt vettem észre, hogy nem feltétlenül bukja vissza a következö kajcsi után!

Cili!
Sajnálom a rossz éjszakát! Remélem nem lesz már ilyen! Kitartás, kinövik hamarosan a hasfájást.

Szerencsére Vinzentnél csak az elsö pár hétben volt, mostanság nem jellemzö! :P :lol:

Képzeljétek be van rekedve a drága. Olyan mint a repedt fazék ha sír... :? :( Szerintetek a sírástól lehet??? Ráadásul olyan hangokat tud kiadni, hogy nem csodálom hogy elmegy a hangja!
Néha tök magas hangon sikítgat, nyekereg. Ha meg ébredezik rendesen nyújtozkodik, és hatalmasakat nyög hozzá! 8) :D
susy75
 
 


Csak bekukkanttam :wink:
Zöldi! Gratulálok a Kislányodhoz! Gyönyörű!!!
Bocsi, nem bírtam ki...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja
 
 


Mági!
Hatalmas gratula Nektek! Jó egészséget!


Már két napja nálunk is az van, hogy Vinzent felkel délelött 10 körül és fennt van du. 2-3 ig. Most is már háromszor evett azóta, közben kimentünk sétálni,meg sirdogált is. Lányok ti hogy oldjátok meg a fözést????? Nekem is mint Zsebinek szinte végig figyelnem kell rá, nincs idöm fözni. Itt van három óra és kaja semmi!!!!!!!!! :? :? :roll: :roll:

Zöldi!
Szerinted ha pl 11 kor evett Manó és utánna sokat bukott, de egy óra mulva megint éhes, akkor nem gáz ha szopizik?

Bár azt vettem észre, hogy nem feltétlenül bukja vissza a következö kajcsi után!

Nagyon szépséges Hanna baba!

Cili!
Sajnálom a rossz éjszakát! Remélem nem lesz már ilyen! Kitartás, kinövik hamarosan a hasfájást.

Szerencsére Vinzentnél csak az elsö pár hétben volt, mostanság nem jellemzö! :P :lol:

Képzeljétek be van rekedve a drága. Olyan mint a repedt fazék ha sír... :? :( Szerintetek a sírástól lehet??? Ráadásul olyan hangokat tud kiadni, hogy nem csodálom hogy elmegy a hangja!
Néha tök magas hangon sikítgat, nyekereg. Ha meg ébredezik rendesen nyújtozkodik, és hatalmasakat nyög hozzá! 8) :D
susy75
 
 


Na ez kétszer ment el! :oops: :oops: :oops:
susy75
 
 


Andy igaz hogy Regid nappal sokat ébren van de éjjel milyen sokat alszik,ennek örülj. :wink:

Vera minden jót kivánok nektek!

Máginak és a kis Bencének sok boldogságot!

Zölddi nagyon szép Hanna!Ő is cumizik?Lassan kinövi a Mózest!

Sina tök jók Mesi képei is!

Suzy a főzést 2-3 részletben oldom meg :? Ma zacskós leves volt,krumplifőzelékkel és rántott csirkemell filé.Szóval meg ilyen gyors kajákat igyekszem kitalálni.Apa délelőtt itthon van,vagy segit pl.krumplit pucolni,vagy fogja addig a babót.De amikor éjszakás akkor meg csak délután főztem,uzsonnára vagy vacsira ettünk főttételt.és mondanom sem kell ezt esszük holnap is...mindennap ugyan nem tudok frisset fözni.

Én is rátettem már játszószőnyegre Íriszt teszett is neki kb 20 percig! :lol: de addig épp letusoltam! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Otthoni homeopátiás kisokos babáknak és mamáknak

van itt minden mint a búcsúba, szoptatás, hasfájás, hátfájás, bukás, fogzás,depresszió, stb.
http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ticle_id=5

KépKép

Kép
orsimorsi
 
 


Sarmi!
én is max 2-3 szor fözök hetente! Ha van idöm... :cry: :oops:
susy75
 
 


Sziasztok!

Mági! Szívből gratulálok, jó egészséget az egész családnak!

Nekem az elmúlt hetem az "eszike-e, ill gyarapodik-e eleget a drágám" jegyében telt, ui Panka nem gyarapszik hű de nagy ütemben, de többek között itt a ti írásaitok nyugtattak meg, hogy nincs semmi gond velünk! Az elmúlt héten 150 grammot hízott, szóval ez teljesen ok. (Előtte kb 120 g-okat hízott)
Úgyhogy ezúton is köszönöm lányok, hogy vagytok, eddig is tudtam, hogy jó, hogy van ez a fórum, de az elmúlt napokban tényleg sokat segített!
Gabi, tök jó az a cikk is, amit feltettél ezzel kapcsolatban!

Mi ma sétáltunk először, nagyon szép napos idő volt itt, így családi babakocsikázás volt. Nálunk is az történt, amit többen írtatok, hogy jól bealudt, aztán amint itthon kivettük, már fenn is volt.
Én még elég bizonytalan vagyok a jövés-menés témában, de majd edzem magam. Biztos hülyeség, de a legnagyobb parám, hogy ha nyilvános helyen jön rá a sírás-rívás, nem tudok vele mit kezdeni.

Kép
trombibébi
 
 


Megoldottam....

Bekapcsoltam a porszívót, és elaludt. Simán kiporszívóztam,és azóta is durmol.., még horkol is, meg kell zabálni!

Köszi a vigaszt, igyekszem tartani magam, most sikerült aludnom is egyet, tudom túlleszünk rajta!

Zöldi persze etetni fogom, nem hagyom lefogyni!!!!
De nem fogom 1 óra múlva cicire tenni, ha előtte kiköpte és bealudt..., nagyon nagyon kemény volt a pocakja. 3 óránként azért akarok beállni, hogy ne legyen nagyon teltségérzete, ma ezt csináltam eddig, és bevált, nem nyűgös...

A hordózót kipróbáltuk, elvan benne egy darabig, aztán folytatja az üvöltést..., de ez is fog majd alakulni...

MÁGI gratula a kisfiadhoz! Szinte hihetetlen, hogy minden baba megvan...

Séta téma: igyekszem minden nap kimenni vele egy kicsit, persze vigyázunk nehogy megfázzon..., érdekes, hogy sír, de ahogy elkezdem öltöztetni abbahagyja és várja, hogy akocsi ringassa a kis popóját. Ja igen, mi kedden hoztuk haza, és csütörtökön mentünk vissza a kürházba, nekem varratot szedni, simán elvolt, rá egy hétre katétert vették le, akkor is nagyon jól elvolt, nem sírt.

Kép

Kép
dcili81
 
 


Sziasztok!
Séta: na délután ki akartam vinni Marcit erre megjelent a védőnő!!! Persze nem gáz, hiszen már két hete akar jönni, csak nem ért ide! :lol: Jó egy órát itt volt és ámult a gyerektől!! Marci persze éppen elaludt a vállamon, de aztán egy kicsit nyaggattuk hogy meg lehessen nézni a köldökét. Letettem Marcit a hátára, megnéztük a köldökügyet és utána a kisfiam elfordult jobbra. A védőnő ledöbbent, hogy 4 hetes gyerek nem szokott oldalra fordulni, mi meg a férjemmel mondtuk neki hogy egy hete csinálja ezt az uraság. Utána meg szépen bealudt hason és még mindig nyomja. Na a 4 óra körüli kaja megint kimarad!!!! :lol: :lol: Megkaptuk a csekket az UH szűrésre. Ez a gyerek már megint spórolt nekünk, mivel a vákuum miatt még ott a kórházban csináltak neki fej és hasi UH-t, így azt most nem kell!!! :lol: :lol:

Cili: örülök, hogy javult a helyzet. Marci is szereti a porszívó hangját!!!

Trombi: örülök, hogy jobb a kedved!!!! :lol:

Ja és MÁGI GRATULA!!!!!

Sarmi: szerinted lassan én is rátehetem Marcit a játszószőnyegre?? Ja és én is konok vagyok, de IKREK jegyű. :lol:
Vendég
 


Andy!
Elárulod a titkot, hogy lehet ilyen napirendet kialakítani?
:roll: :roll: :roll: Nálunk annyira változó ,hogy Vinzent mikor éhes, mikor alszik. Van, hogy szépen 3 óránként eszik, de következö nap délelött pl másfél-két óranként. :lol:
susy75
 
 


Jó délután..., Dani 5-kor kelt, evett kicsit dumáltunk aztán megint alszik... :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81
 
 


Boci persze ráteheted,miért ne?Ártani nem árt neki,meglátod majd mit csinál,figyelgeti e a figurákat!Olyan van nektek amin felül is van úgynevezett játszóhíd,mert azt nekem nagyon figyelgeti,az arról lelógó állatkákat. :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Mági!
Gratulálok nektek! Jó egészséget és sok-sok tejcsit!!!


Mi ma voltunk először sétálni ! :D
Mintegy 20 pecet voltunk kinn. Ezalatt Odett folyamatosan aludt. Vagyis már akkor bealudt mire leértünk a liftel a 6 -ikról. :)
Hazaértünk örültünk apával milyen jól alszik ez a gyerek. ebben a pillanatbn a szeme kipattant és egész du. nem aludt.

Most aludt el fürcsi és evés után.
Vendég
 


Noel 3450 gramm volt ma a mérésnél! :D Éljen! Nincs gyermekklinika egyelőre. :) Most 3240 grammról hízott fel 3450 grammra 1 hét alatt. Kicsit jobb mint a 40 gramm/hét. Úgy örülök. :D És olyan jó baba azóta is!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Ez a mostani,ezt úgy kaptuk,később ha már tényleg igazán leköti,szeretnék neki venni egy ingergazdagabb fajtát.
Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm szépen a gratuációt és a jókivánságokat!

Visszaolvasni esélyem sincs annyit írtatok.

Az első éjszakánk itthon elég rosszul sikerült, túl vagyunk az első éjszakai hasfájáson, ráadásul mindkét gyerek sírt, mivel a nagyobb is felébredt.
Levente bár szeretgeti, puszilgatja az öccsét, azért a féltékenység jelei elégé látszanak - sok a hiszti, sírás.
Akinek van tapasztalata hasonló korkülönbségü gyerekekkel:
- kb mannyi idő után nem ébred fel a nagyobb a picire?
- mikortól várható, hogy jobb lesz a helyzet?

Az én szülésem elég rémesre sikeredett, elég szörnyűnek éltem meg, ezért egyelőre inkább nemis írok róla.

Igyekszem mostmár követni az eseményeket

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mágii hattalmas nagy gratulaa!!!!

aida
mint írtuk többször vannak hirtelen ugrások hogy a baba többet kíván enni. Nos nálad úgy mutatkozhat meg hogy mivel sok a tejed és ugye ezelőtt ő kevesebbet evett mint ami a ciciben volt így most megeszi az adagját ami elég a ciciben vagy ha nem át kel rakjad a másikra. Ez hamar megint megtelik annyival amennyi kel Noelnek.

velünk:
Szóval a doki írt fel 2 gyógyszert. Losec-et és Motilium-ot. Jövőhéten csütörtökön megyünk vissza nyeletés rötgenre amiből kiderül hogy műteni kell e. Ha igen azt a fajta műtétem elviekben ismerem hiszen a Petimnek is csináltak. De ő akkor 10 hónapos volt nem 6 hetes mint Iza.

Szegénykém amikor büfizik biza vannak fájdalmai és nagyon jön ki neki a hami. De remélem görcsel már nem fogok találkozni mert iszonyat rossz azt látni. Ahogy szenved szegénykém. És a röhej hogy ha nem erőszakoskodom ott a dokinál akkor csak február elejére vagy márciusra kaptam volna időpontot. Ezt meg is említette Veres doki. Ezért hogy fogadott így ezer hála de sajna ebből meg az a helyzet hogy szomorú hogy ha valami baj van és a szülő nem jár több helyre hanem csak az időpontra megy akkor pl Iza gyomra szétmaródott volna addigra lehet. Vagy olyan súlyos következményei lehettnek a görcseiben ha addig elhúzódott volna hogy belegondolni se merek. Bár a neurológus megnyugtatott hogy az agyacskájával nem csinál gondot a görcs. ezt igazolja az eeg. De akkor is látni hogy fáj neki. És hála ennek nemsoká vége. (remélem)

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


[quote]Z írta:öldi!
Szerinted ha pl 11 kor evett Manó és utánna sokat bukott, de egy óra mulva megint éhes, akkor nem gáz ha szopizik?

Naná, hogy nem, hiszen ürült a gyomra és éhes lett.

Anitja! Jaaaaaaajjj, de aranyos vagy! Gondoltam rád a minap, ha melegebb lesz felugrunk majd hozzátok beköszönni. (időpont maradt?Előtte küldök privit!)
...hú, és most láto...gratulálok kisbabókezdeményhez!

[quote]L írta:assan kinövi a Mózest!
Sarmi! nem lassan! tegnap kapott nagylány-ágyat :)

Cili! Én hordozókendőre/erszényre gondoltam ám!

Kép
zölddisznó
 
 


hahó

zsebi:

hát igen, nekem is minden jobban megy, ha csak ketten vagyunk.már a szopizást is ugy tudtuk megtanulni, próbált mindenki segiteni, nem sikerült és mikor magunkra hagytak, akkor jött össze:)


manna:

köszi, igen ezt én is akartam mondani, h korábban regi is többet aludt. azért irtam aidának is, h tartson ki, mert két hetesen még közelében sem voltunk a napirendnek és nekünk is többet fájt a pocak. igaz ma 2x is akkorát bukott szegény h az már szinte hányás. téleg mi a különbség?


amugy ma voltam a mhelyemen és annyira tündér volt, végig aludt, kézről kézre járt:)overallban megengedtem ugy nem értek hozzá és meg sem nyikkant, még lent is hagytam egyik kolléga kezében amig felmentem a munkaügyisünkhöz öt percre és semmi:)olyan büszke voltam rá!

Kép
andy30
 
 


Zöldi!
Köszi!!! :P :wink: :wink:
susy75
 
 


játszószőnyeg:

egy hete kaptuk, azóta minden nap ráteszem de tiz perc amit elvan rajta, beszélget nevetgél ennivaló!

boci:

nem csak a bikavér de a csillagjegyünk is megegyezik:)

suzy:

ne félj, nektek is beáll majd, nekünk úgy lett, h már kibir többet is etetések közt, előtte azért nem ment a napirend, mert összevissza meg folyton kellett etetni, de már nincs ez, ja és ahasunk is alig fáj már koppkopp


ami az apákat illeti, nálunk forditva van. egy hete csak nálam hajlandó megnyugodni. szegény apa. de vigasztalja h mosolyog rá mikor hazajön meg multkor kimondta h apa:)


sarmi:

én is örülök h éjjel alszik ezért nem is panaszkodok ám

Kép
andy30
 
 


sarmi:

irisz annyira gyönyörűűűű:)

na megyek tvt lesni

Kép
andy30
 
 


Képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Enikő! Naggggyon pasi! Éééédes!

Kép
zölddisznó
 
 


ja dobom a képet az oltás helyéről nektek is ilyen csúnya? mondjuk kifakadva nincs..

Kép

és végül az emlitett nappali alvás kizárolag anya hasán:)

Kép
de milyen mélyen ilyenkor ágyut is dörgethetnénk bezzeg a kiságyban felébredne mindenre:)

Kép
andy30
 
 


enikő:

huu mekkora baba! és milyen édes:)grat


zöldi:

hanna is ennivaló ám!!!!

Kép
andy30
 
 



Na, hazaértünk, és végre minden pocak teli :D
Doki szerint minden oké, mindjárt engedem a vizet a habfürdőnek :lol: Kérdezte a fogamzásgátlást, írt fel bogyót, amit szopi alatt is lehet szedni, ha esleg igényelném, csinált rákszűrést, ami fájt, mikor kitágította odalent (mintha nem toltam volna ki ott egy kis sárgadinnyét :D). Azt pölö nem is tudtam, hogy szopi alatt legtöbbször nem jön meg :shock:

Zöldi: Hanna még mindig gyönyörű

Enikő: aranyos a kispasid :D

Nálunk ez jött be nagyon (karácsonyra kaptuk), csak még kell alá egy szőnyeg. Úgy szoktam odatenni, hogy ha kalimpál a kezével, az oldalsó lógókat elérje, és azok is csörögnek-zörögnek olyankor.
Kép

Kép

Kép
gabilany79
 
 


És még képek, ha nem bánjátok:

karácsonyfán ámulós
Kép

hajnali szopi után nagyágyban alvós
Kép

gondolkodós
Berni: az ott egy Tarantinoról szóló könyv, állat jó!
Kép

semmibe bámulós
Kép

fehér falon valamit nézős
Kép

És hálózsák nélkül egyik reggelre ezt a pózt produkálta :D
derékszögben elfordulós
Kép

Kép

Kép
gabilany79
 
 


ja és tapasztalt anyukák:

hallottam a fejlődési ugrásokrol állitolag 6hetesen is van nos én nem tapasztaltam sőt nekem kb egy hete mintha kevesebbet enne ritkábban is igényli néha nekem kell "szolni" neki és a hizás is kevesebb (eddig heti 40 dkg helyett heti 28dkg) mit gondoltok?

más:

olyan bűntuadtom lett ma mert én ugy szoktam betenni a babakocsiba h overall alatta még beöltöztetve és rá pléd..ma tettem először alá is plédet, és találkoztam egy bnőmmel akinek egy éves a kisfia és mutatta h milyen gyapjubundazsákjuk van még mindig használja és ehhez képest regi alatt meg semmi v egy kis pléd! uristen nem fázitom igy meg? legközelebb tuti vastag dupla plédet teszek alá bundazsákunk az nincs csak az overall... lehet már csak bebeszéltem de mikor levetköztettem mikor hazaértünk és szoptattam olyan kis hideg meg kékes volt a keze..remélem nem fázott meg :?

Kép
andy30
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?